|
|
#631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
na fakturze wystawionej dzisiaj braków nie mam, jedynie alternatywny błyszczyk komórkowy peach, poza tym z intermnetowej dostanę szczotkę kompaktową mimo, że miała czerwona kropę, a z netto rękawicę do masażu i body spray Pro Adventure, obie rzeczy z netto miały zielona kropkę
też dostnę krem pod oczy i maseczkę do włosów z programu motywacyjnego
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
pur blanca jest super mi zapach się podoba! |
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
PurBlanca Blush to apach moich wakacji
![]() Kiedys nawet jak bylam nią spsikana u lekarza to pani doktor się mnie pyta, czym tak pachnę bo przypomina jej to czasy młodości
|
#636 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
widać. Ciemny brąz, chyba nie była to gorzka czekolada, taki zwykły ciemny brąz z tego co pamiętam. Akurat ten mnie nie urzekł. ![]() Cytat:
|
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo za tak szybkie odpowiedzi
![]() a co sądzicie o far away?Flakonik wygląda interesująco ale "nie oceniaj ksiązki po okładce..."
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2009-03-27 o 15:31 Powód: zmiana słowa :) |
|
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
w mojej strefie konsultantki nie ma jeszcze wczorajszego zamowienia czy to normalne?
|
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
Jest fakturka
![]() mam maskę greckie morza i krem pod oczy też, mini krem "moc nawilżenia" i przewodnik Solutions, gdyby napisali, że dadzą, to bym nie brała ![]() W takim razie nad cieniem złociście połyskującym Chocolate sie zastanowię, jak nie ma drobinek i się osypuje....intensywność mi nie przeszkadza, bo kończy mi się brązowy cień - ten pojedynczy, chyba odc. espresso... ![]() Zamówiłam też szmiknę reg. Anew odcień berry już się nie moge doczekaćWzięłam też naszyjnik Giselle, zobaczymy, jak się prezentuje w rzeczywistości... Mleczka do opalania z netto przyjdą.
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-27 o 16:11 |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Suszara;11645356]Myślałam, jeszcze nad odcieniem Chocolate, jak miałyście, to poproszę o opinię, czy ładny i czy ciemny - gorzka czekolada, czy mleczna
[quote] ja mam Chocolate i bardzo go lubię Edytowane przez off-wietrzka Czas edycji: 2009-03-27 o 16:29 |
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
brak rónież kremy rozświetlającego w zestawie rozsietlającym,w zamian KREM NAWILZ/ROZSW/NOC V1 produkt alternatywny
Przy zwrocie kolczyków Majrore, nie przysyłają nowych kolczyków, a zwracają koszta, kiedy dokladnie zaznaczyłam,że chcę kolczyki ech. |
|
|
|
#643 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odcień koloru widzę, że jest intensywny, to już dobrze i do tego mleczna czekoladka Cytat:
i zrobili zwrot, nie wymianę.
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-27 o 16:53 |
||
|
|
|
#644 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Natomiast kolor - kwestia gustu. Może się podobać. Mnie akurat nie, bo wolę zimny szary brąz.
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
u mnie fakturka na 366,99
fajna sumka;p---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- a błąd, fakturka na 399,66 , a szkoda bo zawsze 30 zł w kieszeni ;d |
|
|
|
#646 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam odcien plum i troszkę się obsypywał, ale ja nakładałam i delikatnie go rozcierałam i było po problemie ![]() Sheryl ślicznie dziękuję za opinie, co ja bym bez Wizażu zrobiła ![]() Dostałam przed chwilą maila ws. torebek EKO: Cytat:
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-27 o 17:08 |
||
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
W strefie, w masz wiadomość jest tylko info o cenach tych torenbek w COK, natomiast mam jeszcze taką:
Uprzejmie informujemy, że w związku z pracami technicznymi na naszej stronie, płatności dokonane Kartą Avon od godziny 09:00 dnia 28/03/2009 do godziny 22:00 dnia 29/03/2009, zostaną zaksięgowane w Avon dnia 30/03/2009 w godzinach porannych. Obciążenie konta karty nastąpi w momencie zaksięgowania wpłaty w Avon. Ponadto w tym czasie sprawdzanie dostępności produktów z oferty netto i oferty internetowej nie będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności. Avon |
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale chciałam wiedzieć ile będą kosztować, jak będę zamawiała paczkę i po ile sztuk będzie liczył zestaw, napisałam do nich maila i dlatego teraz go wkleiłam
do publicznej wiadomości.
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pakiet 25szt za 4,5zł to jeszcze można przeżyć- 0,18zł za szt wychodzi mam nadzieję, że takie pakiety po 25szt można będzie zamawiać w każdym katalogu |
|
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
gorzej zabrzmiała oferta dostępna w COK, tochę się obruszyłam, ale jak czytam, że co innego jest przy zamówieniach, to myślę, że jakoś powinnyśmy przeżyć tę "eko" zmianę
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bezbarwny błyszczyk jest świetny, bardzo dobrze nawilża. Szkoda, że nie ma go w regularnej sprzedaży. Wg. mnie Pur Blanca Blush jest strasznie dusząca, śmierdząca. Okropny zapach, kiedyś moja mama kupiła. Nie mogłam zniesc tego zapachu, od razu robiło się niedobrze ![]() |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie na początku pur blanca się podobała, a teraz też jest całkiem ładna, ale czuję taki mdły, mydlinowy zapach i na pewno bym więcej nie kupiła
![]() Po za gtym pachnie ją tak wiele kobiet, że automatycznie się odechciewa
Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2009-03-27 o 19:06 |
|
|
|
#653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) albo zrobić zapasy obecnych reklamówek... , bardzo mi się podobają te torby ekologiczne ale gdybym miała je kupować w takich ilościach jak te obecne to musiałabym zrezygnować z próbek albo dokładać do interesu...
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-03-27 o 19:21 |
||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może czy ten krem do rąk z gliceryną i wapniem (z Avon Care) ma taki sam zapach jak ten stary glicerynowy (np. ten z limitowanej edycji w wiosennym opakowaniu)? Klientce spodobał się zapach tego starego i zastanawiam się czy ten z wapniem będzie jej odpowiadał...
P.S. To mój pierwszy post tutaj Witam wszystkich
|
|
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
jakby ktoś był zainteresowanye to byłam dziś w COKu i w gorącej 5 jest:
-tusz supershock fall plum 6,90 -woda pur blanca edycja limitowana bez atomizera 13,90 -żel senses fantastic day 500ml (ten był ale na ulotce jest 5 różnych więc nie wiem jak to dokladnie jest) chyba 9,90 i niestety dwóch pozostałych rzeczy nie pamiętam kompletnie wyleciały mi z głowy
|
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
czesc
nie wiem czy moge tu zapytac szukam w trójmiescie kogos kto jest konsultantka avon i od której moge stale kupować kosmetyki z rabatami szukalam na forum ale nie znalazłam |
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no może 5-10% max. No ja w każdym razie nie pomogę...Jestem zła, bo nie przyjdą mi 3 błyszczyki WINK z CT. Wszyscy sie zachwycili Angel i się strasznie napalili na te błyszczyki, zamówili tylko je a teraz ich nie ma! Poza tym wszystko jest, szczotka kompaktowa też mimo iż miała czerwone światło, alternatywny błyszczyk komórkowy peach.
|
|
#658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() belluci2, szczerze mówiąc troszkę mnie zeźliłaś.. mam wrażenie, że wszycy myślą że konsultantki zarabiają nie waiadomo jakie kokosy, a prawda jest taka, że niejednokrotnie musza dokładać do interesu.. ja sama niejednokrotnie cały swój zarobek musiałam przenzaczyć na katalogi, próbki, siatki itp. rzeczy a to wszystko kosztuje i to nie mało, konsultantka nie dostanje NIC za darmo prócz jednego katalogu... aaa zapomniałam jeszcze napisać że ze strony wyprzedażowej przyjdzie kosmetyczka solutions i mini tusz do kresek sky Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-03-27 o 21:07 |
|
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwesta gustu, najlepiej samemu się przekonać ![]() Cytat:
![]() sama zostań KK jak Ci zależy na tańszych kosmetykach
|
||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
sama wiec zostań konsultantka i sprzedawaj bez opustu...haha
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

też dostnę krem pod oczy i maseczkę do włosów z programu motywacyjnego 

i zrobili zwrot, nie wymianę.

) albo zrobić zapasy obecnych reklamówek...