![]() |
#181 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: "Moment prawdy"
Cytat:
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-03-20 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
dla mnie ten program to jest zenada, ogladalam go wczoraj po raz pierwszy i ostatni, nie wiem jak ludzie moga sie tak ponizac za pieniadze;/
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
heh...oglądałam dziś i nie wiem sama co mam o tym myśleć..chyba nie zdecydowałaym się na coś takiego,nawet za takie pieniądze..!
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jakim celu ona poszła do tego programu? Żeby sasiedzi dowiedzili się że mąż ją leje, a ona czuje się w małżeństwie jak w wiezieniu? Całkiem inne nastawienie mam do pytań o przeszłość. Bylo minęlo. Miała ileś tam kochanków, facet wcześniej nie pamiętał ich imion. Ale to przeszłość. Można powiedzieć: "Byłam głupia, nie wiedziałam co robię" - ale pytania dotyczace "jak się teraz czujesz?" "jaka jest obecna sytuacja?" nie pasują mi do tego, żeby publicznie się uzewnętrzniać.
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Mnie zastanawia kto w tym małżeństwie (z piekła rodem) jest bardziej nienormalny?
Ona bo jest z psycholem? Czy on bo jest psycholem?
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Obejrzalam wczoraj 1 odcinek w moim zyciu i zakladajac ,ze pary nie sa ustawiane i program wyrezyserowany zastanawiam sie jak mozna sie tak sprostytuowac za pieniadze ,w dodatku smieszne pieniadze.
Jak po tym wszytskim mozna wrocic do normalnego zycia ?do DZIECI ,ktore pewnie ogladaly program i moga zwyczajnie czuc sie oszukane przez rodzicow ktorzy stworzyli im jakis sztuczny wrogi swiat . Czemu sluzy takie wywnetrzanie sie w tv ,rozumiem terapia,psycholog ,praca wspolna nad zwiazkiem. wczoraj wspolnie odpowiadalismy z TŻ na te pytania :-D zadna odpowiedz mnie nie zaskoczyla . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Konto usunięte
|
ja tez bym sie nie zdecydowalana ten program. ogladnelam pierwszy raz i juz jestem snismaczona do tego programu. sama bym nie wziela w nim udzialu za zadna kase.
dziwie sie uczestnikom programu ze za kase godza sie na wyciaganie swoich tajemnic itd. choc moga zrezygnowac w kazdej chwili to dziwie sie ze brną w to ,ale coz perspektywa zdobycia takiej kasy robi swoje i mysle ze to dziala na ludzi. tymbardziej ze z chwila zrezygnowania z programu uczestnik zabiera pieniadze ktore juz zdobyl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
nie wiem dlaczego ,ale wydaję mi się ,że ona nie chciała iśc do tego programu ,tylko ten "mąż" ją zmusił
![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Według mnie ten program jest tak żałosny i ustawiony, że szkoda czasu i prądu.
![]() Żenujący syf! :/
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
zastanawiam sie ile ludzie musza miec odwagi, zeby w czyms takim uczestniczyc, ujawniac swoje zycie i to za pieniadze?!!
wspolczuje partnerowi czy partnerce tego uczestnika, ja bym sie napewno nie zgodzila zeby ktos mi bliski w czyms takim uczestniczyl... ![]() wczoraj jak to ogladalam (po raz 1wszy) bylo mi tak zal moze nie samego meza ale tej baby co odp na pytania.. bylo to zalosne krotko mowiac no ale coz ludzie nie zrobia dla pieniedzy... ![]()
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
Ja wczoraj oglądałam pierwszy raz, 2 etapy, nie skonczylam niestety
![]() Większość pytań to nie było nic, czego w rozmaitych awanturach małżeństwo z ledwie kilkuletniem stażem, niekoniecznie kilkunastoletnim, sobie, bywa, nie wycina. I czego nie slyszeliby sąsiedzi przez ściany. :-D Czuję się nie doceniana, nie znasz mnie prawdziwej, móglbyś być lepszym mężem, bla bla, Mirek z 1szej klasy bylby lepszym facetem dla mnie. Aczkowliek, taki program moim zdaniem sprawia, że taki mąż wychodzi na niezlego durnia, ale w końcu poszli tam po pieniążki razem. Poza tym, skoro on ją bije ;-), no to niech sobie chociaż posłucha. ![]() I te szepty do tej laski z kanapki, co to je słyszec mogli wszyscy. Kpina i już, program na dłuższą metę wery nudny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z drugiej strony zastanawia mnie tez to, że jak już ktoś się zdecydował na udział, wyjawił już tyle intymnych rzeczy to, że przerywa to nie idąc już do samego końca - co to muszą być za ludzie i jakie tajemnice jeszcze skrywać - masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
no tak, padło pytanie: "Czy kiedykolwiek czułaś się w małżeństwie jak w więzieniu?" gościówa odpowiedziała że tak
Padlo pytanie: "Czy kiedykolwiek mąż uderzył cię w obecności dzieci?" i wtedy jej mąż nacisnął tzn kolo ratunkowe - tzn że kobieta nie musiała odpowiadać na to pytanie. Wg mnie bez sensu. Dzięki jego posunięciu wszyscy dowiedzieli się jaka jest prawda. Gdyby nie miał nic na sumieniu - nie musiałby sie ratowac przyciskając ten guzik..
![]() |
#196 | |
Wtajemniczenie
|
Odświeżam wątek
![]() Już myślałam, że wczoraj ta kobieta wygra, tak pewnie odpowiadała. A tu nagle zrezygnowała ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
E to na 100% rażyserowane jak Springer czy jak mu tam
![]() Bo skąd by wzięli tyle osób z "przeszłoscią" i skąd wiedzieć jakie pytanie komu akrat zadać ![]() Wychodzi na to że wszyscy mamy jakieś ciemne tajemnice ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale rzeczywiście, niektóre pytania są takie, które akurat pasują do danej osoby. Może wcześniej robią wywiad środowiskowy ![]() Ale też z programu na program wydaje mi się to bardziej wyreżyserowane. Wpadłam na pomysł ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
a 10 odcinek juz był?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
Wybaczcie, że się wtrącę ale na prawde nie majajuz czym ludzi przed ekrany przyciągać tylko publicznym praniem brudów. Owszem , ciekawie sie ogląda ale chwilami żal mi tych ludzi bo sytuacja staje się żenująca.
Ale gdzie są granice? Czy to nie jest lekko niemoralne? Dziwne? Nie wiem. Odczuwam lekki niepokój moralny. To tak jakby ksiądz tajemnicy spowiedzi nie dotrzymał albo psycholog tajemnicy lekarskiej. Chociaz Ci ludzie robią to za zgodą... Dla kasy. Wlaśnie. Czego to ludzie dla kasy nie zrobią.... O_o
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ogladałyscie angielską wersję? Tam dopiero się dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
ten program jest żenujący oglądałam go chyba z 2 razy tak z nudów ja bym w życiu sie do niego nie zgłosiła po co moja rodzina i całe oteczenia ma znac moje problemy itd sama musze sobie z nimi poradzić i tak bedzie najlepiej nie chciałabym żeby po takim programie cała moja okolica wiedziała to i owo po co mi to a pieniądze do wygrania nie są aż takie duże
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ten facet co ostatni występował to skłamał, czas się skończył czy co? Bo braciszek mnie zawołał, i jak wróciłam już bylo po ptokach
![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
oglądałam dwa pierwsze odcinki i dałam sobie spokój. jak dla mnie to program trochę żenujący - ile powiesz pogrążających cię spraw za kase, ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
a oglądał ktos odcinek, gdzie facetowi zadali pytanie " czy zdradziłes swoja zonę" on odpowiedział TAK. Na sali siedziala jego zona wlasnie i mama. Kiedy matka usłyszala ta odpowiedz powiedziala cos w stylu " yesss"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dołączam do Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Taa, racja, tam to jest dopiero reżyserowanie wszystkiego
![]() Swoją drogą, po obejrzeniu kilku odcinków (plus kilku zagramanicznych), stwierdzam, że mam bardzo nieciekawe życie i jedyną sensację o jaką mogliby mnie zapytać, to np... pan Hajzer poważnym tonem: czy kiedykolwiek ubrałam dwa dni pod rząd te same skarpetki? (chwila napięcia i ta muzyka mrożąca krew w żyłach i Hajzer u szczytu wytrzymałości nerwowej) ![]() ![]() Jaja sobie robię, ale niektórzy uczestnicy po TAKICH przejściach z jakich się spowiadają, powinni siedzieć w tych fotelach w kaftanach bezpieczeństwa i na mocnych środkach uspokajających ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie ten program to masakra. Ludzie naprawdę maja parcie na szkło i musi być mega nędza na świecie, żeby powiedzieć "Weź Marzenka graj dalej 65.000 to duzo pieniędzy, powiedz, że uprawiałaś sex z kolegami męża w schowku na szczotki"
![]() (teraz przejaskrawiam, ale mniej więcej o to chodzi) Człowiek wyciąga publicznie swoje największe sekrety, kompleksy i bolączki a potem wstydzi się (chyba ![]() parę razy oglądałam po kilka minut i byłam naprawdę zniesmaczona. Edytowane przez Ptysio5 Czas edycji: 2009-05-23 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.