|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Teresko, Tulipanko
![]() Kasiu, gratuluje udanych zakupow. Jak napisalas o sweterze w ulubinym kolorze, to wiedzialam ze fiolet masz na mysli ![]() Rozowe szpilki.... kup, co masz nie miec ![]() I prosze je ubrac, wiesz kiedy ![]() ![]() Mnie korci rozowa apaszka/chusta/zwiewny szaliczek, jak zwal tak zwal. Swiat sie konczy ![]() Joaske widze ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-04 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Piers do przodu
|
Zuzik, nie robiłam - to mój ""pierwszy raz"
![]() ![]() Dam znać, fotę wstawię w poniedziałek jak nie zapomnę ![]() ![]() ![]() Takuśna - Pani na Żeromskiego miła, pomocna i nie nahalna ![]() ![]() Wszystkim gratuluję prac domowych, zkupów i miło spędzonej słonecznej soboty ![]() PS ja po Żywym i winku domowj roboty małża ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:02 Powód: sporo dopisków |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczornie
![]() Nareszczcie w domu po robocie (za to twarz i kark mam mocno opalone ![]() Wcinam obiadek i zmykam pod prysznic . Przyjemnego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
rude jest piękne:)
|
Tulip Ty sie zdecydowac czy niebieskie czy jasnogranatowe one sa
![]() ![]() Takus milego.................ee e degustacji ![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
stasznie mi brakuje rozmów o perfumach, napiszę to więc w tym wątku:
zakochałam się w Jade ![]() .... chyba .... bo może to tylko takie wiosenne zauroczenie dawno mnie żaden zapach tak nie poruszył dawno, bo ostatnio ... tydzień temu - Chaos DK, a dwa tygodnie temu -Encens et Lavande SL, a trzy tygodnie temu - Lavender DK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
|
ooooooo ja tez widze Joasie
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
i Ty mowisz /piszesz ,ze dawno ![]() a mnie jakos sie nie chce testowac ,polowac ,kupowac ,spokoj perfumowy u mnie zapanowal i ......przyznaje ,ze dobrze mi z tym ,ogladam swoje flaszki i z przyjemnoscia uzywam to co mam, a Jade i mnie zauroczyl i to bardzo ![]() Kasiu-san to bedziem przeprowadzac na Tobie eksperymenta ile sie bedzie trzymalo i jak szybko kolor bedzie sie zmywal ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() Dawno dawno temu nie było Neo.Zaginęła za lasami i górami .Odnowiona powraca choć na chwilkę aby uściskać moje ukochanne, najpiękniejsze czarodziejki perfum i myśli przemożnych. Caluskuje very very wszystkie dziewczyny a przede wszystkim przyjaciółkę k-n(chuda), E, Katty p-13, tymenke, homyka, dagne angelke, kaganke, blue girl, cudowną Katterine i magiczną piękną rudowlosą Mariolę. Cmoki wysyłam dla Sabbath .
![]() |
#158 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ja też wklejam mój ostatni zakup
![]() http://www.cache-cache.fr/mode_femin..._att_detailID=
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() używam, a właściwie nadużywam ![]() testuję, pachnę kilkoma zapachami jednocześnie ![]() wszystko mnie zachwyca znowu wyjęłam flaszkę HdE i serca mam w oczach, wszystkie lawendy doprowadzają na nowo mój nos do orgazmu ![]() zachwyca mnie klasyczna Piątka, Wenge, Statkus i Chaos jednocześnie, więc pachnę wszystkim po trochu chyba muszę być nieznośna dla otoczenia ![]() może to wpływ wiosny ![]() Asiu ![]() Neonko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
cały Boży dzień na szmacie
![]() ![]() i tez mnie dziś głowa z rańca nieper...Czarny Zuziku takich silnych jeszcze sobie nie aplikowałam (wybieram się do neurologa) ale wszystko co do tej pory brałam powodowało przytępienie bólu na jakiś czas a później nawrót i tak przez kilka dni...ja nie mam aury ale coraz gorzej to znoszę i muszę już szukać profesjonalnej pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Niom
![]() Lubię he he ![]() Co slychać ? Jak zgubić dupsko ? To zaczy nie do końca ![]() Masaże?? ![]()
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale fajne przywitanie, od razu humor mi się poprawił i dół nieco zmniejszył ![]() Dzięki, dziewczyny ![]() A więc tak - szczerze i uczciwie wątek poprzedni i ten nadrobiłam, ale już zdążyłam zapomnieć, co u której z Was, tyle tego naprodukowałyście ![]() Kojarzę tylko, że Kattarina świętuje urodziny - urodzinowy buziak Katt ![]() ![]() Ja po 6 godzinach w tym upale spędzonych w autobusie padam na twarz. Szkolenie się udało, trafiłam na mądrą babkę, od której dużo można się nauczyć - co mnie cieszy, bo ciagle czuję sie zielona w tym, co robię, Chociaż to w sumie taki zawód, w którym człowiek ciągle jest zielony. Jestem juz w domu, pożarłam Milkę z nadzieniem jogurtowym na poprawę nastroju i nie pomogło ![]() Od jutra dieta - unormowałam już zwyczaje jedzeniowe, nie jem po 18, jem mniej slodyczy, czas na drugi etap, czyli - 4kg... Doroto-Coco, trzymam kciuki i za Twoje dietowe zmagania ![]() No i jutro łódzki zlot ![]() Miłej soboty wszystkim!
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Piers do przodu
|
Neonko
![]() ![]() Takuśna ![]() ![]() Zuzik - będę wdzięcznym polem do eksperymentów ![]() Biały Kochany Kocie ![]() ![]() ![]() Joasiu - ![]() Winter - co za sexi sukienusia ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
|
Winterku bardzo mi sie podoba juz wiem z czym moglabym nosic
![]() Takus jak milo sie czyta to co piszesz az chce sie biec po pudlo z probkami i co mam nie testowac ![]()
#165 | |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Katty-sama jestem w szoku,że to nabyłam ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-04 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, ![]() Katty, ![]() Neonko, powitać ![]()
#168 |
Wtajemniczenie
|
Sezon na saunę w komunikacji miejskiej rozpoczęty
![]() I krakowski... ![]() Jeśli jedna Milka nie poprawia nastroju to poważna sprawa ![]() Właśnie chyba leci Bridget Jones w TV - może to poprawi nastrój Joasiu? ![]() I lampka winka ![]() Hej Kasiu-neonko z Goldenline ![]() ![]()
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam lampki nie piję,bo mam slabą glowę ale film o Briget zachecil mnie do kupna książki i powiem Wam że jest dużo lepsza od filmowej wersji. ![]()
![]() |
#170 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Widzę tu istne szaleństwo zakupowe ![]() ![]() ![]() Mskladaczku, cieszę się, że już po i że przeżyłaś. Mnie czeka tez niedługo mały zabieg dentystyczny i też strasznie się boję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Neonko, miło Cię widzieć i czytać ![]() ![]() Zjadłam dzisiaj lody spaghetti w przemiłym towarzystkie Koty i Homyka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Joasiu
![]() Moj po dzisiejszym spacerze wyglada jakby wrocil z Seszeli ![]() Cytat:
Taka, Ty tez ![]() ![]() A poza tym gratuluje nowych butkow, kolorow wlosow, Pani Prezes rozpoczecia sezonu rolkowego ![]() ![]() ![]() A ja mialam dzisiej dzien lenia, doslownie nic nie obilam (poza wstawieniem kilku pralek ![]() ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-04-04 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest więcej niż pewne, że musiałybyście mnie potem reanimować z kolosalnego doła... Ale zalkoholizować się nieco zamierzam, a co mam się nie alkoholizować, trawestujac Kfiatuszka ![]() Contaxie, macham do Cię też ![]()
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tchorz numer jeden dalam, to Ty tez dasz. Ja sie nawet wiertla dentystycznego boje ![]() Cytat:
![]() O! Zajrze do Solara i jak mi sie spodoba i jak mnie stac bedzie ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-04 o 22:05 Powód: Ok, usunelam szczegoly. Zeby nikomu slabo nie bylo ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam, jak przeprowadziłam się pięc lat temu i nadziwić sie nie mogłam, jak to tak można wywieszać swoje gacie na widok publiczny - wszystkie sąsiadki suszyły w ogródkach. Nie minął miesiąc i sama suszyłam wprawdzie nie bielizne ale wszystko inne tak ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Magda, już mi słabo. Straszną traumę mam jeżeli chodzi o dentystę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
,
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-04 o 22:04 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
To ten klik , jasne, bierz
![]() Ja napisałam "mały" co by się oszukać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Hej Neonko
![]() Joasiu powitać ![]() Cytat:
![]() ![]() BigeM - gratuluję zakupów. Contax - tylko mnie łapie na czerwień ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To moja PW juz niekatulna, nie zauwazylam Twojego posta ![]() Cytat:
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-04-04 o 22:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Czekam na Ragnarok
|
Cześć Neonko
![]() Ja sobie właśnie wróciłam z randki nr 3... I... z jednej strony mnie ciągnie, z drugiej odpycha, a pozatym mam popsuty humor i to mnie najbardziej denerwuje. Powinnam być wesoła jak ostatnio. Od dzisiaj się odchudzam, bo dowiedziałam się niemiłych rzeczy o sobie dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Chciałam dobrze ![]() Ja w każdym razie obejrzałam po raz n-ty, film jednak nie dorównuje książce ale i tak warto było sobie przypomnieć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.