|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
ja mam takie jak nr 56 zolte i to ostatnie niebieskie nr 60 http://allegro.pl/item593711267_prom...d_la_lola.html
i musze stwierdzic, ze kolory w rzeczywistosci zywsze i jeszcze ladniejsze ![]() teraz musze w neciku poszukac wskazowek z kilkoma rodzajami wiazan, zapamietac co i jak i ruszam na plaze
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja spadam do pracy na 8:30 bo chcę szybciej skończyć yyy został mi rok i 9 dni....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 08:09 |
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nigdy nawet przez myśle nie przeszło pareo, a to tak fajnie wygląda jak się to zawiąże tak jak sukienkę![]() Cytat:
Nie tak źle.M. mnie wkurzył. do później. |
||
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wczoraj miałam masakryczny dzień.. wyszłam z domu o 6 rano a wróciłam koło 23.. na szczęście było to jednorazowo tak bo miałam jeszcze bhp do zaliczenia..
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli są wygodnie i będą Ci służyć no i jeśli są śliczne to super![]() mam nadzieje,że będzie dobrze,stresuje się,nasi rodzice znają się ledwo i mają się poznać tak lepiej i mam nadzieję,że się zakumplują jakoś.Ja Moich teściów znam już ponad 5 lat i jak jestem u nich to wszystko spoko,na luźnie gadamy i w ogóle ale jednak jak pomyślę,że mają być u mnie to taki stres dziwny. Ale masz racje,mam TŻ po swojej stronie więc będzie dobrze dzięki SamciuCytat:
i dodaje takiej lekkiej elegencji do stroju ![]() Can't dobrze,że już przeżyłaś ten dzień,teraz będzie tylko lżej ale współczuję Ci,ja bym była ledwo żywaSamciu co się stało? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-08 o 09:40 |
||
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to od kiedy zaczynamy
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydałoby mi się takie duchowe wsparcie
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
samo chcenie prawde mowiac nigdy nie daje rezultatow
trzeba chciec i jeszcze robic cos w tym kierunku ![]() dlatego ja staram sie robic jak najwiecej zeby osiagnac moj cel ![]() a ja juz mam wolne na tych wazniejszych juz bylam, choc dzis prawie zaspalam wstalam tak, ze wlaciwie szybko sie ubralam i musialam wychodzic na tramwaj....a na seminarium dzis bylo tak milo i swiatecznie siedzielismy sobie z profesorem przy kawie i ciasteczkach (skusilam sie na jedna delicje ale to tak dla towarzystwa ) i sobie rozmawialismy wymyslilismy, ze pojedziemy na wycieczke wiec na swieta mamy za zadanie poszukac jakiegos fajnego miejsca gdzie moglibysmy pojechac na ostatni weekend maja
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy kolejne (tzn drugie) spotkanie rodziców w te swięta, zawału dostanę
teraz "odwet", czyli moi jadą do "teściów"
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra nie ma sprawy... co prawda ja nie mam zamiaru w Swięta się opychac jakoś szczególnie.. i juz od jakiegoś czasu nie jem słodyczy i pieczywa
tak więc jesteśmy "umówione" na duchowe wsparcie hehe ciekawe co nam z tego wyjdzie Lain Ty się strasznie w tym maju rozjeździsz... najpierw Egipt o ile dobrze pamietam potem wycieczka z grupą... no ale trzeba korzystać póki można a u mnie nie było jeszcze żadnego spotkania rodziców.... ale będzie mam nadzieję niedługo.... ciekawe co z tego wyjdzie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-04-08 o 12:14 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by najbardziej Tatry odpowiadaly podobno w gorach Swietokrzyskich jest jakis UJ-towy osrodek konferencyjny, ale oni sa nastawieni na duze konferencje, a nie skromne studenckie wycieczki ja mam nadzieje, ze to jednak Tatry beda)teoretycznie to ma byc wyjazd naukowy - musi byc swietlica zeby dalo sie zrobic wykladzik, fajnie jakby bylo wi-fi, bo kazdy wezmie laptopa i bedziemy wgrywac rozne programy (niektore maja autoryzacje przez net). ogolnie to ma byc wyjazd pod tytulem "Analiza danych" z uzyciem programow, ktore nam sie przydadza do prac magisterskich (a kazdy pisze na inny temat, z uzyciem innej metodologii, wiec troche tego poznamy )... no ale wiadomo, ze nie bedziemy caly weekend analizowac wiec fajnie by bylo jakbysmy w jakies ladne miejsce pojechali zeby bylo gdzie pojsc na spacerek, zrobic ognicho, wypic piwko w pieknych okolicznosciach przyrody itp ![]() u mnie tez nie bylo spotkania rodzicow pewno gdzies tak w lipcu bedzie jak zrobimy u mnie na wsi grilla
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jesteście w miarę zgodną grupką czy będą spory gdzie by tu pojechać
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierzemy poprostu najlepsza oferte juz nawet jedna znalazlam w Murzasichlu
|
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja próbuję zarezerwować nocleg na weekend majowy. Ale wszędzie zajęte albo chcą żebysmy spali 3 noce. A my na pewno wolnego nie dostaniemy w czwartek. No chyba że pojedziemy po południu, po pracy.
Ehhh zawsze tak jest jak się wszystko na oistatnią chwilę robi Chcieliśmy jechać w weekend jak Boże Ciało jest ale moja "ukochana" uczelnia robi zjazd
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo podobno jest bardzo skuteczna
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja się dołączam do odchudzających
Ja stosuję dietę 1500 kalorii a później stopniowo będę zmniejszać
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
jeśli można, to i ja się dołączę
zawsze to raźniej i większa motywacja w zasadzie zaczęłam wczoraj delikatnie - skakać na skakance. ale jak zdejmą mi holtera jutro, to zaczynam już normalnie ćwiczyć ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
to jest to, czym się stresuję najbardziej ![]()
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama coś ostatnio wspominała, ze zmówiny juz czas zrobić Tak oficjalnie się nei znają jedynie z widzenia Tez się trochę boję jak to będzie Spotkanie będzie w wakacje pewnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
ale w pracy dzisiaj miałam masakrę
zawalili mnie przed świętami Ale nauczyłam się jeździć paleciakiem
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja byłam młodsza to brat mnie uczył jeździć, ale tak żeby tata nie widział hihihi
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikogo nie rozjechałam
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do spotkania rodzicow podchodze ze spokojem
z reszta moj ojciec zna rodzicow TZa, bo byl szefem TZowego taty, a mama TZa jest ksiegowa w tej fimie, wiec tez mial z nia kontakt nie raz do tego ojcow oboje mamy imprezowych, wiec bedzie wesolo, a ze laczy ich jedna branza to beda mieli tematy do rozmow mysle, ze mamy tez sie dogadaja
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
To dowód, że nauczyłaś się jeździć
![]()
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
u nas spotkanie rodziców też powinno być, ale co ja mogę
![]() mam ochotę skopać mojego TZ-a-denerwuje mnie on tym swoim ślimaczeniem się...
|
#236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja kuzynka miała miesiąc przed weselem zmówiny i oficjalne zaręczyny Dopiero wtedy dostała pierścionek A w drugim pudełeczku juz obraczki mieli heheheJa najbardziej się boję o czym nas rodzice będą rozmawiać. Dzieli ich duża różnica wieku(można powiedzieć pokolenie). A poza tym mamy już wszytsko zamówione, umowy podpisane, zaliczki wpłacone. Jedynie to listę gości mogą omawiać. Kwesti finansowych nie ma co obgadywać, bo za moją część płaca rodzice a tż sam sobie zbiera, bo jego rodziców nie stać, żeby za wesele zapłacić. No i się boje, że drętwo będzie.
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja też jeździłam a raczej szalałam po pustym placu
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ mnie załamuję swoim totalnym olewactwem spraw ślubnych-wiem powtarzam się, ale ile można?!
został rok!!!! a on nic nie robi w tym kierunku aby pozałatwiać orkiestrę, foto, video a tak w ogóle jak dostanę zaproszenie na ślub jego kuzyna to się chyba rozbeczę i nie dlatego, że oni się hajtają tylko dlatego, że nie wiem jak mam gadać z własnym TZ-em z bezsilności teraz przyniósł mojej mamie prezent na urodziny i poszedł na rower-niech się rozwali! (rower, nie TZ)
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 14:36 |
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, rozumiem Cię, ale czemu on to musi robić? Bo mam wrażenie, że piszesz, że on nic nie załatwia ale czy Ty tak?
Wiesz, my kobiety jesteśmy w tym lepsze to ja załatwiałam spotkania, jeździłam po salach, szukam w necie katechez małżeńskich itp. Nie dlatego, że mojemu P. nie zależy, tylko niektórzy faceci tacy są, że zabranie się do wyrzucenia śmieci to wielka tragedia a co dopiero ślub
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiecie jak się czuję, Wy wszystko już macie załatwione, a ja mam ślub już za rok i mam wielką kupę![]() ![]() ![]() miałam pisać pracę, ale poprawiłam tylko literówki, co mi promotor zaznaczył i nie mam siły myśleć i nic sensownego napisać. On cały czas ględzi, że jak pójdzie do pracy to zacznie wszystko płacić i załatwiać.....tak chyba na 2011....ma niby 25 lat a traktuje ten związek jakby miał 15 i pstro w głowie nawet znikające kg na wadze nie poprawią mi humoru...więc jest ze mną źle...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 14:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

W ogóle nie znam tej firmy, to jakaś Betty Blue, jakaś pewnie zagraniczna tanioch a z przebitką w Polsce
teraz juz ponad 2 lata po slubie i nawet nie ma efektu jojo
czyli wystarczy mocno chciec (choc wiadomo, ze jak otylosc jest zwiazana z choroba to juz inna sprawa)

ale to tak dla towarzystwa
Ehhh zawsze tak jest jak się wszystko na oistatnią chwilę robi

zawalili mnie przed świętami