|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)
Hej, moge się przyłączyć?
![]() Coś opowiem o sobie... Jestem optymistką, choć czasem ze smutkami, ale to jak każdy. Aktualnie trzymam dietę, redukcja od prawie 2 miesięcy... Kocham wszelkie ciasta, ciasteczka i takie inne, ale staram się nie jeść ![]() Za 20 minutek wychodze na dworek z pieskiem sąsiadki(chora), więc się przewietrzę, a teraz popijam czerwoną herbatkę
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj kurcze, a ja mam takie szczęście, że te ciasta ciasteczka itd (czekoladee i toffi przede wszystkim!) mogę jeść bez przerwy (haha no i jem) ;P Heej, a co to za dieta ? ![]() |
|
|
|
|
#33 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jadam ciemny chlebek, kolacje wysokobiałkową... I popijam niesamowitą ilość czerwonej lub zielonej herbaty, ale wolę czerwoną, bo po niej szybciej latam do łazienki Od 17 lutego do dzisiaj schudłam 7 kg. A spodnie o 2 rozmiary mniejsze |
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Dziewczynkii wybaczcie ale muszę zachaczyć... Któraś może jest konsultantką Oriflame ?
![]() Wybaczycie prawda ? ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Kurcze no gratulacje
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam jednak na chwilke..no do okolo 20
![]() alexiana witaj witaj zapraszamy i witamy ![]() ![]() ja nie jestem konsultantka niczego ![]() tez bym sie poodchudzala ale nie mam silnej woli ![]() boczki mam i sie pozbyc nie moge ![]() ogolnie to w miare szczupla jestem ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
a jaka to czerwona herbata ![]() ja ogolnie mowiac kulturalnie, mam problemy z przemiana materiii...cos by mi sie na to przydało
|
|
|
#36 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurcze gapa jestem... Witaj ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- A co do tych konsultantek to mogę coś jeszcze dodać ?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Emm noo ee.... może tak ee <wychyla się wstydliwie> Cześć? Dołączyłabym się ale nie wiem czy ee pasuje? :P No to mam na imie Asia ale wole jak mi mówią Arlin
Jestem dość młodą osóbką i mi się szczerze nudzi XD
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Euuu to troche trudne ale co mogę mam prawie 19 lta złe rok bo matura. Lubię osoby zabawne pełne entuzjazmu bo z takimi nie da się nudzić
Uiwlebiam jeśc słodycze czekolade choć próbuje ... trudno ale próbuje sie odchudzić... XD Interesuje się ..eee.. mangą,anime, kosmetykami urodą tym co kobiety XDD nie wiem wolałbym wiedzieć coś o was :P
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
no!
Madziula, miło, że chciało Ci się tworzyć nowy wątek
|
|
#42 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Niucha3107 Czas edycji: 2009-04-14 o 20:37 |
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Czerwona herbata- Pu Erh- morderca tłuszczu i przyspieszacz materii
![]() Ja pijam ekspresówki, ale są i miłośniczki liściastej. I oczywiście gorzka Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, ale teraz to piję bez problemu. W każdym sklepie można za grosze kupić, nie więcej niż 5 zł, więc można zainwestować Teraz kupiłam o smaku grefrutowym, nawet dobra ![]() A jeśli o konsultantki, to ja jestem z Avonu
|
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O ja piłam zieloną Heh Noo, bo wiecie ja tak na marginesie dodam, że szukam chętnych konsultantek Oriflame do mojej grupy
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Hehe, same konsultantki
Niucha- Ori, ja Avon... No to zapraszamy do współpracy ![]() Ja zieloną piję na zmianę z czerwoną, jak zużyję jedno opakowanie zielonej, to leci czerwona I o dziwo, mam niesamowicie silną wolę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Dobra wracam jutro ; ) Paa dziewczynki ;** Miłej gadki kochane
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Oj zazdroszczę Kurcze jeśli chodzi o czekolade to 0 woli ;/ Ajajaj...Tak, tak zapraszamy ;** |
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem Magda, mam 22 lata, bardzo mi miło ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- a bo mnie tamten wkurzał zapraszma Cie serdecznie tu ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- a mowilam ze juz dzis nie zajrze,a tu jednak ![]() a jakos mnie cos naszlo ale zaraz soadam bo pewnie juz nie am WAS
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
a mowilam ze juz dzis nie zajrze,a tu jednak
![]() a jakos mnie cos naszlo ale zaraz soadam bo pewnie juz nie am WAS [/quote]Kobaieta zmienną jest |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() właśnie sobie wstałam ![]() dziś jeszcze mam wolne ![]() poleniuchuje sobie chyba zaraz napije sie kauwsi i cosik zjem co u Was kochane ??
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Witam
Ja również chciałabym dołączyć, jeśli to jest możliwe. Imie posiadam dość mało popularne-Michasia. Dla znajomych po prostu Ruda (swego czasu eksperymentowałam z włosami, teraz na szczęście posiadam już swój kolorek ) 19nastolatka, tegoroczna maturzystka, mam nadzieję, że od października studentka pedagogiki lub dziennikarstwa. Od miesiąca na diecie MŻWR Ciężko jest, ale się nie daję.! Uwielbiam czytać książki w/w Literaturę w spódnicy, P.Coelho, G.G.Margueza itd. Ostatnim hitem dla mnie jest "Pod powiekami"Katarzyny Rygiel. Muzyka różnie,ale najcześciej Nosowska i Chylińska. Singielka. No cóż, to chyba wszystko
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serdecznie zapraszamy ![]() dziennikarstwo powiadasz ja koncze w tym roku ![]() literatura w sponicy widze ze wiekszosc z nas kobitek pochłania rózne ksiązki , i bardzo dobrze leniuchuje ![]() a co planujecie na wakacje dziewczynki?? ja z TZ jedziemy nad nasze polskie morze ![]()
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Wakacje ? Praca to przede wszystkim. Chce mieć swoje pieniążki, gdy zacznę studia
Kończysz dziennikarstwo ? To super ! Warto? jesteś zadowolona z takiego a nie innego kierunku ?
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie jest spoko, kierunke całkiem fajny, ale trafiłam akurat na beznadziejnych ludzi
no i nie powiem abym sie zbyt duzo nauczyla , moze to dlatego, że to prywatna uczelnia![]() teraz mam zamiar magisterke zrobic zaocznie, prawdopodobnie w Lublinie ![]() do pracy tez sobie pojd,e albo na staż
|
|
#55 | |
|
BAN stały
|
Oo witam nową kobietkę
Jeśli chodzi o wakacje to ja mam narazie zero planów... Mozna powiedzieć, że żyje chwilą Napewno bd się zajmować Oriflame... Co do dzisiejszego dzionka to męczący Ale żyję ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Mało popularne ? Mozliwe... Za to jest takie (wg mnie) przyjemne, miłe... Heh no poprostu mnie się podoba |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
hej Niucha
![]() ja bede miaala jutro ciezki dzien, od 8 na uczelnii ![]() kiedys bylam konsultanka oriflame jak miaalm 14 lat ale trwalo to gdziesz rok i zrezygnowalam ![]() ide zaraz jesc obiadek ![]() w ogole to gdzie reszta dziewczynek
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
No hay Madziula
Dlaczego zrezygnowałaś ? Kurcze ja narazie jestem tym strasznie zaaferowana... Co do dziewczynek to nie wiem ale one chyba też mają jakieś sprawy męczące Smacznego kochana
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, juz zjadlam
![]() ![]() zrezygnowalam, bo chyba bylam za mloda jednak na to , poza tym nie chcialo mi sie tez ![]() no mysle ze jak juz kobietki pozalatwiaja swoje sprawy to tu koniecznie zajrza, bo ich tu BRAKUJE !! ![]()
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
Zajrzą, zajrzą, pusto jest ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Kurcze no teraz mam ostrzeżenie Jaka za mnie gapa... powinnam była to wiedzieć jeśli czytałam regulamin tyle razy
Edytowane przez Niucha3107 Czas edycji: 2009-04-15 o 15:56 |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stalo ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- moze i ja przeczytam regulamin ?? ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- moze i ja przeczytam regulamin ??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

Jadam ciemny chlebek, kolacje wysokobiałkową... I popijam niesamowitą ilość czerwonej lub zielonej herbaty, ale wolę czerwoną, bo po niej szybciej latam do łazienki 

Teraz kupiłam o smaku grefrutowym, nawet dobra
no i nie powiem abym sie zbyt duzo nauczyla
powinnam była to wiedzieć jeśli czytałam regulamin tyle razy