|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Ja nawet nie liczę tego na sztuki, co dopiero ile to kosztowało wszystko, boję sięCytat:
Jak coś się zmieni, to napiszę, bo na razie nie wiem od czego zacząć...Miłego dnia w Skierniewicach ![]() A ja sobie wymyśliłam, że papkę zrobię następnym razem sama Ona ma tylko alkohol, wodę, białą glinkę, cynk i kamforę - nie wiem, po co ta kamfora, chyba żeby nie było czuć%![]() Cytat:
![]() A FF nie zainstaluję, prędzej Operę, bardzo ją lubię Tylko ten laptop nie służy do internetu Są na nim dane mojej mamy do pracy i nie ma antywirusa. To tylko tymczasowo Muszę naprawić swój komputer i to szybko, bo też nie znam większości haseł - akurat na wizaż mam standardowe, ale do banków są za długie, żebym je pamiętała![]() Dobra, lecę na śniadanie, bo wołają i wołają
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
cześć! Piękne słonko, nieprawdaż?
Dziewczynki drogie poradźcie proszę... chcę jakiś puder brązujący - niezbyt mocny, ale taki letni. Jutro mam urodziny ![]() Interesują mnie różne półki cenowe... pomożecie? ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- favianna - witaj
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
no, laska nie jest moze powalajaca
ale na blogu wstawia wszystkie nowosci jako jedna z pierwszych. a na zdjeciach samego pudru wyglada on rewelacyjnie radze nie zjezdzac na sam dol to bedzie dopsz ![]() http://www.hey-dollface.com/2009/04/...-edition-.html
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-04-16 o 10:22 |
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już widze pierwsze plusy codziennego smarowania balsamem i masażu - zniknęły mi szorstkie krosteczki które miałam na udach, pod pośladkami Teraz mam taką gładziutką skórę Gdybym nie była teraz w pracy (i nigdzie indziej jak tylko w domu ) to aż bym sie sama pomacała ![]() EDYCJA: kolejna nowość na BU: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-greentea.html Szaleją
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-16 o 11:29 |
|
|
|
|
#3305 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam też nowe NK Cytat:
ale podobno mają go wycofywać i co ja biedna zrobię.. nie ma dla mnie lepszego tuszuCytat:
Cytat:
![]() ja miałam białego, ale się go pozbyłam Cytat:
![]() Cytat:
czyli fajny jak się nic nie robi ![]() wchłania się nawet szybko (w odróżnieniu do adidasa), ale wysycha na biało i na czarnej bluzce zostają minimalnie ślady ![]() Cytat:
tu więcej nowości letnich: http://uma.chanel.com/makeup/colour-collection.php lakier orange fizz jest prześliczny i podoba mi się Aqualumiere Chery Blossom
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny kolor.Cytat:
Fajnie, że nowości się pojawiają. Im ich więcej tym lepiej.
|
|
#3308 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz się cieszę, że nie dostałam
![]() o takie coś znalazłam: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=546 ![]() Miałam się dzisiaj uczyć, a do tej pory udało mi się obejrzeć nowy odcinek antm (oglądacie to?), zapaczulować , umyć żelem kawowym (mniam!) i sobie siedzę... Dobra, jadę na uczelnię, jakbym tu wróciła, to proszę o wygonienie
|
#3310 | ||||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
ale się rozpisałyście, człowiek spędza jedną dobę poza domem a już ma nadrabiania na ponad godzinę.Witam nowe NK ![]() Cytat:
Cross mógłby być fajny też, ale to jednak nie jest to, co zawsze mnie fascynowało.![]() Przedwczoraj znowu jeździłam z TŻ, teraz już dłużej i było strasznie fajnie, ale chyba muszę zainwestować w kask, bo ten który TŻ ma dla pasażera jest fatalny i w takim stanie, że raczej nie uchroniłby mnie przed żadnymi obrażeniami. ![]() To super. ![]() Cytat:
Przez TŻ strasznie się wciągnęłam w ten serial, ale dopiero od tej serii. Gorzej, że jeszcze oglądamy Lostów, niestety poziom absurdów w tym serialu mnie przerasta.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na początku było cudne, ale potem ten intensywny zapach zaczął mnie doprowadzać do mdłości.Cytat:
![]() Cytat:
Jestem beznadziejnym cykorem samoopalaczowym.Cytat:
Nie wiem, jaki jest odcień twojej skóry, ale dla jasnych i ciepłych karnacji boski jest kolor Healthy Look. Parę stron temu była zresztą dyskusja o brązerach i dziewczyny chwaliły też bardzo EL Bronze Goddes.![]() Jestem z siebie całkiem zadowolona, bo dalej nie kupuję nic z kosmetyków. I nawet niewiele mnie kusi. W Eskulapie pojawiły się filtry Avene, więc pewnie na dniach zamówię, muszę jeszcze znaleźć coś lekkiego pod filtr. I może wezmę jeszcze krem do twarzy. Poza tym może w sobotę skuszę się na minerały TBS. Kusi mnie, zeby kupic jeszcze coś z kolorówki, ale staram się nie ulec pokusie. Przydałby mi się może tylko lekki korektor do twarzy - najchętnij Biotherm (gdybym miała gdzie go kupić ), ewentualnie Magic Heleny, bo ostatnio polubiłam go bardziej niż mojego wysłużonego EL.Dojrzałam do pozbycia się maczka Posy i różu Clinique Aglow. Niedługo pokażę chyba w stosownym wątku efekty mojej minimalizacji zbioru.
|
||||||||
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
w razie czego odezwe sie do Ciebie
a wczoraj mialam pisac, ze neidlugo beda rozsylac smsy bo rokt emu o tej porze zaszalalam urodzinowo w S. wlasnie z smsem ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
tego bym sie po Tobie nie spodziewala co ta wiosna z ludzmi robi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyś się skusiła to opisz wrażenia, bo mnie też kuszą
Ale mi się nic nie chce, na dodatek jestem strasznie senna A tu jeszcze 3 godziny pracy. Jak wrócę to chyba zrobię sobie drzemkę.
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dostałam, więc się bardzo cieszę. Ale chyba nic nie kupię Ja oglądam ANTM - tzn oglądałam, teraz głównie edycję brytyjską. Uwielbiam też Projekt Runway. Cytat:
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-04-16 o 13:15 |
||
|
|
|
#3314 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W ogóle to się nie chwaliłam chyba, że wykończyłam róż do policzków? ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio ciągle zasypiam, nie wiem, co się dzieje, bo nie umiałam nigdy spać w dzień. A teraz co popołudnie, to czuję się tak, że nic tylko zasnąć. Przedwczoraj przez to musiałam zebrać się do wyjścia z domu w 10 minut (TŻ zadzwonił zdziwiony, że nie odpisuję na smsy a on chce po mnie przyjechać, a ja sobie spałam po prysznicu, z mokrą głową), a wczoraj przespałam obiecany popołudniowy spacer (mam nadzieję, że uda mi się wyegzekwować go dzisiaj ).Chyba dziś jest dobry dzień na dzień rolnika.
|
||
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio jestem pelna energii tylko wieczorami padam jak mucha
|
|
#3316 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#3317 | |||||
|
Zadomowienie
|
Wiedziałam!! Coś za bardzo się dopytywałaś o niego, by nie kliknąć
![]() Cytat:
byłam bardzo zadowolona, że nawet nie jest tak źle, pochwaliłam się przyjaciółce i wyglądała tak ![]() Dziękuję! Cytat:
![]() Cytat:
mnie ten zapach zaczarował. Inna sprawa, że miałam miniaturkę, więc może nie zdążyłam dojść do mdlącego etapu najbardziej lubię kupować ich małe opakowania maseł do ciała, więcej firm powinno się przekonać do produkcji takich miniatur...Cytat:
Cytat:
![]() Czy Nude Apricot to taki ledwo dający kolor, złotawy rozświetlaczo-róż? (cóż za opis) Uwielbiam róże L'Oreala ![]() BTW, czy ktoś zauważył, że ja tu właściwie piszę tylko o różach? ![]() Aaa, ice, polecam tusze do rzęs TBS jeśli chcesz spróbować ich kosmetyków kolorowych. Mam też róż w kremie, taką maleńką tubeczkę, też dobry. I kiedyś bardzo chwaliłam sobie puder prasowany, ale to było daaaawno, z 7 lat temu, od tego czasu go nie próbowałam, więc nie wiem, czy nadal by mi się podobał ![]() Witam Faviannę
|
|
#3318 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Miniaturowe masła są świetne. Właśnie dzisiaj miałam zamiar zacząć używać którejś mojej miniaturki, bo do końca roku nie zużyję tych wszystkich maseł, ale postawiłam jednak na zwykły balsam nawilżający Dove. ![]() Cytat:
Tylko kurcze to chyba odcień limitowany był.![]() Cytat:
![]() Czuję się jak nowonarodzona po gorącym prysznicu i balsamowaniu ciałka. Zaraz sobie pomaluję paznokcie na szafirowo. Chyba nawet pokuszę się dziś o jakiś makijaż, tak sama dla siebie. Nie ma to jak zwolnienie lekarskie i chodzenie w szlafroku do 14-stej godziny.
|
|||
|
|
|
#3319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może już kompletnie mylę odcienie ![]() W każdym razie na pewno go widziałam na żywo, Twój opis utwierdził mnie w tym przekonaniu, pamiętam, że mi się podobał. Ah, L'Orealu, L'Orealu, czemuż produkujesz tak piękne róże, które mnie nęcą okropnie... A tak w ogóle Ice, to czy Ty przypadkiem nie przestajesz być NK? Najpierw pozbywasz się perfum, potem chyba cieni, teraz czas na róże - martwię się o Ciebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wzielo mnie na sephorowe zakupy przedurodzinowe
czego ja moge chciec? mysle i mysle i nie moge nic wymyslic
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, sprawdzam cały czas stronę BU i jeszcze nie ma informacji, czy moja wpłata dotarła czy nie Pospieszyliby się.
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
nieee, perfumy nie
nie ta pora roku ], ale co jeszcze? jakis roz? szkoda, ze letnie kolekcje jeszcze u nas niedostepne
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
RÓŻ! Kup róż, zizku!
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
A jakie marki masz dostępne w Sephorze?
ja nie mam żadnej u siebie, buuuEDIT: ooo, wiem, róże YSL takie w krateczkę są piękne
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
YSL
pomacam myslalam o jakims Benefitku Thrrrob, Dandelion albo 10 kusza mnie te Benefity od dawna
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie Dandeliona zostawiłam Ci komentarz na blogu - kuknij proszę
no ale wiadomo, na różnych twarzach może różnie wyglądać. Ja akurat wyglądałam, jakbym była brudna i tłusta EDIT: no dobrze, lejdis, wpadnę potem, a teraz lecę do książek. I tak się zasiedziałam. Pa!
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
macham popołudniowo..
jutro urlop
|
|
#3329 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też by mi się sprzydało takei cudeńko bo też koczek upinam ![]() Chromolić nierówne uda Jak nie wystarcza intensywne wcieranei pilingu i balsamu oraz ćwiczenia to trudno ![]() Cytat:
![]() 200 wszystkich? ja samych cieni mam ok 100 O nie, o nie, o nie ![]() Przyszedł też bon na 10% z Douglasa wreszcie i teraz to już zupełnie nie wiem co i gdzie i kiedy kupić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę to wszystko policzyć i porozkładać w czasie bo i tak nie dam rady na raz a jeszcze perfumy mnie męczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo, ale masz fajnie, ja w sumei mam tylko jedne zajęcia, ale tyle zaległości do nauczenia się że chyba bym chciała zeby padało ![]() Miałam iść znów na rower i rolki ale koleżanka się nei odzywa i kurczę samej tak trochu mi sie nie chce tyłka ruszyć
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie lubie tego zapachu, ani klasyka, ani wersji pokrewnych
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

Ona ma tylko alkohol, wodę, białą glinkę, cynk i kamforę - nie wiem, po co ta kamfora, chyba żeby nie było czuć%

ale na blogu wstawia wszystkie nowosci jako jedna z pierwszych. a na zdjeciach samego pudru wyglada on rewelacyjnie

i co ja biedna zrobię.. nie ma dla mnie lepszego tuszu
moze jutro dokoncze 

ale się rozpisałyście, człowiek spędza jedną dobę poza domem a już ma nadrabiania na ponad godzinę.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jeszcze tylko EDM, papka, tonik Clarena ( tu się ciągle waham
), dwufaza Garniera i zamówienie apteczne i kończę z kosmetycznymi zakupami póki nie będę musiała kupić z musu
Jestem beznadziejnym cykorem samoopalaczowym.