1994 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-20, 20:57   #4351
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Dot.: 1994

noo ja nie wiem, dla mnie to bylby chyba zgon na miejscu

pati, bardzo ladna bizuteria
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 21:00   #4352
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Ja ogolnie pije rzadko moze tak 4-6 razy do roku wliczajac swieta, sylwestry . chybaze urodziny u kogos ale zadko chodze
Pamietam ze jak mialam dola po rozstaniu z facetem to czesciej ale jestem sama i ejst mi dobrze jest okazja to wypije . Wogóle to tylko piwo. Ba, karmi czy reddsa
nie pale, nie jaram. Alko okazjonalnie.
Nigdy nie było tak, zebym dała się np. po szkole namowic koleżankom i kolegom żeby wypić, a uwiezcie mi - prosili.
Jak się pije to musi byc okazja. Teraz najszybciej zakończenie roku, moje urodziny, sylwester, święta, wielkanoc, zakończenie roku, moje urodziny, sylwester ...
Stary 2009-04-20, 21:05   #4353
chromonikielnia
Wtajemniczenie

oo u mnie okazja do picia bedzie hm... o ile pojde na majówkę, o ile moja kumpela bedzie piła to ja też- 1 piwko max, bo do domu muszę jakoś dojśc :P potem mena mojego byrfdejs, potem na moich nie wiem(nie bedzie go na moich urodzinach, wyjeżdza do Holandii na 2 miechy ) , a potem sylwester dopiero ;]
Stary 2009-04-20, 21:34   #4354
pati7624
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chromonikielnia Pokaż wiadomość
noo ja nie wiem, dla mnie to bylby chyba zgon na miejscu

pati, bardzo ladna bizuteria
och, dziękujęęęidę się troche pouczyć i zaraz wracam;D
pati7624 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 22:11   #4355
chromonikielnia
Wtajemniczenie

siema jest kto?
Stary 2009-04-20, 22:20   #4356
olasia99
Zakorzenienie

jaaaaaa
Stary 2009-04-20, 22:24   #4357
chromonikielnia
Wtajemniczenie

i ja

ej to prawda, że Stephanie Meyer została oskarżona, że Zmierzch to plagiat?!?!?!
Stary 2009-04-20, 22:31   #4358
olasia99
Zakorzenienie

Z pudla to wiesz?
Nie sądze ze top prawda. Dawaly dziewczyny na zmierzchowym, zdjecia ze przygotowują się do roli. Niedawno z lotniska jakies . A oskarzono ją niby kilka dni temu
Stary 2009-04-20, 22:34   #4359
chromonikielnia
Wtajemniczenie

z pudla i mi teraz kumpela tez mowiła. Tez nie sądze, żeby to była prawda... aczkolwiek byłyby niezłe jaja jakby się okazało, że ta ksiazke ktoś inny napisał... he, ile by kasy stracili :P
ide spać, bajoł ;*
Stary 2009-04-20, 22:38   #4360
pati7624
Zakorzenienie

a ja jestem...przypomniało mi się, że mam ćwiczenia z fizy zrobić;/ a o tym plagiacie też słyszałam, ale wydaje mi się, że to nie jest prawda...
Stary 2009-04-21, 15:30   #4361
pati7624
Zakorzenienie

sorry, że tak post pod postem, ale gdzie jesteście dziewczyny? Co tak nic nie piszecie? Jak tam w sql było?;D
Stary 2009-04-21, 17:08   #4362
ywoncia
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to ywoncia

Ja dopiero teraz siadłam do kompa :P Właśnie byłam na bieganiu, jestem z siebie dumna, przebiegłam (prawie xd) bez zatrzymywania się 30 min... Ostatnim razem przebiegłam tylko 17... A dziś musiałam się zatrzymać dwa razy, bo mi się wymiotować chciało... Bo zjadłam dziś dwa jogurty (to akurat ok :P) dwa musli (aaa! :x) batonika (fuuu!) i chyba cztery małe łyżki nutelli (zabije się : < )
N o r m a l n i e m a k a b r a . ! Teraz boję się stanąć na wagę... xd A w szkole ok, dostałam dziś 4 z niezapowiedzianego spr z biologi :P I rozwiązałam 11/12 zadań z matmy na pracy klasowej Wczoraj tata powiedział że chyba podmienili im córkę xD

A tak przy okazji Karolajn Powodzenia ;* ;* Dasz radę na testach

Bez Ciebie schnę, jak mokry chomik na patelni.
mój M
ywoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:12   #4363
Monika1994
Wtajemniczenie

Ola, ale z Ciebie hardkor mocna żeś, fakt żeby to spirytus...

Pati, fajna biżu ja prawie wcale biżuterii nie noszę więc się nie znam, ale jest fajna

Też słyszałam o tym że niby Zmierzch to plagiat. Mogę Wam streścić to co wiem. Podobno koleżanka ze studiów tej Stephanie, oglądając Zmierzch, nagle zorientowała się że widzi w nim duże podobieństwo do jej pracy, którą napisała będąc na studiach. No i zdjęcia do KwN zostały przerwane i będą badać tą sprawę. Nawet zainteresował się tym profesor ze studiów obu pań, ale nie było chyba napisane co powiedział w tej sprawie :yyy: i wiecie co, jeżeli te prace były "na ocenę" i ma je w archiwach ten profesor, to będzie kiepsko, bo oskarżycie będzie miał dobry punkt podparcia. No ale myślę że będzie dobrze i to bujda wyssana z palca...

Jeny, dostałam się na powiatowe dyktando z języka angielskiego dzisiaj mieliśmy eliminacje, no weeeeeźta, szczerze się nie spodziewałam a w ogóle w szkole fajnie, taak... Ehm... fajnie no. łaaa 5 dni wolnego, ah już tęsknię za... hm, ludźmi ze szkoły

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Iwonka gratuluję, widzę że postanowienia jeszcze aktualne i masz siłę się ich trzymać zazdroszczę

Właśnie, powodzenia Karolajna i wszystkie ludźbaby które piszą jutro te testy
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Monika1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:33   #4364
olasia99
Zakorzenienie

chropma, stefka pisala to sama ale pomysl miala jej lokatorka.
Stary 2009-04-21, 18:00   #4365
pati7624
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monika1994 Pokaż wiadomość

Pati, fajna biżu ja prawie wcale biżuterii nie noszę więc się nie znam, ale jest fajna

Też słyszałam o tym że niby Zmierzch to plagiat. Mogę Wam streścić to co wiem. Podobno koleżanka ze studiów tej Stephanie, oglądając Zmierzch, nagle zorientowała się że widzi w nim duże podobieństwo do jej pracy, którą napisała będąc na studiach. No i zdjęcia do KwN zostały przerwane i będą badać tą sprawę. Nawet zainteresował się tym profesor ze studiów obu pań, ale nie było chyba napisane co powiedział w tej sprawie :yyy: i wiecie co, jeżeli te prace były "na ocenę" i ma je w archiwach ten profesor, to będzie kiepsko, bo oskarżycie będzie miał dobry punkt podparcia. No ale myślę że będzie dobrze i to bujda wyssana z palca...

Jeny, dostałam się na powiatowe dyktando z języka angielskiego dzisiaj mieliśmy eliminacje, no weeeeeźta, szczerze się nie spodziewałam a w ogóle w szkole fajnie, taak... Ehm... fajnie no. łaaa 5 dni wolnego, ah już tęsknię za... hm, ludźmi ze szkoły
Dzięki, dzięki A z tym plagiatem to może tylko taki chwyt marketingowy...no i powodzenia na dyktandzie
Stary 2009-04-21, 18:37   #4366
Monika1994
Wtajemniczenie

Hyh dziękuję Pati

Aa w ogóle, to Wam powiem coś wczoraj siedziałam z 45 minut w moim domu który 'się buduje', dokładnie w moim pokoju, gapiłam się na ściany i planowałam co jak zrobię, jak meble ustawię itd itd. no i potem w domu (w którym teraz mieszkam ), to wszystko co wymyśliłam naszkicowałam i się zastanawiam jak to wygląda wszystko i się radzę różnych osób, mamy bym zapytała jak jej się podoba ale ostatnio pokłócone jesteśmy jak bym miała zdjęcie tych szkiców to pomożecie mi i ocenicie moje wypociny? nie będę przecież wrzucać tego na forum o domu i mieszkaniu, a tutaj bym poznała zdanie osób które mi to szczerze mogą ocenić a nie powiedzą "ładnie, mi się podoba" żeby mi się przykro nie zrobiło

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Jejku jeszcze coś dzisiaj na eliminacjach tego dyktanda, mieliśmy nagranie puszczone z kasety. I tam było coś, że dziewczyna opowiada o swoim chłopaku, że chce z nim zerwać i coś takiego. I my musieliśmy pisać co ona mówi (odkrywcze ) i ja piszę, a tu nagle słyszczę "he can suck a dick" normalnie słyszałam tak, ale tego oczywiście nie napisałam by byłooo nieźle, co by nauczycielki powiedziały, ja sama nie wierzyłam że w szkolnym nagraniu mogą być takie rzeczy potem jak nagranie było puszczone kolejny raz zorientowałam się że ta dziewczyna mówi "such a geek" jak ktoś nie wie co znaczy "suck a dick" to pytać
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Stary 2009-04-21, 19:15   #4367
pati7624
Zakorzenienie

Cytat:
Hyh dziękuję Pati

Aa w ogóle, to Wam powiem coś wczoraj siedziałam z 45 minut w moim domu który 'się buduje', dokładnie w moim pokoju, gapiłam się na ściany i planowałam co jak zrobię, jak meble ustawię itd itd. no i potem w domu (w którym teraz mieszkam ), to wszystko co wymyśliłam naszkicowałam i się zastanawiam jak to wygląda wszystko i się radzę różnych osób, mamy bym zapytała jak jej się podoba ale ostatnio pokłócone jesteśmy jak bym miała zdjęcie tych szkiców to pomożecie mi i ocenicie moje wypociny? nie będę przecież wrzucać tego na forum o domu i mieszkaniu, a tutaj bym poznała zdanie osób które mi to szczerze mogą ocenić a nie powiedzą "ładnie, mi się podoba" żeby mi się przykro nie zrobiło

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Jejku jeszcze coś dzisiaj na eliminacjach tego dyktanda, mieliśmy nagranie puszczone z kasety. I tam było coś, że dziewczyna opowiada o swoim chłopaku, że chce z nim zerwać i coś takiego. I my musieliśmy pisać co ona mówi (odkrywcze ) i ja piszę, a tu nagle słyszczę "he can suck a dick" normalnie słyszałam tak, ale tego oczywiście nie napisałam by byłooo nieźle, co by nauczycielki powiedziały, ja sama nie wierzyłam że w szkolnym nagraniu mogą być takie rzeczy potem jak nagranie było puszczone kolejny raz zorientowałam się że ta dziewczyna mówi "such a geek" jak ktoś nie wie co znaczy "suck a dick" to pytać
hmmm...co to znaczy?
Stary 2009-04-21, 19:18   #4368
Monika1994
Wtajemniczenie

Robić loda
Stary 2009-04-21, 19:20   #4369
pati7624
Zakorzenienie

Cytat:
Robić loda
no to dobrze, że nie napisałaś;D
Stary 2009-04-21, 19:25   #4370
karolajna_roro
Wtajemniczenie

boze dziewczyny dostane palpitacji serca, zawalu i zapadne w spiaczke a potem pojde na te testy.
umre.
nic nie umiem. NIC.

wiem ze nic nie wiem.

karolajna_roro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:30   #4371
ywoncia
Zadomowienie

Heheh No to nieźle :P Ja teraz przerabiam 'Skąpca' Moliera na polskim xD I tak jest taki tekst (właściwie on się kilka razy powtarza w książce) 'spuść się na mnie panie' omg, wtedy się po prostu nie mogę opanować xD Kiedy mój kolega czytał to na głos, myślałam że się posikam xD

Wieeem, ja strasznie zboczona jestem xD

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Ojj Karolajna dasz radę ;** 3mamy kciuki

mój M
Stary 2009-04-21, 19:51   #4372
Monika1994
Wtajemniczenie

Karolajna będzie dobrze! Kochana nie martw się, nie mogą Cię zjeść nerwy spokojnie, napewno umiesz więcej niż Ci się wydaje

Iwon, u mnie dzisiaj był na lekcji jakiś wiersz Szymborskiej i fragment "ekstaza miłosna". Omawiamy wiersz i pani pyta "a co to ekstaza, ekstaza miłosna?" i wszyscy cisza, ja siedzę niestety w ławce zaraz przy biurku pani, naprzeciwko niej, i normalnie myślałam że wybuchnę śmiechem ale jakoś się powstrzymałam no przecież nie powiem "ekstaza miłosna to inaczej np. orgazm"

Ej dziołchy nie byćta takie, co z tym moim szkicem pokoju?
Stary 2009-04-21, 19:55   #4373
ywoncia
Zadomowienie

Aaaa wiadomo, skleroza nie boli xD Omg moja pamięć... Miałam się was zapytać co jutro porabiacie? W końcu wolne :p Chyba że też piszecie razem z trzeciakami testy :P

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Moniś, dawaj ten szkic, zaraz ocenimy ;P

mój M
Stary 2009-04-21, 20:01   #4374
Monika1994
Wtajemniczenie

Bóg zapłać dobra kobieto za zgodę w8, muszę go jakoś skombinować na kompie
Stary 2009-04-21, 20:17   #4375
chromonikielnia
Wtajemniczenie

Monika, dawaj ten szkic, może mi sie przyda, bo w ten weekend mam remont i przemeblowanie pokoju I gratulacje z tego dyktanda

my na polskim mieliśmy ostatnio "lilije" i tam było "kiedy przede mną stanie?" ofc nikt się z tego nie śmiał tylko, ja, cóż..
W "Romeo i Julii" było też "spuśćże się Romeo" i "oto rajfurczy kutas wskazówki kołysze"
Karolajn, powodzenia na egzaminie, dasz radę
Stary 2009-04-21, 20:42   #4376
pati7624
Zakorzenienie

no Monika, dawaj ten szkic;D
Stary 2009-04-21, 21:03   #4377
Monika1994
Wtajemniczenie

Daję, daję już! musiałam to jakoś obrobić żebyście się pokapowały co gdzie kolorystykę też Wam mogę opisać jak chcecie, w ogóle macie jakieś pytania to walcie jak w dym tamtararam, oto moje dzieło opisać kolorystykę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 111.jpg (143,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-04-21, 21:17   #4378
ywoncia
Zadomowienie

Noo piknie ^-^ Będzie cacy pokoik :P Hmm, tylko ja to bym chyba przestawiła łóżko z biurkiem... Bo ja bym nie mogła się skupić na lekcjach, tylko bym wyglądała przez okno :P Ale ogólnie faajnie : }

A kolor pokoju...?

mój M
Stary 2009-04-21, 21:28   #4379
Monika1994
Wtajemniczenie

Niee, nie zamienię łóżka z biurkiem, to akurat wiedziałam od początku, że biurko będzie pod oknem zawsze się maluję przy biurku etc. więc muszę mieć dobre światło

Kolory to tak ściany bardzo jasny popiel, taka biel złamana szarością, żeby nie było tak "sterylnie" jak w czystej bieli. Ta skośna ściana poddasza też będzie tak lekko popielata, sufit biały. Panele będą pewnie w jakimś jasnym brązie. Kanapa i fotele jasno beżowe, taka biel złamana beżem. Meble bardzo ciemny brąz. Dywan pewnie będzie mały, okrągły, na środku pokoju, puchaty i jasno beżowy Dodatki, poduszki itd oraz namalowane kwiaty na ścianie w kolorach ciemno fioletowym, ale takim bardziej o odcieniu wina, bordowe, burgundowe itp. I na taki też ciemny kolor trzasnę ten mały fragment ściany (między podłogą a tym skosem) za łóżkiem i fotelem i wsio.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Dziękuję Ci tak w ogóle Iwonko za opinię i do tego pozytywną
Stary 2009-04-21, 21:31   #4380
ywoncia
Zadomowienie

Hehe, nie ma za co Mm to ślicznie będzie A kiedy pokój zostanie oddany do użytku?

mój M
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości