![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Mnóstwo różności-wątek wiosenny
NIEAKTUALNE
Szukam tylko rzeczy z listy ale może coś jeszcze wpadnie mi w oko, wtedy zapytam -Szamponu Kanebo, lub innego profesjonalnego-nawilżającego -NailTek odżywki podkładowej II-nowej -Kremu Active C XL najlepiej nowego -Dobry żel do mycia twarzy bez SLS -Fajnej pielęgnacji dla cery dojrzałej np.Galenic Biophyce Nie interesują mnie kosmetyki nisko-półkowe,cienie ,błyszczyki, balsamy, ubrania, biżuteria PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE, NIE WPISY W RODZAJU"może coś u mnie" Wymienię kolorówka **Podkład SHISEIDO Sun Protection SP40 z kartonikiem i nieużywaną gąbeczką. Myślę że zostało 3/4 całości, bo odlałam ciut aby rozjaśnić SP60 **Liner w żelu z pędzelkiem Inglot, kolor ciemny fiolet-śliwka **Pigmenty Mac, użyte po 1 razie-oddam tylko razem **Cienie Dior nr 970-jeszcze się zastanawiam **Benefit różo-bronzer Dallas **Błyszczyk Chanel Aqualumiere Gloss nr 68,użyty 3 razy, blady róż **Pomadka Clarins Joli Rouge Brillant kolor 03 Guava, użyta z 5 razy pielęgnacja **Shiseido Baza pod podkład Matifying Veil Spf 15, użyta kilkanaście razy, super wydajna **Masło do ciała TBS(duże),najnowsze-wiśniowe,użyłam kilka razy **Diacneal nowy chyba jednak zostawie sobie **Woda termalna Avene-nowa **Woda termalna Vichy 150ml, użyta z 5 razy **Kanebo-szampon dodający objętości-użyty 3-4 razy na króciutkie włosy **Sally Hansen Problem Cuticle Remower-preparat na skórki, raz użyty **Maseczka nawilżająca Payot-zostało ok 2/3 **Baza pod cienie Inglot Duraline, użyta 2 razy **Pędzel TBS do twarzy i ciała **Zapach Lanvin Oxygene 40-45/75, piękny, ale domownicy marudzą Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mnóstwo różności-wątek wiosenny
znajdziesz coś u mnie za pędzel i masło TBS?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dusiu..
![]() Może znajdziesz coś w moim kramiku za 5diora. Czy interesują Cie filtry Roc Minesol +50 ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witam, mam to co w wątku, a poza nim nowy Active C XL, u Ciebie podobają mi się:
**Podkład SHISEIDO Sun Protection SP40 z kartonikiem i nieużywaną gąbeczką. Myślę że zostało 3/4 całości, bo odlałam ciut aby rozjaśnić SP60 **Masło do ciała TBS(duże),najnowsze-wiśniowe,użyłam kilka razy **Diacneal nowy **Woda termalna Avene-nowa **Woda termalna Vichy 150ml, użyta z 5 razy **Kanebo-szampon dodający objętości-użyty 3-4 razy na króciutkie włosy **Maseczka nawilżająca Payot-zostało ok 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
liner sliwkowy inglota, Diacnel, 5-tki Diora Poza watkiem mam do oddania uzyty kilka razy puder CLinique Blended Face Powder 08m perfumy Acqua di Gio Armianego kupione 2 tygodnie temu (wyjsciowo 35, ubytek to okolo 4 ml). Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
**Shiseido Baza pod podkład Matifying Veil Spf 15, użyta kilkanaście razy, super wydajna
**Diacneal nowy **Woda termalna Avene-nowa **Kanebo-szampon dodający objętości-użyty 3-4 razy na króciutkie włosy Za drobiazg oddam też serum RENEW(z biochemii urody) zrobione 15.03,użyte 2 razy,fajne ale dla mnie za tłuste To są rzeczy,które mnie zainteresowały u Ciebie ![]() Proponuję w zamian krem Clinique Liftfirming na noc (pielęgnacja do cery dojrzałej),choć gdyby coś z mojego wątku Cię jeszcze zainteresowało..... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Woda termalna Avene-nowa lub Woda termalna Vichy 150ml, użyta z 5 razy Jakby co, to pisz u mnie.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-04-23 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie rozo-brazer benefit i wody termalne. poza watkiem mam maske galenic z algami, z serii Biophycee, uzyta 2 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za cienie diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za cienie Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Moze znajdziesz coś u mnie za
Shiseido Baza pod podkład Matifying Veil Spf 15, użyta kilkanaście razy, super wydajna **Masło do ciała TBS(duże),najnowsze-wiśniowe,użyłam kilka razy **Pędzel TBS do twarzy i ciała **Diacneal nowy
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie podobają mi się cienie Diora. Może zainteresują Cię jakieś zapachy z mojego wątku lub np. podkład Clarins?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za: wode termalna avene lub vichy oraz Masło do ciała TBS(duże)
![]() zapraszam do mnie ![]() Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313784 Kosmetyki:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310587 Ksiazki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310594
![]() |
#17 | ||
Konto usunięte
|
Nicole i encore1fois niestety nie macie nic z mojej listy poszukiwań, więc podziękuję
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Co chciałabyś za te rzeczy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() znów masz fajny kosmetyk,który mnie zainteresował-a mianowicie benefit dallas ![]() ja mam jeszcze galenic nectalys emulsję do cery normalnej i mieszanej -ubytek ok 20% no i jeszcze eris na noc i nowy dax cosmetic,może cię skuszę?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12008180]
Thelilko ![]() ![]() Och Dusiu tylko nie Guccio on tam jest na przynęte za zapachy z listy ![]() Pozdrawiam i udanych wymianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11985664]moze znajdziesz cos u mnie za:
liner sliwkowy inglota, Diacnel, 5-tki Diora Poza watkiem mam do oddania uzyty kilka razy puder CLinique Blended Face Powder 08m perfumy Acqua di Gio Armianego kupione 2 tygodnie temu (wyjsciowo 35, ubytek to okolo 4 ml). Pozdrawiam[/QUOTE] jamestown z wątku niestety nic nie wybrałam, pudru nie szukam , a zapach Gio mam więc podziękuję ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- polu korektora nie szukam, a tylko on Ci pozostał |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
różu niestety nie obfocę, bo jest w zaklejonym pudełeczku, to kolorek Passion Fruit, są fotki w necie
![]() a co byś mogła wymienić za Active C? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Soso, czy znasz L'Artisan La Chasse aux Papillons bez Extreme?, jeśli tak to czy bardzo się różnią? bo ja znam tylko tę wersję, właśnie zaaplikowałam i czekam na rozwój sytuacji
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Masz sporo zapachów ale niestety nie znam, a w ciemno się boje brać, z pielęgnacji nic nie wybralam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() zaraz poszukam fotek ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12012343]mam nowy watek. zerknij ![]() przykro mi ale nadal nic dla siebie nie wybiorę, staram sie ograniczać i szukam raczej tylko z listy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,z klinikiem jest tak,że to jest nowy krem,z pudełkiem i w ogóle. Wydawało mi się,że jakoś po nowym roku raz go użyłam,ale jak dobrze pomyślę,to jednak się skłaniam ku temu,że używałam miniaturki tego kremu i on mi niezbyt podpasował,i właśnie dlatego ten wylądował w szafie(takiej specjalnej,na zapasy
![]() Także na temat jego konsystencji się nie wypowiem ![]() Bo miniatura na 100% była Dry/Combination. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12012377]
Ale swoją drogą po co Ci az dwie przynęty?, zarzucasz chyba na jakąś gruuubą rybę ![]() ![]() Wiesz, żeby jedna buteleczka została przy mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12012285]Soso, czy znasz L'Artisan La Chasse aux Papillons bez Extreme?, jeśli tak to czy bardzo się różnią? bo ja znam tylko tę wersję, właśnie zaaplikowałam i czekam na rozwój sytuacji
![]() [/QUOTE] Nie znam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12011987]
mirro , szkoda że to nie krem, maseczek nie używam, sama swoję oddaję, a nic innego z mojej listy nie masz [/quote] rozumiem, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Jasne podkład moge spokojnie oddac ![]() ogladałam tez fotaski różu, no kurcze wydaje mi się cit za spokojny, wolę jednak żywsze kolory. Z drugiej strony czytałam sporo dobrych opini właśnie o tym kolorze, no sama nie wiem..pozwól że jeszcze pomyślę a za róz co wzięłabyś ode mnie? ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Niestety , zapach nie do końca rozwinął się w kierunku jakiego oczekiwałam ,może wersja Extreme byłaby lepsza ale w ciemno boje się brać, bo potem znowu wyląduje na targowisku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.