|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Fajne te rameczki są tylko że drogie dośc faktycznie... Ale jakbym miała tak 2 stówy na zbyciu to bym kupiła sobie albo TŻtowi
|
|
|
|
#1172 |
|
Adwokat diabła
|
Hej!
Ale produkujecie A pochwalę się że idę dziś z tż na koncert -> http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1596...wiadomosc.html
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka gratuluję remontu
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spadam na to seminarium ![]() trzymajcie kciuki za moje przemówienie
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1176 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TZ-cik dzisiaj idzie na nockę
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia są i tego plusy... Przynajmniej się porządnie wyśpisz
Możesz też na przykład sobie wieczór piękności zrobic
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny idzie na 22:00 i jakoś 5 godzin będzie
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to nie jest źle. w końcu to facet więc wytrzyma
![]() jak by szedł na 10 godzin to dopiero masakra (a wiem z autopsji) ale 5 to da radę |
|
|
|
#1181 |
|
Adwokat diabła
|
![]() no mam nadzieję że się wybawię, bo jak nie to cholerka wyjdę w połowie koncertu
|
|
#1182 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma co się rozczulac nad nim, niech się poczuje jak facet i główny żywiciel rodziny zarabiający na nią ciężką pracą Zleci mu to 5 godzin ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1183 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha to coś czuję, że to nie będzie prezent niespodzianka a prezent wybrany wspólnie z TZ bo jak się okaże, że wydam tyle pieniązkówi na coś co będzie niefajnie wyglądało to nie chce tak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasia mój TZ miał taki okres, że pracował na noc od godziny 18 do 6 rano i dał rade, to Twój 5 godzin spokojnie da rade sama kiedyś pracowałam na noce, jak byłam młoda, ambitna i chciałam w wakacje zarobić swoje własne pieniądze i bardzo lubiłam pracować na noce
|
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze bylaby to taka wanna do siedzenia z nogami podciagnietymi pod brode albo wielka kabina prysznicowa z sauna, radiem itpCytat:
aczkolwiek jakbyscie bardzo chcieli to spokojnie to mozna zrobic - nawet z zabudowana wanna ). taka jakby oslonka. tak, ze spokojnie mozna sciagnac cala 'obudowe' wanny. tego tworzywa uzywa sie tez np. jak chce sie miec prysznic za taka fantazyjnie wygieta scianka najczesciej obklejona mozaika bo to mozna wyginac w dowolne ksztalty i spokojnie na tym plyteczki przyklejac![]() tylko wanny tez sa roznych rozmiarow (dlugosci, szerokosci) - to co wam teraz bedzie pasowalo do lazienki niekoniecznie bedzie pasowalo do lazienki w innymi mieszkaniu ![]() co do dylematu co lepsze do mniejszej lazienki - wanna prosta czy narozna.... zdecydowania prosta wiec jakby na to nie patrzec - jest to strata cennego miejsca w i tak juz malej lazience![]() ja juz po uczelni... jutro kolos, a ja dalej niczego nie ruszylam ![]() chyba sie w nocy za to wezme.... ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ee Kaska... jaki biedny... zrobi sie z niego prawdziwy mezczyna ![]() moj TZ kiedys zdarzalo sie, ze pracowal od 18 do 6 rano i zyl nic zlego mu sie nie dzialo ![]() a kiedys chodzil do pracy na 2-3 w nocy... i tez przezyl ![]() bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() drogi ten bilet... prawde mowiac pierwszy raz o gosciu slysze (dlatego bilet wydaje mi sie taki drogi )... Roxette zawsze mi sie kojarzylo z 'gwiazdami' paru przebojow z lat 90.
|
|||
|
|
|
#1185 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Ot tak, ma się znajomości.. hihi Lain czy jestem fanką, nie wiem Wczoraj Perfekt dziś to..
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ma sie takiego znajomego np. w naglosnieniu, ktory ma dostep do tzw. 'listy' to juz w ogole
|
|
|
|
|
#1187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Cena tego welonu to naprawdę przeginka i to niezła U nas podobnie z tym przebieraniem. Do kościoła przeważnie zakładają garsonki lub coś w tym stylu, a na weselu to już się w kiecki przebierają ![]() Gratulacje Tancerko tego Twojego domku (Miał być cytat, ale podobno za dużo emotek miał mój post )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie po staremu. Niestety póki co żadna szkoła się nie odezwała i nadal szukam pracy
|
|||||
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Ale mnie dzisiaj głowa boli Mam nadzieję, że przejdzie.Gosia jakby tak mieć te 2 stówy na zbyciu przydałoby mi się teraz trochę forsy no ale niestety póki co się nie zanosi na jakiś przypływ gotówki.Wilczyca trzymam kciuki! Poradzisz sobie! Pokaż im co potrafisz! ![]() BlackAngel udanej zabawy życzę ![]() Aniołku mam nadzieję, że uda Ci się wkrótce znaleźć satysfakcjonującą pracę a jakby się okazało że masz uczulenie na kredę to faktycznie nieciekawie![]() Tancerko u nas jest wanna. W sumie to trochę brakuje mi prysznica, bo jednak chyba częściej bym z niego korzystała albo 2 w 1.Co do tego "mojego uczulenia" o którym wczoraj pisałam, to cerę mam problematyczną niestety, trądzikową i miałam różnego typu maści i antybiotyki po których faktycznie na początku było gorzej a później już coraz lepiej, ale tutaj mnie wysyfiało po takich zwykłych capivit itd a u mnie każda krostka to porażka, bo goją mi się bardzo długo i później mi ślady zostają porażkaKasia szkoda TŻ-ta Twojego ale na pewno sobie poradzi, nie będzie tak źle. Mój TŻ kochany pracuje na trzy zmiany podobno da się przyzwyczaić, chociaż wiadomo że lepiej na pierwszej jednak![]() Tancerka super, że remont rusza już w wakacje!!! bardzo miło ze strony rodziców, że zdeklarowali się pomóc Super, naprawdę! to teraz pewnie odłożysz książki do księgowości i będziesz siedzieć nad gazetami w stylu "cztery kąty"![]() Blau witaj! fajnie, że macie już najważniejsze rzeczy pozałatwiane teraz można na spokojnie zająć się oglądaniem kiecek No i domek też super sprawa dużo musicie w nim zrobić?
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-04-22 o 18:33 |
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam że moja dobra koleżanka z czasów studiów ślubuje w 2010, fajnie
![]() a co do wanien to mi sie zdecydowanie bardziej podobają narożne i taka też będzie u Nas w domku Testowałam prostą(mam u siebie w domu) jak i narożną i wolę tą drugą
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczegolnie, ze do tej malej lazienki Tancerka pewno bedzie musiala wstawic pralke (jesli nie ma pomieszczenia w ktorym moglaby stac), jakis kosz na pranie, szafke na kosmetyki, a moze nawet sedes (jak nie ma osobnej toalety). urok malych lazienek... ![]() cos o tym wiem, bo te w blokach do najwiekszych nie naleza naszym najwiekszym problemem w czasie remontu bylo: jak to sie wszystko zmiesci
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cennik jest na stronie my mamy złoty pakiet, placimy 2200 w cenie mamy przygotowania,błogosławieństwo, uroczystość w kościele/USC, przyjęcie weselne do oczepin włącznie oraz sesję plenerową 70 odbitek w formacie 24x18 cm na papierze jedwabistym Kodak Porta Y umieszczonych w stylowym albumie płyta DVD zawierająca nie mniej niż 400 ( na stronie 300 coś pozmieniali ) zdjęć sesja plenerowa na drugi dzień po ślubie większości znajomych podobają się ich zdjęcia, nam też, są inne dlatego ich wybraliśmy, wiadomo każdy ma inne oczekiwania
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerka gratuluje
![]() ![]() Super wiadomość Bedziecie mieli swoje wymarzone gniazdko My łazienkę też będziemy mieli malutką. Będziemy mieli zwykła wanne, umywalkę z jakąś szafką i sedes. Nic więcej się do niej nie zmieści. Ale pralkę możemy wstawić w kuchni. Jak mieszkaliśmy w tym domu to tak właśnie było Trochę pozmieniamy, bo wstawimy wannę w innym miejscu, ale nic więcej nie da sie zrobić Tez już byśmy mogli remontować, moi rodzice by nam pomogli. Ale widzę jak tżta to męczy, że moi rodzice by nam dali większość pieniędzy. U niego jest trudna sytuacja finansowa w domu więc nie oczekuję, że jego rodzice będą wypruwać sobie żyły, żeby tylko nam pomóc. Więc na razie nie poruszam tego tematu. A nie da rady żebysmy ze swoich remontowali. Tż zbiera na wesele i chce samochód kupić. Powiecie, ze mieszkanie ważniejsze, ale jemu bardzo zależy na tym samochodzie i wiem, że to jego marzenie i póki może nieh je spełnia A moja wypłata idzie na studia no i zbieram na weselicho, ale to są marne grosze. Więc z remontem pewnie russzymy po ślubie. Ale i tak widzę jak tż się męczy, że moi rodzice dadzą nam dom i pomogą nam remontować.
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie, czy dostala może któraś z Was na NK zaproszenie od profilu "wizażanki wizażanki"
![]() bo ja właśnie tak i zastanawiam sie skąd ktoś wie, że ja na wizażu to ja z imienia i nazwsika na NK ![]() Kuźwa nigdzie na forum nie podawałam linka do NK a tu takie rzeczy ![]() no wkur***** sie na maksa, bo chyba gdybym chciała to bym sama wysłala zaproszenie a skoro tego nie robię to chcę być chociaż trochę anonimowa ciekawe kto jest taki "mądry" |
|
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Naszym domku na dole jest prysznic a na górze bedzie wanna i prysznic bo palnujemy dużą łązienkę ![]() Cytat:
![]() Ja nei dostałam żadnego zaproszenia od w.
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas zaraz będzie burza. Wiatr się zerwał, ciemno się zrobiło
Pierwsza wiosenna burza Chyba niedługo będzie trzeba wyłączyć komputer Rozwiązuje sobie zadania ze sprawozdawczości finansowej i podczytuje Was Wizaz uzależnia
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie burze lubie sobie usiasc na parapecie i patrzec ![]() a my wlasnie wcinamy z TZem szpinakowe tagliatelle z cukinia, czosnkiem i orzechami wloskimi - pyszne nam wyszlo ![]() a ile kalorii
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mi smaki narobiłaś. Głodna się zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

A pochwalę się że idę dziś z tż na koncert ->

). taka jakby oslonka. tak, ze spokojnie mozna sciagnac cala 'obudowe' wanny. tego tworzywa uzywa sie tez np. jak chce sie miec prysznic za taka fantazyjnie wygieta scianka najczesciej obklejona mozaika 

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57
to teraz pewnie odłożysz książki do księgowości i będziesz siedzieć nad gazetami w stylu "cztery kąty"