|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
zamowiłam sobię tę za 69zł fuksjową
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
moj mi narobil nadziei wczoraj, ze jak sie wyrobi to przyjedzie... i chyba juz nie przyjedzie, bo na noc do pracy idzie
moglam sie nie nastawiac
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj sie
Moj jutro konczy jakies szkolenie w gliwicach i ma do mnie 130 km :/
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się nicnie chce, maruuuuudzeee jak nie wiem co. napije sie rumu z herbatą i idę spać muszę w końcu napisać moja prezentacje maturalna bo nic nie mam prawie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć pszczyńska jest nieprzejezdna?
|
|
|
|
#186 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
A ja te 3zł dostaję na konto + przedłużenie kodu W paczce będziesz mieć również swój prywatny kod
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kursu, wytańczyłam się, ale i pozłościłam na tzeta;/ W ogole poszlismy na ten kurs (tańca użytkowego) bo TZ nie umial tańczyć ani troszkę, a razem w tańcu to wyglądaliśmy jakbyśmy się "szarpali" a nie bawili razem. Po tych kilku miesiącach jest lepiej. Tyle że ja mam tak że jesli mi coś nie wychodzi (tutaj nam razem nie wychodzi) to się denerwuje odrazu i wyładowuję na nim - zła jestem!
Ins mam nadzieję ze twoj tz w koncu sie zdeklaruje i zrobi cos w kierunku waszego wspolnego mieszkania. Tak naprawde to teraz nie wiesz jakie plany masz robic na czerwiec? Duzo niepewnosci przed Toba, musisz mu powiedzieć ze to dla Ciebie bardzo trudna sytuacja... Pozdrawiam i zycze milych wieczorów wszystkim |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
ja też czasami wyładowuje negatywne emocje na TZ
|
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eee superowo!, ty wiesz, że ja też chciałam mojemu dać go w rocznice? ale to jeszcze do wakacji mam czas ![]() też mi sie strasznie podoba to wyznanie, opowiadaj jak świętowaliście??? ![]() buziaki i polecam sie na przyszłość ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
a jednak przyjechal na 15 minut buzi dac, poprzytulac sie i tak troszke pogadalismy
bardzo sie ciesze, ze przyjechal ![]() a teraz wchodze sobie na maila i patrze a on mi odpowiedzial kartka na moja kartke. byl na niej wiednacy kwiatuszek z napisem 'usycham z tesknoty' jaki on kochany, a ja tak czesto dla niego niedobra jestemnormalnie kusza mnie te torebki i ta co Claris zamowila
|
|
|
|
#194 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Fajnie tak dobrze się spisuje TŻ ![]() A torebki z ich strony osobiście polecam, ja jestem zadowolona Chyba idę spac... W ogóle gardło mnie boli i się czuję niewyraźnie albo z nerwów (można się rozchorować z nerwów? bo to tak nagle) albo gdzieś mnie przewiało (tylko, że ja chodzę wiecznie w kurtce i z pashimą na szyi )Jutro jadę konspekt zawieść i tyle, nie będzie mnie na zakończeniu roku Ostatni raz na rozpoczęciu i zakończeniu w ogóle byłam w podstawówce.... W gim. też nie chodziłam
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo sie ucieszylam i az mi lezka poplynela ![]() mozna mozna sie pochorowac z nerwow sama kiedys przechodzilam to... bolal mnie zoladek i wszystko sie w brzuchu przewracalo i pomoglo dopiero wtedy jak sie uspokoilam . najlepiej sie napij mleczka cieplego i poloz ponoc po mleczku sie szybciej zasypia
|
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
yyyyy... a czy mogę się dopisać do "zazdroszczących"?
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! dawno mnie tu nie bylo
tak z ciekawosci weszlam... czy w ciagu 2 ostanic miesiecy przybylo nowych narzeczonych??? bo tak szybko i duuuuuzo piszecie ze nie nadazam z przegladaniem ......
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka przybyło, ale to raczej na palcach jednej ręki można policzyć
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się zastanawiałam jak tam Twoje losy się ułożyły Napisz jak możesz jaki był dalszy ciąg Twojej historii z TZ ![]() Ja właśnie z koncertu wróciłam... Wcześniej poszliśmy z TZ poleżeć na trawce i napić się piwka Super było Chciałabym, żeby tak już zostało
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam wczoraj z TZ rocznice....i w ogole to dziwnie bylo.... niby przyniosl wino, ja zrobilam jedzonko...ale spoznil sie, wiec czesc wystygla...ja biegalam po sklepach za prawie ostatnie pieniadze kupilam mu prezent a on nic..b o...
a) po pierwsze nie mial czasu - pracuje w cenytrum miasta i konczy ok 15.30 - wystarczylo poswiecic ze dwie godziny po pracy poza tym mnie 2 tyg nie bylo to chyba duzo czasu b) nie wiedzial co kupic - a ja to niby wiedzialam...tez lazilam, szukalam i wymyslilam w trakcie... c) nie lubi lazic po sklepach - no i nie moze sie poswiecic na taka okazje.... smutno mi sie zrobilo bo ja sie staram a on nic ![]() stanelo na tym,ze powiedzialam,ze moze mi kupic drugo czesc Zmierzchu - Ksiezyc w nowiu - to dal mi pieniadze zebym sobie sama kupila - bezsensu takl sobie samej prezent kupowac....
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam wczoraj z TZ rocznice....i w ogole to dziwnie bylo.... niby przyniosl wino, ja zrobilam jedzonko...ale spoznil sie, wiec czesc wystygla...ja biegalam po sklepach za prawie ostatnie pieniadze kupilam mu prezent a on nic..b o...
a) po pierwsze nie mial czasu - pracuje w cenytrum miasta i konczy ok 15.30 - wystarczylo poswiecic ze dwie godziny po pracy poza tym mnie 2 tyg nie bylo to chyba duzo czasu b) nie wiedzial co kupic - a ja to niby wiedzialam...tez lazilam, szukalam i wymyslilam w trakcie... c) nie lubi lazic po sklepach - no i nie moze sie poswiecic na taka okazje.... smutno mi sie zrobilo bo ja sie staram a on nic ![]() stanelo na tym,ze powiedzialam,ze moze mi kupic drugo czesc Zmierzchu - Ksiezyc w nowiu - to dal mi pieniadze zebym sobie sama kupila - bezsensu takl sobie samej prezent kupowac....
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj miałam udany wieczór był popcorn, winko i odcinek Housa ![]() A dzisiaj piękna pogoda za oknem ehh szkoda, że trzeba w pracy siedzieć I Dobrego Dnia życzę Wszystkim
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
zapraszamy
![]() Cytat:
tylko czasem jak sie komuś przypmni jaka data to sobie smsa wysylamy albo jakas kartke ![]() ja ide chyba zaraz do banku kase wpłacić na konto. dziś już wypadałoby się pouczyć trochę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#205 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
arrakis, echh faceci... dla nich większym wydarzeniem jest mecz Polska - ktoś tam, niż rocznica
i jeszcze nie spotkałam faceta, który sam z siebie pamiętałby o urodzinach, imieninach, rocznicach.... Oni jakoś inaczej zaprogramowani są ![]() A ja jestem jednak chora No i zaraz jadę wydrukować konspekt i zawiozę go do budy. To na razie wszystko, co mam przygotowane i nawet nie wiem, czy będę pisać pracę pisemną, chyba będę z głowy mówić, tylko doczytam porządnie o wszystkim. Jakoś do mnie nie dociera, że za tydzień matura ![]() Aaaaa luffka, gratuluję udanego dnia ![]() Koncert KATa to ostatnia rzecz na jaką poszedłby ze mna TŻ chociaż nie słucham już tego tyle, co kiedyś ![]() Mi się marzy znowu pójść z nim nad zalew w NH i później na nadbrzeże Wisły tam, gdzie Wianki się odbywają. Fajnie się siedziało na zielonej trawce ![]() Ach no i znalazłam dzisiaj z rana mój paszport czekający na mnie w kuchni - zapewne po to, żebym go sobie wzięła (bo resztę dokumentów, włącznie z odpisem aktu urodzenia, mam u siebie, ale paszporty zawsze były w jednym miejscu w domu trzymane) - co zapewne znaczy, że mam się wynosić, byle jak najdalej
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-04-24 o 08:09 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Ty masz mature a ja wolne
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam mature
i też nie czuje, że ją mam. idę wpłacić kase na bilet do Londynu chyba polecę tym ryanairem. nic mi sie nie chce. nie wiem w ogóle w co mam sie pakowac jak tam bede leciała 15kg to mało i nie wiem czy mi np taka mała walizka wystarczy czy moj oblesnie stary placak z lat 70tych albo coś kolo tego. ale go lubie i jest wieeelki wiekszy niż ja. tylko 15 kg? tam się da z 30 włozyć
|
|
|
|
#208 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
sanrioo, my też planowaliśmy wyjechać i właśnie zmieszczenie się z bagażem najbardziej mnie przerażało
![]() Nie wyobrażałam sobie, spakować się w 15-20kg i... wyprowadzić się ![]() To tak na dobrą sprawę są dwie pary butów, bluza, kurtka, kilka kosmetyków. Jak wyjeżdżałam na 2-3 tygodnie do Krk, to więcej brałam już nie wspomnę o sprzęcie fotograficznym ![]() Wiesz jak kombinowałam? Firmy kurierskie często robią promocję na wysyłkę na Wyspy - z tego co się orientowałam, to paczka 30-40kg mieściła się w 80-100zł (tzn. gdybym jechała na dłużej, wiadomo... jak na tydzień, czy dwa - to nie ma sensu )
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to mam zrobić. mam 15kg normalny i 10 kg podreczny. w tym musi sie zmieścic moj laptop i aparat koniecznie. plus okablowanie do laptopa i suszarka chyba będę po nagu łaziła nie mam pojęcia może jak lekkie ciuchy letnie są to inaczej troche. chociaż w angli nie ma znowu tak ciepło. nie mam pojęcia idę do tego banku. potem będę kombinowała jakoś.
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zawsze coś dostanę, choćby różyczkęMykam na dwór coś porobić, a potem jadę na trzmiele i do pracy, a potem TŻ mnie na lody zabiera, a potem basenik. Miłego dnia Wam edit: zakochałam się w wersji keatinga piosenki "time after time" Właśnie kompletuję muzę na podróż na naszą majówkę i ściągam różne fajne pioseneczki.
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-04-24 o 08:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

moglam sie nie nastawiac
Moj jutro konczy jakies szkolenie w gliwicach i ma do mnie 130 km :/

muszę w końcu napisać moja prezentacje maturalna bo nic nie mam prawie

i wiesz co odpisał?
Zacytuję:

jaki on kochany, a ja tak czesto dla niego niedobra jestem
)

i jeszcze nie spotkałam faceta, który sam z siebie pamiętałby o urodzinach, imieninach, rocznicach.... Oni jakoś inaczej zaprogramowani są