|
|
#1021 |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Dziękuję - na fotce jakaś wymemłana jest ale na żywo jest na serio urocza. Kolor żółty - fajny do opalonego ciała i żabocik powiększa piersi
![]() A i przypomniało mi sie jeszcze jedno na allegro jest po 60 zł z przesyłką a ja za moja dałam 2 euro bo przecena była! to się nazywa okazja. W ogóle strasznie zawyżają ceny atmosphere na allegro!
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-04-23 o 20:47 |
|
|
|
#1022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też mam 88cm w biodrach i też bym chciała być bardziej krągła. niestety, u mnie wszystko idzie w brzuch |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
żabociki są urocze
![]() od jutra znowu za dietę i ćwiczenia biorę, bo się tak zaniedbałam, że szok.. a od razu tyje jak rzucam dietę
|
|
|
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
Jakie piękne zdjęcia powklejałyście dziewczynki!!! Dzisiaj znalazłam coś, co zaparło mi dech w piersiach. W załączniku jest jako pierwsze Chyba nie było tu jeszcze jej zdjęć...
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję wszystkim za tak ciepłe powitanie
![]() tylkokasia bardzo mi się podoba ta torba jest taka oryginalna. Soph - a może się nie odchudzaj, wiesz krąglejsze kształty są teraz modne
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
heh problem polega na tym, że mam boczki, grube uda i w ogóle kilka problemowych miejsc..
chociaż trochę muszę zmienić, wyćwiczyć itd. chodzi mi też o to, aby zacząć się 'zdrowiej' odżywiać. |
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
Soph na pewno nie jest tak źle
ale co do zdrowego odżywiania zgodzę się w zupełności, chociaż ja z niektórych rzeczy zrezygnować nie umiem np. słodycze, lecz tak często ich nie jem
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio jestem uzależniona od musli...
bardzo źle nie jest, wagę mam niby ok, ale widać na mnie każdy kilogram ![]() i mam tylko 165cm wzrostu. źle się czuję ze swoim ciałkiem, do wakacji muszę schudnąć żeby gdziekolwiek na plażę/ nad jezioro itp się wybrać
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
jakaś ty wysoka
przy tobie to ja mały krasnalek ale lubię swój wzrost.Oj ja musli nie lubię w ogóle mlecznych rzeczy nie jadam no poza monte ![]() ach te wakacje trzeba się poświęcić aby mieć piękne ciałko |
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
damy radę...
![]() czasami bym chciała mieć coś koło 170 cm
|
|
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwłaszcza Fitness z owocami jem je codziennie na śniadanie, a czasami zdarza mi się nawet też na kolacje
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie że damy rade
![]() ja to tak bym mogła mieć 160, ale mój wzrost mi odpowiada. |
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz troszke zrzucialam, ale mam narazie zastoj przy 59 i 166 wzr... jescze z 5 kg by sie przydaloo... i tak mi wszyscy mowia ze po mnie tej wagi nie widac ale ja swoje i tak wiem
u mnie najgorzej z talia prawie jej nie mam, biodra waskie 86 cm a talia 71, uda 50 nad łydkami czeka mnie duzoo pracy jedna 37 druga 36 tylko nie mam motywacji, cały czas wydaje mi sie ze ja sie bede meczyc rower skakanka brzuszek cwiczenia na nogi a to i tak nic nie da dlatego bardzo czesto rzucam to po 2, 3 dniach. nie moge wbic sobie do tego łebka ze to przyniesie efekty... przeciez te cwicenia nie mecza mnie wysilkowo(oprocz skakanki) tlyko lekko obciazaja mi miesnie zakwasow nie mam i tak.. wiec co to da kurcze nooo. musze sie przekonac ze po miesiacu dwoch bede laska hehe![]()
|
#1034 | |||
|
Rozeznanie
|
Cudowne zdjecia powklejalas
oby jak najwiecej takich![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udzielaj sie jak najwiecej![]() Cytat:
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam talii i mam boczki
![]() moja zmora.. chyba będę co 2 dni ćwiczyć. nie licząc wfów w szkole ![]() co o tym myślicie? |
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
u mnie wfy w szkole to takie ze zasnac mozna
ja zaraz ide porobic brzuskzi i jakies cwiczonka skakanka nie- za bardzo miejsca w domu nie mam i zaczepiam wszedzie:P
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
też brzuszki porobię
![]() idę z neta, dobranoc
|
|
|
|
#1038 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Dzieki dziewczynki za pochwałę moich zakupów
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Livia
będę będę tzn. postaram się heh ![]() Ja już na szczęście wf-u nie mam bo go nigdy w szkole nie znosiłam, a to tylko dlatego że co lekcja mieliśmy samą siatkówkę. Co do ćwiczeń to ja robię ogólne takie ćwiczonka rozciągające na początku tak do pół godzinki, później rowerek 10 min bieganie w miejscu do 1 godzinki, skakaneczka 25 min. również, hula hopem po 10 min w dwie strony nieraz zakręcę potańczę![]() Nice Sprite - tak co 2 dni , wf jak najbardziej będzie ok cóż więcej ćwiczeń nie zaszkodzi, Ale jak tak będziesz ćwiczyć troszeczkę dłużej to to zmęczenie będzie i naprawde systematyczność da dużo ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie to żebym nie lubiła , ale co za dużo to niezdrowo szczególnie jak niej jest ona moją miłością ![]() Troszeczkę foteczek mam nadzieję , że adekwatne
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Witam Cię Dualstar!
Wróciłam już z prysznicka i miła niespodzianka - znowu inspiracje Świetne, ja sobie zawsze zapisuje ulubione i jak brakuje mi motywacji to sobie przeglądam A WF to ja nawet że lubię, bo mam fajnego profesora A w domu ćwicze codziennie ale nie mam stałego rytuału, oprócz rozciągania które robie zawsze (ale nie wiem czy to zdrowo ).
|
|
|
|
#1043 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff nadrobiłam
![]() Kasia super zakupy ![]() Livia też chce Cie zobaczyc wstawisz jeszcze fotke ? colasana fajna musisz miec talie ![]() Super fotki dziewczyny
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro się zdjęcia podobają to jeszcze powrzucam
![]() ta blondynka jest śliczna |
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
itam olcac
Ja tam miałam profesorke, ale taka fajna to ona nie była i między innymi też z tego powodu nie lubię. Moim zdaniem zdrowo. Postaram się wklejać więcej fotek. Tak jak i mi niektóre się nie podobają, ale zawsze coś inspirującego można w większości znaleść
|
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
ufff. wrzuciłam fotki bluzki do galerii do "123"
ale jakieś są niwyraźne na bluzce jest napis "kalaawa beach 1974" hmmm....średnio go widać. i przepraszam za totalny chaos jeśli chodzi o fryzurke i za pranie w tlemam dziś taki zalatany dzien. nawet fot porządnych nie zrobiłam zabieram się za nadrabianie bo troche popisałyście
|
|
|
|
#1049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bluzeczka b.fajna honey- ok Fotki suuuuper,ile inspiracji,az nie moge od niektorych oderwac oczu
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
powysylam Wam dziewczynki zaproszenia do przyjaciol, bo nikogo nie mam, a tez z checia bym poagladala wasze albumy w najblizszym czasie tez cos moze wstawie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Jakie piękne zdjęcia powklejałyście dziewczynki!!! Dzisiaj znalazłam coś, co zaparło mi dech w piersiach. W załączniku jest jako pierwsze

oby jak najwiecej takich![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

).
i za pranie w tle