![]() |
#361 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
kraaaadnij ile się da ;* * Nosssz cholera... b r a k mi Cię ![]() .
*Walcz o każdą chwilę, bo to one dają siłę ! . * Ufasz mi, ufam Tobie- a reszta jest nieistotna tak więc pomijam fakty . <3 . * O N ma swój świat a w nim jestem JA ![]()
![]() |
#362 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
suve- uwielbiam,kocham,okradam <3 niektórzy mają program pechowca - mówicie o mnie ?!? mam swój przepis na życie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-07 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
pamiętaj o tym,że nikt nie jest samowystarczalny,
Twe podejście do życia, jest warte tylko łez, mówisz sam dasz radę, nikt nie potrzebny Ci jest, przestań głupoty pieprzyć, nikt z nas tego nie kupi, Też tego chcę, tak jak Ty tego chcesz, Chcę miłość poczuć, to trzeba odczuć, lepiej, weź się ocuć, to opcja dla oczu, nie chcę Cię uczyć, życia na skróty, sam zrobisz co chcesz, ej, rób co chcesz, co chcesz to bierz, bez przekreślonych serc, i zajętych miejsc, beż straconych łez, zgubionych chwil, bez bezsensownych dni, co nie znaczą nic, Zastanów się, ej zastanów się nad tym wszystkim, pamiętaj że nie musisz, iść tam gdzie wszyscy, ja staram się być lepszy, być sobą, a Ty, co zrobisz, to co wszyscy robią, Spójrz ile nienawiści, co dzień wylewanych łez, spytam po co i na co i za co to wszystko, brak miłości,uczucia,poczucia własnej wartości nie wstydź się kochać, bo wstydem jest nie kochać, więc wyciągnij ręce, ej pokaż, że masz serce, złote nie z kamienia, pokaż jego siłę, nie życz, nie czyń drugiemu, to co Tobie nie miłe, ej zobacz ile, jesteś w stanie innym dać, dać, nie tylko brać, że nie umiesz, przestań ściemniać, naucz się odwzajemniać, to co Ci dają inni, nie tylko te złe rzeczy, także te dobre, to znaczy miłość, szacunek, zaufanie, wierność,
kC M ;* 12.04.2008r <3 Szybka wymiana z D. Nakarm psiaka! wystarczy jedno kliknięcie Edytowane przez DarlingForeverYours Czas edycji: 2009-05-07 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo
przepraszam za poprawkę domyśliłam się,że brałaś to z piosenki Ostrego ![]() _________________________ ___ dziewczyny to już X część! nie nadążam , musze przelecieć ostatnie strony. dziękuję za każdą pochwałę < 33333 peculiarity, nydee, Paajkaa, alexandretta, powinnam, marzeniatko, chocapic, kee, plotkaraaa, bananowalska, Kissabble, suve, primadonna, TiS, dafacto, nee, nieliczylamwcalesie, 12 stonka. i mogłabym tak bez końca wymieniać! < 33 Kocham, Kocham, Kocham! < 33333333 _________________________ _____________________ tak jak kiedyś byłeś lekarstwem na wszystko tak teraz jesteś trucizną. na nic nie mam siły,a już szczególnie na to by się pozbierac. Utoniesz w potoku prawdy, której tak nienawidzisz. zaraz to wszystko wybuchnie, jak bomba. wszystkie emocje aż gotują się we mnie. kiedy wreszcie powiesz co czujesz? ile można czekac.. ? -przypudruj nosek. -Słucham? -No Wypier.dalaj! Wymagam od świata tylko tyle, żeby zostawił mnie w spokoju Dla Ciebie jestem powietrzem i to dosłownie. Nie zauważasz mnie, odwracasz głowę, choć jestem wszędzie dookoła. A jednak potrzebujesz mnie, by kolekcjonować kolejne dni.
![]() |
#365 | ||
Zadomowienie
|
______________ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() DarlingForeverYours, a Ty gdzie tak długo byłaś? ![]() ![]() ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-05-07 o 14:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
Objął mnie, pokazał mały wóz. Stałam tak wpatrując się w niebo, gdy nagle jego usta dotknęły moich. Poczułam to niebo w sobie. nie lubie Cie tracić. Jesteś tak dużym człowiekiem, że przesłoniłeś mi cały świat. nie obchodzi mnie co będzie potem. teraz chce żebyś był tylko dla mnie. rozczesując włosy, obiecała sobie że już nigdy nikomu nie zaufa. a my nie dla siebie. chociaż stracisz nadzieje, przestaniesz wierzyć, odechce Ci sie żyć... wiosna przyjdzie i tak. A ja czułam jak z dnia na dzień znika i nie mogłam zrobić nic. Wiesz jak ta cholerna bezradność boli? przytuliłam go z całych sił. po prostu czułam, że niedługo odejdzie. nie moge patrzeć jak obcy sobie stajemy sie. Jak mnie może obchodzić efekt cieplarniany skoro dla mnie świat przestał istnieć dwa miesiące temu? _________________________ _________________________ __________________
DZIEWCZYNKI JAK PO ANGIELSKU BĘDZIE BRZMIAŁO: musimy zapomnieć. podobno tak będzie lepiej. We must to forget. Probably this is better. ????
#367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a bieerz ![]() ![]() ________________ Czy miłość tam, silniejsza jest niż ludzka śmierć? Iskierki obojętności w Twoich niebieskich oczach. Oby nigdy nie zabrakło Ci czasu na okazanie uczuc...
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Przyczajenie
|
Kooochane moje!
![]() ![]() Nie był pierwszym mężczyzną, który pocałował mnie w rękę, ale po raz pierwszy zrozumiałam, że zaczynam być dorosła. Nie powiedział nic więcej, a ja nie mogłam pytać. Ale dobry nastrój jest jak balonik. Wystarczy drobne ukłucie i już po wszystkim. Wzdychaniem nie wyrządzam nikomu szkody! Pozwól mi wzdychać, na miłosierdzie boskie, nic poza tym nie mogę zrobić!
#369 |
Raczkowanie
|
Okultystyczny kapłan pilnie potrzebny
![]() green green grass... ![]() Dzisiaj dzień mi się uda, choć life is brutal- ja mam to gdzieś ![]() I nawet jeśli gorzej być nie może sądzę, że nie jest jeszcze tak źle... zatańcz ze mna ![]()
#370 |
Raczkowanie
|
Poranek obiecał mi lepszy dzień.
Gdzie wszystko jest niewymówione, a świat wydaje się szeroko otwarty. Zrań go raz, może dwa. Nie pozwól mi nigdy więcej przejść przez bramę wspomnień. Nie chcę czekać nigdy więcej, czas wziąć los we własne ręce. Tymczasowa niepoczytalność. Kiedy deszcz spada w dół tak ciężko, sam nie wiesz gdzie jest koniec. Zostawiam Cię w tyle, jeden krok po czasie. Opuszczam codzienność, nie martwię się jutrem. Zaczynam od nowa zajęta sznurowadłami. Czasem zamykam oczy, i po prostu wierzę, a poranny blask jest dla mnie o wiele jaśniejszy. Napraw sobą moje serce, dziurę która boli w środku. Gonię marzenia na autostradzie. Wiem, że świat należy do nas, a to dopiero początek. Edytowane przez Laffy Czas edycji: 2009-05-07 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze nadzieja. zawsze ta ****a w zielonej sukience
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry, że tak pozwolę sobie skłamac...
Dziewczyny miałabym prośbę, wczoraj brat miał wypadek ![]() .. i tak latam szpital-> dom-> szpital , szkołe wyciełam z życia {na najbliższych kilka dni}, i nie mam również czasu dla "znajomych" którzy myślą że rzuce wszystko po to aby sie z nimi spotkac.. Prosiłabym o jakies opisy... Z góry dziękuje . Niestety nie dodam nic od siebie, kompletna pustka.. ![]()
dzielą Nas tylko tysiące kilometrów <3 maturzystka 2010 ![]() egz. zawodowy 2010 ![]() Edytowane przez Imaginatioon Czas edycji: 2009-05-07 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
<3333333333
I kocham Twój delikatny dotyk jak aksamit.
A gdy słowa płyną z serca, uderzają z wielką mocą. Zamyślone głowy. Idę z głową w chmurach, nie oglądam się za siebie. Radość, radość będzie w nas.!
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
kirkeblack - neee - huhu .. nawet nie wiesz jak mi miło. (: ![]() opisy śliczne. ;* <3 - buzi kochanie . - dwa ;* - cztery . - sześć ;> - osiem. - 10 . i ani jednego więcej ^^ - nie nie . od dziesięciu w górę . muszę mieć zabezpieczenie .. - zabezpieczenie, hmm ? ;> - no . nawet jak Ci się nie spodoba. to musisz mi dać 10 . (: wstaję rano , idę do lodówki .. a tam co ? tylko połowa cytryny. miłość wypełniłaby całą moją lodówkę. faceci . mogliby mocniej kochać i mniej mówić .. nosiła w sercu obraz faceta, którego nie potrafiła wymazać. kretyni kontra kretyni. to delikatna sprawa. moje serce nie wytrzymuje. nimfomania - męski wynalazek, który sprawia że kobiety czują się winne , gdy łamią zasady .
wolę się czasem zastanawiać .. D. ![]() Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-05-07 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
BAN stały
|
Cytat:
_____________ TiScatteroUnaFoto (coś znikła nam ostatnio ![]() ![]() .<333. panienki zagionione szybko wracać bo brak mi waszych opisów strasznie! ![]() _____________ Na dłuższą chwilę zapadła niemal zupełna cisza. Słychać było tylko przyspieszone bicie mojego serca, ukrywany rytm naszych oddechów i szept naszych poruszających się synchronicznie warg. <3 wiesz.. wyglądasz jakbyś chciał a nie mógł.. aż tak Cię onieśmielam? ![]() naobiecywał mi gwiazdek z nieba.. bezchmurnych nocy spędzonych razem pod gołym niebem i w mgnieniu oka znikł.. a ja Ci już nie wierze! choćbyś mi napisał to w liście, albo wykrzyczał prosto w twarz. Już nie... Owszem byłam naiwna.. Dałam się sobą bawić.. Zmądrzałam, uwierz.. Teraz ja się będe bawiła Tobą! już nie chce wylewać łez przez Ciebie.. nie chce Cię znać! nie chce żebyś siedział w moich myślach, rozumiesz?! nie chce, ale inaczej nie umiem.. znikaj, znikaj! jak najprędzej! ale i tak będe Cię pamiętała.. x3 jeszcze przyjdziesz do mnie i będziesz prosił żebym do Ciebie wróciła.. a ja głupia idiotka rzuce Ci się na szyje i powiem, że tylko na to czekałam.. tyle tego mojego na dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | ||||
Zadomowienie
|
mój pierwszy post w X wątku
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() psychodeliczna idealizacja Ponad wszystkim dominowała potrzeba miłości i drażniące rozpoznanie, że ona nobilituje wystrzelcie do mnie torpedę miłości <3 gdzieś w sercu jestem hipiską ^ mrok spowijał wielkie łóżko ze zmiętą miłością w jej duszy jest tyle dotkliwej pustki..
![]() |
#377 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam lubię takie wizażowe złodziejki ![]() boskie to jest to to u góry ![]() Cytat:
![]() ![]() _ wilgotne usta z drinka. przytul mnie. do cholery, na co czekasz?! jestem ponad wami, tak. a Ty jesteś tam nisko. nie zwykła, nie kiepska. może za mną postoisz? eh, słabo bo kucia tyle, co niemiara ;| ![]() ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-05-07 o 15:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
ale lecicie niesamowicie laski. nie było mnie raptem 3 dni, a tu już 6 stron O_O
caroline060 defacto nee dziękuję myszki ; ************** <3 sheisunusual - już jestem ![]() chocapic - przepraszam Cię słoneczko, ale nie da rady o tym uśmiechu, jestem wykończona, szkoła mi mózg pierze... ![]() _________________________ ________________ no nie bój się, przecież Cie nie zjem.
tylko delikatnie skosztuję, pozwolisz? nie zapamiętam dzisiejszego wieczoru i nie uwierzę w dym z twoich ust. ewentualnie w kłamstwa rzuciłam pod masę pędzących aut swoje marzenia stoję oddechem próbuję zagarnąć cię uśmiechem smak poziomek Twojej duszy niebo gubi ostrość pod substytutem sufitu chciałam się z tobą kochać wspólności wygrzebane spod resztek emocji zdrapujemy pragnienia kocham, kiedy razem pijemy z półlitrowego kubka miętową herbatę i rzucamy przez balkon papierki po cukierkach, a jacyś ludzie krzyczą do nas z dołu
#379 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________________ Kolejna , jeszcze jedna , i następna naiwna .. ♥ O takim jak ty : Marzyć będą miliony , śnić mogą tysiące , płakać będą setki , Kochać nieliczne , Mieć Cię na co dzień - tylko Ja . ![]() - Pobawmy się w słonia . - Jak się w to bawi ? - Ty wyciągasz kieszenie ze spodni , i mówisz do mnie : "a trąbe wyciąg sobie sama " ![]() ♥ . niech zadrżą ręce , zniewali wzrok . ♥ Tym dźwiękiem spowodować człowiekowi ciarki na skórze .. ♥♥ I życze Ci tego żebyś mi kiedyś powiedziała : "myliłaś się" a ja wtedy pomyśle "faktycznie , myliłam się co do tego gościa , przeliczyłam się " może wtedy zacznę w końcu im ufać .. - Odpie_dol się w końcu ode mnie ! Rozumisz ? - Ale , dlaczego ? Przecież wczoraj mówiłaś co innego .. - Co ty nie wiesz jakie rzeczy się gada po pijaku . ? ![]() _______ Kochane me ;* Prośbaa : opisy w stylu : to nie jest tak,że dzisiaj chcesz jutro masz. - ten opis dodała Kinderka kilka stron wcześniej ale przydały by mi się podobne , kochane jak możecie . Pomożecie mi ? nie będe tu wymieniaać bozajmnie mi to chyba cała strone ![]() ![]() ![]()
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
piekło w kształcie serca.
Czasy są ciężkie dla marzycieli. Twój uśmiech pobudza wyobraźnie. nie namalujesz go, bo nie znajdziesz tak zakręconej żółtej kredki . blizny z przeszłości powinny otwierać oczy. Będę o Tobie marzyć. </3 ostatnią szansę? Ten który przyciągnął wyglądem, a zatrzymał charakterem. na twoim miejscu dałabym mi w twarz.
![]() |
#381 |
BAN stały
|
MyFranticIdeas
dziękuje ci skarbie ;* twoje podkradłam jak zawsze. ________ ciekawe po ilu kostkach czekolady się uśmiechniesz? chodź, narysujmy w pokoju windę do nieba. na twój widok dostaję palpitacji serca. napchałam Ci do kieszeni mojego uśmiechu, żebyś nie zapomniał o mnie. podlegam jego zabawom uczuciowym pt. 'udajemy załamanie'. zobaczysz, kiedyś i tak cię pocałuję. rehabilitacja uczuciowa. zawsze jakoś to było. Najważniejsze abyś miała pewność, że jest ktoś kto Ciebie rozumie. jak ja kocham te twoje głupie wymówki.. wole nic nie mieć niż mieć coś na niby. gdy jest źle może być gorzej - na to tak patrzy się. |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
żonaty facet to cudza lokata w banku, ale ty z niej zgarniasz procenty.
przecież to ja go wyrzuciłam ze swojego życia. a jednak on w nim pozostał. zepchnięty gdzieś w głąb mojego serca czekał na lepsze czasy. i teraz one chyba nadeszły. teraz znów nasze drogi splótł zaskakujący los. w tej malej kawiarence starali się nadrobić każdą straconą sekundę, każdą chwilę, gdy nie byli razem. wiesz, tak mi jest bez ciebie źle. mam straszny problem i tylko ty możesz mi pomóc. zdziwienie. ciekawość. smutek. wszystko w kolorze zielonym. ale nadziei nie było. choć podobno bywa zielona. ale to nic. już się zbiera. poskleja się, poskleja. bo o serce trzeba dbać i nie kaleczyć. ważne jest to, co tu i teraz. a teraz już będzie wszystko dobrze. pozwól , że chociaż raz będę miała ostatnie zdanie . i tak czuję się przegrana. zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki. po prostu wzięła go za rękę i powiedziała, że go potrzebuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
Little Ballerina - o jaaa! Little Ballerina mnie kocha?! To dobrze się składa, bo ja ją też i to bardziej. ![]() kirkeblack - eee tam, ja niesamowita? Wydaje Ci się. ![]() peculiarity - cuda! ![]() TwojaKokaina - cieszę się, że się podoba. ![]() Pajkaa - ojej, oddajesz mi się? ![]() Kocham. <3 alexandretta - ![]() kamisha, nydee, Primadonna - co ja bym bez was zrobiła dziewczyny? UWIELBIAM! ![]() ![]() ![]() ![]() Czas leczy wszystkie rany, czy tego chcemy, czy nie. Czas oddala od nas to wszystko, a na samym końcu czeka nas wyłącznie mrok. Czasami odnajdujemy w nim innych, a czasami znowu ich gubimy.. Miała nadzieję, że już go nie kocha, że to minęło. Tak bardzo się starała, żeby to minęło. Ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości. Nie udało się. Owszem, może i o nim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać.. Może po prostu nie zastanawiaj się tylko nie bojąc się powiedz mi ‘nie’ prosto w twarz. Nie bój się o mnie. Dam sobie rade.. Pamietam, że nosiła klejnoty. I ładnie się ubierała. Jakby szykowała się do wyjścia. Ale nigdzie nie wychodziła. Nikt jej też nie odwiedzał. - Powiedz czego chcesz, a będziesz to miała - oświadczył - To ciebie chcę - wymamrotałam - I oto jestem. (...) Chciałabym, aby wymyślono sposób na butelkowanie wspomnień - tak jak perfum. Żeby nigdy się nie ulotniły, ani nie straciły świeżości. Żebym w każdej chwili mogła otworzyć buteleczkę i przeżyć to jeszcze raz.. Przeciągnelam opuszkami palców po jego wargach, lekko je masujac;
potem moje palce wślizgnęły sie glebiej, w jego usta, powoli, delikatnie... Jego pomrukiwania pozwalały mi zrozumieć, jak bardzo pdniecały go moje palce w swej podróży w nieznane. Dotknęłam palcem mojej zwilżonej róży i zanurzylam go w jej rosie. Potem musnelam czerwony podniecony czubek jego penisa, ktory pod dotykiem drgnal lekko w powietrzu niczym flaga dowódcy wygrywajacego walke. Siedzac na nim okrakiem, z pośladkami wypiętymi w kierunku lustra, które mial przed oczyma, pochyliłam sie i szepnęłam mu do ucha: "pragnę cię."
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-05-07 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Przyczajenie
|
Wiiitajcie, dziewczynki ;* Jestem tutaj nowa, aczkolwiek obserwuję od zawsze i kradnę od dawna!
A teraz zaczynam coś dawać od siebie... ;] ~ ..gdzie czarodziej, który sprawi, że jej świat na głowie stanie? ;> (moje autorstwoo, mooojee..! ![]() ~ `Still here with me all the time, You're still here when I close my eyes..` ;* ~ Is it possible Mr. Loveable is already in my life? ~ ` leave out all the rest..! (: ~ We've all got our own funny moods - I've got mine, You've got yours too ![]() ~ ` jeśli u mnie zasypiasz to tylko w kącie mojej głowy.. ` ~ Plain and simple girl, not a special type in any way... ~ ` Ich warte auf Dich, egal was Du tust, egal wo Du bist . ` (: ..na razie tylo ![]()
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Heeeej;-* A ja to już WASZA uzależniona Złodziejaszka;-*
.Postanowiłam dołączyć. Rozpoczynam miłośnie;-) .Szanując doniosłość każdej sekundy... .Świecisz dla mnie, gdy słońca brak... .Czasami, gdy tak tęsknię- mam ochotę dosięgnąć swoim sercem Twojego i chwytam za telefonik, by z Tobą porozmawiać... . W trzymaniu się za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja... zapominasz, że są dwie nie jedna;* . Poranek z Tobą, to kolejny szczebel na drabinie szczęścia... . Kiedy się uśmiechasz... nie potrafiłabym znaleźć tego u nikogo innego... . Każdy krok od chwili gdy nauczyłam się chodzić był krokiem do Ciebie... .Tęsknota dobiega końca i narasta do MAXimum przed jutrem...
#386 |
Zakorzenienie
|
W twoim snie jestem gwiazda ze starego romansu.
twe lzy niczym koldra na moim nagim ciele. |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
BAN stały
|
JednaNaMilion:
We have to forget. Probably so it will be better. ![]() Znów nadszedł czas, w którym jedyną opcją jest złapanie się za dupę. Ludziom w głowach przydałby się wentylator. Jeśli boli, znaczy że żyjesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
boję się. nie zachowuje się już tak jak dawniej. zdarza się, że ziewa, kiedy czytamy siedząc koło siebie. nie przybiega zziajany, kiedy rozstaniemy się na parę godzin, z miną nieszczęśliwego dziecka, które właśnie uniknęło katastrofy. przytula mnie jeszcze do siebie, jak przed chwilą, ale teraz nie miażdży mi żeber. zresztą nie ma już w sobie tej gorączki, tych nieopanowanych gestów, które zdradzały jego niecierpliwość, tych gestów, które często sprawiały mi ból. (z rozpaczą) mamo, on mi już nie sprawia bólu!
uzależniła się od widoku jej oczu i ust. jakimi szczęściarzami są ci, którzy mogą się przytulać do swoich ukochanych, kiedy tylko im przyjdzie na to ochota. bardzo wyczerpująca była ta huśtawka uczuć. tak bardzo za nim tęskniła, że aż czuła ściskanie w żołądku. jeszcze raz uwierzyła w miłość, zaufała uczuciu, ale przeżyła tyle rozczarowań, że nie była już pewna niczego. mimo to, ta miłość była jej wielką nadzieją. |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
![]() kobieta zawodzącego sukcesu, mijającego ją łukiem. patrzysz wstecz i pamiętasz, że to już było, ten cały cyrk, który miał nigdy więcej się nie powtórzyć. pluję sobie w brodę, za to, że nie mam czasu, ani większych chęci. jedna wielka kupa gó*na. gdybym tylko umiała wyczarowałabym ten Twój upragniony czerwiec, a chwilę potem wyczarowałabym dla siebie Ciebie. wszystko da się tolerować i zrozumieć, pieprzysz, mi o tym od początku życia.
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
- bo wiesz, teraz zrozumiałam, że jesteś dla mnie wszystkim - powiedziała i przybliżyła się do niego. - teraz ? teraz troche za późno .. - powiedział, a jej serce powoli zaczynało się kruszyć - ej misiu powiedz, że mnie kochasz. - kocham Cię. - ale nie tak. - no myszko, ale ty przecież wiesz, że jesteś moim największym skarbem, że nikomu nigdy Cię nie oddam, że zawsze będziesz moja i że tak bardzo, ale to bardzo Cię kocham. - co się stało ? - szukam czegoś. - a co zgubiłaś ? - miłość. - możesz tutaj podejść ? - tak już idę, coś się stało ? - nie nic tylko chciałam Cię o coś zapytać. - tak o co ? - czy Ty zawsze będziesz ze mną ? - a co to zo głupie pytanie ? - nie głupie, poprostu chce wiedzieć. - a jak myślisz ? - .. - czy naprawdę uważasz, że mógłbym Cię kiedyś zostawić ? przecież ja Cię kocham najbardziej na świecie - podszedł do niej i przytulił ją tak, że już nigdy nie wątpiła w jego uczucia. _ _ _ - a słowa rzucać na wiatr
- łapie powietrze i myślę - ile tu jeszcze go zostało ? - wiesz jak zdobywa się świat ? - a może tak zabawimy się w 'ja Cię kocham Ty mnie też'? - to silniejsze od wszystkiego co znam. - mów do mnie ciągle, nieprzestawaj - a teraz będzie jeszcze lepiej, prawda ? - mój Ty słodki idioto ;*
' srutututu majtki z drutu ! ![]() moje, moje życie w moich, moich rękach.. x x x x x ![]() Edytowane przez inspiracjaa Czas edycji: 2009-05-07 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.