|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
a ja dostalam na nk wiadomosc od wychowawcy z liceum z pytaniem ile mam opuszczonych godzin
![]()
#2282 | |||
Zakorzenienie
|
mój też w to grał...ale miesiąc, dwa i mu się znudziło...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wyporzyczyłam tę książkę ostatnio z biblioteki i na mnie czeka ale póki co męczę "Dziennik zakupocholiczki" bleh. Cytat:
Zabieram się również za naukę. a jutro dni GP u mnie na wydziale i wolne ;D same gry i zabawy ![]() ja też ![]() chętnie bym zagrała w the Sims 3 które mają niedługo wyjśc ( już są? ) ale na moim PC nie pójdą niestety ![]()
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
umieram.
właśnie wróciłam do domu i wszystko mnie boli. zaliczenie okazało się jednak testem 20pytań, ale nie pomogło to za bardzo. w środę wyniki, wątpię czy będę miała 10 pytań dobrze (bo aż obniżyła zaliczenie z 13 do 10pkt bo takie pytania dowaliła). mam 7 chyba dobrze i 6 źle, reszty nie pamiętam ale wątpię bo nie miałam szczęścia w strzelaniu dzisiaj ![]()
#2285 |
Zakorzenienie
|
zetka pewnie 5 przyniesiesz
![]() u mnie tez pogoda fatalna ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
a ja sie dalej mecze z matma, i moje meczenie poelga na tym ze siedze kolo zeszytu ;|
#2287 |
Zakorzenienie
|
Ja to nie zdam tej sesji z takim leniem.
W pociągu niby coś tam się uczyłam, ale wiadomo jak to w pociągu... Już jestem w Gdańsku i niby mam się uczyć, ale ciagle jest jakieś ale... teraz wmawiam sobie, że jestem za bardzo zmęczona i pójde spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
taaaa, żebym chociaż te 3 dostała
![]() chyba mam 7 źle więc moje szanse topnieją z minuty na minutę. dzisiaj nie był mój dzień, nad 3 zadaniami się zastanawiałam i na początku chciałam zaznaczyć dobrze a potem zaznaczyłam wszystkie 3 odpowiedzi złe ![]() no ale czego mogłam się spodziewać kiedy zamiast kuć to ja tydzień przebalowałam z Niemcami... ale chociaż fajnie było ![]() ![]()
#2289 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zmęczona i idę spac;p
wstanę sobie jutro o 7.30 wyspana i jeszcze z godzinkę się pouczę bo zaliczenie dopiero o 10.45 a umiem tak z 80% w miare dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Nie idę jednak na maturę, nie ma sensu
![]() ![]()
#2291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to nie wiem kiedy premiera...i czy już była...i nawet nie chce mi się sprawdzać już dziś. Wypiłam jedno piwko i idę spać... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
dziewczynkiii ... ktora umie calki nieoznaczone ;|
czemu mi sie robi z 1 "nad" 0 - 2 "nad" 0 itp..kiedy to sie zmienia nie bylam akurat na tym wykladzie i jestem w czarnej d. ;| Nija, idz ;p ja bym poszla;p
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-05-11 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zadomowienie
|
Kali mam do Ceibie pytanie na temat Twojego kierunku
![]() tak skacze z kierunku na kierunek ale mam taki metlik w glowie ze Omg.. słuchaj dużo masz tam matmy? i trudna jest ? a jak rysowanie map? i jakie są innne trodne zajęcia? i tak ogolnie to podoba Ci się ten kierunek;> noo to prosze o odpowiedz ;D
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Pretty a ja mam pytanie do Ciebie!
![]() dużo matmy, fizy itp jest u Ciebie na kierunku? ;]
#2295 |
Zakorzenienie
|
Praca, praca... Pilnie potrzebna mi praca na wakacje. Em, masz jakis pomysł?
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dzieci smieci
![]() ![]() uczymyyyy sie nie spiiiimyy ![]() spanie to zlo!
#2297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja też mogę odpowiedzieć skoro jestem na tym samym kierunku co Kalioppe ![]() chcesz iść na tą nową geodezję co będzie otwarta w Gdańsku od tego roku? nie radzę, już się z niej wszyscy śmieją, a jeszcze jej nei otworzyli ![]() ja mam matmę przez 3 semestry, łatwo nie jest a przecież w liceum miałam ją na dobrym poziomie i maturę z matmy też zdałam nieźle bo na 86%. gorzej będzie jak się zacznie rachunek wyrównawczy ![]() rysowania map nie mam jeszcze bo kartografia zaczyna się chyba od 2 roku inne trudne zajęcia... fizyka, etp ![]() a kierunek ogólnie całkiem niezły, dużo rzeczy praktycznych, dużo projektów i tematów do robienia, dużo zajęć komputerowych Cytat:
mi niestety też;/ zostajesz w krakowie na wakacje? Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-05-12 o 07:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Za późno
![]() Nie no, nie ma sensu. Raczej mi ta poprawa niepotrzebna, a żeby iść poprawić dla własnej satysfakcji, to trzeba coś umieć ![]() Skąd ja to znam ![]() Ale i tak cieszę się, że wybieram kierunek teraz, a nie rok temu. Rok temu pewnie popełniłabym życiowy błąd i poszła na (zaoczną) historię albo coś równie przyszłościowego i atrakcyjnego dla pracodawców ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Ach, ta praca! Niech ten pan dzwoni i powie, że jest coś, bo zaczynam się denerwować powoli.
Dziś zrobiłam sobie wolne, jakie to fajne uczucie siedzieć w domu i pisać na wizażu z myślą, że inni siedzą na uczelni i uczą się o jakiś opisach czasów :P Już 12 maja. Ej, ja nie chcę zamknąć oczu i nagle zobaczyć, że mam już 30 lat. Ja jeszcze nic nie zrobiłam, niczego nie spróbowałam i nic nie widziałam! Wolniej, trochę wolniej! |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja p*7%$#@! juz mam totalny mętlik w głowie.. wszytko co wybieram okazuje się totalna klapą.. chyba właśnie sobie przeżyje doła.. ![]() ile ludzi tyle opinii. kolezanka jest na ETI i mowila ze tam na geodezji jest spoko, troche latwiejsza matma niz u niej ale wlasnie inne zajęcia. ehh ehh ehh ehh ehh ![]() wiecie co, jak szłam do mojego liceum, to wszyscy starsi mowili 'nie idz tam, bedziesz musiala się przez 3 lata uczyc sie po nocach do 2-3 ' haha .. a wyszlo tak, że przypominam sobie żebym sie jakos dluzej niz do 10 uczyła;p haha pytam się Was bo skoro jesteście na tych kierunkach, to wiecie lepiej, ale kurde chyba lepiej pójść za głosem serca, jeśli się to nawet okaże niewypałem, to bede miec satysfakcje że sama to przeżyłam ![]() jak nie spróbuje to nie bede wiedziec. dalej nie dam rady wymyślić, na co mogłabym iść np. na uniwerek.. chciałabym isc na ta turystyke na AWFie ale zobaczyłam że tam tylko jeden jezyk jest, wiec odpadła. no i dzień dobry. mam jeszcze dziś wolne wiec poleniuchuje i jutro do pracy again ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Tamia ja tez nie rozumiem dlaczego sie smieją z kierunku ktorego jeszcze nie otworzyli, wiec nie wiadomo jaki jest poziom, jakie przedmioty (bo nie ma jeszcze rozpiski na stronie PG)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
ide na sciecie.. znaczy sie na kolo z matmy
![]() boje sie ze narobie bledow, a w tych calkach trzeba sie bardzo pilnowac.. ;|
#2304 |
Zakorzenienie
|
Muszę umyć głowę i gdzieś wyjść na dwór, na chwilę, bo znowu wariuję z domu. Nie mam siły już sprzątać, nie wiem, kiedy ostatnio ktoś coś sprzątał, jak ja się nie wezmę, to jest burdel totalny.
Klaustrofobię mam potworną, w ogóle zły humor jak diabli. Ja mam zły humor z tygodniową (albo dwu-) przerwą od lutego. To nie jest normalne. Muszę wyciągnąć z szafki melisę do picia, będziemy się uspokajać! ![]() W czwartek mam rektorskie. A w piątek nie idę, więc od jutra weekend ![]() Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-05-12 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tu jest stronka http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=417 Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja przyjaciółka zastanawia się nad tym kierunkiem u nas na ug ![]() a na matmie co robiliście ![]() ![]()
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jezeli nie zdawalas zadnego z tych przedmiotow podstawowych to wtedy 0 pkt niestety. No oczywiscie plus te z jezyka i polskiego Cytat:
![]() ![]() Aha bylo tez zastosobanie tego wszystkiego w gospodarce przestrzennej. Calek na szczescie nie bylo bo nie bylo kiedy. Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-05-12 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na wydzial zarzadzania i finansow liczy sie tylko jezyk i matematyka ![]() juz nie mowiac o tym ze wlasciwie baaardzo male szanse jest by dostac sie do nas z podstawa z czegokolwiek (oprocz inzynieryjnego) [chyba ze z maxem z rozszerzeniaa z drugiego liczacego sie przedmiotu, albo blisko, np z 80% z geografii rozszerzonej i 100% ang podstawa, ale to tez wystarcza tylko na niektore kierunki.. = przelicznik u nas podstawa *0,4, a progi w okolicach 120 pkt ] na msg nie ma chyba nikogo z podstawa ![]() ![]() szkoda w sumie ze juz nie ma egzaminow wstepnych ![]() napisalam koło z matmy, niby wszystko zrobilam ale ostatnie 2 noce nie spalam i czuje sie dziwnie i tak jakbym to zawalila ![]() ale juz rozumiem calki ![]() dobrze ze dala latwiejsze zadania na kole niz normalnie, choc tez byla funkcja strumienia inwestycji netto i z tego calka i bylo e do potegi t, i pierwiastek z e i blabla ![]()
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-05-12 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
bo środowisko geodetów wie i mówi o tym głośno, że nie ma aż takiego zapotrzebowania na tych specjalistów i wiadomo że ta geodezja nie dorówna tej w Warszawie czy Krakowie i będzie po prostu produkować masowo magistrów. Takie zdanie ma między innymi pan profesor Dzierżęga który na stałe mieszka w Szwajcarii i pracuje w pionie BADAWCZYM firmy LEICA (kto ma do czynienia w geodezją ten wie co to za firma) i jest cenionym specjalistą w Europie. Poza tym ostatnio się zrobił jakiś dziwny bum na geodezję czego wcześniej nei było więc nagle wszędzie zaczęli je otwierać, mówię tutaj głównie o uczelniach prywatnych bo na tych państwowych co jest obecnie ten kierunek jest od dawna i nagle taka dobra Gdańska uczelnia robi to samo co byle która uczelnia prywatna |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja takiego bumu nie zauważyłam, być może dlatego że się tym nie interesowałam.. już szybciej wyrastaja jak grzyby po deszczu kireunki na styl UE.. no nic, myslę że poziom nie będzie aż taki zły skoro bedą uczyć tam ci sami wykładowcy i cwiczeniowcy co na całym WILiŚ. zupe sobie zrobilam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.