![]() |
#481 | ||
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
2.nie miałam 3. Creme puff to już klasyk. Bardzo dobry, kryjący puder. Ponoć do stosowania też na mokro ale mimo że miałam już kilka opakowań nie próbowałam bo nie wiedziałam za bardzo jak. Minusikiem jak dla nie jest zapach - jak babcinych perfum ale szybko wietrzeje więc jedynie przy nakładaniu go czuć. Z kolorami nie pomogę bo tu bywają inne niż w PL ale może sprawdz na str. producenta. [quote=GlamRockLady;122826 81] Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aż się zawstydziłam ![]() ![]() hehe a z ta modelka to nie żartuj sobie nawet. za mała jestem to po pierwsze, a po drugie pewnie by mi jeszcze z 10 kilo kazali schudnąć ![]() ![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Renatko - hm.. ogolnie latem to sie nie maluje prawie.. albo jak juz cos to naprawde krooopla podkladu, mieszam sobie z kremem zazwyczaj
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- jakich np? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
tequillko, tu nikt nie żartuje, modelka z Ciebie jak sie patrzy
![]() ![]() ckin2u no to ważne żeby Tobie pasowało, jak tak CI dobrze to nie ma sensu kombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
acha a co do podkładów żadnego z nich nie używałam. creme puff sparawdzałam kiedys na testerze i taki mi siedziwny wydawał, nie wiem. chociaż sporo osób go chwali
![]() ok zbieram się na rozmowę. będzie smiesznie coś czuję. ja mam zero doświadczenia w kuchni, za barem czy jako kelnerka ![]() do później ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- lepiej żebym nie zaczęła wymieniać ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki!
![]() a creme puff, jeśli ktos nie ma mega skłonnosci do zapychania to tez polecam, super puder, świetny efekt daje na buzi ![]() Kasiu mam jeszze pytanie co do Panstica. Zapycha? Czy na opakowaniu był podany skład? ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-13 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Moderator
|
Cytat:
Jak na razie zapychania nie zauważyłam z tym że na całą twarz użyłam go może ze 2 czy 3 razy. Jakoś nie umiem go nakładać bo jest za twardy a jak nakładam na krem aby lepiej dało sie rozsmarować to zaczynam się świecić bardzo szybko. Jak smaruje prosto z opakowania na twarz to efekt wychodzi niezbyt naturalny. Stosuje go miejscowo, pod oczy, na piegi czy zaczerwienienia. Myślę ze jak nie dojdę jak go sie nakłada to na pewno już drugi raz nie kupię.
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
tequilla nie mów nawet, że masz jakieś kompleksy, bo moje się jeszcze powiekszą
![]() bede pisac prace i was podglądać, bo chcę dziś jakąś połowę w koncu zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziwne, że nie ma składu, w internecie znaleźć nie moge, wiec myslalam, że poprosze Ciebie o przepisanie go tutaj, wiem, że to trudne zadanie
![]() ![]() ale jak nie ma skłądu, plus Twoje uwagi co do nakładania, błyszczenia.. to rezygnuje ![]() i szukam dalej podkładu na jakieś wyjścia, na codzień starczy mi puder Loreal, ale podkład w domu musi byc wrazie czego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
Tequillko przee-piee-kniee wygladasz,niczym jakas znana gwiazda,cudny zestaw!
Ale mi wizaz muli.. ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-05-13 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
![]()
a mi nic nie muli, Wy zamulacie, ucischłyście jak ja zasiadłm z kawką
![]() ![]() mam dziś dzien dla siebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Renatko a nie za dobrze Ci? Ty to co chwilkę masz dni dla siebie
![]() A ja najadłam się jak prosiaczek i mykam zaraz na uczelnię. Dzisiaj mamy znowu jakieś durne prezentację i będę się nudziła :/ ale na szczęście to już ostatnia środa ![]() postaram się zajrzeć wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Moderator
|
Cytat:
Paraffinum Liquidum, Mica, Kaolin, Copernicia Cerifera, Paraffin, Cera Alba, Ozokerite, Propylparaben, Methylparaben, Sorbic Acid [+/- CI 73360, CI 75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891] Lub: Mineral Oil , Kaolin , Carnauba , Beeswax , Paraffin , Ozokerite , Fragrance , Propylparaben , Sorbic Acid , Methylparaben , Titanium Dioxide , Iron Oxides Dużo tego jest - wpisz w google panstik ingredients to sama zobaczysz
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tequilka rewalacja wyglądasz z tym zestwiku!! I te włosy mmmm ![]() ![]() Renatko ja mam podobne poczucie humoru jak Ty więc nie nie martw ![]() ![]() Ja mam pansticka też i jakoś nie wyobrażam sobie go nakładać na całą buzię. On mi torche pomadkę przypomina ![]() Nicesprice Ty się nic nie martw że Cię uważają za starszą! Ja do 18 nie miałam żadnego problemu z kupnem np alkoholu, wszyscy dwali mi 20-20pare jak miałam 16-17. A teraz jak mam 21 to mi dają 21 ![]()
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
A ja wróciłam ze szkoły i mam ambitne plany żeby poćwiczyć dziś na prawdę dużo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A i nienie zaden pelen etat,a ztel nie jest tez tak ze dzis dzwonia i za 15 min mam byc ![]() A Ty Renatko juz wiesz kiedy wracasz do swojej pracy? Czekaj,pojde tez po kawusie i sie razem napijemy ![]()
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Airish88 te dni dla siebie są kosztem własnego zdrowia, wiec chyba zawsze wybrałabym opcje brak czasu na pindrzenie sie, ale bycie zdrową
![]() tylkokasia to ja nie wiem jak ja szukałam ![]() cholera, parafina, niedobrze ![]() Może jako korektor go kupie.. Ostatnio mi sie przypomniało,że mam Dermacol i chyba w koncu udało mi sie go ładnie nałozyc jako korektor ![]() DZIEKUJE ![]() Martysia_ to zaczne dodawać wiecej emotikonek, żeby mnie nikt źle nie zrozumiał ![]() a jakiego Ty podkładu używasz? Livia aaaa, to dobrze z ta praca chociaz tyle. Bo mam znajome ktore musza yc na kazde zawołanie i to za chwile po telefonie, ja bym nie wyrobiła ![]() Malowanie frencha, mówiac nieskromnie, idzie mi bardzo dobrze ![]() ![]() a do mojej pracy wracam moze w pon. W piatek mam kontrole, wtedy lekarz zadecyduje. Smacznej kawki! ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-13 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Jakich składników unikać w kosmetykach?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Renatko - nie ma za co ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
olcac, to nie jest tak, że każfy ma unikac tych samych skłądników w kosmetykach.
Ja np. mam cere baaardzo podatną na zapychanie, na biochemii rozeznałam sie co może zapychać, jest tam też Słownik Składów kosmetycznych i po prostu czytam zanim kupie, odrzucam te, gdzie sa składniki, ktore wiem, ze mi szkodza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Rozeznanie
|
To zalezy jaka masz cere.Bo jednej bedzie odpowiadal dany skladnik ,a inna zapcha.
#503 |
Zakorzenienie
|
bo musisz wiedziec jaka masz cere, i czy jest w ogole sens, moze te kosmetyki których uzywasz Ci odpowiadaja to nie ma co szukac dziury w całym
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
Na szczęście nie mam większych problemów z cerą, ale wolałabym unikać "ciężkich" kosmetyków, żeby za bardzo nie obciążać skóry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
pół dnia czytałam 'księżyc w nowiu'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Rozeznanie
|
Dziewuszki macie jakies swoje ulubione salatki/przystawki do grilla??
Bo chcialabym na dzis cos innego zaserwowac ![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
Livia, z Ciebie to będzie dobra żona
![]() ja lubie każdą sałatke, nawet najzwyklejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam ziemniaczaną
tż też na szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam z sosem winegret
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Wtajemniczenie
|
a ja wróciłam właśnie z solarium i przy okazji kupiłam farbę do włosów bo tak się rozpisałyście o kolorkach że aż mnie naszła ochota , ale już mi było pisane farbowanie bo mam 1 cm odrost i widać mi siwe włosy a ja tego nie cierpię, więc idę kłaść farbę na włoski zaraz wracam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.