|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
teraz juz jest OK.
Gdybym pamietała tylko jak on wyglada to osobiscie bym go zabiła:/ jutro jade do wrocka ale lekarz mi kazał z opieka, moja kochana siostra na szczęscie sie zgodziła poswiecić na mnie weekend |
|
|
|
#873 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O rany Ja zmykam do nauki i ten film na tvnie oglądać do później
|
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
dobra, zrobiłam zdjęcia aparatem, zaraz zgram i sie pokaże
|
|
|
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
Anusiunia
|
#877 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() A mnie się udało znowu wcześniej z pracy wyrwać ![]() Taka znajoma ode mnie z pracy właśnie wróciła z Polski, przywiozła mi vichy dermos aminexil na wypadanie i olejek rycynowy Rozpoczynam dziś kuracje Tylko ten vichy to strasznie drogi na necie czytałam że od 115 do 145 bodajże i na allegro były za 115zł właśnie a ona mi przywiozła z rachunkiem 162! I na dodatek myślałam że opakowanie zawiera 12 ampułek+ 6(bo takie też były na necie) a ja mam tylko 12 razy dwa bo dwa opakowania zamówiłam Więc na troszkę więcej niż na 3 tygodnie mi starczy ehh a żeby były najlepsze rezultaty trzeba 6. Ehh będe musiała dokupić. Powiedzcie proszę jak ten olejek rycynowy zastosować na włosy, ja wiem, ze było to już mase razy i nawet jest osobny wątek ale każdy inaczej mówi. Zależy mi na tym, żeby 1000 razy później włosów nie myć. Lecę nadrabiać
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Martysia, cholera, faktycznie drogo..
Ale może bedzie pomocne? Co robimy dziewczynki?
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że już ok ![]() skończyłam prezentacje, już mi mózgownica paruje, 8h dziś and tym siedziałam ![]() z tego wszystkiego dziś tylko 30min biegania zero ćwiczeń ![]() i mam za długą, ponad 20min ![]() zaraz ide się kąpać |
|
|
|
|
#880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt mu nie wierzył i dał koledze na lekcji spróbować i się okazało, że prawda![]() Cytat:
a co do twojego wypadku to współczuję widziałam jeszcze jak jakiś koleś podpalił swojego kolegę...był przebrany za toy-toy'a gadał z kimś, a koleś z tyłu go podpalił, koleś na początku nawet nie wiedział, że się pali, po chwili ktoś mu pomógł to zdjąć z siebie:/ nie rozumiem co niektórych ludzi bawi w takich sytuacjach |
||
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
aa wy tu o pracy
mnie kumpela wkurzyła, bo rok temu szukałyśmy pracy na wakacje i ja znalazłam i ją poleciłam, poszła ze mną...a przed chwilą ta mi pisze na gg że znalazła robotę do września, w ogródkach piwnych...... ale mi przyjaciele |
|
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Jak nie spróbuję to się nie dowiem
Już Wam mówię co robicie: dajecie mi dobre rady jak prawidłowo zastosować olejek rycynowy na włosy :P
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Martysiu kochana, ja robie tak: na skalp
nakładam Wax, na włosy mieszanke olejku rycynowego i ulubionej maseczki do włosów. Nakładam foliowy czepek, ręcznik,żeby było ciepło i po jakichs 30minutach, godzinie spłukuje samą wodą, ale tak obficie, bardziej niz przy normalnym myciu. Ja nie mam po tym tłustych włosów. Wiem też,że niektóre dziewczyny dodaja krople olejku do prcji szamponu do włośów i tak myja włoski -ale nie wiem,nie probowalam.
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
wrzuciłam jedno nowe zdjęcie jak ktoś zainteresowany
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem az strach isc gdzies ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę nałożyć olejek na rzęsy, dobrze że tu o nim piszecie to sobie przypomniałam
i spać bo ta nieprzespana noc daje się we znaki i nawet filmu nie jestem w stanie oglądać. Dobranoc
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Ale z np odzywką też mogę pomieszać?? Bo mam tą loreala z mleczkiem królewskim (nawet 2) i jej nie używam bo ostatnio po rozjaśnianiu to same maski na zmianę bo mam 3 różne + wax, wiesz jednego dnia jedna, drugiego druga itd. I jak już wszystkie były to od nowa
I po prostu się zastanawiam czy nie pomieszać go po prostu z tą odżywką i jako kolejną maskę nakładać na dłużej Tylko jakie proporcje? Znaczy ile olejku na ile odżywki?Olac masz świetny ten brzucho!!!
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
olcac wow ale brzuszek, tylko do formy wrócę to kupuję odrazu hula hop
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
olcac ale z Ciebie chudzina
![]() Kurde, a ja sie dziś tak obżarłam, jutro sie głodze, bo ze mną coraz gorzej ![]() Ładny brzuszek ![]() kaasiaczek, doskonale Cie rozumiem, ja do pracy na rano wstaje o 3;45 wiec znam ten ból dobranocMartysia, no ja właśnie tak robie, ze Wax na skore głowy, potem na reszte włosów nakładam ulubioną maseczke do włosów, a potem takie wieksze 2 krople rozprowadzam na włossach czyli juz na tej odzywce). Czyli najpierw nakładam maske na włosy, potem na to rozprowadzam troche olejku, ale nie za dużo ![]() a w sumie to chyba tequillka go mi polecała
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- jak ja bym miala taki brzuch to bym juz nie cwiczyla
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide spać, padam...
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Red, należy Ci sie odpoczynek po ciężkiej pracy
![]()
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lece sie pakowac i kąpać... a jutro po pracy do wrocka...
Wiec do usłyszenia po weekendzie
|
|
|
|
#895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myslalam,ze nam tu swa sliczna buzke pokazesz a tu brzusio -oczywiscie ladniutki
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
aniusiunia udanego weekendu no i zdrówka
Livia, a jak dodajesz do szamponu to nie przetłuszcza Ci włosów? Moje by pewnie wisiały oklapnięte jak jakies straki
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo tu dziewczyn lubi sluchac Beyonce to mozemy tez ja poogladac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Haa ale ja jestem inteligent
Obawiam się, że będe miała przymusowe kilkukrotne mycie włosów Rozprowadziłam tą ampułkę vichy na główce i nie chciałam za szybko myć włosków po ym to postanowiłam nałożyć ten olejek na suche. Podgrzałam go i rozmieszałam z odżywką i chyba trochę za dużo go wlałam Potrzymam troszkę i zobaczymy, ale znając mnie tak będzie bo ja zawsze musze coś odwalić ![]() Tygrryska jakie piękne panie nam tu wklejasz Livia jak dla mnie to dodawanie do szamponu to marnotrastwo (niestety dostęp do olejku mam raczej ograniczony) bo olejek ma wtedy bardzo krótki czas styczności z włosami ![]() Anusiunia dopiero teraz przeczytałam o Twojej stópce Ma nadzieję,że szybko się zrośnie i nie będzie boleć
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-14 o 22:05 |
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
ahh,aż se zapodam jej piosenki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

do później
Rozpoczynam dziś kuracje 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)