|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek, part XV.
profilaktycznie można wszytkich
|
|
#212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pracy... to właśnie sobie tak to tłumaczę. Że po studiach będzie już TYLKO praca więc teraz czas na odpoczynek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Marika bardzo fajnie śpiewa U nas też zaczęły sie Juwenalia..mąż nawet wczoraj pojechał z kumplem ale wrocili szybciutko- takiego bydła dawno nie widział. Wczoraj był Audiofils i coś tam jeszcze. Cytat:
Za spełnienie marzen oczywiscie trzymam kciuki ...i o nic nie pytam póki co
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=miskowa;12311053]ja mam jeszcze bliżej niesprecyzowane, pewnie pojedziemy do rodziców nad morze, ale dopiero jutro, bo tż jutro pracuje.
ale ci zazdroszczę tych wakacji. korzystaj, bo potem to już tylko praca i praca, masakra. ja też byłam połazić po sklepach i praktycznie nic sobie nie kupiłam, tylko parę książek, bo w kolporterach jest jakaś obniżka, niby pozbywają się zapasów i wszystko jest przecenione, więc się opłacało.[/quote] Zazdroszczę Ci tego morza , dzięki za info o obniżce w kolporterach, akurat mam potrzebę sobie kupić kilka książek ![]() Cytat:
Cytat:
Ważne że masz te marzenia , na spełnienie przyjdzie czas
|
||
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opłaca się te książki Dori, wychodzi taniej niż przez internet. Tu akurat byłam w dwóch i w jednym było dość mało, przebrane te stoiska, ale w innym całkiem ok, można było coś wybrać. Teraz codziennie wieczorem leżymy z tż i czytamy. Głupio tylko, że nie wiadomo, jakie są ceny po obniżce, trzeba pytać o wszystko w kasie, oni dopiero sprawdzają i ci mówią a wczoraj jednej książki nie udało mi się wcale kupić, bo stwierdzili, że nie ma jej w systemie. Haniu, jak spotkanie z Butter? ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- muszę stanąć w obronie tych "spasionych", nie podoba mi się, jak się ktoś tak do ludzi odnosi z powodu ich tuszy, nawet jeśli cię wkurzyli. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Lu też bydło więc to chyba normalka. Audiofeels u nas też występowali ale bilety po 15 czy 20zł. Hania a teraz pytanie z Twojej branży Gdzie w wakacje (najlepiej lipiec/sierpień) najtaniej samolotem all inclusive? Grecja?
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero jutro zobaczę Bohatera, buuuu
. A dzisiaj urodziny przyjaciółki .
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu jak spotkanie z ButterB?????
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż wczoraj pięknie ich naśladował ![]() Na wakacje tanio masz 3 opcje :Grecja kontynentalna (bo wyspy drogie), Bułgaria i Tunezja. No i oczywiście czekaj na lasty Spotkanie super . Gadałyśmy 5 godzin non stop ..a ja i tak jakoś się nie nagadałam
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To super! Zdjęcia są?
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Co mogę napisać
..Butter jest dokładnie taka ja sobie ją wyobrażałam .Spotkanie trwało do północy i myślę że trwało by jeszcze dłużej gdyby nie to że trzeba było zawieść ją do Jędrzejowa a mąż był trochę zmęczony i zajęczał żeby już jechać. Poza tym ma piękny kolor włosów..tez taki chcę ..i to jeszcze ma taki naturalny!! farciara---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Zupełnie o zdjęciach zapomniałam...byłam totalnie zabiegana cały dzień...no i przy okazji zestresowana- bo takie spotkania to normalnie jak pierwsza randka ![]() Tym sposobem aparatu nie wzięłam ![]() Przepraszam
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ale to tak samo jakbym powiedziała, że powystrzelam wszystkie księgowe
(profilaktycznie) ![]() Cytat:
mój brat jest kierownikiem agencji celnej w sumie, to nie to samo co celnik (agent celny), ale branża ta sama ![]() Dlatego pisałam nie uogólniaj Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekamy teraz na opinię ButterB o Tobie Haniu![]() Dobra chyba pora wstać Idę pod prysznic.
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przecież wiadomo, że L_V nie miała na myśli 100% populacji celniczej i pisała pod wpływem negatywnych emocji ![]() A ja dziś mam spotkanie z koleżanką. Ostatnio widziałyśmy się hmm z 7 lat temu (choć nie mam wrażenia żeby to było aż tyle czasu)
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak będzie
|
|
|
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 lipca będę w Śląskim Parku Kultury i Wypoczynku i tam już wstępnie jesteśmy umówione. Mój mąż jest najlepszy....z pełna powagą w głosie stwierdził że przecież Butter mogła u nas spać a nie po hotelach się włóczyć ![]() Kochany facet. Myślę że gdybym postanowiła zrobić walne spotkanie wizazanek u nas w domu nie miałby nic przeciwko temu ![]() Cytat:
![]() Pewnie nie będziecie mogły sie nagadać
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To faktycznie kochany facet |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą będzie też mój ukochany przystojny Szwajcar Mamy dojazd za darmo, hotel za darmo i generalnie wsio ![]() Jedziemy tam na całe 2 dni bo miejsce super...można zjeść, piwka się napić, poopalać, pospacerować. W szoku byłam że to takie fajne miejsce. A co do mego małża..on jest trochę inny pod tym względem bo sam nie raz spał u ludzi których w ogóle nie znał, my często nocowaliśmy jakiś grających, których pierwszy raz na oczy widzieliśmy, więc banda wizażanek to dla niego nic strasznego. Zresztą co żona chce jest święte .
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie na wszelki wypadek zawsze kopiuje to co napiszę
Aaaa jeszcze pół godziny i weekend!
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś do 19 a jutro do pracy...
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tżet to nie to, że nie przenocowałby potrzebującego ale np. żeby opuścić mieszkanie to by taki wyrywny nie był Przerabane, ale pocieszę Cię Haniu ja też będę chyba pracowała co 2 sobotę w tej mojej drugiej pracy , ale już się pozytywnie nastawiłam także spoko, przeżyję ![]() Miłego weekendu dziewczyny
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-05-15 o 16:11 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Helo, wróciłam
![]() Ale się stęskniłam za moim TŻ ![]() Co do spotkania z Hanią...hmmm... cóż mogę powiedzieć. Moim skromnym zdaniem było na prawdę super, trochę się bałam, że będzie jakaś krępująca cisza...ale nic takiego nie było nadawałyśmy cały czas hihihi...Miło przeczytać, że w oczach Hani jestem właśnie taka, jak myślała (chyba, że źle myślała o mnie )...no i dzieki Haniu za komplement jeśli chodzi o włosy...![]() Zdjęć nie ma I może lepiej,bo ja jestem antyfotograficzna ![]() No i mam nadzieję, że uda nam się znowu spotkać tego 4 lipca w WPKiW. W jakim hotelu będziecie spać? Zmieniając temat - strasznie mało napisałyście Jestem w szoku...Dori,trzymam kciuki za spotkanie w sprawie drugiej pracy
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w końcu po targach . Pewnie teraz nadrabiacie zaległości z TŻ ..i te miziankowe i te serialowe .Mówiłam że w tym tygodniu produkcja tragiczna i załamująca wręcz .Mam nadzieję że nam tak nie zostanie. Co do hotelu..coś mi mąż przebąkiwał...hm nie pamiętam, ale na pewno w jakiejś sieciówce. ------------- O Tobie myślałam zawsze najlepiej ![]() ![]() ![]() ------------- Do bani piątek . Mąż poszedł grać do klubu..a jako że ja jutro do pracy odpuściłam wyjście.Siedze sama i nie wiem co mam ze sobą zrobić ![]() Chyba wyląduję w łóżku oglądając zaległego Mentalistę.
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

nie znasz przecież wszystkich

, namierzyłam się i nic mnie nie powaliło, a ja ciuchy tak naprawdę mam a teraz jak kupuję to chciałabym coś takiego naprawdę extra
więc mam głowę tym nabitą i wiele pomysłów do realizacji

. A dzisiaj urodziny przyjaciółki 

(choć nie mam wrażenia żeby to było aż tyle czasu)
nadawałyśmy cały czas hihihi...