|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Czas na brandy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oddam
Uwielbiam to palenie w gardle
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4594 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja mam różowe winko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
chluśniem, bo uśniem, Madziczko
...A poza tym dziś jest akuratna pogoda na brandy ![]() Właśnie pożarłam śledzika zapijając go pięćdziesiąteczką.
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-05-16 o 21:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#4596 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja dzisiaj piłam domowej roboty wiśniówkę-pychota
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brandy mi walnęło z lekka, bo wypiłam kieliszek prawie haustem i mi ręce lekko zesztywniały Śledzika nie mam - robię tosty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-16 o 21:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj truskawkowej jak będziesz miała okazję, jeszcze lepsza Cytat:
|
||
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja bym pizzę zjadła...hawajską, albo ze szpinakiem i mięsem...
|
|
|
#4600 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja z podwójną ilością sera i kaparami
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Albo sam szpinak. Uwielbiam szpinak
Ale ten liściasty, ten "papkowaty" ma paskudną konsystencję do żucia![]() Albo zjadłabym panierowane kalmary. Jadłam przepyszne w hiszpańskiej knajpce, we Wrocku, niedaleko Rynku. To była poezja...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-16 o 21:54 |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Tez zjadlabym cos dobrego
![]() TZ dziala mi na nerwy - wlasnie sie okazalo, ze odlad nie pracuje (dwa tygodnie) nie robie NIC. Poprostu siedze i nic nie robie, za to on np dzisiaj caly dzien pracowal - a ja nie! Od jakiegos czasu klocimy sie codziennie, o nawet - nie wiemy co - jak sie pozniej okazuje. A mnie zmeczylo bycie milusinska i wiecznie starajaca sie. |
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja z owocami morza
Cytat:
|
|
|
|
|
#4604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W koncu sobota,no nie |
|||
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzy piwa to trochę za dużo przy mojej niechęci do okularów ![]() Cytat:
zdrówko
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpinak jest mniam - podstawa u mnie to duuużo czosnku i cytryny i soli
|
|
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4610 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Piwnica do nie dawna była caluśka szczelnie wypełniona……. Uwaga…… Styropianem! Po może się przyda ![]() Cytat:
pachnie identyko jak te podkłady
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-16 o 22:34 |
|||||
|
|
|
#4611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dałam mu Eau Lente do powąchania w związku ze śrubami i powiedział, że czuje podobieństwo. Nawet trochę rdzy w EL jest ![]() Czy tylko ja siedzę taka trzeźwa jak dzika świnia? ).
|
|
#4612 |
|
BAN stały
|
o! wpadłam zobaczyc co tu się dzieje a ja tutaj widzę że się rozpijamy
![]() no nic. jak trzeba to trzeba ![]() Wasze zdrowie! a ja tam jestem w trakcie wiecznego sprzątania pokoju |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukałam nowych przepisów do nowych, niszowych ciastek. Skończyło się na tym, że pooglądałam sobie na youtub'ie Vincenta Gallo ![]()
|
|
|
#4614 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
-nie zobaczyłam nawet 10%Cytat:
albo przynajmniej nie ja jedna. trochę rdzy-no ba! jak dla mnie całe mnóstwo! musisz go wycałować ode mnie za to
|
|
|
#4615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo jeszcze miałam kilka innych muzeów w planie ) i zobaczyłam może 1/2 tego, co chciałam. Po kilku godzinach zwiedzania ja nadal w amoku, kontempluję, zachwycam się, wzdycham, przeżywam, a biedny małż sunie za mną nóżka za nóżką ze spuszczoną głową... bo mu się dysk zawiesił
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego łudząco podobne do siebie, pewnie wrzuciłam je tam w oczekiwaniu na gorsze czasy ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-05-16 o 23:40 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anastazjo - na mojej wsi jest biblioteka W budynku starego kina ![]() Polly, znowu mi się przypomniało, co mi się wcześniej zapomniało napisać. Jak czytam o Twojej robocie w biurze projektowym to stają mi przed oczami obrazki z twórczości niejakiej Chmielewskiej
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-05-16 o 23:43 |
|
|
|
|
#4619 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
-stary wózek dziecięcy-może być połamany -parasol-wskazane aby był połamany -wanienka dziecinna -rama od obrazu, Ew cały obraz, a najlepiej kilka ram różnych kształtów - stolik na rzeźbionym trójnogu -gąsiorek na wino - rower -misiek -kon na biegunach - metalowy błyszczący stożek, ew. walec ![]() poza tym warto miec pod rękąrózne fajne rzeczy typu most wiszący lub zabytkowa uliczka ![]() J) Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-17 o 00:25 |
||
|
|
|
#4620 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak, dzięki za miłe słowa Cytat:
Grała Dikanda, kolejny zespół, który bardziej przypadł mi do gustu w wersji koncertowej niż w studyjnej ![]() Cytat:
Tarta dobra wyszła, chociaż ciasto powinnam podpiekać dłużej przed obłożeniem go nadzieniem. Pożarłam pół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śmieję się, a sama jestem chomik czy też śmieciarz Cytat:
Nie wiem, czy to kwestia stresów, odżywiania czy czegoś innego. Będę skracać ![]() Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Uwielbiam to palenie w gardle

Trzy piwa to trochę za dużo przy mojej niechęci do okularów 

-nie zobaczyłam nawet 10%![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)