Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 21:22   #4321
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A czemu mdło? one takie dośc ożywiające mi się zdawały?
no taka jestem bez wyrazu, jak jajecznica nie wiem jak to wytlumaczyc - one sa [na mnie przynajmniej] pastelowo-zlote. taka kombinacja sprawia, ze wygladam jak duch - zero zycia w zyciu
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 21:51   #4322
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
no taka jestem bez wyrazu, jak jajecznica nie wiem jak to wytlumaczyc - one sa [na mnie przynajmniej] pastelowo-zlote. taka kombinacja sprawia, ze wygladam jak duch - zero zycia w zyciu

Dziwne, bo one mają tylko srebrne drobinki, na mnie wychodzą takie rozbielone srebrno-różowo-beżowe ale na pewno nie złote, nie ma tam nic co by mogło nadawać złoty kolor
Obejrzałam dokładnie swatche tych pastelowych kulek i jednak na pewno się nie skuszę, za białe jak dla mnie, nie chciałabym wyglądać jakbym obsypała sobie policzki mąką ale to pewnie też od koloru cery zależy. W każdym razie wmawiam sobie, że są nie dla mnie. Zizou, jak je dostaniesz w swoje łapki to wklej foto na skórze, ładnie proszę
Stary 2009-05-17, 21:57   #4323
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Dziwne, bo one mają tylko srebrne drobinki, na mnie wychodzą takie rozbielone srebrno-różowo-beżowe ale na pewno nie złote, nie ma tam nic co by mogło nadawać złoty kolor
Obejrzałam dokładnie swatche tych pastelowych kulek i jednak na pewno się nie skuszę, za białe jak dla mnie, nie chciałabym wyglądać jakbym obsypała sobie policzki mąką ale to pewnie też od koloru cery zależy. W każdym razie wmawiam sobie, że są nie dla mnie. Zizou, jak je dostaniesz w swoje łapki to wklej foto na skórze, ładnie proszę
na mnie drobiki sa zloto-rozowe, jak babcie kocham moja skora lubi zazolcac i ocieplac kosmetyki, przekonalam sie o tym nakladajac czysto bezowy podklad - wygladalam, jakbym miala zoltaczke dlatego nie moge miec podkladow z zoltymi tonami, bo wygladam jak chinczyk z budki.

co skora to opinia juz pisalam o tym, ze BC w zyciu nie przyciemnily mi skory, chociaz zem blada jak sciana ja pod tymw zgledem bywam rozna od reszty spoleczenstwa, takze moja opinia nie ma co sie sugerowac. taki wyjatek potwierdzajacy regule jestem
Stary 2009-05-17, 22:04   #4324
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
aha, za to mi by pasowała taka kombinacja
Cytat:
na mnie drobiki sa zloto-rozowe, jak babcie kocham moja skora lubi zazolcac i ocieplac kosmetyki, przekonalam sie o tym nakladajac czysto bezowy podklad - wygladalam, jakbym miala zoltaczke dlatego nie moge miec podkladow z zoltymi tonami, bo wygladam jak chinczyk z budki.
a mi zółtego wszędzie mało

Znowu mnie będzie mniej, już jakieś zaliczenie mam pod koniec tego tygodnia
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 22:05   #4325
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

co skora to opinia juz pisalam o tym, ze BC w zyciu nie przyciemnily mi skory, chociaz zem blada jak sciana ja pod tymw zgledem bywam rozna od reszty spoleczenstwa, takze moja opinia nie ma co sie sugerowac. taki wyjatek potwierdzajacy regule jestem
A z tym się zgodzę, że dużo zależy od skóry. Mnie np. Beige Chic brązowią nie jestem jakoś skrajnie blada, ale zimą widać było, że twarz po ich użyciu odcina mi się od szyi. Często też róże się na mnie ocieplają, nakładam np. brudny róż a po kilku godzinach na policzkach mam brzoskwinię nie wiem jakim cudem.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Czyli zbiorowe kciuki znowu w akcji
Stary 2009-05-17, 23:02   #4326
emememsik
po prostu Em :)

To ja proszę o kciuki przez najbliższe trzy dni, jutro egzamin, we wtorek egzamin, w środę zdaję ustnie francuski.
Stary 2009-05-17, 23:21   #4327
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

To ja trzymam za Was kciuki Em rzyrafko
Ja mam 2 tygodnie na przygotowanie się do ustnego egzaminu z około 100 książek z czego przeczytałam 15. Jest ok 160 rozbudowanych pytań. Nawet nie wiem za co się zabrać, bo przecież nie za czytanie, bo zdążyłabym może ze dwie nie wiem co mam robić z tym, a babka baardzo wymagająca i wymaga szczegółów
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 07:19   #4328
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Miłego dnia!
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
baw się dobrze
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hosenuś miłego dnia

Jest taki upał, że chętnie wskoczyłabym w stanik od stroju kąpielowego i szorty i poszłabym się opalać Ale jakoś nie mogę na tym słońcu wysiedzieć, za gorąco mi
Dziękuję
Było wspaniale Opaliłam trochę swoje blade lico (co sie stało z moją twarzą nigdy nie była taka blada jak ostatnio ) i dekold
Było bardzo przyjemnie, co prawda ciepło, ale od lasu szło troszeczkę chłodu i wiaterek był delikatny, też chłodny. Samcowi oczywiscie było goraco, ale dzielnie wytrzymał
Chce znowu pojechać na tą polankę w środku lasu

Cytat:
a mi zółtego wszędzie mało
Kup sobie puder propolisowy - potrafi lekko przyżółcić zbyt różowy czy zbyt mało żołty puder (bardzo delikatnie, ale jednak ciut widać) a przy tym działa zbawiennie na wypryski

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja mam 2 tygodnie na przygotowanie się do ustnego egzaminu z około 100 książek z czego przeczytałam 15. Jest ok 160 rozbudowanych pytań. Nawet nie wiem za co się zabrać, bo przecież nie za czytanie, bo zdążyłabym może ze dwie nie wiem co mam robić z tym, a babka baardzo wymagająca i wymaga szczegółów
ile??
Dla mnie to jest deczko chore, bo nie problem "przeczytać" i nic z tego nie wiedzieć ... a przeciez nie o to chodzi.

:kciku: za Em i Rzyrafkę Dacie radę dziewczyny

Nie chce nic kosmetycznego. Chce "naszą" polankę
Miałam kupic oliwkę Ziaji (bo zużyłam już balsam porzeczkowy Eveline i serum termiczne Eveline a to był warunek żeby kupić oliwkę) ale jeszcze się wstrzymam.

EDYCJA:
wątek umarł

EDYCJA 2:
skusiłam sie na coś na krem do ciała z Oriflame: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html
(na usprawiedliwienie dodam, ze ostatnio smarowanie idzie mi całkiem nieźle wykończyłam balsam porzeczkowy Eveline, serum termoaktywne Eveline a lada dzień skończę masło waniliowe kupione w UK)
i teraz nie wiem czu policzyc to jako zakup w maju, czy juz w czerwcu - wtedy dostane i wtedy zapłace. Dylematy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-18 o 12:58
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 13:40   #4329
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
To ja trzymam za Was kciuki Em
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
za Em i Rzyrafkę Dacie radę dziewczyny
Dziękuję bardzo, egzamin zdany na 5,5.

Rzeczywiście, nikogo tu nie ma. Gdzie wy jesteście, dziewczyny?
Stary 2009-05-18, 13:45   #4330
aante_e
Miss Pudernica

Cały weekend się uczyłam, żeby zaliczyć ćwiczenia na 4 i iść w piątek na zerówkę i nie zaliczyłam. Przeszło 18, jak zwykle mi się nie udało
I mam problemy z mieszkaniem i cały czerwiec spędzę w Lbn.
I jeszcze telefon nowy potrzebuje.

No chyba coś sobie kupię na pocieszenie
Stary 2009-05-18, 13:48   #4331
Hosenka*
Zakorzenienie

Emuś: 5,5?? Gratuluje!!

Aante_e:

Ja mam w ten weekend 2 egzaminy i jedno zaliczenia na 6 (5 juz mam, ale warto spróbowac skoro jest szansa ) i jeszcze 2 prace do napisania. Tak sie rozleniwiłam przez ten cudowny weekend ze nie wiem jak ja wysiedze w szkole i jak siądę nad notatkami do kucia

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-18 o 13:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 14:00   #4332
zizou
Zakorzenienie

a u mnie zle. nie moge sie jakos pozbierac, znowu zbyt duzo zwalilo mi sie na watle ramiona.
Stary 2009-05-18, 14:13   #4333
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja z kolei zauważam, że jak nie maluję, to szybciej mi się paznokcie niszczą I też używam InstaDri i to od dawien dawna (w sumie to już za bardzo zgęstniał), a nie zauważyłam, żeby on miał na to jakiś wpływ Niemniej jednak NT Foundation dokupić muszę, bo SH to jednak nie to samo. No i przy okazji może wezmę ich wysuszacz 10 Speed Drops i rozcieńczalnik Extend. Jak szaleć to szaleć ale dopiero po wypłacie...
Ja mam Insta Dri od listopada albo od grudnia i też mi już zgęstniał. No i mam go już mniej niż pół, bo używam obficie. No i chyba kupię go znowu. No a w ofercie NT musze się zorientować bardziej - jakiś preparat podkładowy może by mi się przydał.

Cytat:
Prosiem bardzo
Bardzo ładne kolczyki.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
isa, śliczne. Podobne do tych drugich są w H&M tylko niebieskie i kremowe, zastanawiam się nad nimi, tylko nie wiem czy nie będą za ciężkie. Twoje są lekkie, czy czuć je na uchu?
Ja mam takie kremowe z masy perłowej z H&M, nie wiem czy te same, bo kupowałam w zeszłym roku i nie są bardo ciężkie.

Cytat:
Ja też lubuję się w długich i w takich które są widoczne(czyli duże ), a co do ciężaru to już się przyzwyczaiłam do noszenia ciężkich kolczyków i jak narazie nie zdarza mi się żeby mnie uszy bolały
A mi przeszło. Szał na kolczyki mi minął - mam chyba z 50 par dużych i wiszących kolczyków, a od pewnego czasu ich nie noszę wcale.

Cytat:
Dziękuję bardzo za wyczerpujący opis, na pewno zerknę w te miejsca. Zwłaszcza, że co najmniej dwa mam po drodze.
Flos Lek jest jeszcze w SP i w GC.

Cytat:
Cytat:
To ja proszę o kciuki przez najbliższe trzy dni, jutro egzamin, we wtorek egzamin, w środę zdaję ustnie francuski.

Cytat:
Ja właśnie wróciłam po weekendzie spędzonym w całości z TŻ. Dzisiaj się nie widzimy (tzn. w sumie widzieliśmy się od przebudzenia do prawie teraz, ale na tym koniec), bo muszę napisać na piątek referat.

Mam wielką ochotę na coś kosmetycznego - muszę skoczyć do SP, najlepiej jutro. Mam nadzieję, że będą u nas jakieś rozsądne zestawy z tuszami do rzęs.

Poddenerwowałam się wczoraj - poszłam do galerii po sukienkę na wesele, ale po namyśle uznaliśmy z TŻ, że jednak nie wyglądam w niej najlepiej. Była jeszcze jedna ładna, ale chciałam coś z odsłoniętymi ramionami, a ta jest pod szyjkę i z rękawkiem. No i do czerwieni nie do końca mogę się przekonać - niby mój kolor, ale cos mi nie grało. Nie mam już pomysłu, gdzie szukać sukienki.

A TŻ nie pozwolił mi nawet kupić sobie lakieru Vipery na pocieszenie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:26   #4334
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

aante

zizou co się dzieje?

ja siedzę nad referatem w weekend zgrzeszyłam, bo musiałam sobie jakoś odbić to, że TŻta nie było kupiłam balsam oliwkowy z Eveline z tej serii w tubach miał świetne recenzje w KWC i nie zawiodłam się, jest naprawdę fajny! zostawia taką gładką skórę że aż chce się głaskać

i muszę się pochwalić, że dobrze mi idzie zużywanie w weekend poleciał micel i tonik

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:34   #4335
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

ja siedzę nad referatem w weekend zgrzeszyłam, bo musiałam sobie jakoś odbić to, że TŻta nie było kupiłam balsam oliwkowy z Eveline z tej serii w tubach miał świetne recenzje w KWC i nie zawiodłam się, jest naprawdę fajny! zostawia taką gładką skórę że aż chce się głaskać
W ogóle balsamy Eveline mi się bardzo podobają, i masełka i te w butlach. Jak dla mnie świetnie nawilżają. Są co prawda niewydajne, ale za taką cenę to nie jest problem.

Dzięki dziewczyny
Muszę się pozbierać, rozplanować naukę i jakoś to będzie. Mieszkanie na pewno jakieś się trafi, tylko przywiązałam się bardzo do dziewczyn z którymi mieszkam. A naprawdę ciężko przychodzi mi nawiązywanie takich bliższych znajomości, łatwiej jest z facetami Nie dość, że jestem raczej samotnikiem i zosia-samosia, to czasami niektóre dziewczyny po prostu mnie denerwują swoim podejściem do niektórych spraw i trudno złapać wtedy wspólny język.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 14:52   #4336
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

aante no właśnie wahałam się jeszcze nad tym niebieskim z pompką ale jednak postanowiłam najpierw wziąć 250ml a nie porywać się na 500ml masła też mają świetne to prawda

chyba zepsuł mi się telefon już drugi w tym roku

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 15:12   #4337
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie zle. nie moge sie jakos pozbierac, znowu zbyt duzo zwalilo mi sie na watle ramiona.
Zizuś ci sie dzieje?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Osz ten niedobry

Cytat:
kupiłam balsam oliwkowy z Eveline z tej serii w tubach miał świetne recenzje w KWC i nie zawiodłam się, jest naprawdę fajny! zostawia taką gładką skórę że aż chce się głaskać
Ej

Aante_e : wszystko się ułoży

Instagram

Stary 2009-05-18, 15:16   #4338
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Witam w klubie Na szczęście TŻ już obiecał poszukać mi czegoś na zmianę.
Stary 2009-05-18, 15:26   #4339
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

a ja poproszę o kciuki na jutro.. koło 8;30 z jednej strony się cieszę, że będę to już miała za sobą, ale z drugiej... już udziela mi się panika
Cytat:

wow! gratulacje
Cytat:

mam nadzieję, że to nic poważnego

Cytat:
współczuję, mi tez się zepsuł
ja mam nokię 6280.. jako że to slider, najpierw wyrobił się od częstego rozsuwania (przez ciągłe smsowanie z TŻ), potem padł aparat, bo coś już nie stykało, teraz całkiem siadł ekran i nie ma podświetlenia.. ponadto każde zamknięcie powoduje wyłączenie się telefonu... porażka ale na razie nie miałam głowy do zmian
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 16:55   #4340
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
ile??
Dla mnie to jest deczko chore, bo nie problem "przeczytać" i nic z tego nie wiedzieć ... a przeciez nie o to chodzi.

EDYCJA:
wątek umarł

EDYCJA 2:
skusiłam sie na coś na krem do ciała z Oriflame: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html
(na usprawiedliwienie dodam, ze ostatnio smarowanie idzie mi całkiem nieźle wykończyłam balsam porzeczkowy Eveline, serum termoaktywne Eveline a lada dzień skończę masło waniliowe kupione w UK)
i teraz nie wiem czu policzyc to jako zakup w maju, czy juz w czerwcu - wtedy dostane i wtedy zapłace. Dylematy
No, wiem, że chore i jeszcze babka postawiła nam 3 z ćwiczeń, pięcioro jej pupilków którzy się mądrują na zajęciach mają 4 i 5 a nam delikatnie zasugerowała, że czeka nas poprawka we wrześniu (tylko dlatego, że nie udzielamy się zbytnio na zajęciach) Przez to nie mam motywacji do nauki i chyba wszystko zawalę.

Tylko wróciłam na wątek, a tu cisza...

Ja też dziś zgrzeszyłam- skusiłam się na żel pod prysznic Nivea Melon Fresh, lakier Bell w kolorze jagodowym, żel pod oczy Flos-lek z chabrem i okulary przeciwsłoneczne z filtrem (no nie licząc już Alwaysów, O.B i pasty)
A jakaą dziś widziałam piękną biżuterię z kryształkami swarowskiego- kółeczka mieniące się na zielono-złoto-turkusowo w srebrze już miałam ochotę lecieć wypłacić resztke kasy! Ale jakoś się powstrzymałam!a kosztowała aż 110 zł

Mi też zużywanie głównie balsamów idzie całkiem nieźle- zużyłam już 2 i za 2-3 dni następny. Jak ja lubię wyrzucać opakowania! Tylko kolorówka jest nie do zużycia jak dla mnie! Dlatego jej tak za bardzo nie gromadzę- to chyba muszę zacząć kupować dużo lepsze jakościowo kosmetyki kolorowe bo i tak na długo mi starczają.
Przyszedł mi wreszcie pędzel The Body Shop do podkładu i jest świetny! Super skóra wygląda jak się nim nakłada podkład. Tylko trochę mnie wkurzać będzie to mycie za każdym razem i czy on się od tego aby nie zniszczy?

Cytat:

Em, gratulacje wielkie!

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Cały weekend się uczyłam, żeby zaliczyć ćwiczenia na 4 i iść w piątek na zerówkę i nie zaliczyłam. Przeszło 18, jak zwykle mi się nie udało
I mam problemy z mieszkaniem i cały czerwiec spędzę w Lbn.
I jeszcze telefon nowy potrzebuje.

No chyba coś sobie kupię na pocieszenie
Biedactwo Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a pocieszacz jak najbardziej się należy!

Cytat:
Ja mam w ten weekend 2 egzaminy i jedno zaliczenia na 6 (5 juz mam, ale warto spróbowac skoro jest szansa ) i jeszcze 2 prace do napisania. Tak sie rozleniwiłam przez ten cudowny weekend ze nie wiem jak ja wysiedze w szkole i jak siądę nad notatkami do kucia
Ambitna Pani, ambitna!
Tak tak, takie chwile sprawiają, że myśli się o wszystkim tylko nie o nauce!

Cytat:
Ziz, mam nadzieję, że się wszystko szybko ułoży
Stary 2009-05-18, 17:14   #4341
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przewertowałam allegro, z 10 sklepów internetowych i się załamałam. Toż to tragedia jest, jakie sukienki 'wieczorowe' są dostępne w internecie. Totalna tandeta i tona paskudztwa. Ja nie wiem co mam zrobić i gdzie mam szukać czegoś dla siebie. Chyba pójdę jutro na zakupy, a plan był zupełnie inny... miałam się uczyć, ale ta sukienka na wesele nie daje mi spokoju.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-05-18, 17:24   #4342
isa666
Zakorzenienie

Dobry Udało mi się dziś wyjść z pracy w miarę normalnie, ale jutro kończymy wniosek i pewnie mnie tu nie będzie(przewiduję siedzenie w pracy do późnej nocy). Miałam szczęście za to, bo wróciłam do domu między jedną a drugą burzą i mnie nie zlało

Trzymam mocno kciuki za wszystkie NK zdające egzaminy(sesyjne i maturalne)!!!
Cieszę się, że mam to póki co za sobą, ale nie powiem, że z drugiej strony trochę mi brakuje czasem tej sesyjnej gorączki

Cytat:
Brawo!

Cytat:
zizku co się dzieje? Zmartwiłaś mnie

Cytat:
Przewertowałam allegro, z 10 sklepów internetowych i się załamałam. Toż to tragedia jest, jakie sukienki 'wieczorowe' są dostępne w internecie. Totalna tandeta i tona paskudztwa. Ja nie wiem co mam zrobić i gdzie mam szukać czegoś dla siebie. Chyba pójdę jutro na zakupy, a plan był zupełnie inny... miałam się uczyć, ale ta sukienka na wesele nie daje mi spokoju.
Na Allegro to lepiej nie zaglądać, sam kicz i tandeta jeśli chodzi o sukienki Ja jak szukałam sukienki na wesele koleżanki też przechodziłam przez tą katorgę aż wreszcie kupiłam zwykłą, czarną sukienkę w H&M
Stary 2009-05-18, 17:33   #4343
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na Allegro to lepiej nie zaglądać, sam kicz i tandeta jeśli chodzi o sukienki Ja jak szukałam sukienki na wesele koleżanki też przechodziłam przez tą katorgę aż wreszcie kupiłam zwykłą, czarną sukienkę w H&M
Ja nie chcę czarnej sukienki - gdybym taką dopuszczała chyba byłoby łatwiej. Zawsze na wszelkie imprezy i okazje chodzę ubrana na czarno, chciałabym chociaz raz mieć cos weselszego na sobie, a tu nic nie ma. Jeszcze w moim rozmiarze znalezienie czegoś graniczy z cudem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-05-18, 17:36   #4344
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Czyli zbiorowe kciuki znowu w akcji
Cytat:
To ja trzymam za Was kciuki Em rzyrafko
Cytat:
Kup sobie puder propolisowy - potrafi lekko przyżółcić zbyt różowy czy zbyt mało żołty puder (bardzo delikatnie, ale jednak ciut widać) a przy tym działa zbawiennie na wypryski
dziękuję za kciuki i oczywiście również trzymam za wszystkei sesjujące i za wyniki Organzzy
To pamiętaj o tym puderku i jak się będę składać do zamówień biochemicznych (moż ekiedys to nastsapi ) to mi przypomnij
Cytat:
Kochana trzymaj się, jakby co to pomogę jesli tylko będe potrafiła
Cytat:
Burak jeden
Mi z kolczykami nie przeszło, ale w sumei nei jest to jakaś duża mania- mam 12 par, ostatnio tez odzyskałam te ulubione zgubione na fitnesie traktuję to jako uzupełnienie makijazu i już mam w głowie kilka pomysłów które w wolnej chwili staną się rzeczywistością (jeśli ten punkt gdzie je robiłam jeszcze istnieje )
Z tą sukienką to faktycznie kłopot- a te Orsayowe co Isa wklejała nie podobają Ci się? Vibeska kiedys pokazywała taką fajną kupioną w necie ale nie pamiętam w którym to miejscu było
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 17:38   #4345
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie chcę czarnej sukienki - gdybym taką dopuszczała chyba byłoby łatwiej. Zawsze na wszelkie imprezy i okazje chodzę ubrana na czarno, chciałabym chociaz raz mieć cos weselszego na sobie, a tu nic nie ma. Jeszcze w moim rozmiarze znalezienie czegoś graniczy z cudem.
Ja też nie chciałam czarnej, ale wtedy nie miałam dużego wyboru, bo w sumie wszystko było albo czarne albo czerwone
A może zobacz do H&M na przykład, ja tam w sobotę widziałam kilka ładnych sukienek(większość w kwiaty, ale myślę, że nadawałyby się na wesele, bo nie były takie typowo letnie tylko zwiewne i eleganckie ). Może akurat coś Ci w oko wpadnie a nawet jak nie będzie odpowiedniego rozmiaru to może warto kupić i zwęzić np. u krawcowej?
Stary 2009-05-18, 17:41   #4346
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

a ja dziś pół dnia łaziłam po mieście i widziałam tyle superaśnych sukienek, że kupilabym sobie co najmniej 3.Ale to żadne sieciówki tylko w takich normalnych sklepach. Było dużo takich prostych ale i bombki i megaseksowne!
Stary 2009-05-18, 17:51   #4347
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Z tą sukienką to faktycznie kłopot- a te Orsayowe co Isa wklejała nie podobają Ci się? Vibeska kiedys pokazywała taką fajną kupioną w necie ale nie pamiętam w którym to miejscu było
Tych orsayowych nigdzie nie ma, przynajmniej tych, które mi się podobały. Same resztki w dużych rozmiarach i nie z tych wzorów, które ja bym chciała się ostały wszędzie.

Cytat:
Ja też nie chciałam czarnej, ale wtedy nie miałam dużego wyboru, bo w sumie wszystko było albo czarne albo czerwone
A może zobacz do H&M na przykład, ja tam w sobotę widziałam kilka ładnych sukienek(większość w kwiaty, ale myślę, że nadawałyby się na wesele, bo nie były takie typowo letnie tylko zwiewne i eleganckie ). Może akurat coś Ci w oko wpadnie a nawet jak nie będzie odpowiedniego rozmiaru to może warto kupić i zwęzić np. u krawcowej?
Jak byłam w H&M, to nie widziałam nic dla siebie, ale pewnie się jeszcze pójdę rozejrzeć. A co do zwężania, to nie chciałabym zwężać za dużo - boję się utraty formy przez sukienkę. Ja muszę mieć małe 34 - nie ryzykowałabym zwężania z innego rozmiaru niż nieco większe 34, tym bardziej, że nie mam zaufanej krawcowej, moja mama nie ma czasu się w to bawić, a do mamy TŻ jeszcze głupio mi się z sukienką do przeróbki zgłaszać.

Ja zawsze mam takiego pecha, że jak nie potrzebuję sukienki, to wszędzie pełno ładnych, a jak by się przydała, to nie ma nic dla mnie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-05-18, 18:04   #4348
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Vibeska kupiła swoją u koleżanki, która projektowała ubrania.

Ice a może właśnie, tak jak mówi luskap, rozejrzyj się w mniejszych sklepach? Często od razu u nich można coś poprawić.
Stary 2009-05-18, 18:07   #4349
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ice a może właśnie, tak jak mówi luskap, rozejrzyj się w mniejszych sklepach? Często od razu u nich można coś poprawić.
No właśnie biegałam ostatnio po kilku mniejszych i sama tandeta była dostępna. Mam jeszcze kilka do odwiedzenia w planach, ale powoli tracę nadzieję i nie mam pomysłu, gdzie jeszcze iść.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-05-18, 20:33   #4350
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To pamiętaj o tym puderku i jak się będę składać do zamówień biochemicznych (moż ekiedys to nastsapi ) to mi przypomnij
Ale propolisowy to nie z BU Tylko z apteki, zielarskiego itp

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości