|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ::Odchudzanie Wielbicielek Piękna:: od 18.05.
ja na śniadanie ciemne pieczywo z białym serem i pomidorem
na drugie jabłko i kilka rodzynek (coś słodkiego ale przynajmniej lepiej niż ciasta co są w lodówce )a na obiad kaszę z warzywami i rybka ![]() pochwalę się że wczoraj po raz 1wszy w życiu ( ) przebiegłam bez zadyszki i kolki 30min, po 4 tygodniach treningu wg planu na portalu bieganie.pl polecam
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć tak btw. Moj cel to 49 kg. Ostatnio sie opuscilam z dietką, ale teraz wracam, bo musze sie brzucha pozbyc
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
orisha widzę, że dużo już zrzuciłaś
![]() u mnie dzisiaj ładnie obiad mialam niedietetyczny, więc tylko kilka łyzek zupy jarzynowej zjadłam, kromke ciemnego i troche jogurtu. z cwiczen 2h wfu a zaraz ruszam na shopping [przy okazji spalanie kalorii ]
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
To zdecydowanie moja ulubiona forma ćwiczeń hihi
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj do 15tej musiałam wytrzymać na jednym Tigerze (stresujący dzień na uczelni) i jestem świeżo po obiedzie. Niestety, nie był on zbyt "dietetyczny"-fasolka szparagowa, jajko sadzone i frytki:/. Zrobił go dla mnie TŻ, tylko to miał w domu...
Na razie nieźle sie trzymam, dzisiaj troche chyba poćwiczę bo mordercze zakwasy powoli ustepują ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- A ja jakoś nie lubie... Jeśli mówimy o chodzeniu po galeriach handlowych. Bo jeżeli chodzi o polowanie na ciuchy w lumpeksach (szczególnie w dzień dostawy) to dla mnie super adrenalinka i mogłabym to robić prawie codziennie! Szkoda, że ostatnio brak mi czasu... |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis zjadłam zupke sojową, i pomidora, ogorka, szczypiorek z jogurtem naturalnym i kromke czarnego chlebka z polędwicą, na dzis tyle
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
bo to tak 2-3 dni przed dieta robie i duzo pije zeby troszke sie oczyscic od czwratku juz bedzie 1000-1200 kcal
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
niedawno dopiero wróciliśmy z tż z miasta. trochę biegania mieliśmy
teraz zjadłam wielka porcję sałatki z tuńczyka (tuńczyk z wody, sałata, pomidory, korniszonki, majonez jogurtowy) i kawka z mlekiem. na kolację chyba zjem płatki z mlekiem albo z jogurtem
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam właśnie serek wiejski, piję zieloną herbatkę.
na dzisiaj koniec ![]() za hula się muszę zabrać, tylko motywacji i czasu trochę brak. |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
moje podsumowanie dnia
![]() - płatki Fitness z owocami i z mlekiem - bułka z sałatą, chudą szynką i pomidorem - barszcz czerwony z ziemniakami - i na drugie danie to co wczoraj (ryż, filet z kurczaka, warzywa, sos, ananas) - 2 kawy - banan i jabłko - czerwona herbata - rolki Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-05-20 o 11:47 |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
kawa chyba dozwolona
![]() a bez mleka i cukru? za rolki brawa
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzis wstyd tutaj pisac bo tyle zjadlam;(
Bulka z plasterkiem sera i pomidorem cienki plastrek sernika - wiem wiem... ale byl malenki platki z mlekiem 1.5% parowka, plasterek sera i kromka chleba. I na dzis koniec. |
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie z mlekiem i z łyżeczką cukru
no ale myślę, że i tak nie jest źle ![]() jutro też rolki lub bieganie z TŻ-etem przy okazji TŻ-eta odchudzam![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() to co piszesz to wcale dużo nie jest |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
I musze sie tu pochwalic :
SCHUDLAM 0.5 kg ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Jak nie duzo to super tylko,ze ja nie cwicze nie mam gdzie tu biegac, a na silke bede chodzila dopiero od 1 czerwca, wiec chyba zrobie tylko a6w dzis i inne cwiczonka w domku
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak, ale ostatnio się opusciłam i raczej niżej nie schodzi - musze skontrolować wage, bo nawet nie wiem czy w góre coś nie poszło.
![]() Dziewczyny mało jecie. paryzanka mało jesz. Nie chce sie wtracac, ale tez tak kiedys robiłam i pozniej jest tylko taki problem, ze jak sie zaczyna jesc wiecej to sie tyje. Co do kawy - ja generalnie wycofałam kawe z diety, a piłam jej naprawdę dużo. Teraz sporadycznie kupuje w Coffee heaven - ale pije latte bez cukru Jest na tyle delikatna ze ok.
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w domu nigdy nie robię czasami zadarza mi się pójść do coffee heaven na kaluhe lub do tchibo, ale teraz jestem na diecie więc nie chodzę
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
też schułam 0,5 kg
![]() a dziś: 1. 3nieduże kromki chleba z ziarnami, 1 plasterek szynki drobiowej, 2z serkiem Piątnica do smarowania, pomidor, 2. 2mace [takie po 42kcl] 3. ryż brązowy, chude mięso z kurczaka, ogórek w occie 4. trochę Jogobelli morelowej, kromka ciemnego z serkiem do smarowania i ogórkiem. jeszcze 2 posiłki planuje, nie wiem do końca jakie i zaliczę minimum 30min. hula ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- RedApple chyba nie mają Ci tego za złe ![]() przecież ćwiczy się także dla lepszej kondycji, zdrowia itd. np. bieganie zapobiega osteoporozie. |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis na sniadanko:
- banan i buleczka pelnoziarnista z twarozkiem i szczypiorkiem potem na obiadek salatka portugalska: salata, papryka, cebulka, pomidor itp moj ukochany sosik do salat + 3 kawalki kurczaczka zawijanego w ciescie nalesnikowym i 4 plastry bagietki. Tak sie zapchalam ta salatka, ze szok
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale jak to mama i babcia: zaraz z ciebie nic nie zostanie! (uhum już hahahah)
wkurzające jest ![]() jak oni wcinają o 23 lody to im nie wytykam nooo |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ,ze ja jestem niska i zawsze bylam drobna, mam szybka przemiane materii i nigdy duzo nie jadlam. U mnie tycie polega na tym,ze w tym jedzeniu sie zapomnialam, nie znalam umiaru w sensie co chwile jadlam fastfody, nachosy, i inne slodycze. Teraz jem ciut mniej niz normalnie, ale nie ograniczam sie ani nie chodze glodna. Jem po prostu zdrowsze jedzenie, zero slodyczy , kebabow itp. Widocznie moj zoladek mniej potrzebuje jedzenia niz innych. Dla kogos to co jem to jest malo, a ja przeciez jesli jestem syta, to mam w siebie dalej na sile pakowac? Zaczelam jesc te zdrowe jedzenie nie tylko ze wzgledu na diete, ale tez na zdrowie. Ja nie moge jesc jogurtow ,mam uczulenie na nabial. Przyswajam go tylko w malych ilosciach. No i nie ukrywam ,ze przez te moje jedzenie zaczely sie ciagle jakies choroby zoladka, ciagle wymiotowalam itp Moj organizm sie zbuntowal za to teraz czuje sie lekko i zdrowo.I co najwazniejsze, kiedys tez zaczelam zdrowo sie odzywiac i jesc tak jak teraz i waga sie utrzymala przez 1.5 roku ,bo ja po prostu nie mam zamiaru wrocic do niezdrowego jedzenia. Lubie kebaby, slodycze, nachosy ale chce zachowac umiar. dopiero pozniej zaczelam sie opychac slodyczami no i wyszlo I teraz nie musze juz jesc slodyczy codziennie, ba nawet mnie do nich nie ciagnie. Raz na miesiac albo dwa mam dzien ,ze mam ochote i na kebaba i na nachosy wtedy jem wszystko i juz mnie nie ciagnie na kolejne dwa miesiace.sorki ,ze sie tyle rozpisalam,ale chce przedstawic swoja sytuacje. zebyscie ciagle mi nie powtarzaly,ze malo jem itp
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2009-05-20 o 16:15 |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szproty z groszkiem i marchewką jadłam
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj trochę nawaliłam bo pilismy wieczorem drinki z Tż i skusiłam się na kawałek pizzy margarithy i trochę nachosów serowych
![]() dzis rano jajecznica i biały ser z odrobiną miodu. później nie miałam czasu i dopiero koło 17stej zajadłam parówkę drobiową owinieta serem żółtym podgrzaną w mikrofali i trochę surówki. no i się zastanawiam co jeszcze lekkiego dzis zjeść bo wieczorem wychodzimy z Tż i znajomymi do pubu i pewnie piwko sobie wypiję acha i dwie kawy z mlekiem. w sumie to nawet nie chce mi sie teraz jeść mimo że dużo dziś nie zjadłam, ale to nawet dobrze
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey
a jak u Was?
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis zgrzeszyłam bułką z serem o 21
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciłam z fitnessu (20 minut marszobieg na bieżni, tbc, stretching) i staram sie trzymac dietę. Przed chwilą wypiłam troche Kubusia, ale to jako nagroda za wysiłek
... Schudłam jakies 05-07kg, wiec jestem zadowolona. Teraz planuje się nie ważyc przez tydzień, ciekawe czy wytrzymam . Pzdr!!---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- o,5-0,7 kg oczywsicie
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za to teraz spijam 2gie piwko ale nic do niego nie podgryzam ![]() dzień ogólnie udany
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie spijam wodę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

)

]

ale byl malenki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)