Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-26, 18:32   #4591
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie zakup ciuchów tylko w lumpku - niestety albo i stety. W sklepach mało co mi się podoba (wszystko na jedno kopyto), nie mówiąc o tym, że rozmiarówki jakieś się dziwne zdarzają (XS za małe, a X już za duże - żeby nie było: ten sam sklep, ta sama bluzka, tylko inny kolor) no i ceny czasem wyjechane w kosmos (nie uśmiecha mi sie dać 60 zl za najzwyklejszą, jednokolorową bluzeczkę z krótkim rekawkiem - jakby zarabiała przynajmniej 2 razy tyle co teraz to by nie było problemu ).
Dlatego wiążę spore nadzieje z tym outletem
No niestety, w naszych sklepach ceny są czasami naprawdę też takiego budżetu nie mam, co by się zaopatrywać we wszystko w normalnych cenach. A poza tym, mam ten sam problem, nic mi się nie podoba Tym bardziej, że nie lubię chodzić w takich byle jakich rzeczach, na jeden raz. Jak już coś kupuje, to noszę aż do zdarcia i kocham miłości wieczną do tego materiał najlepiej żeby jak najbardziej naturalny, niezbyt podatny na gniecenie. Wyboru zbyt dużego nie mam, ale Factory w Piasecznie nigdy mnie nie zawiodło.

Chociaż zrobiłam rok temu remanent w szafie i mam tylko te rzeczy, które noszę. Mało ich nie jest, ale co najmniej raz w miesiącu zakładam oprócz tych stricte zimowych czy letnich.

Teraz mam ochotę na coraz to nowe buty, uwielbiam kupować sandałki, czółenka, balerinki. Bo zimowe wybieram 'które mniej brzydkie'
Stary 2009-05-26, 18:40   #4592
karolina1985
Zakorzenienie

Hej ho

Grzeczna jestem kosmetycznie znaczy się tylko perfumy wylicytowałam sobie na All i doszły pudry z BU.
Mamie kupiłam to co planowałam. Kusił mnie jeszcze zestaw HR z tuszem, ale dzielnie odłożyłam

Za to wczoraj była wypłata i wyszłam z Re (miałam iść tylko po kremy a do żadnych sklepów z ciuchami nie włazić) ze spódnicą i sukienką plus upatrzyłam sobie szpileczki do pracy w Ryłko i muszę po nie koniecznie wrócić jutro, bo już w ZT tego modelu w ogóle nie było i boję się, że mi wykupią
W ogóle strasznie mi się spodobała jeszcze jedna taka ala jedwabna sukienka w Re, ale co z tego jak dekolt zakładany i za głęboki

Sleepy ja to strasznie zapóźniona jestem WSZYSTKIEGO NAJ

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-05-26 o 18:42
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 18:41   #4593
Hosenka*
Zakorzenienie

Podoba mi sie ten lakier: http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=6&pos=6

I ten też http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=6&pos=140

Aante_e: też musze kupić jakieś buty, mam tyle a i tak chodze w rozwalonych sportowych bo najwygodniejsze nie mam zadnych letnich - chciałabym koturny albo platformy, ale wszystkie za szerokie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-26 o 19:33
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:26   #4594
rzyrafka
Zakorzenienie

Hosenko jesteś okropna, znalazłam na tej stronce ideał jagodowego lakieru: http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=29&pos=87
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:32   #4595
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Hosenko jesteś okropna, znalazłam na tej stronce ideał jagodowego lakieru: http://www.nailgal.com/displayimage.php?album=29&pos=87
Nie ja To MagJa wrzuciła tu kiedyś link do tej strony

ten "Twój" lakier nie jest zbyt granatowy jak na jagodowy?

Instagram

Stary 2009-05-26, 20:12   #4596
rzyrafka
Zakorzenienie

http://www.flickr.com/photos/36359506@N07/3414698048/ tu wyszedł mniej granatowo
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 23:31   #4597
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Co do lumpków, to u mnie w mieście są okropne- ciuchy stare jakby zdjęte ze strychu prababci, prawie rozpadające się i często brudne- wszystko leży zmetłane na stołach. Nawet nie mam ochoty tam wchodzić. O rzeczach z metkami w ogóle nie ma mowy a szkoda, bo też lubię oryginalne i niepowtarzalne ciuchy.

Hosenko, cuuudne te lakiery, które pokazałaś. Wiesz jakie mają numery? Od dawna szukam czegoś takiego- szczególnie ten drugi mi się podoba.
EDIT : znalazłam takie:http://www.allegro.pl/item626801383_...ek_okazja.html

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-05-26 o 23:33
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 06:45   #4598
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenko, cuuudne te lakiery, które pokazałaś. Wiesz jakie mają numery? Od dawna szukam czegoś takiego- szczególnie ten drugi mi się podoba.
EDIT : znalazłam takie:http://www.allegro.pl/item626801383_...ek_okazja.html
One nie mają numerów, tylko nazwy - są pod zdjęciami (tzn niby mają numer, ale operuje sie nazwami )
Pierwszy to : Yucatan if U want (z OPI) a drugi Fifth Avenue (z China Glaze)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-27 o 06:47
Stary 2009-05-27, 06:54   #4599
isa666
Zakorzenienie

Ja poczekam chyba na jakieś wyprzedaże, choć w sumie jeszcze trochę czasu do przecen i nie wiem czy tyle wytrzymam bez nowego ciucha

Nie kuście już tymi lakierami
Stary 2009-05-27, 07:15   #4600
zizou
Zakorzenienie

o jezu
zdycham. niedlugo bede musiala sie do AA zapisac jak dalej tak bedzie. mam kaca i to takiego, jak stad do Laponii. ugh. wczoraj urwal mi sie film. pierwszy raz od niepamietnych czasow. i jak bylam w monopolowym to pan mi nie sprzedal wodeczki bo nie mialam przy sobie dokumentow nie musze mowic, ze nie bylo mi wtedy do smiechu. o jezujezujezu. umieram
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:20   #4601
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Korzystając z zakupow na Dzień Matki (kupiałam 5 frezji z ładnym przybraniem i olejek do kąpieli Farmona w Naturze) zakupiłam 3 lakiery do paznokcji - Joko (zgaszony róż), Eveline (Mellow, w koszyku miałam jeszcze Poppy ale odłożyłam) i Pierre Rene Salon Use (zgaszony roż, ciut ciemniejszy niż Joko, miałam jeszcze jeden kolor ale tez odłozyłam) - coś mnie wzięło na matowe lakiery. Oprócz tego tusz Rimmel Sexy Curves.
Daj znać jak się spisze Joko, ostatnio oglądałam ich lakiery i może bym się skusiła na jakiś. Tzn. jak już będę mieć znowu 10 paznokci u rąk. I zazdroszczę Eveline Mellow. tego koloru chyba nie odpuszczę i niedługo wybiorę się znowu na poszukiwania. Dobrze, że chociaż u stóp moge malować paznokcie do woli.

Dostałam za to maila, że moje zamówienie sallyhansenowe wysłane do mnie. Ciekawa jestem tych 'rajstop w sprayu' miała któraś z was?

W ogóle spałam dzisiaj pierwszy raz od piątku we własnym łóżku i jakoś tak dziwnie tu i pusto.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 10:38   #4602
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dostałam za to maila, że moje zamówienie sallyhansenowe wysłane do mnie. Ciekawa jestem tych 'rajstop w sprayu' miała któraś z was?
ja mialam. uwazam, ze to genialny wynalazek. faktycznie noga wyglada jak zarajstopowana, ale komfort jest niebywaly. lekko pociemniaja skore, tworza taki fajny film.
Stary 2009-05-27, 10:43   #4603
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja mialam. uwazam, ze to genialny wynalazek. faktycznie noga wyglada jak zarajstopowana, ale komfort jest niebywaly. lekko pociemniaja skore, tworza taki fajny film.
A nie brudzą? Np. jasnych butów albo sukienki? Nie robią się smugi? Skusiłam się na nie w sumie tylko dlatego, że były tanie, wcześniej nie planowałam zakupu. I mam nadzieję, że trafię z kolorem, wzięłam Light Glow, ale zupełnie w ciemno.
Stary 2009-05-27, 10:44   #4604
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak się spisze Joko, ostatnio oglądałam ich lakiery i może bym się skusiła na jakiś. Tzn. jak już będę mieć znowu 10 paznokci u rąk. I zazdroszczę Eveline Mellow. tego koloru chyba nie odpuszczę i niedługo wybiorę się znowu na poszukiwania. Dobrze, że chociaż u stóp moge malować paznokcie do woli.
Dam znać

Kurcze, nie wiem co mam myśłeć o tej malince PR Raz mi się podoba, raz nie. Wiem tyle, że napewno podobaja mi się matowe lakiery - bez drobinek, tylko ładnie błyszczy jak polakierowana powierzchnia.

Mellow trochę mnie przeraża mam obawy czy do pracy bedzie na miejscu no ale ... Kusił mnie jeszcze Poppy
Widziałam kiedyś ładny fiolet (też z tej kolekcji Colour Show (btw - nie wiem czemu na KWC w zgłoszeniu jest napisane że są to kolory wina, skoro sa też brazy, fiolety itp ) ale wczoraj nie byłam.
Samiec juz został poinformowany o mojej nowej mani, jak mu wczoraj powiedziałam, że kupiłam 3 lakiery i przeglądam lakiery w necie (zbliża sie wspólne zamówienie m.in. OPI i China Glaze ) to skomentował tylko : ooo jezzzu Ale nie kręci nosem, zwłaszcza po tym, jak kilka dni temu pokazywałam mu filmiki na YT z kolekcjami

Ice, w ogóle to Tobie nalezą się bo to TY zaczełaś manię lakierową

Cytat:
W ogóle spałam dzisiaj pierwszy raz od piątku we własnym łóżku i jakoś tak dziwnie tu i pusto.
Znam to
Gdy pierwszy raz obudziłam sie w sobote u siebie to jakoś tak dziwnie mi było

Wczoraj zaczełam A6W
Samiec mi sie o to sfochał, bo "myślałem, że raczej zaczniemy i razem będziemy ćwiczyc <foch>" ( moje prawie-2-metrowe maleństwo )

Instagram

Stary 2009-05-27, 10:49   #4605
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A nie brudzą? Np. jasnych butów albo sukienki? Nie robią się smugi? Skusiłam się na nie w sumie tylko dlatego, że były tanie, wcześniej nie planowałam zakupu. I mam nadzieję, że trafię z kolorem, wzięłam Light Glow, ale zupełnie w ciemno.
trzeba troche odczekac, az sie ulegna, i wtedy nie brudza tez zawsze bralam najjasniejszy, bo on w sumie taki jasny nie jest. typowy kolor jasnych-ale-nie-bialych rajstop

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 11:04   #4606
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Kurcze, nie wiem co mam myśłeć o tej malince PR Raz mi się podoba, raz nie. Wiem tyle, że napewno podobaja mi się matowe lakiery - bez drobinek, tylko ładnie błyszczy jak polakierowana powierzchnia.
Jakbyś chciała się pozbyć malinki, to ja mogłabym być chętna na przygarnięcie, bo na tej stronie co wrzuciłaś wygląda ciekawie.

Cytat:
Mellow trochę mnie przeraża mam obawy czy do pracy bedzie na miejscu no ale ... Kusił mnie jeszcze Poppy
Widziałam kiedyś ładny fiolet (też z tej kolekcji Colour Show (btw - nie wiem czemu na KWC w zgłoszeniu jest napisane że są to kolory wina, skoro sa też brazy, fiolety itp ) ale wczoraj nie byłam.
Poppy to jaki to? Bo pamiętam, że był ciekawy ale nie tak jak Mellow, więc chyba nie poświęciłam mu tyle uwagi. Ja mam 2 ładne fiolety z tej serii: Fressia i Crocus. A w KWC jest tak napisane, bo kolekcja w kolorach wina była chyba pierwsza, potem była czekoladowa, kamienie szlachetne a potem chyba reszta (albo coś mieszam, ale na początku wybór tych lakierów był marny).

Cytat:
Ice, w ogóle to Tobie nalezą się bo to TY zaczełaś manię lakierową
No co Ale to taka fajna mania, bo mało kosztowna, mało czasochłonna a ile radości z kolorowych pazurów? Poza tym mnie juz pokarało za rozpoczęcie tej manii.

Cytat:
trzeba troche odczekac, az sie ulegna, i wtedy nie brudza tez zawsze bralam najjasniejszy, bo on w sumie taki jasny nie jest. typowy kolor jasnych-ale-nie-bialych rajstop
No to fajnie to czekam z niecierpliwością aż przyleci. A powiedz mi jeszcze na ile starcza opakowanie? Kupiłam 85g.
Stary 2009-05-27, 11:40   #4607
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice, potestuje i dam znać (o maseczce Doliva pamiętam)

Poppy to taka jasan czerwień z nutka pomrańczu (o ile teraz dobrze kojarze)
A ten fiolet który mi się podoba to Freesia (a propos frezji - okazało sie, ze Samiec tez mamie frezje kupił a wcale o tym nei rozmawialisy wcześniej )

Instagram

Stary 2009-05-27, 12:40   #4608
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Poppy to taka jasan czerwień z nutka pomrańczu (o ile teraz dobrze kojarze)
A ten fiolet który mi się podoba to Freesia (a propos frezji - okazało sie, ze Samiec tez mamie frezje kupił a wcale o tym nei rozmawialisy wcześniej )
To fajny kolor musi byc, szczególnie na lato. Musze mu się przyjrzeć.

A Fressia jest świetna i bardzo efektownie wygląda na paznokciach. Długo się nad nią wahałam i nie byłam pewna, czy kupić, ale w końcu się skusiłam i nie żałuję.
Stary 2009-05-27, 12:44   #4609
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja tez się wahałam, a jak już się zdecydowałam, to ktoś mi ją sprzątnał sprzed nosa. Z tego co zauważyłam to szybko te lakiery Eveline znikają z Natury (przynajmniej "mojej")

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-05-27 o 12:46
Stary 2009-05-27, 12:56   #4610
kochanie
Wtajemniczenie

O rany, dziewczyny, ale mi się ciężki okres zaczął Miałam od niedzieli jak tu weszłam, w ogóle nie mam na nic czasu, czasem tylko wejdę, przeczytam kilka postów wieczorem i nie mam siły na więcej... Dzisiaj dopiero się wyspałam i zaraz muszę zacząć sprzątać, bo jednak mój pokój woła o pomstę do nieba

Kosmetycznie nie szaleję za bardzo Dzisiaj tylko po kolejnej wizycie u dentysty poszłam do rossmanna i wyszłam z trzema maseczkami w saszetkach
Za to strasznie kusicie mnie lakierami i chyba jeszcze w tym tygodniu zamówię sobie jakieś nowe SH i jeszcze nail teka, bo zaczęły mi się łamać paznokcie

No i muszę pochwalić telocapil z mazideł. Naprawdę działa! Kiedyś miałam spore problemy z włosami na łydkach - nawet dłuugie depilowanie nie pomagało i zawsze miałam jakieś króciutkie drapiące włoski. No a teraz już ich nie mam Mam nadzieję, że zadziała jeszcze bardziej i będę mogła się depilować rzadziej niż raz na tydzień (chociaż to mi aż tak strasznie nie przeszkadza).

W przyszłym tygodniu mam prezentację na seminarium, w której mam przedstawić czego dokonałam w pracy mgr Więc będę tu wpadać baaardzo rzadko. Proszę o kciuki, żebym zdążyła się przygotować w tym tygodniu

Idę sprzątać i chyba w końcu pomaluję paznokcie, dawno nie miałam na to czasu...
Miłego dnia
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 16:09   #4611
isa666
Zakorzenienie

Wchodzi człowiek na Wizaż a te dalej gadają o lakierach

Hosenko ja Mellow maluję pazury do pracy choć się bałam jak może na to szefowa zareagować, ale jest spox Ona sama czasem ma jakąś czerwień na paznokciach, więc już się nie krępuję i maluję swoje jak chcę.

Iza
Stary 2009-05-27, 16:28   #4612
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiecie co ... Mam już piosenke na I taniec Jak nie lubie Krawczyka, tak ostatnio pobeczałam się przy "Bo jesteś tu" jak sobie wyobraziłam siebie i Samca po ślubie, na sali weselnej, ja w sukni, on w mundurze galowym, z tym swoim wzrokiem i delikatnym usmiechem - widziałam, jak tanczymy do tej piosenki i łzy same mi popłyneły
A najlepsze, że pobeczałam się w samochodzie jadąc w poniedziałek do Krakowa, w obecności 3 innych osób

Instagram

Stary 2009-05-27, 17:51   #4613
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co ... Mam już piosenke na I taniec Jak nie lubie Krawczyka, tak ostatnio pobeczałam się przy "Bo jesteś tu" jak sobie wyobraziłam siebie i Samca po ślubie, na sali weselnej, ja w sukni, on w mundurze galowym, z tym swoim wzrokiem i delikatnym usmiechem - widziałam, jak tanczymy do tej piosenki i łzy same mi popłyneły
A najlepsze, że pobeczałam się w samochodzie jadąc w poniedziałek do Krakowa, w obecności 3 innych osób
Ja też Krawczyka nie lubię, ale ta piosenka jest bardzo ładna I wg. mnie pasuje na pierwszy taniec bardziej niż te różne hity disco polo, które często grają
Stary 2009-05-27, 18:16   #4614
zizou
Zakorzenienie

mam KWC - Kaca WszechCzasow. nigdy wiecej alkoholu
w ramach pocieszenia po fatalnym poranku spedzonym nad klopem zakupilam sobie tuszyk. Effet Faux Cils, a co. raz sie zyje a jutro wracam do Kazimierza po jakies lakiery do paznokci, dzisiaj istnienie stoiska Vipery calkiem wypadlo mi z glowy.

zapomnialam napisac, ze zarezerwowalam dla siebie i pani matki pokoj na weekend w SPA w krynicy. prezent urodzinowo-dniomatkowy. szalenie sie ucieszyla mnie tez sie micha cieszy, beda mnie masowac, oliwkowac, dbac o mnie... yes, yes, yes
Stary 2009-05-27, 18:48   #4615
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Też tak sobie zawsze obiecuję...do następnego razu
Cytat:
w ramach pocieszenia po fatalnym poranku spedzonym nad klopem zakupilam sobie tuszyk. Effet Faux Cils, a co. raz sie zyje a jutro wracam do Kazimierza po jakies lakiery do paznokci, dzisiaj istnienie stoiska Vipery calkiem wypadlo mi z glowy.
Też kupiłam ten tusz w Superpharmowej promocji, to już mój drugi, rewelacyjne są po nim rzęsy i mi wcale tak szybko nie wysechł
A nie wiesz czy Vipera ma może jakiś ładny granat w kolekcji? Szukam jakiegoś fajnego ale nic mi się nie rzuciło w oczy, chciałam przejrzeć też co ma w swojej ofercie OPI ale czy poza Sephorą można go gdzieś kupić?

Cytat:
zapomnialam napisac, ze zarezerwowalam dla siebie i pani matki pokoj na weekend w SPA w krynicy. prezent urodzinowo-dniomatkowy. szalenie sie ucieszyla mnie tez sie micha cieszy, beda mnie masowac, oliwkowac, dbac o mnie... yes, yes, yes
Zazdraszczam, ja mam zamiar się wybrać do SPA z przyjaciółką której świadkowałam, nie chciała wieczoru panieńskiego to ją zabiorę do SPA
Stary 2009-05-27, 18:59   #4616
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
A to Ty za mąż wychodzisz? Czy sama snujesz plany póki co?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 19:03   #4617
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Też tak sobie zawsze obiecuję...do następnego razu
narazie na samo wspomnienie slowa WODKA robi mi sie niedobrze, ale podejrzewam, ze do soboty mi minie... ach, biedna moja watroba.
Cytat:
Też kupiłam ten tusz w Superpharmowej promocji, to już mój drugi, rewelacyjne są po nim rzęsy i mi wcale tak szybko nie wysechł
ja mialam go daaaaaawno temu, wysmarowalam mu chyba nawet paszkwila w KWC. ale ze cierpie na brak tuszu [znaczy niby mam SL w zapasie ale chyba mi sie znudzil ] to postanowilam sie szarpnac. pomalowalam nim na probe moje oko z brzydkimi rzesami i... moje zapijaczone oczko wyglada tak, ze opad szczeny gwarantowany
Cytat:
A nie wiesz czy Vipera ma może jakiś ładny granat w kolekcji? Szukam jakiegoś fajnego ale nic mi się nie rzuciło w oczy, chciałam przejrzeć też co ma w swojej ofercie OPI ale czy poza Sephorą można go gdzieś kupić?
nie wiem, ale moge jutro sprawdzic zamierzam sie obkupic, bo mam 2 [slownie: DWA] lakiery bezowy i mleczno-rozowy szaaaaaaaaaał
OPI stacjonarnie to mozna szukac w hurtowniach kosmetycznych. no i na targach.
Cytat:
Zazdraszczam, ja mam zamiar się wybrać do SPA z przyjaciółką której świadkowałam, nie chciała wieczoru panieńskiego to ją zabiorę do SPA
fajny pomysl moja przyjaciolka moglaby tak zrobic

ech, pekla mi zylka w oku i wyglada to tragicznie

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
No to fajnie to czekam z niecierpliwością aż przyleci. A powiedz mi jeszcze na ile starcza opakowanie? Kupiłam 85g.
wydajne sa bardzo na kilka machniec wystarczy spokojnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 19:14   #4618
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Sleepy: spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Sleepy ja to strasznie zapóźniona jestem WSZYSTKIEGO NAJ
Hosenko, Karolina
Lepiej późno niż później

Ależ dziś przemokłam... Wyszłam z rana w krótkim rękawku, japonkach bez żadnego swetra czy parasola, było gorąco i świeciło piękne słońce a w połowie dnia pogoda się odmieniła i nagle lunęło... Wróciłam zziębnięta i wypiłam dwie gorące herbatki. Mam nadzieję że będę jutro zyć.

Od niechcenia weszłam do apteki i oczywiście zrobiłam wielkie nieplanowane zakupy Ale wkoło były same atrakcje więc nie mogłam się nie skusić. Najbardziej zadowolona jestem z kremu Avene Hydrance Optimale Riche za 45zl i zestawu miniatur Galenica za 19zl Już planuję wrócić jutro po następny. Zauważyłam że kosmetycznie kręci mnie tylko pielęgnacja; z kolorówki nic w maju nie kupiłam
Stary 2009-05-27, 19:33   #4619
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
ja mialam go daaaaaawno temu, wysmarowalam mu chyba nawet paszkwila w KWC. ale ze cierpie na brak tuszu [znaczy niby mam SL w zapasie ale chyba mi sie znudzil ] to postanowilam sie szarpnac. pomalowalam nim na probe moje oko z brzydkimi rzesami i... moje zapijaczone oczko wyglada tak, ze opad szczeny gwarantowany
Ja tez jestem bardzo zadowolona, nawet Diorshow kiedyś tak mi rzęs nie pogrubił. Ale używam ostatnio regularnie Mavali więc rzęsy ogólnie mi się bardzo poprawiły.

Cytat:
nie wiem, ale moge jutro sprawdzic zamierzam sie obkupic, bo mam 2 [slownie: DWA] lakiery bezowy i mleczno-rozowy szaaaaaaaaaał
OPI stacjonarnie to mozna szukac w hurtowniach kosmetycznych. no i na targach.
OO to jak możesz to rozejrzyj się, czy jest jakiś granat w kolekcji to poszukam w Wawie tej Vipery. Ja też mam słownie DWA lakiery, mleczny i przezroczysty

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ależ dziś przemokłam... Wyszłam z rana w krótkim rękawku, japonkach bez żadnego swetra czy parasola, było gorąco i świeciło piękne słońce a w połowie dnia pogoda się odmieniła i nagle lunęło... Wróciłam zziębnięta i wypiłam dwie gorące herbatki. Mam nadzieję że będę jutro zyć.
Tez się dzisiaj tak urządziłam, krótki rękaw bo rano gorąco, nawet żałowałam że wzięłam dżinsy a nie spódnicę a potem wracałam w deszczu w tym krótkim rękawku i klęłam na wszystkie strony świata

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Od niechcenia weszłam do apteki i oczywiście zrobiłam wielkie nieplanowane zakupy Ale wkoło były same atrakcje więc nie mogłam się nie skusić. Najbardziej zadowolona jestem z kremu Avene Hydrance Optimale Riche za 45zl i zestawu miniatur Galenica za 19zl Już planuję wrócić jutro po następny. Zauważyłam że kosmetycznie kręci mnie tylko pielęgnacja; z kolorówki nic w maju nie kupiłam
Gdzie kupiłaś Avene tak tanio?? Ja też chcem
Stary 2009-05-27, 19:44   #4620
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie kupiłaś Avene tak tanio?? Ja też chcem
W Cefarmie. Ale w jakiejś innej też widziałam. Jest promocja na serię Hydrance, kremy są po 49,90. A z kartą rabatową dostałam jeszcze 10% off i wyszło dokładnie 44,91.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości