Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 07:04   #1531
julittaa22
Zadomowienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

A ja swój pierwszy raz przeżyłam po pół roku związku w namiocie- czyli standard I kompletnie nie czułam bólu..może dlatego, że wcześniej bardzo długo sie pieściliśmy?? W każdym bądź razie z tym facetem już nie jestem a byliśmy ze sobą 5 lat
Ahh..jeszcze pozycja miała byc heh no wiec jako, że w namiocie to nie mieliśmy zbytniego pola do popisu i zrobiliśmy to "po bożemu"
Pozdrawiam

Moja wymiana:

Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 15:16   #1532
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
A ja swój pierwszy raz przeżyłam po pół roku związku w namiocie- czyli standard I kompletnie nie czułam bólu..może dlatego, że wcześniej bardzo długo sie pieściliśmy?? W każdym bądź razie z tym facetem już nie jestem a byliśmy ze sobą 5 lat
Ahh..jeszcze pozycja miała byc heh no wiec jako, że w namiocie to nie mieliśmy zbytniego pola do popisu i zrobiliśmy to "po bożemu"
Pozdrawiam
Po Bożemu to po ślubie
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:27   #1533
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Po Bożemu to po ślubie
Po Bożemu to blisko krzyża... czyli od tyłu
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:07   #1534
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Po Bożemu to blisko krzyża... czyli od tyłu
Albo po Bożemu to z Bożeną
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-05-14, 20:08   #1535
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Albo po Bożemu to z Bożeną

albo z Bożydarem
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:18   #1536
xMisery
Raczkowanie

po bożemu w wersji mojej mamy to ' klasycznie. w nocy w zupełnych ciemnościach pod kołdra i po cichu.' :P :P
xMisery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 23:52   #1537
13kaktuska
Przyczajenie

pomożecie? nie czytałam całego tematu, więc jeśli pomyliłam fora, to dajcie znac, ale nie smiejcie sie

sprawa jest dziwna trochę, ale nie wiem już, kogo mam pytać. wybaczcie bezposredniosc, mam nadzieje, ze wsrod kobiet mogę. wczoraj się kochaliśmy. zapomnielismy sie, wszedl we mnie 2 razy bez gumki (znów to cholerne pytanie: czy płyn ejakulacyjny może zapłodnić???), po czym jednak troche otrzezwielismy, a przynajmniej na tyle, zeby siegnac po gumki. nie biore tabletek, to moj 9 dzien cyklu (czyli do owulacji hen hen...). proszę, napiszcie, czy na moim miejscu wzielybyscie escapelle. powtarzam - nie biore tabletek z własnych powodow, ktore wydaje mi sie, moge pominac. nigdy tego nie brałam, wiem, ze jest to srodek zapobiegawczy, a nie poronny, ale dla wlasnego komfortu psychicznego nie chcialabym stosowac czegos tak inwazyjnego. bylam u ginekologa, powiedzial to, co kazdy: nawet dziewica moze zajsc w ciaze, dla Twojego spokoju przepisze Ci to, bo widze, jak sie boisz. ryzyko jest małe (w tym dniu cyklu jakieś 5% szans na ciaze przy wytrysku). bla bla bla. proszę o Wasze zdanie. bardzo mi na nim zależy.
pozdrawiam Was serdecznie
13kaktuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 09:01   #1538
spark
Raczkowanie

Ryzyko, że doszło do zapłodnienia wcale nie jest małe. To, że średnia krajowa wskazuje, że owulacja jest w 13 dniu cyklu, nie znaczy, że ty nie masz jej w 9. Wiesz, ile trwa twój cykl? Prowadzisz codzienne obserwacje śluzu i pomiary temperatury? Jeśli nie, to jak możesz wiedzieć, kiedy jest twój dzień płodny?

Powiedz, jesteś w stanie po wyglądzie określić śluz płodny i śluz niepłodny? Podpowiem - płodny jest przezroczysty i rozciągliwy, a niepłodny ma lejącą się konsystencję i jest biały, zazwyczaj. I nawet jeśli miałaś dzień niepłodny, to plemniki mogą przeżyć w ciele kobiety (nie jestem pewna, ale chyba do 72h.) A jeśli za 2 dni będzie twój dzień płodny?

Czemu się zabierasz za seks, skoro nie masz o tym zielonego pojęcia i ginekolog musi ci mówić, że dziewica może zajść w ciążę?

Edytowane przez spark
Czas edycji: 2009-05-15 o 09:03
spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 15:16   #1539
meggara
Wtajemniczenie

a ja odpowiem Ci tak: jesli panicznie sie boisz ciazy to wez to co przepisal ci ginekolog. Nastepstwa takiej bomby hormonalnej zapamietasz na cale zycie i bedziesz juz zawsze myslec glowa nawet przy goracej akcji.

Coz wiecej mozemy ci poradzic... zycie sklada sie z trudnych wyborow... Kto nie ma w glowie musi kombinowac.
Bedzie dobrze kochana tylko rozwaz wszystkie za i przeciw
trzymam mocno za Ciebie kciuki
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2009-05-15, 21:03   #1540
olciaolciaa
Raczkowanie

GG do olciaolciaa

To ja tez sie przylacze
Pewnie na poczatku pomyslicie sobie cos nie tak, bo wczesniej juz czytalam opinie na temat wieku inicjacji. Tak wiec ja mialam wtedy lat 16... (2 miesiace przed 17) a on 18. No i nie zaluje bylam swiadoma co robie, jakie moga byc konsekwencje i ze trzeba sie zabezpieczac:P Teraz mam 19 lat, od tego czasu minely ponad 2 lata i dalej jestem z tym samym chlopakiem, a w lozku nam jest cudownie
Zaznacze, ze zdecydowalam sie na ten krok po ponad pol roku zwiazku. Mój Tż nie wywieral na mnie zadnej presji, to byla moja i tylko moja decyzja... po prostu poczulam ze bylam gotowa.
A samo zdarzenie... hmm jak to pierwszy raz bylam przerazona, a ze on byl bardziej doswiadczony, to mnie uspokajal, chociaz widzialam ze sam sie troche denerwowal
Pozdrawiam.
olciaolciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 20:11   #1541
TakPoprostuu
Przyczajenie

GG do TakPoprostuu
Dot.: Mój pierwszy raz

.

Edytowane przez TakPoprostuu
Czas edycji: 2009-06-22 o 12:26
TakPoprostuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-23, 20:58   #1542
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

hmm mój "właściwy" pierwszy raz jest jeszcze przede mną Na pewno zadbam wczesniej o odpowiednie zabezpieczenie i dobrą atmosferę W końcu chcę aby to była jedna z ważniejszych chwil w moim życiu bez niepotrzebnego stresu

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-23, 22:16   #1543
xblackxshadowx
Rozeznanie

Mój "pierwszy raz" jeszcze przede mną. Nie mogę się doczekać, choć nie wiem kiedy nastąpi, ale pragnę by było to niezapomniane przeżycie.
Mój chłopak jest dziwny na swój sposób, On boi się wpadki bardziej niż ja. mówił mi, że seks może za kilka lat (a ja zastanawiam się nad tymi wakacjami, a za kilka lat ja chce mieć już dzieci). Trochę mnie to zdziwiło. Powiedział mi, że są faceci i faceci, a On nie należy do tych, którzy myślą penisem.
Dziś mu poopowiadałam o antykoncepcji, że w obecnych czasach jest na tyle dobra by unikać niechcianych ciąż. Powiedziałam co dokładnie chciałabym używać.
Musimy wcześniej to zaplanować, bym mogła się zaopatrzyć. Ogólnie to też zmienił zdanie z lat na te wakacje ^^ Teraz tylko do gina na badania, receptę i planować.
Normalnie już teraz nie mogę wysiedzieć z przejęcia.
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:19   #1544
to tylko malutka ja
Przyczajenie

Question Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

witam wszystkich
no ja jestem pierwszy raz na takim forumi chcialabym sie troszki dowiedziec na takie intymne z deka stresujace dla mnie tematy. mam chlopaka z ktorym jestem pol roku znamy sie od 6 lat i juz kiedys bylismy razem. w ten weekend byliśmy razem na wyjezdzie dosc daleko od domu. chcielismy troche pobyc razem bo ostatnio nie bylo czasu nawet sie spotkac na chwilke bo on pracuje a ja chodze do szkoly(jest miedzy nami 4 lata roznicy). doszlo do pieszczot takich jak juz nie raz dochodzilo ale w pewnym momencie ja sie wystraszylam i w tym problem nie wiem dlaczego. przeprosilam go i wogole ale on mnie uspokajał jest taki czuly i cierpliwy. Czy ktoś z was tez mial taki wewnetrzny strach? jak to wytłumaczyc? prosze o pomoc
to tylko malutka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:31   #1545
mesarka
MUSEarka

Tym, że najprawdopodobniej nie jesteś gotowa na klejny krok .Moim zdaniem nie ma powodów do obaw. Ja tez się boję i wie o tym mój chłopak i sama jestem tego świadoma. Ogólnie nie ma problemu - o sexie mogę gadać, pertraktować i śmiać się, ale jeżeli chodzi o samo zbliżenie - niet i już. Blokada. I mam tego świadomość, wiem, że jeszcze do tego kroku nie dojrzałam. Może z Tobą jest to samo? Nie ma się co wstydzić i spieszyć
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-05-25, 20:35   #1546
meggara
Wtajemniczenie

Wytlumaczyc to mozna w bardzo prosty sposob. Po prostu nie jestes jeszcze gotowa na taki etap intymnosci i Twoje wewnętrzne "ja" mowi Ci o tym w taki wlasnie sposob. Na wszystko musi przyjac pora i do wszystkiego trzeba dojrzec. Daj sobie czas i popros partnera aby byl cierpliwy bo to jeszcze nie Twoja pora.
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka

Edytowane przez meggara
Czas edycji: 2009-05-25 o 20:36
Stary 2009-05-25, 21:29   #1547
to tylko malutka ja
Przyczajenie

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

nio wlasnie moj chlopak jest bardzo cierpliwy i wyrozumialy bardzo mi to pomaga. on juz ma pewne doswiadczenie i rozmawia ze mna na te tematy i caly czas powtarza ze wszysko ma swoj czas a nam sie nei pali. dziekuje za porady i jak cosik to bede dalej sie was radzic
Stary 2009-05-28, 08:46   #1548
kukurydzianka
Raczkowanie

GG do kukurydzianka

Ja dokładnie wczoraj (albo pewnie bylo juz dzisiaj) bylam u mojego TZ i musze wam powiedziec, ze nic nie zapowiadalo, ze dojdzie do takiego zblizenia. Mozna powiedziec, ze nie udało nam się, bo jak było gorąco to dlugo sie piescilismy, dlugo dlugo, tak, ze juz sama reką wyjęłam jego penisa, bo chcialam tego. Poźniej pokazało się, ze mial jakies problemy z gumką (to mial byc nasz pierwszy wspólny raz). Odpuscilismy sobie woczraj. W zasadzie ja ostygłam. Ja mam 18, on 19 lat, ale to byłby nasz pierwszy raz wniosek jest jeden, to wcale nie takie proste

kukurydzianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 09:14   #1549
Dotka90
Zakorzenienie

Jak się dwoje ludzi za bardzo stresuje, zamiast przyjąć to za coś naturalnego, czuć się swobodnie, to wtedy nie jest to takie proste, masz rację
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 09:24   #1550
kukurydzianka
Raczkowanie

GG do kukurydzianka

Oj młodzi jesteśmy i troche napaleniCóż zrobić

Stary 2009-05-28, 11:25   #1551
meggara
Wtajemniczenie

ja tez myslalm ze to proste hop siup i juz! a to niee tak...
hehe
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2009-05-28, 11:55   #1552
tulula1227
Rozeznanie

Tak... Za pierwszym razem do łatwych spraw to nie należy
tulula1227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 16:10   #1553
to tylko malutka ja
Przyczajenie

Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

no ja to jeszcze nie wiem czy to trudne czy nie ale sama mysl narazie jest dla mnie nie zalatwa hehe no ale ogolnie to mysle ze to wszystko jest bardzo przyjemne raczej a zreszta na poczatku nic nie jest łatwe
Stary 2009-05-28, 16:21   #1554
zagubiona89r
Zakorzenienie

Kobietki mogę sobie przyjść pogadać? No bo kwestia jest taka, że planujemy 1 raz z Tż na wakacje. Dużo czasu we dwoje, sprzyjające warunki mniejszy stres super fajnie... Tylko, że z nas dwoje to on jest większy straszek Oboje tego chcemy. Jesteśmy razem prawie rok, ale dla nas obojga to będzie 1 raz. Ja z przyczyn zdrowotnych nie mogę brać tabletek była mała nadzieja ale dziś mój ginek w 100% określił, że nie w żadnym wypadku i pod żadna postacią. Więc zostaje gumka i globulka. No i ja uspokajam Tż, że się nie ma czego obawiać, że to dobre zabezpieczenie itd... I w tej kwestii też jestem przekonana... ale kto mnie uspokoi:| że mam się nie martwić, że wszystko jakoś "samo" pójdzie... no... ja wiem, że o wszystkim mogę z nim porozmawiać, ale nie chcę dostarczać mu dodatkowych stresów... no i tak sobie rozmyślał... ehh... cieszę się, że jesteśmy dla siebie pierwsi, zawsze tak chciałam, ale poczatki mogą być trudne...

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 16:47   #1555
tulula1227
Rozeznanie

Zagubiona, uspokój się,nie myśl ,niczego konkretnie nie planuj,bo i tak wyjdzie bokiem
My niczego nie planowaliśmy,po prostu się wzięłam za chłopaka bo...stwierdziłam,że tego chcę.
Była prezerwatywa,bardzo powolutku..Do tej pory pamiętam tę chwilę Coś absolutnie nowego,całkiem nowe doznanie,nie znane nigdy wcześniej uczucie i ta nieco przerażająca myśl :"O Boże!Jestem na nim i TO robię "

Nic nie planuj..Globulka i prezerwatywa wystarczą jak najbardziej Prawidłowo ją załóżcie i nie ma czym się martwić.Wątpię by za pierwszym razem zaczniecie szaleć więc pęknąć nie powinna wiec sama gumka wystarczy.
Zadbaj o nawilżacz-mi sie baaardzo przydałby wtedy.
Będzie cudownie
tulula1227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 17:11   #1556
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulula1227 Pokaż wiadomość
Zagubiona, uspokój się,nie myśl ,niczego konkretnie nie planuj,bo i tak wyjdzie bokiem
My niczego nie planowaliśmy,po prostu się wzięłam za chłopaka bo...stwierdziłam,że tego chcę.
Była prezerwatywa,bardzo powolutku..Do tej pory pamiętam tę chwilę Coś absolutnie nowego,całkiem nowe doznanie,nie znane nigdy wcześniej uczucie i ta nieco przerażająca myśl :"O Boże!Jestem na nim i TO robię "

Nic nie planuj..Globulka i prezerwatywa wystarczą jak najbardziej Prawidłowo ją załóżcie i nie ma czym się martwić.Wątpię by za pierwszym razem zaczniecie szaleć więc pęknąć nie powinna wiec sama gumka wystarczy.
Zadbaj o nawilżacz-mi sie baaardzo przydałby wtedy.
Będzie cudownie
Ja mam wszystko pod tym katem zaplanowane. Prezerwatywy (wypróbowaliśmy które pasują najlepiej kupę zabawy z tym było takie przymierzanie i próbowanie "garniturka" na tego "dżentelmena"), globulki (muszę tylko któregoś dnia wypróbować czy mnie nie piecze i nie jestem uczulona żeby potem się o to nie martwić), nawilżacz. Pod względem technicznym wszystko ok. Pod względem mentalnym też. Ja wiem, że na 100% tego chce, że na 1000% jestem gotowa. Zaplanowaliśmy tylko takie rzeczy jak wieczór, żeby było wyjątkowo... i pewnie będzie kilka takich wyjątkowych wieczorów zanim do czegoś dojdzie Tylko przyznam szczerze, że w tej kwestii, która jest sednem sprawy wolę myśleć o tym co będzie później... Znaczy cieszę się na myśl o bliskości, czułości itd... tylko wiem, że poczatki bywają trudne, wszystko rozwija się potem

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2009-05-28, 18:54   #1557
kukurydzianka
Raczkowanie

GG do kukurydzianka

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Ja mam wszystko pod tym katem zaplanowane. Prezerwatywy (wypróbowaliśmy które pasują najlepiej kupę zabawy z tym było takie przymierzanie i próbowanie "garniturka" na tego "dżentelmena"), globulki (muszę tylko któregoś dnia wypróbować czy mnie nie piecze i nie jestem uczulona żeby potem się o to nie martwić), nawilżacz. Pod względem technicznym wszystko ok. Pod względem mentalnym też. Ja wiem, że na 100% tego chce, że na 1000% jestem gotowa. Zaplanowaliśmy tylko takie rzeczy jak wieczór, żeby było wyjątkowo... i pewnie będzie kilka takich wyjątkowych wieczorów zanim do czegoś dojdzie Tylko przyznam szczerze, że w tej kwestii, która jest sednem sprawy wolę myśleć o tym co będzie później... Znaczy cieszę się na myśl o bliskości, czułości itd... tylko wiem, że poczatki bywają trudne, wszystko rozwija się potem

Powiem ci szczerze, że takie skrupulatne zakładanie wszystkiego to nie do końca jest dobrą rzeczą. Nie podważam tu, bo to PODSTAWA, zabezpieczenia, o to sie trzeba zatroszczyc. Ale też twoje plany są troszkę zbyt dalekosiężne. Ja własnie wczoraj mialam pierwsze podejście i nie jest to tak, jak na filmach, bo u nas np. mój TZ mial klopot z prezerwatywą i ja ostygłamale staż i bliskość sprawiają to, ze mniej się człowiek krępuję. A bardzo dobrą sprawą jest własnie kilka podejść. Dodam, ze ja i moj TZ to dla nas obojga mial byc pierwszy raz. A dla mnie przyjemne jest narazie bliskosc, a sam fakt penetracji - mam nadzieję, że kiedyś bedzie i to miłe.

Stary 2009-05-28, 20:29   #1558
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kukurydzianka Pokaż wiadomość
Powiem ci szczerze, że takie skrupulatne zakładanie wszystkiego to nie do końca jest dobrą rzeczą. Nie podważam tu, bo to PODSTAWA, zabezpieczenia, o to sie trzeba zatroszczyc. Ale też twoje plany są troszkę zbyt dalekosiężne. Ja własnie wczoraj mialam pierwsze podejście i nie jest to tak, jak na filmach, bo u nas np. mój TZ mial klopot z prezerwatywą i ja ostygłamale staż i bliskość sprawiają to, ze mniej się człowiek krępuję. A bardzo dobrą sprawą jest własnie kilka podejść. Dodam, ze ja i moj TZ to dla nas obojga mial byc pierwszy raz. A dla mnie przyjemne jest narazie bliskosc, a sam fakt penetracji - mam nadzieję, że kiedyś bedzie i to miłe.
Ale ja planuje skrupulatnie tylko zabezpieczenie Co do tych wieczorów uściślę, wyjeżdżamy razem na miesiąc na wakacje. Będziemy razem mieszkać wakacjować i pracować w międzyczasie. I te szczególne wieczory w wersji kilka stąd sie biorą. A szczególne bo hmm... my po prostu lubimy spędzać wieczór słuchajac muzyki przy swiecach kolacja itd... taki nasz sposób na relaks. A co do 1 podejscia ja sie nienstawiam na przyjemnosć. Ja widzę w tym bliskość wyraz naszej miłości, wiem, że początki mogą (nie muszą), ale mogą być trudne i bolesne. I dla nas obojga niewprawne ze tak powiem. Wszystko przyjdzie z czasem. A tutaj pisze bo jak każda babka sie troche stresuje, a nie chce juz tym moim stresem obarczac partnera, moge z nim pogadać ale wole z kobietami. On mnie i tak nie uspokoi bo doświadczenia mu brak.

Stary 2009-05-29, 00:29   #1559
xblackxshadowx
Rozeznanie

A nie myślałaś o używaniu pierścieni dopochwowych? Bardzo mała dawka hormonów, wymiana raz na 3 tyg i podobno nie przeszkadzają.
Mój TZt też się wpadki boi bardziej niż ja i w takich rozmowach o seksie to mi wypalił o rozpoczęciu współżycia dopiero za kilka lat (powiem, że gdybym wtedy stała to by mi szczęka opadła do samej ziemi).
Żeby był spokojniejszy musimy mieć wszystko zaplanowane pod względem czasu, bym mogła już mieć coś anty i właśnie chce te pierścienie, bo nie miałabym głowy do codziennego pamiętania o tabletce.
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 10:27   #1560
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xblackxshadowx Pokaż wiadomość
A nie myślałaś o używaniu pierścieni dopochwowych? Bardzo mała dawka hormonów, wymiana raz na 3 tyg i podobno nie przeszkadzają.
Mój TZt też się wpadki boi bardziej niż ja i w takich rozmowach o seksie to mi wypalił o rozpoczęciu współżycia dopiero za kilka lat (powiem, że gdybym wtedy stała to by mi szczęka opadła do samej ziemi).
Żeby był spokojniejszy musimy mieć wszystko zaplanowane pod względem czasu, bym mogła już mieć coś anty i właśnie chce te pierścienie, bo nie miałabym głowy do codziennego pamiętania o tabletce.

No właśnie tylko owe pierścienie to też hormony... a mi hormonów po prostu nie wolno. Myślę, że prezerwatywa (wybraliśmy durex extra safe) + globulki, wystarczą. To w sumie częsty zestaw na 1 raz Mój Tż na początku panikował trochę:P Z czego sam mówił, że on nie chce do ślubu kilka lat czekać więc aż tak źle nie było Teraz mówi, że jest w 100% pewien, że te wakacje i że nie może się doczekać. Ja w sumie też chociaż ten 1 raz troszkę mnie przeraża

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości