|  2009-05-29, 14:25 | #241 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: woj. lubelskie 
				 | 

Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.4

Dzień dobry;* jak mija dzień?  )  ha! dostałam 4+ z chemii ze spr   jeżeli chodzi o malowanie, to ja ostatnio preferuję jedynie podkład, korektor i tusz;d a jeszcze niedawno to obowiązkowo był cień na powiece, no i kreski oczywiście;d a pokój mam żółty, ale strasznie mi się podoba tak, że : szary sufit, i dwie ściany, i dwie czerwone  i myślałam też że jak sobie już tak pomaluję, to na jednej z czerwonych, poprzyklejam sobie tak kawałki gazet jedna na drugiej ;d   
				__________________ Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... | 
|     | 
|  2009-05-29, 14:30 | #242 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

dzieeń dobry   co do malowania, kiedyś używałam podkładu i czarnej kredki + jakiś błyszczyk. jakiś czas temu odłożyłam podkład i kredkę, i używam jasnego błyszczyka i jakiś niebieskich, czy fioletowych cieni  a pokój mam oczo****** zielony. strasznie mi się znudził, i chce jedną ścianę szarą, resztę w kolorze brudnego różu, i na skośnej ścianie jakiś duży wzorek. ( będę błagać mamę, żebym mogła walnąć cytat jakiś  [ wiadomo skąd  ] ) 
				__________________  I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars  23.11.2012 - MUSE   | 
|     | 
|  2009-05-29, 14:44 | #243 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | ||
|     | 
|  2009-05-29, 14:46 | #244 | 
| Zakorzenienie | 

to ja się z Wami dziewczynki żegnam   *   Jastrzębia wzywa^^ bede jutro po południu     
				__________________ Kocham Cię, że ojeju   | 
|     | 
|  2009-05-29, 14:53 | #245 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 

__________________ [...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." | |
|     | 
|  2009-05-29, 14:53 | #246 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-05-29, 15:03 | #247 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: PL 
				 | 

Cytat: 
  ? bo ja chyba nie w temacie ;P dziękuję bardzo   dziekować   Chce ktoś milke truskawkową  ? | |
|     | 
|  2009-05-29, 15:11 | #248 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: tam gdzie mieszka mój głos. 
				 | 

dzień dobry   troszkę zmokłam, ale nie szkodzi.   hmm widziałam, ze rozmawiacie o makijażu. Ja preferuję pełny makijaż twarzy  Podkład, róż lub brązer, kredka, tusz i cień ( delikatne zazwyczaj jakieś ) no i jakaś ładna pomadka delikatna  Czasami jak mi pasuje, to czerwona  ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- kamisha - ślicznie wyglądasz..     
				__________________ | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:12 | #249 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

wiem co czuje. nigdy mi na nikim aż tak nie zalezało. kocham go straaasznie. nie jesteśmy razem już pół roku, spotykałam się z innymi ale nie potrafie zapomnieć o Nim. zranił strasznie. będąc ze mną pisał do byłej żeby do niego wróciła. kazał mi powiedzieć jej że jestem jego kuzynką.. jak z nim zerwałam to gadał jak to bardzo mnie kocha. ok chciałam spróbować jeszcze raz ale znowu sie zaczeły kłamstwa więc pożegnałam go 
				__________________ nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:13 | #250 | 
				 | 

a jakie kosmetyki najbardziej lubicie   ? | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:13 | #251 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

Po jednym dniu nieobecności powracam   . W czwartek napisałam kartkówkę z fizy-poszło całkiem nieźle, ale zobaczymy co z tego będzie. No i jak wszystkim wiadomo (albo i nie) M. wtedy miał koło mnie lekcje. Na przerwie kucnęłam koło znajomej z jego kl., bo niestety na ławce miejsca nie było, ale zaraz jedno się zwolniło i usiadł koło mojej znajomej. Powiedziałam hej, a zaraz po tym siadłam na ławce, bo mnie koledzy z klasy ciągle przewracali  . I tak oddzieleni od siebie jedną osobą siedzieliśmy bez słowa, aż pomiędzy nim, a moją znajomą nie wpylił się kolega z jego kl. M. ma taki telefon jaki ja chciałam sobie kupić  i wgl pomyślałam, że jak zdarzy się, że bd. mogła koło niego siedzieć, albo wracać z nim to poproszę o numer-nikt chyba by nie odmówił  . Potem już go nie widziałam, bo poszłam do domu kultury na spektakl, a kółka nie było. Dziś nie byłam w szkole i jest cholernie zimno, gdzieś 10 stopni i taki wiatr wieje, brrr. Sprawdzian z matmy mnie minął, jutro mam występ i bd. musiała udawać chorą, a w pon. spr. z chemii  , ale mamy tylko 2 lekcje, więc nie wiem czy pójdę. Cytat: 
  . Dobrze, że jesteś, bo mi się tęskniło  . Tam mam wujostwo i akurat mój brat cioteczny będzie się żenić. Dziś oficjalne zaproszenie dostałam. Pobędę tam te 4 dni, a potem albo zostanę tam, albo pojadę do Kołobrzegu, ale chyba to drugie  . A tak jak jestem na wakacjach i feriach to zazwyczaj się nudzę, albo sama chodzę po mieście i też się nudzić. | |
|     | 
|  2009-05-29, 15:14 | #252 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Dacia a u mnie słońce własnie wyszło :P aa to bym też wolała do Kołobrzegu jechac chyba ;P Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-05-29 o 15:15 | ||
|     | 
|  2009-05-29, 15:16 | #253 | 
				 | 

kamisha co do Milki to ja ją uwielbiam i bym poprosiła   . kosmetyki jakie lubię? to przede wszystkim korektory, bo wiecie co robią  i kredkę czarną do oczu, ale mało kiedy używam, bo po demakijażu oczy mnie pieką strasznie. | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:19 | #254 | 
				 | 

<Milka> prosze bardzo   hehe zeby było smiesznie ja w życiu chyba korektora w ręcę nie miałam ;P bo sobie nie przypominam :P | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:21 | #255 | 
				 | 

Dziewczyny, bo ja tak nie wiem. U nas wych. każe iść na bal chłopakowi i dziewczynie ( w tym przypadku przewodnicząca), ale moja koleżanka woli wziąść mnie i może tak zrobi i wych. będzie wściekła. No i jest to okazja na bycie z M. i może nawet zatańczyłby ze mną, ale ja się na bal nie nadaję chyba. Nie mam sukienki, a zostało 2 tyg. Butów też nie mam, a na takim nie za dużym obcasie bym mogła być. No i weź znajdź kieckę dla no prawie deski   i to jakąś ciekawą, a no i blada jak trup jestem, ale z tym problemu by nie było. I jakbyście jakieś propozycje mi podały, to bym bardzo wdzięczna była  . | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:21 | #256 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

heej. x** wreszcie piątek, wreszcie. !  uff, ten tydzień był straszny. tak czekałam aż paznokcie mi przeschną i piszęę. xd dzisiaj poprawiłam biologię na 4 i schrzaniłam sprawdzian z polaka. ee kij z tym. ;p trudny był jak nie wiem co. każdy schrzanił. xd co do kolorów to : czarny, biały, szary i granatowy uwielbiam. <3 jeszcze czerwony, ale jakoś nigdy nie mogę znaleźć żadnych ładnych ubrań w tym kolorze. he, a mój pokój jest biały. o'O ściana nad łóżkiem w plakatach, a moja czarna szafa (którą kocham ;o) w rysunkach. chciałam kiedyś czerwone ściany, ale moich rodziców się o coś doprosić to jest wyczyn. xd co do makijażu to podkład, czarna kredka, tusz i błyszczyk. ewentualnie eyeliner, ale to rzadko. kamisha - fajnie wyglądasz. : ) 
				__________________ prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą.  ♥ | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:26 | #257 | |
				 | 

Cytat: 
 a ja mam obecnie z Max Factora i taki trochę dupny jest  , a korektor muszę mieć, bo pod lewym okiem mam taki cień, że jak siniak wygląda  , a pod prawym już taki mniejszy  wgl śmiesznie jest, bo na lewej stronie śpie i oto efekty  ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- a tu jeszcze o kolorach rozmowa była. moje faworyty to: czerwony, granatowy, fioletowy i szary(tego pełno w mojej szafie  ). a mój pokój ma zielony sufit, a ściany są z listewek takich ciemniejszych  chyba dębowych Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-05-29 o 15:27 | |
|     | 
|  2009-05-29, 15:28 | #258 | |
				 | 

Cytat: 
 po drugie na studniówce mozesz isc nawet z kolezanką. Idz a co  a co wych. to obchodzi z kim ona przyjdzie ona płaci za to wiec moze wziaść nawet faceta przebranego za clowna ;P Kochanie ja też jestem płaska jak deska dobry stanik i masz po drugie może jakaś kolezanka ma sukienke zeby ci pozyczyć, pochódz po sklepach, zamów na allegro. nie bierz czarnej bo bedziesz wyglądała jak trup :P nie bierz tez bez ramiączek bo Ci spadnie jak nie masz czym przytrzymać. Moze Zieleń? dziekowac az się zaczerwieniłam od tych komentarzy co do mojego fryza   | |
|     | 
|  2009-05-29, 15:29 | #259 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

A ja mam pokój w kolorach kawa z mlekiem, ciemne łózko, jaśniejsze biurko, ciemne rolety, coś w ten deseń.   Z makijażu to u mnie fluid, tusz i blada pomadka.   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-29, 15:32 | #260 | 
				 | 

to bal gimnazjalny   jak coś znajdę ciekawego, to może pójdę. kamisha zielony to fajny kolorek, a czarny na bal? oj takie troche dziwne, bo się z żałobą kojarzy. a jakieś detale? | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:32 | #261 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

ee tam. xd    
				__________________ prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą.  ♥ | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:34 | #262 | 
				 | 

turkus turkus turkuuus.   a w pokoju mam dwie ściany pomarańczowe i dwie zielone. oczoje.bne połączenie bardzo  ale całkiem pozytywny jest, lubie go   
|     | 
|  2009-05-29, 15:36 | #263 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-29, 15:38 | #264 | ||
				 | 

Cytat: 
  )) Cytat: 
 Ja miałam zielona nie żałuję.Miałam jedyną w klasie zieloną w ogóle mało było tego koloru. Jesli chodzi o detale to już zalezy od sukienki ja miałam wisiorek i kolczyki. Po drugie nie kupuj drogiej sukienki bo prawda jest taka ze rzakdo ją założysz chyab ze masz jakieś wesela itp. | ||
|     | 
|  2009-05-29, 15:39 | #265 | 
				 | 

zajrzyj na poprzednią strone, w załączniku jest   
|     | 
|  2009-05-29, 15:39 | #266 | 
| BAN stały | 

Ale zescie naklepały xD Ja ciagle do tyłu jestem  Wcoraj i byłam na poltrze i widziałam sie z Rafałem  czyli stabilnie :P | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:48 | #267 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-29, 15:50 | #268 | 
				 | 

a no rzeczywiście świetnie kamisha   . grzywka i końcówki, aj z resztą wszystko  . Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-05-29 o 15:58 | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:54 | #269 | 
				 | 

dziekować   za 25 zł to mi sie podoba  będą mi ładnie rosnąć ;P | 
|     | 
|  2009-05-29, 15:57 | #270 | 
				 | 

mhm a moje własnie słabo rosną:\ baaa odkąd pamiętam są takie same.. kupiłam belisse, mam nadzieje że pomoze. macie jakies inne metody? 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

. koleżanka, która ze mną szła jak zobaczyła nasze uśmiechy to stwierdziła że powinniśmy do siebie wrócić. ale nie ma opcji. nie nie n i e .
. koleżanka, która ze mną szła jak zobaczyła nasze uśmiechy to stwierdziła że powinniśmy do siebie wrócić. ale nie ma opcji. nie nie n i e .

wystarczy Marzena
 wystarczy Marzena