|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
Bo my tutaj jak jedna wielka rodzina ![]() ![]() ps. ciekawe czy za niedługo ktoś założy wątek "poprawiamy maturę w maju 2010"
|
|
|
|
#2462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i ja chyba tez poprawiam a co mi tam ![]() Jutro sie dowiem czy dostanę prace w Kamaju ( Camaieu - wkońcu wiem jak to sie wymawia )Ja też poproszę link do Waszych kont na naszej klasie W zamian dam swoje ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Gwiazda dziękuje
|
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach no tak I co? staniecie się etatowymi poprawiaczkami póżniej będzie w Rozmowach w Toku: "poprawiałam maturę pięc razy, aż skończył mi się limit" Daj jutro znać jak z Kamaju ![]() ps. link wysłany
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja może za dwa lata napiszę sobie niemiecki Jakbym tak chciała robić mgr na niemieckiej uczelni ![]() Ale te wyniki, które mam z matur, nie zaspokajają moich ambicji, więc poprawię sobie, co mi szkodzi. Złożę deklarację Durga Ty na pewno poprawiasz ![]() No i - część z Was mam na n-k, jak ktoś jest chętny poznać bliżej moją skromną osobę - pisać PW!
|
|
|
#2465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na dzien dzisiejszy mówię, ze poprawiam, ale to się jeszcze może zmienic
|
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Konto usunięte
|
gwiazda89 no i bardzo fajnie, że jedna wielka rodzina. Jakby ktoś był zainteresowany moją skromną osobą, to też mogę podać na PW linka do naszej-klasy
![]() Wy się nie śmiejcie, jak tym roku poszłam poprawiać, to brat mojego kolegi z klasy pisał już 5 raz maturę, czyli ostatni. Oczywiście jego marzeniem (jak i wielu poprawiających biologię, chemię i fizykę) jest pewnie medycyna, ale zastanawiam się co on robił przez te 5 lat, czy studiował, czy pracował...? Jeśli bardzo Wam zależy na jakichś studiach, to warto poprawiać maturę do skutku. Ja mam nadzieję, że już za rok nie będę musiała poprawiać
Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-05-29 o 23:43 |
|
|
|
|
#2467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() D:Cytat:
![]() Eh jutr0 czeka mnie komuniaa- mojego TZa rodzinka . (ahh jak dawno byla moja.. ) Dzwine , ogólnie jestem antyrodzinna (nielicząc kilku os. z mojej rodziny) ale na kazda impreze rodzinna u TZ ide a u swojej rodziny nigdy hehe . Wybieram sie w moich ukochanych butach w których zakochałam się od pierwszego wejrzenia ale cos boje sie ze nie wytrzymam tyylu godzin ( obcas szpila ok 12 cm) strasznie cienka podeszwa i bola nogi , kupiłam wkładki mam nadzieje ze to cos da .. Zazdroszcze wam troche ze możecie wybierac miasta do jakich chcecie składac papiery i ogólnie wybór i możliwosci ogólnie duze a ja jeszcze przez pewnie kilka lat bede musiała mieszkac z rodzicami i ciągle w tym samym miescie ilosc kierunków i uczelni nie wielka ( uczelnie góra 2..) a chciałabym troche zmian w moim zyciu .. i przede wszystkim chiałabym sie juz usamodzielnic ..ale na razie to niemozliwe.. No nic , uciekam spac , rano trzeba wstac . ![]() DOBRANOC!;* ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Oczywiscie wiele zalezy od dzielnicy , moja ciotka w Berlinie mieszka i ilosc turków i brudu przeraza. Naprawde gdzieniegdzie jest tak brudno , że szok - a niby stolica . Ale nie powiem , jezyk nawet mi się podoba ale chyba nic poza tym ![]() Cytat:
Ale tak chodząc na te matury zdałam sobie sprawe jak bardzo byłam przywiązana do mojego LO i do osób , za którymi naprawde tesknie <3 Kiedys moja nauczycielka od angielskiego (najlepsza!) powiedziała , zebysmy korzystali z czasów liceum bo juz nigdy pozniej nie bedzie tak fajnie i beztrosko- swięta racja . Na studiach to juz całkiem cos innego , ludzie sa starsi , nauka powazniejsza , duzo osób ma juz rodziny , dzieci.. szczegolnie na zaocznych .. nie ma co porównywac z LO , szczególnie z moim gdzie naprawde bylismy zrzyci .. oj strasznie chiałabym wrócić .
Edytowane przez AmericanGirl Czas edycji: 2009-05-30 o 00:39 |
||||
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wydawało mi się ono większe niż całe moje 3-tysięczne miasteczko I byłam w takim parku rozrywki, muszę, po prostu muszę tam jeszcze kiedyś wrócić Mam zdjęcie z jakimiś postaciami, tzn. ludźmi przebranymi za pluszaki , batmanem i nawet zdjęcie w trumnie ![]() Ja chyba nie chciałabym już wrócić do LO. Chociaż.. jak tak pomyślę - te pasjonujące lekcje historii z klasą z rozsz. Fajnie było Ale trzeba iść dalej. Teraz czas na studia
|
|
|
#2469 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo przecież nowa jest dopiero od 2005roku, wiec nie zdązyłby aż 5 razy ale swoją drogą to szacunek, że jeszcze ma siły starać się o medycynę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja co do Niemiec jako państwa nic nie mam, ale język brrrr zwiedzić za to chciałabym Bawarię te ich Alpy i alpejskie łąki tak we wrzesnie na Oktoberfest mogłabym pojechać
|
|
|
|
#2470 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
( swoją drogą czy ten sklep nie mógł się jakoś prościej nazwać? zawsze miałam z tą nazwą problemyA link już wysłany ![]() Cytat:
A mieszkać bym u nich nie chciała, za bardzo bym się z językiem męczyła![]() Cytat:
![]() Co do tego chłopaka to szacunek![]()
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam konto tylko na myspace i na gronie, bez zdjęć, które bardziej służy do informacji na temat uczelni.
Na naszej klasie nie bardzo widzi mi się zakładać, bo nie mam ochoty, żeby niektóre osoby z mojej byłej klasy mnie widziały. W dodatku podawanie nazwiska to już za dużo a z tego co się orientuje inaczej nie można założyć konta. ![]() Duże macie opłaty rekrutacyjne? Muszę wpłacić do 16.06 120zł a resztę do 3 lipca. Wyniki dziennych mam chyba 9 lipca a wieczorowych 11 września. Razem 205 zł na dwa kierunki; arch. wnętrz dzienne i wieczorowe oraz AiU wieczorowe. Zastanawiam się czy może wybrać jeszcze jakiś jeden kierunek ale na polibudzie nie ma nic ciekawego a na uniwerek nie pójdę. W tamtym roku na wieczorowych byłam na 10 miejscu na liście, więc mam nadzieje, że nie spadnę poza listę a tym bardziej, że zwiększyli ilość miejsc... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpisowe chyba też gratis
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam na razie 3x100zł
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam opłate za dzienne na ASP - 150 zł
za wieczorowe ASP - 100zł za dzienną polonistyke na UWr - 80 zł To na razie tyle, mam nadzieje ze dostane sie i to beda wszystkie koszty, jeśli nigdzie z tych trzech nie wyjdzie to kolejne oplaty po 80 zł (ale juz uniwersytet ylko albo kolegium nauczycielskie bo na ASp mozna tylko 1 kierunek wybrać). Wyniki z dziennej ASP - 26 czerwca z wieczorowej 3 lipca uniwersytet - 13 lipca Zadzwonili do mnie w sprawie Kamaju....dostałam prace po czym po upływie ok 30 sekund mi ją odebrano bo kierowniczka pryzpomniala sobie o moich egzmainach na studia i powiedziala ze potrzebuje osoby w 100% dyspozycyjnej a nie takiej ktora bedzie potrzebowala 4 dni wolnego (22-26 czerwca)...ehh...
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie coś jest właśnie najgorsze - już człowiek myśli, że mu się udało, a tu nagle informacja, że jednak nie
|
|
|
#2477 |
|
Konto usunięte
|
Już Was dziewczyny zaprosiłam do znajomych na naszej-klasie
![]() A co do opłat rekrutacyjnych jak narazie doliczyłam się 565 zł...dosyć sporo, ale na szczęście rok temu zapłaciłam o wiele mniej. W tym roku mam szanse, więc składam na większą ilość uczelni i kierunków
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Co taka cisza?
![]() Miłego dnia Kochane! ps. u mnie kolejny dzień z pogodą bez słońca
|
|
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez nie ma słońca , choc wczoraj było dosyć ładnie ale dzis szarooo . Zaraz jade z TZem na zakupy <33 a później naukę czas zacząć . Wczoraj byłam ostatni dzień w szkole jeszcze tylko 3 egzaminy i konieccccc 1 roku ![]() Coś łapie mnie przeziębienie . 2 dni tak mocno wiało no i chyba mnie przewiało .. ale trzeba sobie nastrój poprawic zakupami ![]() ![]() ![]() ![]() ps . wiecie co ojciec kupił mi na dzien dziecka ? MASKOTKE , pluszowego krolika ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kobitki
|
|
|
|
#2480 |
|
Konto usunięte
|
AmericanGirl gratulacje
Echh ja też bym tak chciała, a jak narazie nawet wszystkich kolokwiów nie pisałam, nie mówiąc o sesji, którą będę miała do końca czerwca, 4 straszne egzaminy Potem wyjazd terenowy na tydzień...prawdziwe wakacje zaczną mi się dopiero 6. lipca, choć i to nie jest pewne, bo jeszcze czeka mnie zaliczenie zielnika ![]() ![]() A co do pogody, to w Lublinie właśnie chwilkę padało. Szkoda, bo rano było tak ładnie.
Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-06-01 o 16:05 |
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
A czy Wy na sesje musicie ubierać się tak bardziej galowo
Bo słyszałam, że ktoś tak wcześniej mi mówił.
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno nic nie dostanę na dzień dziecka
![]() Powtarzam sobie niemiecki, ale strasznie wolno mi to idzie, bo ciągle zerkam na wizaż Nie chcę być na studiach w początkującej grupie, przecież umiem się przedstawić i zapytać o drogę.
|
|
#2483 |
|
Konto usunięte
|
Ja dostałam od rodziców 100zł z nakazem, ze mam je wydac na "coś" a nie schować i oszczędzac jak to mam w zwyczaju
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Heh a ja nie dostałam nic, ale nie obrażam się, bo nie jestem dzieckiem
Tak czy siak muszę poprosić ojca żeby oddał mi 50zł i nie wiem jak to zrobić, chodzę już tak z tydzień Jakoś nie mogę prosić rodziców o kasę
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas nawet na immatrykulacji jeden chłopak był ubrany w dresy i bluzę...Cytat:
Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-06-01 o 18:54 |
||
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Często jest tak że rodzice zapominają zwyczajnie
|
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam słabą pamięć do tych rzeczy, ale dobrze, że mama pamięta i czasami szok jak chcę mi oddać 200zł, a ja taka zaskoczona ![]() Na dzień dziecka byłam na zakupach z mamą i siostrą, trochę swojej kasy dodawałam i mam czarną torbę z diverse BUZIACZKI ps. a gdzie reszta? nenya, nebya, fifcia, abercrombie??
|
|
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
Ja na Dzień Dziecka sobie kupiłam truskawki
A prezentów nie dostaję od rodziców. Jeśli już to bardzo rzadko, ale tym bardziej nie na dzień dziecka.
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, jestem..
![]() Wczoraj miałam zły naprawdę zły dzień, nie dość że w biegu to jeszcze z okropnym bólem głowy od samego rana Serio jak mnie nieraz złapie taki ból to jestem nie do życia, a jeszcze wczoraj musiałam jechać do dermatologa, bo miałam wizytę umówioną i szkoda było odwołać, bo potrzebowałam leków Dzisiaj już jest trochę lepiej, chociaż zaczyna mnie z kolei brzuch boleć (Co do płacenia za rekrutacje to u mnie pewnie będzie ponad 500 zł, niestety. Nie wiem ile dokładnie, bo dzisiaj właściwie zabieram się za rejestracje i przelewy, ale jestem pewna że to będzie ponad 500zł. Szkoda, bo to kupa kasy, a pójdę tylko w jedno miejsce za które zapłaciłam, ale co zrobić. I w temacie Dnia Dziecka- nie wiem czy to się liczy, ale mama zapłaciła wczoraj za komplet mojej bielizny Nie ma co fajny prezent od mamusi, za takie rzeczy powinien chłopak płacić, ale że na razie nie posiadam takowego to mamusia sprawiła mi taki prezent Od ojca to nawet się nie spodziewałam, że cokolwiek dostanę i nie dostałam, ale my mamy bardzo napięte relacje, nie odzywamy się do siebie itd. Ale gdyby chciał mi zrobić prezent to mógłby odwołać urlop, który teraz ma bo jest w domu od niedzieli, a moja cierpliwość do niego już się wyczerpała- i tak jeszcze dwa tygodnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

Fajnie w sumie widzieć z kim się pisze na tym forum
Ja może trochę mało się tu udzielałam, ale i tak jestem ciekawa jak wyglądacie 

No i ja chyba tez poprawiam a co mi tam 

i czeka na mnie szafka do posprzątania z ksiazkami do matury 
strasznie cienka podeszwa i bola nogi , kupiłam wkładki mam nadzieje ze to cos da ..

bo przecież nowa jest dopiero od 2005roku, wiec nie zdązyłby aż 5 razy
zawsze miałam z tą nazwą problemy
(22-26 czerwca)...ehh...