|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ja też nie mam humory,znów zapalenie pecherza mam
i antybiotyk dostałam ile jeszcze mam cierpiec...
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
dra wspólczuje zapalnenia pęcherza, jak sie raz przeziebi to potem masakra
ja zawsze starałam siędbac, mama mnie pod tym wzgledem pilnowała![]() niech szybko przechodzi ból a gdzie Wyście puouciekały?niedobre lejdiski |
|
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Ooo - co ja widzę! Wy tu o mnie, a raczej o brzuszku mym spekulujecie - że chłopczyk, że wyglądam... - hi hi, please: napiszcie mi o tym więcej, jak to się "wygląda na..." chłopczyka, jak na dziewczynkę, bo jestem ciekawa, ok? ![]() Dra - zap. pęcherza, oj znam znam, biedna... - no ale ciężko z tym, na pewno wiesz, że żurwiny musisz często i dość sporo, gdy jest już zapalenie, a jak nie ma to i tak profilaktycznie: choćby żuravit kupić lub Prouno, bardzo dobrze piszą o tych 2 lekach i zawierają tylko żurawinę i wit. C, więc nawet z fasolkami można zażywać Domi - o tych ciałach ketonowych czytałam - Zanka też zacytowała, ale ten fragment bardziej dobijający o cukrzycy - a ja jednak w większośc znajduję opisy, że głównie gdy głód się czuje, duże odstępy między posiłkami, lub niskowęglowodanowa - - - no i się pocieszam i tak myślę, że u mnie to z tej diety, bo od wyników w piątek do tego wtoreku w szpitalu bardzo ograniczyłam węglowodany, no a w szpitalu to głodna byłam wprost, a od 17:00 do sniadania rano koło 8:30-9:00 to już nie mogłam wytrzymać i cosik podjadłam... - no ale mocz robi się po nocy, a rana, więc oby to to, bo wszak wczesniej nic mi nie wyszło no!A brzuszek Zanki ten środkowy (tj, środkowe foto) to coś może taki jak teraz mam - 30 tydzień, Zanko - a który to był faktycznie? Ojej - A... (Adzispersik?)- jeszcze nie zapamiętałam tej ksyweczki, ups, sorry - WSZYSTKIEGO NAJ z okazji URODZINEK!!! A doczytałam też, że niedawno Blondi świętowała imieninki - sorry, że tak spóźnione, ale wszystkiego NAJ Blondi Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-01 o 16:09 |
|
|
|
#4144 |
|
BAN stały
|
Dziękuje dziewczynki
dzwonił Radzio nawalony jak stodoła ale spławiłam go, zachwycał sie zdj na nk te co ost wstawiłam ![]() Dziewczyny robię ciemne pasemka na włosach...postanowione, póki co nie robie odrostów, niech sie wlosy zregeneruja, nie chce ich rozjasniaczem traktować. Pojde do znajomej fryzjerki a farbe Loreala kupie na all i nie pojade do salon Loreala bo szkoda mi kasy, zawsze 100zł bedzie w kieszeni. Bo farba 50zł z przesyłka wychodzi, a w salonie pewnie zapłaciłabym pewnie ok 200. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Domi wspominałaś ze chcesz włosy pofarbować, polecam Diacolor, jest bez amoniaku, w miare trwała i na pewno dzidzi nie zaszkodzi. |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Adzipersik, wszystkiego najlepszego
Byłam jednak w pracy, powiedziałam dziewczynom o tym wszystkim, trochę się pobeczałam w pracy, zaraz mnie wszystkie obskoczyły, pocieszyły i mi się humorek poprawił Olivka, trzymam kciuki też za Ciebie, obie damy radę, zobaczysz dziękuję Wam wszystkim za kciuki i słowa otuchy
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dzieki Zuzia, nie wiedziałam Cytat:
to fajnie, że masz takie wyrozumiałe kolezanki, a nie jakies wredne krowy ![]() Mój Tz po pierwszym dniu pracy, strasznie zadowolony. W sumie narazie same szkolenia przez 2 miesiące, głownie angielski metoda Callana (czy jak to sie pisze) az jak sama będę siedziała po obronie to zaczynam kuc angielski, Tz juz prawie perfect a nigdy sie nie uczył a ja nemo-takie mam wrażenie![]() Ala smacznego
|
||
|
|
|
#4147 |
|
BAN stały
|
Adzipersik wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia mniam jaki smakowity
![]()
|
|
|
|
#4149 |
|
BAN stały
|
No jutro też dostaniesz smakowity
![]() A.(ex) ma 3 czerwca urodziny, nie będę mu składać życzeń. |
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miło, że pamiętasz ![]() ![]() ale duzo Bliżniaków, kurcze to taki fajny znak zodiaku i tacy cudowni ludzie, więc skąd Twój eksior tutaj?
|
|
|
|
|
#4151 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj czego ja nie stosowałam żurawinke,sok z wycisnietej herbaty + nasiadówki .... z czasem przestało wszystko pomogać... ale staram się duzo dużo pić jak raz sie zlapie to koniec... ja wiem trzeba cieplo sie ubierac,nie siadac itp,ale zawsze sie to przypałeta a olej dziada,po co mu życzenia ![]() ja ostanio zmieniłam też fryz i kolor,teraz mam czerwono-czarne ![]() miałam pasemka blond,ale nie czuję się w tym i tyle...
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia wydaje mi się, że eks się znalazł przez przypadek "u nas" pewnie był wczesniakiem albo opóźnionym ( w rozwoju
![]() dra czerwono-czarne ?a długie masz włosy?
|
|
|
|
#4154 |
|
Konto usunięte
|
a Skorpiony to już niefajne?
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
fajne, choć mój eks też był skorpionem ale opóźnionym w rozwoju
|
|
|
|
#4156 |
|
Konto usunięte
|
Mój jeden eks też był Skorpionem
Był w porządku z rozwojem, ale szybciej mówił niż myślał i potrafił palnąć tak, że zapiekło do żywego...
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
mój eks to bliźnięta, średnio go wspominam
za to mój bratanek też bliźnięta i jest cudownym małym mężczyzną i jutro kończy roczekmoja przyjaciółka to skorpion, nie narzekam na ten znak zodiaku, choć bardzo lubię raki wlasnie sobie odpoczywam Blondi, jak tam maluszek? jest słodziutki
|
#4158 |
|
BAN stały
|
faceci bliźnięta sa średnio fajnie
mam 2 eksów yyyy 3....znaczy sięnajlepiej wspominam strzelca... ![]() prawie skończyłam koncepcje... napisałam spis treści |
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj od teściowej dostałam perfume i krem z Włoch:p ale perfuma to chyba podróbka Diora
no a mama moja ma mi na urodzinki kupić posciel, taką juz na wyprowadzke. Bo sie pytała co chce dostac, to powiedziałam pościelTwój bratanek Ala, to w tym samym dniu ma urodzinki co ja, czyli jednym słowem jest CUDOWNY i BOSKI i w ogóle wszystkie superlatywy ![]() Zuzia polecam sie na przyszłość |
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
Lejdiski - witojcie!
Sorry, ale ja tu się muszę upomnieć, żeby mi tu zaraz Domi i Vcelka pisały skąd one niby usg w oczach mają, że ja niby na chłopca wyglądam - no, dawajcie tu odpowiedzi zaraz Lejdsiki, dawajcie, nie zwlekajcie z odpowiedzią, nie pozwolę się zbyć, o nie Cytuję poniżej jeszcze raz: Hejka! Ooo - co ja widzę! Wy tu o mnie, a raczej o brzuszku mym spekulujecie - że chłopczyk, że wyglądam... - hi hi, please: napiszcie mi o tym więcej, jak to się "wygląda na..." chłopczyka, jak na dziewczynkę, bo jestem ciekawa, ok? ![]() Hej Ali! Zuzia - |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
![]() noo poprostu...wyglądasz nam na chłopaka... Wiesz dlaczego?mnie sie wydaje, że bedziesz miała chłopca bo ogólnie jestes szczupła, nie straciłas na urodzie a własciwie wyładniałaś i masz tylko brzuszek...Dziewczynka zabiera urode, a Ty sie super trzymasz
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
nie do ramion gdzieś tak,niedawno zrobiłam sobie,musiałm obciąć ścieniowałam mocno moze tak
![]() czerwony mam pod spodem i jedno wielkie pasmo na grzywce(grzywka na bok) ale wyglada super tak jakby osobne pasemka sie porobiły,że w jednym miejscu nie mam,no a góra czarna ![]() uwielbiam te kolory i się w nich dobrze czuję ja jestem skorpion ... no ja lubie Barany w porzadku w koncu 7 lat jestesmy już,to chyba dobry,a ex to ja nie mam
|
#4163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tamtym roku miałam tak - na górze gorzka czekolada a pod spodem intensywny rudy |
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu Adzipersik nic nie pisała a była dostępna na Wizazu...
dobranoc
|
|
|
|
#4165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Jane ja wcale nie miała na celu Ciebie nastraszyć czy dobić heh, po prostu powodów pojawienia się ciał ketonowych jest mnóstwo. Dopiero jak w kolejnym badaniu wyjdą będziesz miała podstawy żeby się martwić a lekarz na pewno poszuka z Tobą przyczynę i razem się ich pozbędziecie. No ale myśle, że następnym razem ich nie będzie.
Przecież błędy w laboratorium się zdarzają. A ten środkowy brzuch to po 20. t.c. może 21 nie pamiętam, ale wszystkie fotki mojego brzucha dodawałam w wątku nasze ciążowe brzuszki (czy jakoś tak) i tam mam napisane na bank, nie chce mi się szukać.Te pierwsze zdjecie to coś kol 12. -15. t.c. chyba, ale tez nie sam sobie ręki uciąć, a ostatni brzuch to fotka ze stycznia, połowy stycznia, a w lutym Filip wyskoczył już
|
#4167 |
|
BAN stały
|
znowu Radzio dzwonił
...ale już mu odtajało...bo wcześniej nawalony jak szpadel znowu sie zachwycał zdj z nk łoludzieeeeeezałożyłyśmy z sąsiadką sekte PO CO Z DRZEWEM DO LASU!!!!!!! czytaj! WON Z FACETAMI!!!! |
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty to blondyna ładna,a ja mam z natury ciemny brąz i mi ładniej w ciemnych niż w jasnych ![]() ja na dzis uciekam miłej nocki
|
|
#4169 |
|
Zadomowienie
|
Oj Domi, o Ty
) - to też nijako, bo niby co: to że genitalia takie czy inne sie człowieczkowi robią w Twoim brzuszku to na twarzy ma Twej widać? Ej, nie - po prostu w ogóle, na niektórych hormony, zwłaszcza progesteron działa źle lub lepiej, w 1 ciązy komuś potrafi dzidzi ucisnąć na wątrobę czy trzustkę, no i wydzielanie tamtych związków i hormonów się zmienia i widać w cerze, włosach, etc., etc. - - - a zresztą Ty looknij na Sylę: Ona wie, że ma girl, a jak wygląda??? Co może nie tak? Fajowo! ) Domi - hi hi, a Ty się przyznaj tu otwarcie: to Ty sobie byś życzyła "zbrzydnąć" czy "wypięknieć" na chłopca? Dobranoc Dziewczynki - ja dziś miałam pełen dzień, od rana do wieczora na nogach, szkoła, miasto i zakupy dla psorka-szefa na imieniny, rozmowy z koleżanką w pracy (w końcu szczerze wszystko Jej rzekłam, bo znów dziwne słuchy mnie dochodziły, więc miałam już tego serio dość!), szkołę rodzenia, no i teraz kościół i święcenie autka A jak świętowałyście dzień dziecka? Paollino dostała kaskę i prezent, a Reszta Lejdis? My z M dostaliśmy tyle samo kaski od moich rodziców co Paollino i kupiłam book z wszystkimi częściami "Opowieści z Narnii" Levisa - super, każde wakacje spędzam a takimi książkami, a ostatnio także w przerwach między "dziełami naukowymi" dla rozrywki, oprócz mej the best Chmielci ![]() Zanka - no wiem, wiem, że nie o straszenie i dobijanie Ci chodziło, ale ten fragment zacytowany widziałam właśnie jako 1 i mało pocieszający jest, na szczęśćie inne-kolejne były naprawdę dużo lepsze Ależ się rozppisałam
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-01 o 22:24 |
|
|
|
#4170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mi róznie mówią że lepiej w jasnycha inni że w ciemnych..więc kwestia upodobań...a bedzie pół na pół teraz oczywiście wstawię zdj. jak jutro wysle przelew...dojdzie w srode...hmm moze do piatku dojdzie farbka..to bym sobie walneła przed zjazdem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

i antybiotyk dostałam ile jeszcze mam cierpiec...

- że chłopczyk, że wyglądam...
- hi hi, please: napiszcie mi o tym więcej, jak to się "wygląda na..." chłopczyka, jak na dziewczynkę, bo jestem ciekawa, ok? 

on to wyjątek....a wyjątki bywaja niestety 

Był w porządku z rozwojem, ale szybciej mówił niż myślał i potrafił palnąć tak, że zapiekło do żywego...
nie pamiętam, ale wszystkie fotki mojego brzucha dodawałam w wątku nasze ciążowe brzuszki (czy jakoś tak) i tam mam napisane na bank, nie chce mi się szukać.
...ale już mu odtajało...