|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.III
Angel - a ja bym jednak wolała na tej stronie kupować http://www.beautyhabit.com/tokyomilk_parfums.html
Wychodzi dwa razy prawie taniej, a o wysyłkę można zapytać... Co myślisz? Edit: Bo ja bym była chętna na Cherry Bomb, Dead Sexy oraz Lapsang Su Chong, ale tylko wtedy, jeśli na powyższej stronie, bo inaczej kasowo nie podołam
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-06-02 o 18:37 |
|
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Dziękuję |
||
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
że wudre dead sexy
aha, tylko lista zamrożona. to w razie rozmrożenia bardzo proszę. Edytowane przez elve Czas edycji: 2009-06-02 o 18:52 |
|
|
|
#3275 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?Przesyłka ze Stanów będzie kosztowała conajmniej 20 dolarów (tak jak na luckyscent) jeśli nie 40 dolarów (tak jak u demeter). Cło to 22% wartości zamówienia. Ja cła nigdy nie płaciłam, ale przesyłki zza oceanu które dostaje Homyk niestety nie mają tyle szczęścia. 1 dolar kosztuje 3,18. 1 euro kosztuje 4,49. Ja się absolutnie nie upieram - nie mam interesu w tym żeby płacić więcej niż potrzeba Jeśli ktoś wyliczy że rzeczywiście dałoby się zaoszczędzić kupując gdzie indziej to oczywiście scedujemy zamówienie tam ![]() Elve, Tyś nasz krajanka więc myślę, że przygarnęłybyśmy Cię do spółkowania, bo z samym odbiorem nie powinno być większego problemu i tak dalej
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-02 o 19:00 |
|
|
|
|
#3276 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
opcja w EURO: 30E x 4,5 = 135zł opcja w DOLARACH: (liczę zamówienie na 20 flaszek, wtedy wychodzi po 2$ na flachę dodatkowej dopłaty przesyłkowej przy łącznych 40$ przesyłki) (28$ + 2$) * 1,22 (VAT) +3,2 = 117,2zł i do końca nie wiadomo, czy cło przyjdzie płacić (ale przy takiej dużej paczce jest ogromne prawdopodobieństwo, że wzbudzi zainteresowanie UC :/) no nie wiem... wszystko zależy od tych przeklętych kosztów przesyłki z Beauty
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3278 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Angel - mi wyszło za 3 flachy w euro 405zł, a w dolarach 269zł. No i dochodzi wysyłka, ale na dużo osób nie będzie wielka - już wysłałam maila z zapytaniem ile wyniesie. Może poczekamy na odp. i zdecydujemy? Strasznie mnie ciągnie do tych 3 flach i nie chcę z żadnej rezygnować
|
|
|
|
#3279 |
|
czyli Endżi
|
Cbr, no ja właśnie usiłowałam się dokopać do informacji ile kosztuje przesyłka na Beauty, ale nic takiego nie namierzyłam. Teraz zagłębiam się w temat i widzę przy International Shipping "will email with exact price". Więc wyliczają indywidualnie.
Fenris, super Alem się napaliła
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-02 o 19:19 |
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
) i napisać z zapytaniem konkretnym, ile chcą za przesyłkę tego do PL
|
|
|
#3282 |
|
czyli Endżi
|
Dobra, no to szacujemy
![]() NASZA LISTA: 1. Homyk - 1 flakon 2. Endżi - 2 flakony 3. Mettemarit - 1 flakon (lub więcej) 4. Cbr - 1 flakon 5. Fenris - 3 flakony 6. Polkadxdx - 1 flakon 7. Rachela - 1 flakon 8. Elve - 1 flakon Jakieś 11-12 flakonów chyba można założyć.
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
tamtą stronę podałam jako przykładową. Widziałam też na jakiś innych [np. Amazon]. też za jakieś 28$.
I w razie otwarcia listy , to ja [jak nie będę spłukana] też coś wezmę
|
|
|
|
#3285 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Dziewczyny mam juz Thundrę i Sepię dzięki za wspólne zakupy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#3287 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ale są jeszcze alternatywy: http://store.heliotropehome.com/tobpacu.html a jeszcze lepiej na ebayu: http://stores.shop.ebay.com/Boudoir-...&submit=Search tylko trzeba w obu przypadkach zapytać o shipping do PL :/ (bo ta czytam o TokyoMilk i jednak 30E to trochę dużo, tym bardziej, że podobno w stacjonarnych sklepach w USA chodzą i po 20$ za butlę)
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSCY, KTÓRZY DOKONALI ZE MNĄ WSPÓLNY ZAKUP MOLEKUŁ 1 w GALILU za 410zł
Ponieważ nikt nie chce podjąc się zakupu ( ) Chciałabym zrobić to JA. Ale troszkę głupio to wygląda, ja biorę tylko 5ml, a pozostali po 10 i nawet 40 Musze wpierw kupić atomiery przez internet, dostac od Was pieniadze na konto,pojechać do Galilu i kupić Molekuły,rozlać i wysłać do Was Jak wspominałam biore pierwszy raz flaszke na wspólnozakupowym, mam nadzieję ze wszystko się powiedzie,a mnie obdarzycie tak ogromnym zaufaniem, ze nie będzie żadnych pretensji, ze coś źle wyszło Jestem osoba maksymalnie uczciwa, na bank odleje sobie tylko 5ml, wam po 10 a dla Eulery 40ml z flachą,którą zaniosę pod dom. Strasznie ważne dla mnie jest żeby się wszystko zgadzało. LISTA: Eulera 40ml z flachą Basiek 93 5ml (niestety tylko tyle,mało kasy )kriss_de_valnor 10ml teza20 -10ml Zuzqie - MOŻE JEDNAK? )Jeś ktoś Chetny? Pozostało jeszcze 35 ml !! 4,1zł/ 1ml |
|
|
|
#3289 |
|
czyli Endżi
|
Haha - piękna cena za przesyłkę nie ma co ...
Dobra, to może zapytamy jeszcze ostatecznie ile kosztuje ta przyjemność na Ebay'u i tyle ?
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
)LUDZISKA OD KASHMINY! przepraszam, że ja tak zamieniam, ale boję się kupować u Sprzedawcy twojaperfumeria, bo nie jest nigdzie zweryfikowany, a straszliwie nie podobają mi się te największe możliwe pojemności, które oferuje wolę kupić o Gabisa za 150zł x 2 + 14zł przesyłka (1,75zł/ml) - niewiele drożej, ale pewniej, tym bardziej, że twojaperfumeria nie ma rzeczywistych zdjęć sprzedawanego przedmiotu, a jedynie katalogowe (za które podziękuję). wysłałam zapytanie, czy posiada 2 szt 90ml, bo na aukcji wystawił 1szt (a to nas nie satysfakcjonuje, prawda?) pufffff, przepraszam za takie opitalanie się z Kashminą dziś wyślę rozliczenia - 1,75zł/ml, a jakby się udało taniej zanabyć, odleślę różnicę z paczuchą albo na konto
|
|
|
#3292 | |
|
czyli Endżi
|
A tak nawiasem mówiąc, to w samej aukcji jest info o wysyłce tylko na terenie USA.
Cytat:
Rzeczywiście jednego pieknego razu zgubili jej przesyłkę ze Stanów - i aż strach pomyśleć jaki byłby pasztet gdyby losowi zachciało się powtórki.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-02 o 20:35 |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie. Sklep niemiecki, choć droższy, bezpieczniejszy To co, zamrażamy listę? Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-06-02 o 20:37 |
|
|
|
|
#3294 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ja się i tak podporządkuje odgórnym ustaleniom, ale po cichutku głosuję za opcją tańszą (jakby co )---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Dziewczyny, a jak jest z BeautyEncounter? tam też są TokyoMilki w cenie 28$ http://perfume.beautyencounter.com/s...w=grid&cnt=300 - już wiem, nie ma wszystkich butli
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-06-02 o 20:49 |
|
|
|
|
#3295 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Nawet jeśli ktoś zrezygnuje to powinnyśmy się uzbierać w tych 151 euro ![]() Mogę pozbierać komplet gotówki od wszystkich dziewczyn a potem podesłać Ci całość. Jak również zebrać adresy, wziąć od Ciebie na jakimś spotkaniu pudło z zamówieniem i rozesłać fanty pocztą ![]() Cytat:
Ja sama się przekonałam że jeśli trafi się na niesolidną amerykańską firmę (taaak, do Demeter piję w tym momencie ) to można się wykończyć nerwowo Dysponowanie czyjąś kasą i przerzucanie jej za ocean to sport ekstremalny i ja na przykład doskonale rozumiem te organizatorki, które mają opory. Ja tam na przykład osobiście już nic nie kupuję z amerykańskiego sklepu jeśli nie jest to Luckyscent ![]() A jak na razie najnormalniej w świecie żadnej tańszej opcji nie ma. Albo wysyłają do Polski za taką cenę że człowieka pusty śmiech bierze albo nie wysyłają wcale. /edit/ Beautyencounter to badziewie jakich mało, niestety Strasznie długo czeka się na przesyłkę, są jakieś przeboje z wyceną przesyłki a w dodatku dziewczynom poprzychodziły przeterminowane kosmetyki
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-06-02 o 20:48 |
||
|
|
|
#3296 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny ! na all jest Mechant Loup z małym ubytkiem za 280 zł. Nie chciał by ktoś zorganizować? Ja bym chciała 5 ml
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

?
Jeśli ktoś wyliczy że rzeczywiście dałoby się zaoszczędzić kupując gdzie indziej to oczywiście scedujemy zamówienie tam 

) Chciałabym zrobić to JA. Ale troszkę głupio to wygląda, ja biorę tylko 5ml, a pozostali po 10 i nawet 40
?
) to można się wykończyć nerwowo