Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 08:19   #2281
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja też zaraz jadę na uczelnię po wpis i poxerować trochę notatek do tych moich 5 egzaminów
do mnie notatki przychodza mailem - juz ladnie w Wordzie opracowane hehe

Cytat:
Lain a co do koloru bukietu to najfajniej się ten czerwony prezentuje jest taki żyyyyyyywy tylko te róze na koncach wyglądają jak zwiędnięte!
chyba na PM2009 było ostatnio że dziewczyna zaniosła zdjęcie bukietu do kwiaciarni jaki by chciała- włąśnie kulę z róż tylko w innym kolorze niż chciała ale zaznaczyła że róże mają być czerwone i jakaś sierota nie przeczytała tego i zrobiłą jej taki jak na zdjęciu kolor no ale bym się wkurzyła dlatego będę szukać zdjęcia idealnego
ja mam wielokrotnie sprawdzona i polecana przez PMki kwiaciarke, wiec mysle, ze powinno sie obejsc bez zadnych wpadek raczej nie da mi zwiednietych roz dlatego ze tak na zdjeciu wypatrzy (choc ja tam nie widze, zeby one byly zwiedniete, no ale to juz inna kwestia )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 08:29   #2282
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

co do koloru bukietu to jeszcze nie jestem zdecydowana prawde mowiac
rozpatruje kolory: czerwony, pomaranczowy albo zolty chce taki intensywny bukiecik, bo uwazam, ze do moich ciemnych wlosow i bialej sukni taka intensywnosc bedzie swietnie pasowac
chcialabym cos w tym stylu:
Moja koleżanka miała podobny bukiet do tego pierwszego.. I naprawdę ładnie wyglądał Odznaczał sie na pewno Na pw mogę dać linka do nk jak chcesz oczywiście
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 08:39   #2283
centipede
Zadomowienie

Dzień dobry Piękne
Aniołek, Kasia trzymam kciuki za Was!:kciu ki:

Lain ten czerwony bukiet jest przepiękny Fajnie, że masz sprawdzoną kwiaciarkę! Ja muszę się jeszcze porozglądać

A ja się zastanawiam czy dzisiaj jechać na uczelnię czy nie jechać pasowałoby się na chwilę zjawić, ale dojazd mi schodzi godzinę to chyba nie będę jechać godzinę żeby pobyć tam 15 minut i wrócić

Dziewczyny co to za model sukni? Bo nie mogę znaleźć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 642832045_4.jpg (13,4 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-06-05, 08:44   #2284
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
zaraz pójdę Szanie pomóc robić tą kolację zeby szybciej tu wróciła hehehe
a mi się właśnie przypomniało że koleżanka robiła telefonem mi jakąś fotkę w sukni slubnej ale pamiętam że byłam wtedy w najbrzydszej sukni-rybce i nawet nie chciałam zapozowac i nie wiem czy ma jeszcze tą fotkę...
Szana ja tez z niecierpliowścią czekam na te fotku komórkowe Ładne mierzyłaś sukieneczki, naprawdę mi się podobały

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny TZ kuzyn nie robi wesela tam gdzie my data 31.07 więc 1,5 miesiąca odstępu pytali o naszą orkiestrę, ale nic nie mówiliśmy i o moją suknię, ale też nic nie mówiłam, ale z tego co widziałam jej na cywilnym to nie zabłyśnie pewnie to będzie coś w tym stajlu
http://www.suknie-wieczorowe.waw.pl/...2008/02/a2.jpg
Hahaha no to na pewno się "ładnie" zaprezentuje Kaśka widzisz jak to wszystko się układa fajnie Czasem niepotrzebnie tak się złościć.. Chociaż ja też jestem taka nakręcaczka prawdę mówiąc...

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello girls
Tak zasuwacie, że Was chyba nigdy nie nadrobię

Asiulek, GRATULACJE

Jeśli chodzi o mnie, to nie miałam jednak jeszcze tej rozmowy o pracę w banku, bo pana akurat nie było Jutro natomiast mam kolejną rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko nauczyciela oraz lekcję pokazową Już mnie troche stresik łapie

Szna, czekam na zdjęcia
Aniołku trzymam kciukasy za Ciebie dzisiaj w takim razie

Lain mi się podobają też żywe bukieciki i sama chyba pomarańczowy będę chciała
A ja zmykam do nauki bo w poniedziałek mam egzamin praktyczny i będzie masakra na pewno.... Trzymajcie się

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Dziewczyny co to za model sukni? Bo nie mogę znaleźć
Sposabella 510 Masz na zdjęciu napisane centipede
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 08:46   #2285
szana
Zadomowienie

Cytat:
o tak i ładnie się mienią
a powiedz jeszcze jak cenowo suknie te co mierzyłas się przedstawiają?
aaa już dopisałaś no to tak przystępnie jeszcze cenowo widzę i u ciebie więc nie jest tak źle jak myślałam że teraz suknia za 3-4 tysiące musi być zeby była ładna
dokładnie-jest very good cenowo aż niedowierzałam jak usłyszałam ceny
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello!Dopiero się z Wami witam Po całym tym dniu nareszcie znalazłam czas żeby tu zaglądnąć, ale nie zdążyłam jeszcze nadrobić kilku stron Waszej masowej produkcji Mam za sobą obronę Muszę przyznać, że promotor nie kłamał mówiąc że to będzie najprzyjemniejszy egzamin
gratulacje!!! a pytali Cię o coś? miałaś prezentację,czy jak?

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Szana widzę, że dzień bardzo udany, ale ja Cię jakoś widzę bardziej w rybce jeszcze z taką figurką jak Ty masz to już w ogóle
jak zmierzę rybkę i będzie można robić fotki to Wam wkleję też bo bez mierzenia rybki się nie obejdzie,to moja wymarzona
Cytat:
a co do sukni dla Szany to ona ma taką figurę że rzeczywiście w każdej sukni jej będzie ładnie nawet w tiulowej princessie to tylko kwestia tego w czym ona dobrze się czuje i w czym marzy wystąpić ale na bank musi zmierzyć koronkową rybkę i falbaniastą kieckę takie jak są w pronovias tylko dzisiaj była w za dużym szoku hehehe ale ja też tak miałam jak weszłam pierwszy raz do salonu z sukniami- nie wiedziałam w którą stronę się patrzeć bo dookoła tyle pięknych sukni i mieniących się w świetle kryształków- normalnie raj na ziemi- mogłabym pracować w takim salonie
co do tiulowej pincessy to zapomniałam ,że jedną zmierzyłam i zapomniałam Wam napisać,była przepiękna,góra zdobiona kryształkami,ładnie wyszywana i z tej góry w kierunku doły po tiulu szły takie hmmm jak to opisać...jakby cienkie trójkąty ze zdobieniami do 3/4 dolnej częsci sukni naokoło. Była przepiękna!!! koronkową rybkę i falbaniastą kieckę napęwno zmierze następnym razem bo jak już to dobrze napisałaś wczoraj byłam w szoku tez chciała bym pracować w salonie mmm te suknie piekneeee

Cytat:
: D

gratuluję obrony tez chcę już to mieć za sobą

picze! a gdzie są te suknie co mierzyła Szana?
tzn jak gdzie?

Cytat:
Szana Ty dzikusie! już dzisiaj byłaś kiecki mierzyć? To znaczy, że jak ja też z tej samej daty to też powinnam ruszyć na podbój salonów?! Tak na serio to Ci zazdroszczę teraz dopiero się zaczną dylematy, czy ta, a może ta czekam z niecierpliwością na zdjęcia! Ale Ty chudzinka musisz być skoro 34 może jeszcze trzeba będzie zwężać!
też idź mierzyć,cudowne uczucie,poprawiające nastrój
co do chudzinki-one chyba są zawyżane te numery sukien czy jak,zdziwiłam się,że te numery takie duże i się w nich topię

fotki PW
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 08:54   #2286
asiulek1705
Wtajemniczenie

szana Obrona wyglądała w ten sposób, że dwie osoby (dziekan i promotor drugiej grupy) uzupełniali indeksy itd. a mój promotor zadawał mi pytania, zadał mi ok. 3 z zagadnień, które podał nam kilka miesięcy temu. Ja się rozkręcałam a on mi przerywał. Dla pozostałej dwójki z komisji mogłoby mnie tam chyba nie być Z pracy nie było żadnego pytania. Siedziałam tam 4 min, choć wydawało mi się, że dłużej, ale mój TŻ zapewniał mnie że nie odbiegłam od normy od innych Ogolnie wesoło było, ponieważ przed moją grupą miała się bronić inna 9osobowa. Byliśmy w szoku kiedy pierwszy kolega wszedł i po 3 min wyszedł taki
5 osób z tamtej grupy się obroniła, z gabinetu wypadł mój prmotor i mówi że teraz jego grupa Ogólna panika zapanowała
Stary 2009-06-05, 09:00   #2287
szana
Zadomowienie

Cytat:
co do koloru bukietu to jeszcze nie jestem zdecydowana prawde mowiac
rozpatruje kolory: czerwony, pomaranczowy albo zolty chce taki intensywny bukiecik, bo uwazam, ze do moich ciemnych wlosow i bialej sukni taka intensywnosc bedzie swietnie pasowac
chcialabym cos w tym stylu:
ja bym obstawiała czerwony lub żółty jak dla Ciebie piękne te bukiety nawet może bardziej na żółty bym się skłoniła,bo nie jest w ogóle oklepany(tak myślę) i podkreśli Twoje włoski tak jak mówisza jakiego koloru masz oczy?

Cytat:
cześć dziewczyny ja mam egzamin dzisiaj i się tak boję, że szok

a ja własnie siedziałam w oknie i się śmiałam jak mój TZ stoi w korku gadalismy przez tel i myslałam, że zaraz lewym pasem pojedzie
będzie dobrze,też mam dziś egzamin
i jak Tadzik?ok?
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała podobny bukiet do tego pierwszego.. I naprawdę ładnie wyglądał Odznaczał sie na pewno Na pw mogę dać linka do nk jak chcesz oczywiście
chcemy

Cytat:
szana Obrona wyglądała w ten sposób, że dwie osoby (dziekan i promotor drugiej grupy) uzupełniali indeksy itd. a mój promotor zadawał mi pytania, zadał mi ok. 3 z zagadnień, które podał nam kilka miesięcy temu. Ja się rozkręcałam a on mi przerywał. Dla pozostałej dwójki z komisji mogłoby mnie tam chyba nie być Z pracy nie było żadnego pytania. Siedziałam tam 4 min, choć wydawało mi się, że dłużej, ale mój TŻ zapewniał mnie że nie odbiegłam od normy od innych Ogolnie wesoło było, ponieważ przed moją grupą miała się bronić inna 9osobowa. Byliśmy w szoku kiedy pierwszy kolega wszedł i po 3 min wyszedł taki
5 osób z tamtej grupy się obroniła, z gabinetu wypadł mój prmotor i mówi że teraz jego grupa Ogólna panika zapanowała
to rzeczywiście przyjemnie w sumie dobrze,że tamte osoby coś robiły bo Ty się tak nie stresowałaś,prawda? no i jak znałaś odpowiedzi na pytania to tym bardziej stresu nie było
hehe ale musiało być śmiesznie jak promotor wyskoczył z gabinetu hhehe wyobraziłam sobie to
jeszcze raz gratulejszyn

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 09:03   #2288
centipede
Zadomowienie

Ale wtopa, faktycznie tam jest numer Ale ze mnie ciołek Dzięki za uświadomienie
Szana kiedy te zdjęcia?
Stary 2009-06-05, 09:07   #2289
szana
Zadomowienie

Cytat:
Ale wtopa, faktycznie tam jest numer Ale ze mnie ciołek Dzięki za uświadomienie
Szana kiedy te zdjęcia?
wysłałam Ci wiadomość prywatną
Stary 2009-06-05, 09:10   #2290
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
chcemy
Wkleiłam do mojego watku, żeby nie zaśmiecać i nowych zakładać
Stary 2009-06-05, 09:12   #2291
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym obstawiała czerwony lub żółty jak dla Ciebie piękne te bukiety nawet może bardziej na żółty bym się skłoniła,bo nie jest w ogóle oklepany(tak myślę) i podkreśli Twoje włoski tak jak mówisza jakiego koloru masz oczy?

będzie dobrze,też mam dziś egzamin
i jak Tadzik?ok?

chcemy

to rzeczywiście przyjemnie w sumie dobrze,że tamte osoby coś robiły bo Ty się tak nie stresowałaś,prawda? no i jak znałaś odpowiedzi na pytania to tym bardziej stresu nie było
hehe ale musiało być śmiesznie jak promotor wyskoczył z gabinetu hhehe wyobraziłam sobie to
jeszcze raz gratulejszyn
Mój TŻ stwierdził, że był w szoku i myślał że "mu babę podmienili" Bo byłam wyjątkowo spokojna, rozluźniona i jeszcze koleżanki uspokajałam Bo ja raczej panikara jestem i przed egzaminami to często wytrzymać ze mną biedaczek nie mógł A wczoraj był ze mnie dumny podwójnie A śmieszne to było bardzo kiedy nagle promotor wyskoczył (jak królik z kapelusza), rozłożył ręce i mówi "no teraz moja grupa seminaryjna!"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 09:12   #2292
szana
Zadomowienie

Cytat:
Wkleiłam do mojego watku, żeby nie zaśmiecać i nowych zakładać
oki

Asiulku jejku jak Ty to zrobiłaś,że spokojna byłaś? ja bym chyba ie umiała.Tym bardziej super TŻ nawet Twój zdziwiony no no no hehe chłopak pewie był dumny jak paw
a co na to reszta tamtej grupy jak promotor zarządził inaczej?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-06-05 o 09:15
Stary 2009-06-05, 09:16   #2293
lain
Zakorzenienie

Cytat:
zielone
Stary 2009-06-05, 09:23   #2294
szana
Zadomowienie

Cytat:
zielone
wiem,że pod oczy się nie dopiera bukietu ale ja stawiam u Ciebie na żółty a w drugiej kolejności na czerwony
Stary 2009-06-05, 09:40   #2295
centipede
Zadomowienie

Lain do nauki łobuzie Jak Ty się zmotywujesz to może i ja w końcu też się zabiorę...

Asiulek
podziwiam! ja nie wiem, czy potrafiłabym być taka spokojna i opanowana

Szanuś odpisałam

Podjęłam poważną decyzję, nie jadę na uczelnię

Gosia czeka mnie ten sam egzamin w ten sam dzień jak idzie nauka? czego się najbardziej boisz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 09:47   #2296
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain do nauki łobuzie Jak Ty się zmotywujesz to może i ja w końcu też się zabiorę...

no ja sobie wlasnie zrobilam herbatke i ulozylam notatki na dwoch stosikach - jestem gotowa
aczkowliek ja nigdy nie potrafilam sie uczyc tak ze siadam i ucze sie ciurkiem iles godzin wiec pewno tu bede zagladac
Cytat:
wiem,że pod oczy się nie dopiera bukietu ale ja stawiam u Ciebie na żółty a w drugiej kolejności na czerwony
mi sie na razie jakos tez troche bardziej ten zolty widzi no ale sie zobaczy jeszcze TZ bedzie musial wyrazic swoje zdanie
Stary 2009-06-05, 10:36   #2297
obca7
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj mam strasznych klientów. Normalnie na księżyc ich powysyłać Nie rozumieją jak się coś do nich mówi, tylko musi być po ich myśli. A się nie da. Co za łosie. Już mi ciśnienie podnieśli, a szef uciekł.,bo też już miał dość:P
Stary 2009-06-05, 10:42   #2298
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

ja zdałam testy wewnętrzne w szkole jazdy miałam 2 błędy, ale zdałam tylko zostały mi jeszcze 3 jazdy a ja dalej popełniam głupie błędy i mam strasznie wolny czas reakcji
no, spadam do nauki... mam panikę, bo nie zdążę, mam po jednym dniu na egzamin a dziś jeszcze praca na 20:30
Stary 2009-06-05, 10:46   #2299
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja zdałam testy wewnętrzne w szkole jazdy miałam 2 błędy, ale zdałam tylko zostały mi jeszcze 3 jazdy a ja dalej popełniam głupie błędy i mam strasznie wolny czas reakcji
Gratuluje A egzamin praktyczny zdasz: A co do jazdy to i tak jeździć dopiero się sama nauczysz I im szybciej wsiądziesz w autko po zdaniu prawka tym lepiej
Stary 2009-06-05, 10:50   #2300
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja sama nie wiem co to się ze mną porobiło, chyba obecność TŻ tak na mnie podziałała Ale tak naprawdę ja sobie powtarzałam w głowie słowa promotora. Powiedział nam, że teoretycznie można się nie obronić, ale praktycznie jest to niemożliwe. miałam stresa ale nie panikowałam jak zazwyczaj.... Choć jak tak nagle okazało się, że moja grupa już się ma bronić, a ja wchodziłam jako druga to mi się słabo zrobiło
Stary 2009-06-05, 11:25   #2301
centipede
Zadomowienie

Wilczyca gratulacje! Jesteśmy z Ciebie dumne
Co do jazdy to wiesz co, mi się wydaje że człowiek uczy się tak na prawdę jeździć dopiero kiedy już zda to prawo jazdy i jeździ sam. Ciężko być mistrzem kierownicy po tych godzinach na kursie. Ale poradzisz sobie, tylko spokojnie! U mnie minęło już ponad dwa lata odkąd zdałam i czasem dalej nie czuję się pewnie za kierownicą, bo po prostu mało jeżdżę albo nie mam daru do bycia kierowcą

Obca do której pracujesz i użerasz się z towarzystwem?
Stary 2009-06-05, 11:28   #2302
tancerka212
Zakorzenienie

wróciłam z uczelni zła jak nie wiem że tyle czasu zmarnowane ale mam co chciałam, wszystko zgromadzone więc teraz chyba siadam i ryję do wieczora bo jutro mam test na kursie a nic jeszcze nie umiem chyba bez małych pomocy naukowych się nie obędzie

więc witam się i żegnam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:30   #2303
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Co do jazdy to wiesz co, mi się wydaje że człowiek uczy się tak na prawdę jeździć dopiero kiedy już zda to prawo jazdy i jeździ sam. Ciężko być mistrzem kierownicy po tych godzinach na kursie. Ale poradzisz sobie, tylko spokojnie! U mnie minęło już ponad dwa lata odkąd zdałam i czasem dalej nie czuję się pewnie za kierownicą, bo po prostu mało jeżdżę albo nie mam daru do bycia kierowcą
dzięki
i masz rację, że uczysz się dopiero jeżdżąc ale jakoś ten egzamin trzeba zdać a jak ja zaparkuję i nie wiem w którą stronę kierownicę skręcić bo myli mi się jak jadę do tyłu...
ciężko zdać egzamin robiąc to co ja a ja co chwilę albo wjeżdżam w krawężnik albo coś w tym stylu no nic, wracam do nauki...bu
Stary 2009-06-05, 11:30   #2304
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja idę niebawem na ten durny egzamin już jestem po pracy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:30   #2305
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

Obca do której pracujesz i użerasz się z towarzystwem?
Dokłądnie im więcej się jeżdzi tym lepiej I nieważne za którym razem zdasz ważne ile potem jeździsz.
Do 15 Jeszcze 2,5 godzinki Ogólnie nie jest źle ale jak jakieś trutnie się znajdą, że im nic nie da się przemówic to ciśnienie mi się szybko podnosi Jak już szef ucieka to naprawdę jest strasznie
Stary 2009-06-05, 11:48   #2306
kaska87
Zakorzenienie

ciszaaa

musimy poprosić TZ siostrę by nam kupiła na ślub maszynkę do robienia baniek bo u nas to jest drogie a tam chyba 5$ kosztuje coś jeszcze widziałyście fajnego? Fontanny nie chcę bo się wszystko upapra...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-05 o 11:53
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:52   #2307
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szanuś odpisałam
widziałam

Cytat:
no ja sobie wlasnie zrobilam herbatke i ulozylam notatki na dwoch stosikach - jestem gotowa
aczkowliek ja nigdy nie potrafilam sie uczyc tak ze siadam i ucze sie ciurkiem iles godzin wiec pewno tu bede zagladac

mi sie na razie jakos tez troche bardziej ten zolty widzi no ale sie zobaczy jeszcze TZ bedzie musial wyrazic swoje zdanie
ja jeszcze się dokształcam i niedługo na egzamin
to jak TŻ powie co mu bardziej się podoba to napisz
Cytat:
Ale dzisiaj mam strasznych klientów. Normalnie na księżyc ich powysyłać Nie rozumieją jak się coś do nich mówi, tylko musi być po ich myśli. A się nie da. Co za łosie. Już mi ciśnienie podnieśli, a szef uciekł.,bo też już miał dość:P
spokojnie,dziś jakiś dziwny nerwowy dzień i każdy chodzi jakiś albo nerwowy albo zamulony
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
no, spadam do nauki... mam panikę, bo nie zdążę, mam po jednym dniu na egzamin a dziś jeszcze praca na 20:30
gratulacje bedzie dobrze,wszystkiego się nauczysz z czasem
Cytat:
Dziewczyny ja sama nie wiem co to się ze mną porobiło, chyba obecność TŻ tak na mnie podziałała Ale tak naprawdę ja sobie powtarzałam w głowie słowa promotora. Powiedział nam, że teoretycznie można się nie obronić, ale praktycznie jest to niemożliwe. miałam stresa ale nie panikowałam jak zazwyczaj.... Choć jak tak nagle okazało się, że moja grupa już się ma bronić, a ja wchodziłam jako druga to mi się słabo zrobiło
ale chyba szybko Ci przeszło bo pięknie wszystko recytowałaś pewnie TŻ dodał Ci powera
Cytat:
wróciłam z uczelni zła jak nie wiem że tyle czasu zmarnowane ale mam co chciałam, wszystko zgromadzone więc teraz chyba siadam i ryję do wieczora bo jutro mam test na kursie a nic jeszcze nie umiem chyba bez małych pomocy naukowych się nie obędzie

więc witam się i żegnam
Tancerko zdarzysz tylko się uczy i będzie dobrze ja dziś mam egzamin a jutro 1,w niedziele 1 eh tragedia
Stary 2009-06-05, 12:05   #2308
asiulek1705
Wtajemniczenie

Drogie koleżanki będę 3mać za Was kciuki, za te Wasze egzaminy
Stary 2009-06-05, 12:18   #2309
centipede
Zadomowienie

Szana, Tancerka, Kasia trzymam mocno kciukasy za egzaminy!

Ja z nauką idę "jak burza"(żart), patrzcie co znalazłam z tej okazji na AUKRO
http://www.aukro.ua/item650175241-sh...-katalogu.html
Dość oryginalna

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-06-05 o 12:19
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:15   #2310
obca7
Wtajemniczenie

My dzisiaj mamy grila nad jeziorkiem. a pogoda jest straszna. Raz świeci słońce raz leje deszcz. Ale będziemy siedzieć w wigwanie więc nie zmokniemy Tylko jak to się ubrać, bo nad jeziorkiem jeszcze bardziej będzie zimno. Jeszcze 45 minut i dod omku i cały weekend z Tżcikiem Nareszcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości