Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 14:10   #2731
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Nie wiem co bym zrobiła jakbym miała okres w dniu ślubu, dobrze, że biorę tabletki
Ja też planuję zamanipulować tabletkami, jeśli @ będzie przypadał na dzień ślubu. Tylko kiedyś słyszałam, że to nie zawsze jest tak pięknie i kolorowo jak się tak nie zrobi przerwy. Podobno czasem się zdarza, że i tak jakieś krwawienie występuje. Idę w piątek do gieniusi, to się jej zapytam czy mogę sobie wcześniej zrobić taką 'próbę' i sprawdzić jak to u mnie działa, bo odobno nie wolno tego robić zbyt często.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:15   #2732
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hejka
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Obca zdrowiej szybciutko! Szkoda, że akurat z urlopem traficie w @ ale tak jak piszesz najważniejsze, że wyjedziecie razem i na pewno będzie super! Ja to się boję, żeby mi @ nie wypadła na ślub bo czasem mam tak, że pierwszy dzień to tylko ketonal i do łóżka a czasem jest w miarę ok. Mam nadzieję, że uda się ominąć
Obca, zdrowiej jak najszybciej. Szkoda czasu na choroby
Canti, od dziś myśl tylko pozytywnie!!! Słyszałaś o samospełniającej się przepowiedni? Mózg nie zna słowa NIE i trzeba go wyrzucić ze słownika. Jak będziesz sobie mówić: "Nie chcę @ w dzień ślubu", to jest duże prawdopodobieństwo że akurat wtedy przyjdzie (bo złe fluidy do nas wracają). Od dzisiaj musisz myśleć: "Wszystko będzie super, będę się świetnie czuć"
Ale sobie pofilozofowałam
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

zaliczyło tylko 20 osób na 100-poprawa w piatek
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
to do nauki i głowa do góry... ciesz się, że w piatek a nie we wrzesniu
Właśnie miałam napisać to samo co lusmarija. Dobrze, że nie wrzesień
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:16   #2733
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja też planuję zamanipulować tabletkami, jeśli @ będzie przypadał na dzień ślubu. Tylko kiedyś słyszałam, że to nie zawsze jest tak pięknie i kolorowo jak się tak nie zrobi przerwy. Podobno czasem się zdarza, że i tak jakieś krwawienie występuje. Idę w piątek do gieniusi, to się jej zapytam czy mogę sobie wcześniej zrobić taką 'próbę' i sprawdzić jak to u mnie działa, bo odobno nie wolno tego robić zbyt często.
.

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-09 o 14:24
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:16   #2734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

no to się uczdo piątku kupa czasu

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
pamiętam jak przed studniówką mama i teściowa nie pozwoliły mi i tżtowi jechać na zimowy kulig żebyśmy sobie nic nie zrobili, a przed maturami gotowały zupki i nie pozwalały jeść lodów żebyśmy się nie zatruli jakimś obcym jedzeniem- to ciekawe co będzie przed slubem
zabawne

Cytat:
ja raz przesunęłam i nic mi się nie działo.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:21   #2735
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Kasia 3mam kciuki i nie martw się, napewno zaliczysz ten egzam głowa do góry
Nie wiem jaką macie pogodę ale u mnie jest 29stopni, słońce grzeje i nie ma czym oddychać
Przed chwilą skończyłam piec tort dla mamy, jutro ma imieniny, zostało mi sporo truskawek i tak się nimi objadłam że chyba pęknę
Stary 2009-06-09, 14:33   #2736
tancerka212
Zakorzenienie

u mnie jest 27 stopni i też duchota jak nie wiem.. z tego wszystkiego zaczęłam się zastanawiać jak ja przeżyję jak w dniu ślubu będzie ze 30 stopni a ja w długiej sukni będę musiała paradować i jeszcze się pięknie prezentowac oby tylko makijaż nie spłynął z potem i z włosów nie zrobiły sie kluski bo to naprawdę moze być męczarnia.. niby się by chciało piękną słoneczną pogodę ale coś czuję że jak będzie nieciekawie to wcale się nie zmartwię za bardzo
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:40   #2737
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
u mnie jest 27 stopni i też duchota jak nie wiem.. z tego wszystkiego zaczęłam się zastanawiać jak ja przeżyję jak w dniu ślubu będzie ze 30 stopni a ja w długiej sukni będę musiała paradować i jeszcze się pięknie prezentowac oby tylko makijaż nie spłynął z potem i z włosów nie zrobiły sie kluski bo to naprawdę moze być męczarnia.. niby się by chciało piękną słoneczną pogodę ale coś czuję że jak będzie nieciekawie to wcale się nie zmartwię za bardzo
Ja dlatego właśnie zapuszczam włosy i pomimo, że wolę siebie w grzywce, to na weselu chcę mieć upięte włosy, bo się boję, że spocona grzywka przyklei mi się do czoła i będę wyglądać okropnie. Myślę, że jeszcze z 2 miesiące i będę tę moją grzywkę mogła już za ucho zakładać bez spinek.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 14:46   #2738
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tylko przez @ to od razu lenia dostałam i pewnie z łóżka się nie wygramolę do południa
dziewczyny na was na prawde tak bardzo oddzialuje @
czytam tu o jakis strasznych przejsciach i zastanawiam sie czy nie jestem jakas dziwna, bo w ogole nie odczuwam zadnych negatywnych skutkow @ nic mnie nie boli, psychika w porzadku, wszystko zawsze ok zadnych pms-ow tez nie doswiadczam

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Kubusewo przeczytaj sobie jeszcze raz to co Ci odpisałysmy kiedyś na PW na Twoje pytanie mam nadzieje, że pamietasz...
a później mów dopiero że się czepiamy

naprawdę wyluzuj troszkę a nawet troszke bardziej
zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
samoa wez gleboki oddech puknij sie ze 100 razy w glowe a potem na mnie wyskakuj z pazurami..
potraktowalas mnie tak jakbym narzygała Ci na twarz... a to jzu lekka przesada

oj kubusewo baaaaaaaaaaaaaaaaardzo wyolbrzymiasz
proponuje melise

Cytat:
A powiedz mi gdzie najlepiej szukać jakichs apartamentów w Chorwacji?Jest jakaś stronka przez która Wy szukaliście?
a co tez sie wybieracie do Chorwacji?
a moze z nami? (tylko jeszcze o tym nie wiemy )
w jaki rejon chcecie jechac?

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A wiecie co mój tż zrobił. Zarezerwował sobie urlop bez porozumienia ze mną Jedziermy nad morze a ja akurat będę @ miała. A nie chce kombinować z tabsami i przerwy nie robić.
za późno już żeby zmieniać termin urlopu. Ale i tak Najważniejsze że będziemy razem a te 4 dni z @ jakoś przeboleje
dlaczego nie chcesz pokombinowac?
ja juz wiele razy sobie przesuwalam @ - fajna sprawa
bo jednak @ uniemozliwia pewne rzeczy i lepiej na wczasach nie miec (no chyba, ze wam z TZem nie przeszkadza )

Cytat:
13 lipca. Jedziemy do Władysławowa W zeszłym roku też byliśmy i bardzo nam się podobało I tam Tż mi się oświadczył
tez tam bylam w zeszlym roku na super campingu - widok z namiotu mielismy na morze (bo camping byl na klifie) a zejscie z klifu prosto na plaze. oj cudownie bylo grillowac z widokiem na morze tylko pogoda byla taka se pol dnia padalo, a pol dnia swiecilo slonce i tak codziennie o tu bylismy http://www.pole-horyzont.pl/galeria/dsc07370.jpg

Cytat:
mi sie nigdy nie zdarzylo zeby cos poszlo nie pomysli biore tabsy=nie ma @ jak juz wczesniej pisalam - wielokrotnie sprawdzone

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 14:53
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 14:53   #2739
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
czytam tu o jakis strasznych przejsciach i zastanawiam sie czy nie jestem jakas dziwna, bo w ogole nie odczuwam zadnych negatywnych skutkow @ nic mnie nie boli, psychika w porzadku, wszystko zawsze ok zadnych pms-ow tez nie doswiadczam
ja dzien czy dwa przed @ czuję się bardziej rozdrażniona- np wczoraj myślałam że pozabijam dzieci na placu zabaw bo halasowały i darły się i piszczały, a potem sąsiad zaczął na górze odbijać sobie piłkę o podłogę i też mnie mało szlag nie trafił no a jak już dostanę @ to pierwszego dnia zawsze boli mnie brzuch- czasem nawet dwie tabletki muszę wziąć bo jedna nie pomaga... a potem już wszystko ok więc niby nic wielkiego ale jednak czuje sie to wahnięcie nastroju przed @
Stary 2009-06-09, 14:56   #2740
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
ja raz przesunęłam i nic mi się nie działo.
Cytat:

bo jednak @ uniemozliwia pewne rzeczy i lepiej na wczasach nie miec (no chyba, ze wam z TZem nie przeszkadza )
(...)
mi sie nigdy nie zdarzylo zeby cos poszlo nie pomysli biore tabsy=nie ma @ jak juz wczesniej pisalam - wielokrotnie sprawdzone

No to dobrze. Ja być może słyszałam o jakiś skrajnych przypadkach. Ale i tak spytam się w piątek gieniusi o statystyki.

A co do objawów @. To Ja kiedyś jeszcze jak miałam naście lat, to miałam takie bóle, że tylko leżałam zwinięta w kłębuszek i czekałam, aż ktoś przyjdzie i mi poda Ibuprom, bo sama nie mogłam się ruszyć. Straszne to było. Potem już brałam tabletki jak tylko lekko zaczynało boleć. A jeśli chodzi o wahania nastroju w tym czasie, to TŻ lubi jak mam @ bo jestem wtedy podobno strasznie kochana i taka przytulanka milusia.
Stary 2009-06-09, 14:59   #2741
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dlatego właśnie zapuszczam włosy i pomimo, że wolę siebie w grzywce, to na weselu chcę mieć upięte włosy, bo się boję, że spocona grzywka przyklei mi się do czoła i będę wyglądać okropnie. Myślę, że jeszcze z 2 miesiące i będę tę moją grzywkę mogła już za ucho zakładać bez spinek.
ja wole siebie w rozpuszczonych, ale tylko dlatego bedę miala spięte, zeby nie wyglądały jak kluski

Cytat:
a co tez sie wybieracie do Chorwacji?
a moze z nami? (tylko jeszcze o tym nie wiemy )
w jaki rejon chcecie jechac?
chyba mnie samą na plecy byście musieli wziąć Tz nie dostanie urlopuNawet nie wiem na jesień nam sie uda, ale na szczęście wyjazd na deske tez mnie zadowoli Ale mielismy wplanach Chorwację z namiotem w tym roku, troche ta praca pomokplikowała, ale nie ma tego złegoZastanawiam sie czy nie zaproponowac rodzicom, bo mama ma calutki sierpień wolny a tata jak mu sie chce ma urlop, więc rozkminiam gdzie by ich wyciągnąć i tak pomyślałam o tej Chorwacji, bo tak piszecie, ze można w ciemno jechać, więc pewnie sa jeszcze jakies wolne apartamenty. Oni pewnie będa chcieli francję, więc niech im bedzie, ale jak jest okazja sie gdzies ruszyć to czemu nie. Pewnie i tak skończy sie nam polskim morzem, bo nikomu sie nie będzie tylu km robić, ale pomyslec można

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
ja dzien czy dwa przed @ czuję się bardziej rozdrażniona- np wczoraj myślałam że pozabijam dzieci na placu zabaw bo halasowały i darły się i piszczały, a potem sąsiad zaczął na górze odbijać sobie piłkę o podłogę i też mnie mało szlag nie trafił no a jak już dostanę @ to pierwszego dnia zawsze boli mnie brzuch- czasem nawet dwie tabletki muszę wziąć bo jedna nie pomaga... a potem już wszystko ok więc niby nic wielkiego ale jednak czuje sie to wahnięcie nastroju przed @
mnie bachory denerwuja bez żadnego pms, którego i tak nie mam
Jak nie brałam t5absow to umieralam z bólu, teraz luzik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 15:05   #2742
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja wole siebie w rozpuszczonych, ale tylko dlatego bedę miala spięte, zeby nie wyglądały jak kluski
w sumie u mnie to nie robią się kluski z potu tylko włosy zaczynają się puszyć i kręcić od wilgoci i są takie puchate i pokręcone że wyglądam jakbym miała na głowie afro
no i cera- nie dość że tłusta to jeszcze w wysokich temperaturach świeci się jak świr- będę musiała się zaopatrzyć w tonę pudru
Stary 2009-06-09, 15:09   #2743
lain
Zakorzenienie

Cytat:
chyba mnie samą na plecy byście musieli wziąć Tz nie dostanie urlopuNawet nie wiem na jesień nam sie uda, ale na szczęście wyjazd na deske tez mnie zadowoli Ale mielismy wplanach Chorwację z namiotem w tym roku, troche ta praca pomokplikowała, ale nie ma tego złegoZastanawiam sie czy nie zaproponowac rodzicom, bo mama ma calutki sierpień wolny a tata jak mu sie chce ma urlop, więc rozkminiam gdzie by ich wyciągnąć i tak pomyślałam o tej Chorwacji, bo tak piszecie, ze można w ciemno jechać, więc pewnie sa jeszcze jakies wolne apartamenty. Oni pewnie będa chcieli francję, więc niech im bedzie, ale jak jest okazja sie gdzies ruszyć to czemu nie. Pewnie i tak skończy sie nam polskim morzem, bo nikomu sie nie będzie tylu km robić, ale pomyslec można
na dach albo do bagaznika
my w sumie od razu pomysl Chorwacji z namiotem skreslilismy, bo pod namiot bierzemy tyle rzeczy ze musielibysmy jechac autem w dwojke, a to sie kompletnie nie oplaca, szczegolnie biorac pod uwage, ze pola namiotowe tam wcale nie sa takie tanie (a za apartament liczymy ok 15 euro od osoby - tak bedziemy szukac).
podobno do Chorwacji spokojnie mozna jechac w ciemno. znajomi w zeszlym roku jechali na poczatku sierpnia (czyli szczyt szczytow sezonu) i mogli sobie przebierac w ofertach na miejscu
mam nadzieje, ze uda sie znalezc jakis fajny apartamencik z widokiem na morze o np. cos takiego http://www.zakwaterowaniewchorwacji....artmani-hrbat/
Stary 2009-06-09, 15:19   #2744
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
O tym samym myślałam upał nie jest wskazany w dniu wesela (przynajmniej dla mnie). I tak będę zestresowana, a dodatkowo martwiłabym się o makijaż i włosy Szkoda, że pogody nie możemy sobie zamówić
Stary 2009-06-09, 15:19   #2745
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na dach albo do bagaznika
my w sumie od razu pomysl Chorwacji z namiotem skreslilismy, bo pod namiot bierzemy tyle rzeczy ze musielibysmy jechac autem w dwojke, a to sie kompletnie nie oplaca, szczegolnie biorac pod uwage, ze pola namiotowe tam wcale nie sa takie tanie (a za apartament liczymy ok 15 euro od osoby - tak bedziemy szukac).
podobno do Chorwacji spokojnie mozna jechac w ciemno. znajomi w zeszlym roku jechali na poczatku sierpnia (czyli szczyt szczytow sezonu) i mogli sobie przebierac w ofertach na miejscu
mam nadzieje, ze uda sie znalezc jakis fajny apartamencik z widokiem na morze o np. cos takiego http://www.zakwaterowaniewchorwacji....artmani-hrbat/
my chcielismy namiot, bo chcieliśmy objechac Chorwację wzdłuż wybrzeża i Czarnogórę. Ale tam taniutko Fajny ten apartamencik
Dla mnie najlepiej byłoby w okolicach Splitu, bo bodajże Norwegian tam lata i jakby tz udało sie choc jeden dzien wolnego wziąć, to przy jego trzydniowym weekendzie mógłby sie wbić na cztery dniZaraz sobie obczaje jak z lotami jest, bo moze sami bysmy wyskoczyli na weekendMoze akurat bedzie sie opłacało, chociaz wątpię, ale co tam, sprawdzic nie zaszkodzi
Stary 2009-06-09, 15:25   #2746
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Szkoda, że pogody nie możemy sobie zamówić
tylko jaką bym tą pogodę wtedy sobie zamówiła to nie wiem żeby swieciło słońce bo wtedy są ładne zdjęcia ale żeby nie było gorąco bo będę spocona, żeby nie było atmosfery przed burzą bo wtedy duszno jest strasznie i pot się leje, mógłby wiać średni wiaterek ale nie za mocny żeby mi welon nie latał hehehe ja to mam wymagania ale tak naprawdę to ja się nawet deszczu nie boję- byleby burzy nie było bo się będę bała i zamoczę sobie suknię jak będzie deszcz zacinac
Stary 2009-06-09, 15:28   #2747
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my chcielismy namiot, bo chcieliśmy objechac Chorwację wzdłuż wybrzeża i Czarnogórę. Ale tam taniutko Fajny ten apartamencik
Dla mnie najlepiej byłoby w okolicach Splitu, bo bodajże Norwegian tam lata i jakby tz udało sie choc jeden dzien wolnego wziąć, to przy jego trzydniowym weekendzie mógłby sie wbić na cztery dniZaraz sobie obczaje jak z lotami jest, bo moze sami bysmy wyskoczyli na weekendMoze akurat bedzie sie opłacało, chociaz wątpię, ale co tam, sprawdzic nie zaszkodzi
to my sie chcemy pobyczyc na plazy, posnurkowac, poimprezowac, pozwiedzac okolice
wlasnie chcemy gdzies za Split na Riwiere Makarska jechac tak zeby bylo w miare niedaleko Omisa (to tez za Splitem troszke), bo stamtad sie jedzie na rafting
no i tym razem chcemy na czesc kontynenatalna, bo na wyspie juz bylismy na obozie (na Solcie - plynie sie na nia wlasnie ze Splitu to wtedy objechalismy cala wyspe autostopem )

pewno sie samolotem bedzie srednio oplacac, bo nie slyszalam o tanich lotach do Chorwacji

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 15:29
Stary 2009-06-09, 15:28   #2748
Samoa
Zakorzenienie

bez sensu, tylko z Wawy lataja do Chorwacji. Z Krk tylko do Skandynawii.
Lain a wiesz, że w Norwegii mozna nurkować z orkami??Nie w żadnym delfinarium tylko normalnie w morzu
Stary 2009-06-09, 15:34   #2749
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain a wiesz, że w Norwegii mozna nurkować z orkami??Nie w żadnym delfinarium tylko normalnie w morzu
to musi byc super sprawa
w ogole: zorze polarne, nurkowanie z orkami, fiordy - oj trzeba bedzie kiedys odwiedzic Norwegie
ciekawe ile taka przyjemnosc kosztuje, bo pewno nie malo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 15:41   #2750
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to musi byc super sprawa
w ogole: zorze polarne, nurkowanie z orkami, fiordy - oj trzeba bedzie kiedys odwiedzic Norwegie
ciekawe ile taka przyjemnosc kosztuje, bo pewno nie malo
własnie nie tak duzo, bo 850 zł, ale przy wykupieniu wycieczki za 470 zł, czyli nie ma tragediitylko nie ma szczegółowo napisanego czy trzeba miec swoj sprzęt... bo jest tez cena 6500 zł, bardziej prawdopodobna masz tu linki różne www.orcanorway.info
www.lofotdykk.no
www.tysfjord-turistsenter.no
www.lofoten-opplevelser.no
w NG Traveler jest artykuł
Stary 2009-06-09, 15:42   #2751
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o matko zamarzam na samą myśl o kąpieli w norweskim morzu- od razu widzę siebie w kurtce zimowej jak się rozbieram nad jeziorkiem do bikini i siup do lodowatej wody
nie no bywa też tam ciepło ale jak słońce grzeje to jakoś tak dziwnie i ostro że od razu przypieka... nie dziwne że wszyscy ludzie mają tam dosłownie białą skórę i białe włosy ale dziewczyny to wszystkie tak samo wyglądają normalnie jednej od drugiej nie można odróżnic- byłam tam dwa razy po miesiącu i widziałam aby jedną brunetkę- ale ona się nie liczy bo widać było że to jakaś murzyneczka przyjezdna
Stary 2009-06-09, 15:44   #2752
lain
Zakorzenienie

Cytat:
o matko zamarzam na samą myśl o kąpieli w norweskim morzu- od razu widzę siebie w kurtce zimowej jak się rozbieram nad jeziorkiem do bikini i siup do lodowatej wody
oj Tancereczko, ale to sie w specjalnych piankach plywa takich, ze ci temperatura wody zwisa
Stary 2009-06-09, 15:47   #2753
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

uff, ja już po fuksiara jestem, bo dostałam w miarę łatwą grupę z pierwszego (a grup było 8) a z drugiego dał łatwe pytania, ogólne takie, więc jestem zadowolona
co do @ to ja w ogóle nie zauważam że mam, ale mimo wszystko w dzień ślubu bym nie chciała biegać z podpaską (bo tamponów nie powinnam, łapię często infekcje i gin kazała unikać) Z tego względu też nie wyobrażam sobie wyjazdu wakacyjnego z @ bo dla mnie wyjazd=woda, woda i jeszcze raz woda. Jakbym musiała to wiadomo, ale wolę nie ale nie wierzę w to, że myślenie "ja nie chcę o podczas ślubu" spowoduje że będziemy je mieć owszem, stres może poprzesuwać i często tak jest w przypadku ślubów ale na pewno nie od samego myślenia i "przywoływania"
PMS-a nie miewam a dzieci też mnie wkurzają, w ogóle u nas teraz w niektórych tramwajach dzieci zapowiadają przystanki, nie znoszę tego, zawsze podkręcam muzykę na full Wiem, że niby ze swoim to inaczej ale dużo się teraz mówi o kobietach, które zdecydowały się na dziecko bo mąż chciał albo z powodu presji otoczenia i żałują i pomimo że kochają je to czują, że dziecko zmarnowało im życie i nie jest to depresja poporodowa... I nie bardzo mi się chce wierzyć, że tak nagle bym była szczęśliwa choć na 100% jak by się zdarzyło to będziemy je kochać. Nie dojrzałam jeszcze do tego, żeby poświęcić swoją przyjemność, swój sen i nasze romantyczne wieczory i wypady do kina, może kiedyś dojrzeję, może nie
Kasia, nie przejmuj się, teraz spokojnie się przyłóż i na pewno zdasz
Stary 2009-06-09, 15:49   #2754
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
oj Tancereczko, ale to sie w specjalnych piankach plywa takich, ze ci temperatura wody zwisa
no chyba ze tak ale najpierw sobie chyba trzeba przerembel wykuć żeby do tej wody się dostać nie no żartuję hehe ale naprawdę tam jest tak zimno ze nie wyobrażam sobie jak tam można pojechać na wakacje brrrrrrrrrr.... jak ja się tam pakuję to same grube polary, czapka, szalik i rękawiczki to w pierwszej kolejności idą do torby a przecież ja wyjeżdżałam zawsze na przełomie lipca i sierpnia
Stary 2009-06-09, 16:03   #2755
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba ze tak ale najpierw sobie chyba trzeba przerembel wykuć żeby do tej wody się dostać nie no żartuję hehe ale naprawdę tam jest tak zimno ze nie wyobrażam sobie jak tam można pojechać na wakacje brrrrrrrrrr.... jak ja się tam pakuję to same grube polary, czapka, szalik i rękawiczki to w pierwszej kolejności idą do torby a przecież ja wyjeżdżałam zawsze na przełomie lipca i sierpnia
hehe to samo pewno powiedzialby taki Egipcjanin po wizycie nad Baltykiem

dla mnie wakacje to niekoniecznie zar z nieba i plazowanie, wiec lazenie po fiordach czy nurkowanie z orkami bardzo by mi odpowiadalo
Stary 2009-06-09, 16:10   #2756
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to samo pewno powiedzialby taki Egipcjanin po wizycie nad Baltykiem
ja jestem właśnie taką egipcjanką mi musi być ciepło bo inaczej nie odpocznę tylko będę dygotac
ale jak nie przeszkadzają ci temperatury to możesz startować do norwegii- nawet ci dam namiary na prom do Szwecji hehe chyba że samolotem chcesz leciec
Stary 2009-06-09, 16:13   #2757
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hejka
Obca, zdrowiej jak najszybciej. Szkoda czasu na choroby
Hej: Dzięki Jedyny plus choroby, że sie wyśpię wreszcie
Cytat:

Widzę, że u Was tez takie debile profesorki są . Ale głowa do góry, poucz się jeszcze i na pewno zdasz

Cytat:

dlaczego nie chcesz pokombinowac?

tez tam bylam w zeszlym roku na super campingu - widok z namiotu mielismy na morze (bo camping byl na klifie) a zejscie z klifu prosto na plaze. oj cudownie bylo grillowac z widokiem na morze tylko pogoda byla taka se pol dnia padalo, a pol dnia swiecilo slonce i tak codziennie o tu bylismy http://www.pole-horyzont.pl/galeria/dsc07370.jpg
Ja wczasie @ żadnych bóli nie odczuwam najchętniej bym przespała cała A kombinować nie chcę, bo się boję, że coś złego będzie się działo. Przed wakacjami idę do gina jeszcze więc się go zapytam czy mogę kombinoiwać
A co do ostatniego stwierdzenia to przeszkadza, ale te 4 dni wytrzymamy :P hehehe
A my jak byliśmy na wakacjach to było strasznie ciepło. Opaliłam się wtedy jak nigdy

A u nas burza jest PAda jak nie wiem co i błyska się. Wyłączam komputer żeby mi się nie spalił:P
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 16:20   #2758
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak nie przeszkadzają ci temperatury to możesz startować do norwegii- nawet ci dam namiary na prom do Szwecji hehe chyba że samolotem chcesz leciec
nie przeszkadzaja nic a nic o ile jest cos fajnego do roboty to temperatura schodzi na dalszy plan kiedys nie znosilam zimy - a odkad jezdze na desce kazdego roku czekam na zime

z Krk sa baaardzo tanie loty do Norwegii
no, ale Norwegie zostawiamy sobie na przyszlosc, na wieksza ilosc kaski teraz na tapecie jest Chorwacja

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
A co do ostatniego stwierdzenia to przeszkadza, ale te 4 dni wytrzymamy :P hehehe
A my jak byliśmy na wakacjach to było strasznie ciepło. Opaliłam się wtedy jak nigdy
no my cos z pogoda kiepsko trafilimy cos tam sie opalilismy przez te kilka godzin dziennie jak swiecilo slonce, ale przez to, ze codziennie cos tam popadywalo to szalu nie bylo
przez to TZ zostal mistrzem takiego jednego flippera przy deptaku
no coz, chcialoby sie rzec - w czasie deszczu dzieci sie nudza

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 16:22
Stary 2009-06-09, 16:40   #2759
tancerka212
Zakorzenienie

my też jak byliśmy we władysławowie to pogoda była kiepska i mało się opalaliśmy i leżeliśmy na plaży bo nawet jak nie padało to potem plaża była mokra no ale za to w ośrodku mieliśmy darmowy basen tylko przedtem trzeba było się na recepcji zapisać żeby ratownika podesłali bo obowiązkowy na basenie jak ktoś w nim pływa i ten ratownik taki biedny był bo często tylko my z tżtem we dwoje byliśmy i się wygłupiać chcielismy a on tak siedzieć musiał i patrzec tym bardziej że ja pływać nie umiem i się uzbroiłam w jakieś rękawki żeby się nie utopić i poimprowizować pływanie ciekawe co on sobie myslał tak sie gapiąc na mnie dałna basenowego i tżta który mnie chciał nauczyć pływac.. ale za to w siatkówkę wodną sobie pogralismy troszkę i takie tam w dodatku na początku dali nam pokój 2 osobowy ale okazało się że nie ma w nim prądu i dali nam wielki 4 osobowy pokój z telewizorem itp więc sobie połączyliśmy łóżka i żyć nie umierac
Stary 2009-06-09, 16:47   #2760
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my też jak byliśmy we władysławowie to pogoda była kiepska i mało się opalaliśmy i leżeliśmy na plaży bo nawet jak nie padało to potem plaża była mokra no ale za to w ośrodku mieliśmy darmowy basen tylko przedtem trzeba było się na recepcji zapisać żeby ratownika podesłali bo obowiązkowy na basenie jak ktoś w nim pływa i ten ratownik taki biedny był bo często tylko my z tżtem we dwoje byliśmy i się wygłupiać chcielismy a on tak siedzieć musiał i patrzec tym bardziej że ja pływać nie umiem i się uzbroiłam w jakieś rękawki żeby się nie utopić i poimprowizować pływanie ciekawe co on sobie myslał tak sie gapiąc na mnie dałna basenowego i tżta który mnie chciał nauczyć pływac.. ale za to w siatkówkę wodną sobie pogralismy troszkę i takie tam w dodatku na początku dali nam pokój 2 osobowy ale okazało się że nie ma w nim prądu i dali nam wielki 4 osobowy pokój z telewizorem itp więc sobie połączyliśmy łóżka i żyć nie umierac
no ale to jednak tak glupio jechac przez cala Polske i wydawac kase tylko po to zeby sobie posiedziec w hotelowym pokoju i poplywac w basenie rowniez dobrze mozna sobie posiedziec w pokoju w domu i isc na miejski basen lub do aqua parku
moj TZ w zeszlym roku stwierdzil, ze nad polskie morze nie planuje wracac. no moze kiedys raz pojedzie z dziecmi zeby zobaczyly kawalek swojego kraju

ja juz prawde mowiac wole jechac tam gdzie jest gwarancja pogody, a wcale nie wychodzi to drozej niz nad Baltykiem z reszta w Baltyku to ja bym sobie nie posnurkowala za bardzo co najwyzej ciemnosc bym widziala, a nie rybki i roslinki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości