|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
mes-bijoux śliczna suknia
Taka delikatna, ale ma w sobie to coś ![]() A co do bieli, to gdybym brała ślub cywilny, to pewnie też wybrałabym biel Masz rację - ślub to ślub
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i jasne, skoro chcesz biala slubna to czemu nie? bedziesz 2 razy wystepowac w slubnej sukience ![]() i nie podoba mi sie sformulowanie tylko cywilny, slub to slub ![]() gdybym ja miala brac odzielnie slub cywilny i koscielny to na ten pierwszy bym wybrala biala slubna sukienke... tylko ze w wersji mini
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-06-12 o 23:56 |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
mes-bijoux naprawde jest przepiękna ta suknia
![]() ślub to ślub a poza tym na kościelny sobie trochę poczekasz to chociaż z cywilnego będziesz miała co wspominać ![]() |
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
ma.ko, Tygrryska, Stysik
![]() teraz mam tylko problem z biżu, bo sama miałam sobie zrobić, a tu nagle tak mało czasu się zrobiło w poniedziałek idę zamówić i umówić się na wzięcie wymiarów... chociaż tak się denerwuję, że przez ten tydzień już 2 kg schudłam
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
Śliczna sukienka!
Ja się zakochałam bezpowrotnie w tej: http://www.marysbridal.com/bridal/5712.htm Tylko tren bym wyćpnęła. Po prostu, ślinotoku dostaję, jak ją widzę, zwłaszcza tę górę. |
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zakochałam w tej http://cgi.ebay.de/Neues-traumhaftes...ayphotohosting Jak na razie to mój faworyt
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo kobieca, elegancka i klasyczna.
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem jaka bym chciala, ale mysle ze sukienka wielkim problemem nie bedzie i znajde fajna bez problemu
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przymierzałam takie "treniaste" i z 3 razy mniejszym trudno mi się było poruszać ![]() ale tak to ![]() ma.ko subtelna, prosta, ale elegancka MIODZIO
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
mes-bijoux Kochana nie denerwuj się tak bardzo, bo co z Ciebie zostanie do ślubu, chucherko
![]() kObra. faktycznie śliczna, ale jak to się z takim trenem poruszać hmmm? Tygrryska też tak myślę. Podejrzewam, że jak przyjdzie co do szukania po sklepach to wszystko się może zmienić A mnie się zawsze marzyła prosta sukienka, bez koła i delikatna, ale hmmm kusząca hihi
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-06-13 o 22:25 |
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
A mi podobaja się suknie z koronką i suknie w stylu empire. Na dzien dzisiejszy wybrałabym którąś z tych. Najbardziej podobaja mi sie 2 pierwsze.
|
|
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
ja też zakochałam się w drugiej i nawet przymierzałam
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mi się żadna sukienka nie podoba
jestem strasznie wybredna ![]() a to moja sala http://www.foto.pless.pl/showfoto.ph...kt=1&pagenum=1 mieliśmy brać tą; http://www.willaeureka.pl/ wchodzisz na galerię po prawej, i pierwsze zdjecie po lewej u góry, ale chcą za nią 4 tys, za samo wynajęcie a do tego mało jedzenia dają. Dlatego wybraliśmy tą I salę, wybieramy najdroższe menu - 203zł za osobę, nie płacimy za salę, a obok niej jest piękny ogród http://www.kapias.pl/content/view/19/51/lang,pl/ natomiast ptzy tej za 4 tys, jest tylko trawka, parasollki, a za płotem plac Lki, myślicie, że to dobry wybór? pozdrawiam wszystkie PM'11 ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- jakiś rok temu, gdy pracowałam na zmywaku na weselu, kobieta miała suknię w takim stylu ; http://www.annamoryto.pl/wp-content/...10/1840wa.jpeg jak ta po lewej. Chodzi mi od pasa w dół i o sam kształt. Niestety nie znalazłam takiej nigdzie i dlatego na takim obrazku:p kobieta miała ciemne wlosy, ciemną karnację, sukienka była w kolorze ercu, bez ramiączek, nie miała welonu tylko kwiat spięty z boku głowy i wyglądała fantastycznie!
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że zabawa na niej będzie przednia i ten ogród bajowy... mes-bijoux dobrze, że teraz schudłaś zanim zdążyli suknię uszyć kObra ja słyszałam ze suknie z trenem są tylko do kościoła a później się je jakoś podpina, więc może nie będzie tak źle w tym tańcu
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze jak tak czytam wasze wypowiedzi to jestem przerażona, my nie możemy znaleźc żadnej sali
![]() Niektóre są piękne ale drogie, a te tańsze idealne pod względem cenowym i nawet wizualnie nie są złe ale zawsze jest jakaś jedna wada albo jakaś zła opinia o obsłudze albo właścicielu. No i co tu zrobić, a wesele ma być na 130 osób i do tego trzeba noclegi zalatwić dla połowy ![]() niunia32 KIM to chyba kostuchna albo podlesie
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
wioolusiaaa śliczna sala
![]() Stysik wiesz... nie chcę chyba bardzo chudnąć (i ja to mówię ), bo bioder w mojej kiecce i tak nie widać, a szkoda by mi było mojego biustu, którego najpierw ubywa, a który jest mocno eksponowany. Poza tym mój TŻ nie może patrzeć na moje 62 w talii i uważa, że powinnam utyć. ![]() ale ja i tak wiem swoje
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
mes-bijoux 62 w talii?? wow hehe To faktycznie jesteś szczuplutka
![]() wioolusiaaa fajna ta sala i najważniejsze, że otoczenia też śliczne. Zawsze można wyjść na świeże powietrze i do tego takie widoczki rewelka.nicolaaa wybór sali często bywa trudny. U mnie w mieście sa tylko 3 (z tego 2 jednego właściciela), więc dużego wyboru nie mieliśmy. Jeśli chodzi o właściciela, to wybraliśmy "mniejsze zło", bo każdy z nich coś tam ma
|
#1188 |
|
Rozeznanie
|
ale 94 w biuście i jeszcze więcej w biodrach
![]() jeżeli chodzi o opinie... nie warto się nimi strasznie przejmować. Zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie coś pasowało jak wczasowiczom w Barcelonie to, że za dużo wśród nich obcokrajowców, a we Francji nie na się dogadać z większością po angielsku
|
|
#1189 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam nie ufam podpinanym trenom, nie podoba mi się to w jaki sposób są one podpinane, i jedyne na co mogę pójść to na kompletny odpinany tren. Albo w ogóle do usunięcia.
![]() Dół może nie jest jakiś super, ale mam ślinotok na samą górę. ![]() I najlepsze jest to, że znalazłam dziewczynę, co za 1000 zł chce ją sprzedać i coraz bardziej mnie korci, żeby ją kupić i przerobić ten nieznośny dół. Bo i tak trzeba by było ją skrócić, więc i z trenem można by coś wymyśleć.
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś z was szerokie ramiona? ja mam ten problem, tzn nie bardzo, ale ciut szerokie mam
jestem szczupła. Jaką sukienkę wybieracie dla siebie ?
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
No to figurkę masz świetną. A ile masz wzrostu??
Ja niestety jestem dość niska (jedyne 160cm) a w talii mam co najmniej 10 więcej niż Ty ehhh(właśnie dawno się nie mierzyłam). Mnie by się teraz przydało schudnąć tak jak Ty teraz. Takie 2 tygodnie -4 kg i byłoby super hehe/ ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Ja myślę, że co do sukienki to wszystko się zmienić jak zaczniemy szukać odpowiedniej dla siebie. Może być tak, że w tej która mi się podoba będę wyglądała źle, więc będę szukała innej. Na razie to trudno powiedzieć. Ale wiem, że chcę jednolitą (nie gorset i spódnicę), bez koła i delikatną. Jestem mała i w ogromnej sukni będę wyglądała jak beza, tym bardziej, że za szczupła nie jestem.
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
kObra wydaje mi się, że spoko można przerabiać, a tysiak za suknię to świetna okazja (nawet jeśli jest używana, to tylko raz, więc nie zdążyła się spsuć
- sam fakt "secondhandowości"). Chociaż z drugiej strony, może do czasu ślubu jeszcze zmienisz koncepcję i będzie klops ')ma.ko dzięki, a wolałabym mieć mniejsze te biodrzyska, ale takie kości, taka figura... każdej coś zawsze nie pasuje. Wzrost - 168 wioolusiaaa nie wiem, co Ci doradzić. Najlepiej - tak jak napisała ma.ko - poprzymierzać. Myślę, ale tylko tak sobie głośno myślę, że princesski z odkrytymi ramionami byłyby dobre. Szeroki dół odciągnie uwagę od ramion, a przy jego obfitości - ramiona będą drobniejsze
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
Ramiona wyglądają drobniej przy sukienkach na szyje. Wtedy dekolt jest w kształcie litery "V" co przyciąga uwagę,a odciąga uwagę od obfitych ramion
.
|
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co myślicie o tych sukienkach?
Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-06-14 o 16:51 |
|
|
|
#1195 |
|
Rozeznanie
|
<- to myślę, bardziej pierwsza
|
|
#1196 |
|
Rozeznanie
|
A mnie się bardzo druga podoba. Niczym grecka bogini.
|
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
tez mi sie bardziej pierwsza podoba tyle ze szkoda ze nie widac dolu. ![]() dziś przez godzine molestowałam tż ogladaniem sukien ślubnych. Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-06-14 o 20:16 |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez pokaze kilka sukienek
![]() niestety nie sa to zbyt duze i wyrazne zdjecia ale mam nadzieje ze mniej wiecej widac o co chodzi ![]() podobaja mi sie koronki i raczej u mnie odpadaja sukienki bez ramiaczek |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Jestem tego samego zdania co mes-bijoux - BOSKIE są!!
hecate5 mój mówi, że jeszcze za szybko na oglądanie sukien więc narazie daję mu spokój. Ale opisowo wie jaką chcę ![]() Skoro już mamy chrapki na suknie ślubne, to ja też wkleję jeszcze kilka, które mi się podobają, oczywiście poza moją faworytką http://cgi.ebay.de/Neues-traumhaftes...ayphotohosting , którą niedawno pokazywałam ![]() I przepiękny bukiet na ostatnim zdjęciu
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba się nakręcamy hehe
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Taka delikatna, ale ma w sobie to coś 

z czerwonej byłabym zadowolona, ale nie było, a mi się już nie chce chodzić i szukać, bo się zakochałam.

- jest naprawdę wesoło!

jestem strasznie wybredna 
a do tego mało jedzenia dają. Dlatego wybraliśmy tą I salę, wybieramy najdroższe menu - 203zł za osobę, nie płacimy za salę, a obok niej jest piękny ogród