|
|
#151 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Free Samples część IV
Cytat:
ja z vichy tez nic nie dostalam jeszcze, ale terzeba czekac cierpliwie ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
wazne ze dostałas :P ale w maju chyba nie bylo zadnego Skarbu z takimi gratisami... no chyba, ze byl ale sie szybko zmył jak wszyscy zobaczyli takie gratisy
|
||
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynku pamietacie jak oststnio wam pisałam ze YR przysłało mi jedna probke? Napisalam do nich maila że tak się nie traktuje przyszłych kilentów 1 probka? I co ja mam wyprobować? Dziś dostałam od nich paczke a tam 22 probki!! Kremy podklady balsam na cellulit i perfumy (tzn takic chusteczki perfumowane)
Jestem zadowolona! Z Vichy dostałam paczke dzis a wypełniałam około meiesiąc temu Podklad i krem po 1,5 mililitra i maleńka tubecza 5 ml kremu złuszczającego. Owocny dzień!! |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
U mnie pozytyw z PARFUMICO.
“Death is a natural part of life. Rejoice for those around you who transform into the Force. Mourn them do not. Miss them do not. Attachment leads to jealously. The shadow of greed, that is.” “Train yourself to let go of everything you fear to lose.” |
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
A ja dostałam takiego mejla
"Zostałaś wylosowana jako jedna z 35 osób, które otrzymają tabakę Ozona Snuffy dla siebie. Dziękujemy za wzięcie udziału w akcji!" Nareszcie cos dostane z U-U, bo juz zwątpiłam. Moj męzczyzna dostał dzisiaj Vichy, w ładnej torebeczce, dwa kremy przeciwzmarszczkowe (był faktem oburzony) w saszetkach, i dwie małe tubki - jedna kremu nawilazajcego do twarzy a druga zelu do mycia twarzy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524265 Moj wąteczek wizazowy ![]() http://koralikowaweraph.blogspot.com/ Moja koralikowa strona ![]() Edytowane przez weraph Czas edycji: 2009-06-15 o 15:21 |
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
O, i ja tez dostałam z Vichy, krem nawilzający, podkład i krem złuszczający.
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w skrzynce pusto,na maila tylko prośba o raport z uu
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
weraph też dostanę tabakę :P
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
A wysłałam e-mile do La Roche Porsay tygo co któraś z was pisała o darmowe próbki ( nie pamiętam , która to była)
![]() No i tak mi napisali.. Szanowna Pani, Dziękuję w imieniu firmy za zainteresowanie naszymi kosmetykami. Największą troską marki La Roche Posay jest zdrowie i satysfakcja jej konsumentów. Apteka to jedyne miejsce, w którym może Pani nie tylko kupić nasze produkty, ale również dokładnie obejrzeć produkt i przeczytać wyczerpujące informacje na etykiecie, co z pewnością ułatwi dobranie odpowiedniego kosmetyku, tam też może otrzymać Pani odpowiednie próbki. Farmaceuta zaś będzie najlepszym doradcą, ponieważ doskonale zna produkty La Roche Posay, a po zapoznaniu się z typem Pani skóry, dobierze odpowiedni dla niej produkt. Jego ekspertyza będzie gwarancją właściwej pielęgnacji. W bogatej ofercie La Roche Posay znajdują się specjalistyczne linie do cery z problemami, do skóry suchej, mieszanej, starzejącej się itd., do pielęgnacji włosów i ciała. Nasze wieloletnie doświadczenie oraz badania i testy naukowe dowodzą, że tylko dobrze dobrany kosmetyk może odegrać korzystną rolę. Mając nadzieję, że zostanie Pani stałą konsumentką La Roche Posay, życzę zadowolenia z naszych produktów. Z poważaniem Serwis Konsumencki La Roche Posay _________________________ _____________ Czyli negatyw ;( A wy dostałyście próbki od La Roche Posay? |
|
|
|
#161 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja również dostałam negatyw, ale napisałam też z mamy e-maila i nie odpisali. Czyli miejmy dobrą nadzieję ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Szanowna Pani xxxxxxxxxxxxxxx, W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za ponowny kontakt oraz przekazaną informację. Uprzejmie informuję, iż aktualnie nie dysponujemy większą ilością próbek przeznaczonych do pielęgnacji cery suchej. |
||
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jakos listonosz spi
ale mam nadzieje ze przjdzie taki dzień i wszystko na co czekam pojawi sie w skrzynce a Wy na co terazczekacie?? ja na Vichy, Daxa(kóry posłł pozytyw i slad się urwał), always, paczke z konkursu Astra.. i juz więcej nie pamiętam hehe
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, u mnie zawsze dorzucają Skarb do reklamówki z zakupami, a czasami można sobie samemu wziąć.
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
ja dziś wzięłam dwa skarby i wypróbuję ten olejek
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś Always
i mail od Currary, że jutro wyślą próbki
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie tylko z Always. Dali tylko 1 podpaskę.;|
A jak robiłam w Rossmanie to mi dali taki prezencik i to były 4 podpaski Always w takim samym opakowaniu co mi dzisiaj przyszło . |
|
|
|
#169 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() miałąm co czytać w autobusie w drodze do domu
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wreszcie currara odpisała
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj Royal Canin i Vichy dla mamy (3 próbki w saszetkach i jedna w tubce). Nie moge się doczekać paczki z Astry :p
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś 'nowość' od always... Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2009-06-15 o 20:50 |
|
|
|
|
#173 | |
|
DOMator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
U mnie Skarb leży zawsze przy kasie, a że w Rossmannie jestem bardzo często to przeważnie co miesiąc gazetkę mam (niestety szybko schodzą) a szczerze mówiąc pierwsze próbki jakie widziałam w tej gazecie to te z Nivea krem, krem pod oczy i żel.
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Pół godzinki temu kurier był z jedzonkiem dla psiaka, aż się zdziwiłam ze tak późno
|
|
|
|
#177 |
|
DOMator
|
Narazie u mnie nie ma numeru czerwcowego. Pod koniec maja pojawił się skarb majowy. Powinna być w nim jakaś próbka?
Zaintrygowała mnie ta kwestia. Czyżbym mieszkała w regionie traktowanym jako "gorszy" pod tym względem? Może zapytam o tą kwestię w mailu do rossmanna? W sumie nie próbki chodzi, ale o zasady ![]() Jutro będę w rossie, to zerknę czy jest nowy Skarb i dla pewności wezmę jakiś numer z dołu, bo w pierwszym z brzegu ktoś mógłby wyrwać próbkę i odłożyć gazetę sporwotem (chociaż zostałby przecież ślad po takim zabiegu )Rozpisałam się o rossie, a to nie rossmannowy wątek
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
no cóż wizażanki ja ide spać bo jutro przed 7.00 do Lublina
Dobranoc ;* |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam dzisiaj 3 mini dezodoranty Nivea.
Plus 5ml tubeczka z kremem Olay.
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Uh. A u mnie też z u-u o tabace xD
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

ale tego z vichy ani widu ani słychu.. nie ma a wypełniałam chyba z jakies 3miesące temu 
ja z vichy tez nic nie dostalam jeszcze, ale terzeba czekac cierpliwie 
wazne ze dostałas :P ale w maju chyba nie bylo zadnego Skarbu z takimi gratisami... no chyba, ze byl ale sie szybko zmył jak wszyscy zobaczyli takie gratisy