|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
pewnie że jestem! a co byś chciała?
![]()
#1772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1-2ml (??) A na wymianę Untitled, jak najbardziej sie piszę ![]()
Zapachy na wymianę ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=41781639 #post41781639 Edytowane przez Happiness Czas edycji: 2009-06-15 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam porządki i teraz mam do oddania:
*Calvin Klein Obsession (sephorowa) *Cerruti 1881 Collection (s.) *Davidoff Echo (s.) *Davidoff Cool Water wave (s.) *DKNY Be Delicious (f. z kartonikiem i atomizerkiem) *Dsquared She Wood *Emporio Armani Diamonds (miniaturka 5ml.) *Hugo Boss Femme EDP - bez atomizerka. z korkiem (firmowa) *Masaki Matsushima EDP *Max Mara Kashmina touch *Moschino I love love *Sephora Guava Passion Spray (8,5 ml.) <- szczególnie TEJ chcę się pozbyć!! *Thierry Mugler Angel (s.) *Victor&Rolf Flowerbomb (f. z kartonikiem i atomizerkiem) Interesuje mnie: * Euphoria CK * T.Mugler Star * Mandarine Basilic Guerlain * Donna Karan BC * Hermes Kelly Caleche * i czymś tam jeszcze... Edytowane przez essme Czas edycji: 2009-06-15 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Konto usunięte
|
Mam do oddania:
A - atomizer MINIATURY KENZO L'eaupar 4.5/5ml CACHAREL Anais Anais 7ml NIEUZYWANA PRÓBKI FIRMOWE ARMANI Code 0.70ml A ALYSSA ASHLEY Musk 2ml CACHAREL Anais Anais 0.70ml A CACHAREL Amor Sunshine 0.70ml A DOLCE & GABANNA Light Blue 1.5ml DIOR Pure Poison Elixir 1ml A DKN Be Delicious 1.5ml A HUGO BOSS HugoXX 2ml HERMES Eau des Merveilles EDT 1ml A LOLITA LEMPICKA EDT 0.80ml A MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml MOSCHINO Cheap & Chic Hippy Fizz 2ml A MOSCHINO Oh! De Moschino 1.2ml MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml THIERRY MUGLER Angel 1ml A MAM TAKZE AZZARO Visit 2ml BULVGARI Omnia 2ml CALVIN KLEIN CK One 2 ml - 6 ml DIOR J'Adore EDP 4ml w atomizerze KENZO Summer 2ml KENZO Flower 2ml LANCOME Miracle 4ml w atomizerze Nie szukam czegoś konkretnego, także możecie kusić ![]() Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-06-15 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
A w czym mogę wybierać?
A i mam jeszcze Bois de Violette Lutensa.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-06-15 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
grozi wypollizowaniem
|
mam po 5 ml L'Eau d'Ambre L'Artisana, Wenge- thundra wstepnie zaklepana, ale nie na 100%, oraz próbki z podpisu
![]() ![]()
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, więc rozpaczliwych poszukiwań ciąg dalszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i własnie interesowało by mnie albo wenge albo tundra. No i mam jeszcze BdV Lutensa ![]()
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OI Dessert Mist Mimosa pour moi Narciso EdP Clair de Musc Z poszukiwanych przez Ciebie mam tylko The Parfum i Aziyade (firmową, raz psiknaną), ale mogę też coś jeszcze wyszukać ![]()
![]() |
#1781 |
Konto usunięte
|
Może ktoś przygarnie ? Bo tylko leży i się kurzy
![]() A - atomizer MINIATURY KENZO L'eaupar 4.5/5ml CACHAREL Anais Anais 7ml NIEUZYWANA PRÓBKI FIRMOWE ARMANI Code 0.70ml A ALYSSA ASHLEY Musk 2ml CACHAREL Anais Anais 0.70ml A CACHAREL Amor Sunshine 0.70ml A DOLCE & GABANNA Light Blue 1.5ml DIOR Pure Poison Elixir 1ml A DKN Be Delicious 1.5ml A HUGO BOSS HugoXX 2ml HERMES Eau des Merveilles EDT 1ml A LOLITA LEMPICKA EDT 0.80ml A MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml MOSCHINO Cheap & Chic Hippy Fizz 2ml A MOSCHINO Oh! De Moschino 1.2ml MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml THIERRY MUGLER Angel 1ml A MAM TAKZE AZZARO Visit 2ml BULVGARI Omnia 2ml CALVIN KLEIN CK One 2 ml - 6 ml DIOR J'Adore EDP 4ml w atomizerze KENZO Summer 2ml KENZO Flower 2ml LANCOME Miracle 4ml w atomizerze |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | ||
Zadomowienie
|
Oj, ja nawet nie wiem jak to pachnie. Tylko klasyka znam. Ale chyba wybiorę się do Sephory obwąchać. Jak coś, to dam znać
Ale chcesz odlewkę czy próbkę Tempory? Mam nadzieję że odlewkę, bo jednej próbki nie opłaca się słać. Jeśli odlewkę, to co byś miała też do odlania w podobnej ilości? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Zółtego nie znam niestety. Mnie interesuje odlewka czegoś w ilości 5ml. Miałabyś coś? Edit: A zresztą, zaraz coś wybiorę z próbek albo wezmę tego żółtego. Chwilunia Acha, i tak zupełnie ogólnie to: Poszukuję odlewki Pamplelune!!!
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2009-06-15 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- O, fajowo. Ja myślę że może jakieś max.10ml. Chcę zobaczyć jak się nosi. A jaki masz atomek? Zaraz napisze jakie odlewki mam na zbyciu
![]() |
#1786 |
S. Sssss. SSSSS.
|
zdaje się, że Douglas ma na niego wyłączność. Tylko, ze ja nie wiem czy jeszcze jest, bo to limitowanka była... Teraz jest Sunessence, ten z kolei tylko w Sephorze
![]()
#1787 |
grozi wypollizowaniem
|
redhaired witch- dziękuję-doleciało całe-ja niestety wyślę dopiero jutro
![]() Gothic!- dzięki ![]() cbr-jestem Ci dozgonnie wdzieczna za wszystko ![]()
#1788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
27. Givenchy - Organza Indecence Dessert Mist o 34. Guerlain - Shalimar edp. o 43. Kenzo - Amour Le parfum f 45. Kenzo - Kenzo Classic edt. f 77. Untitled # 5 Maria McElroy (w postaci olejku) o Angel zółty To może te jw. Chyba 6 próbek miało być? ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- To może jak znowu uklepiemy jakąś wymianę próbkową, to ja bym chętnie przetestowała go. Chyba, że będe w okolicach Douglasa swojego i zajrzę. No właśnie, w tym tygodniu chyba wybieram się do tej galerii, gdzie jest Douglas. To ja się odezwę,czy było.
![]() |
#1790 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wstępnie możemy się umówić na Mimose, Narciso i Clair ? Bo OI wezmie gwaihally. Mimosy mam tylko na dnie na test nadgarstkowy, Narisco i Clair są firmowe, niestety nieprzezroczyste, ale psikane ok. trzech razy. Na pewno coś jeszcze dorzuce. ![]() Ps. A co możesz jeszcze wyszukać? ![]() ![]() Cytat:
![]() L'Artisan Parfumeur - Fleur 'd Oranger Mauboussin - Histoire d"Eau aimez-moi, silver rain Jesli nie masz nic przeciwko, to za dwiema jeszcze się u Ciebie rozejrze, bo The Parfum i Azyiady już wcześniej zaklepałam.
Zapachy na wymianę ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=41781639 #post41781639 Edytowane przez Happiness Czas edycji: 2009-06-16 o 08:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Oddam w atomizerkach:
-Stella Sheer 2008- 3ml -Organza 4,5ml -Blvgari Black 4,5ml -Gucci PH- 1,5ml -Kenzo Amour Le Parfum 10 ml Najchętniej na Chance eau fraiche, Flowerbomb, Euphorię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
BAN stały
|
Chetnie pozbede sie odlewek:
Nina Ricci Nina okolo 5 ml Boudoir (koniak) 5 ml Fragonard Capucine 5 ml Ultraviolet 5 ml Theorema Leggero 5ml Nirmala 6-7 ml Mam tez okolo 10-15 ml Wisha, chetnie oddam we flakonie bo u mnie zaczal wywolywac wysypke tak jak Angel ![]() Plus probki, ale musze sie zmobilizowac zeby je ogarnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Ja bym przygarnęła Wisha, bo mam apetyt na słodkości wielki ostatnio. Wisha znam z pobieżnych testów, i mniamuśny, chciałabym się z nim bliżej zapoznać
![]()
![]() |
#1794 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parfum Sacre My Queen Violette Precieuse Nu edt She Wood Casmir Violetta Penhaligons Kelly Caleche Scent Kashmina Theorema Prada irysowa Miniaturki: Krizia OI Baby Doll NR Essence 7,5 ml Mam jeszcze Galiano
![]() |
#1796 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam wszystkiego czego nie znam czyli masy rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
princeska69, dziewczyny, wytłumaczcie mi , jak to jest z Boudoir a dokładnie z kolorami wód, tzn;
W Internecie znajduję - Boudoir edp.(koniak) W KWC - Boudoir (różowy) to jest też edp. czy jak? I jeszcze Boudoir Sin Garden (zielony), ale to już co innego. Proszę, bądzcie wyrozumiałe dla mojej niewiedzy ![]()
Zapachy na wymianę ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=41781639 #post41781639 Edytowane przez Happiness Czas edycji: 2009-06-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Ewusia, odnośnie wymianki posłałam ci adres na PW, ineteresuje mnie Black Russian Demeter, nie znalazłabyś jakiejs jakiejsc gotowej próbki u mnie? Udało mi się wywabić kolejną próbkę więc mogę napełnić, albo zrobić więcej EdM
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.