|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bukiety ślubne - cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Ewalena dziękuje za rady. Tylko teraz mam mały problem, bo szczerze mówiąc nie bardzo podobają mi się te zwisające bukiety, ale ja się kompletnie na tym nie znam, a co sądzisz o tych:
Edytowane przez nicko Czas edycji: 2010-04-29 o 12:45 |
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Nico, ja ci kochana doradzać nie będę bo nie specjalnie mam o tym pojęcie, ale ten 2 bukiet z różowymi różami jest ekstra!
Sama się zastanawiam czy może taki nie zdałby egzaminu u mnie , co myślisz Eweleno?
|
|
|
|
#3576 |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez agusiaszal Witam ![]() jestem nowa na forum i chciałabym prosić o pomoc w wybraniu kwiatów do sukni. Jestem blondynką ok. 165 cm o niebieskich oczach. Moja sukienka będzie wyglądała mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej, jest w kolorze białym, tylko koronka będzie nieco dłuższa z przodu i z tyłu również (zachodząc na pupę). Bardzo proszę o radę bo mam zupełny mętlik w głowie i Żadnego pomysłu ;/ Suknia ma wiele zdobień i chyba koronkę lub haft w kolorze jasno różowym. Ja zaproponowała bym bukiet z jasno różowych pudrowych róż wymieszanych z małymi białymi drobnogałązkowymi różami w formie kulki lub kopułki.Suknia jest strojna i zasłanianie tego długim bukietem nie ma sensu.bukietem nie ma sensu. Kolorystykę ze zdjęcia trzeba zmienić. Ikonki załączonych zdjęć Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj! Dzięki śliczne ![]() a mam jeszcze pytanko czy mogłabym do róż dołączyć storczyk ? Pasowałby? |
|
|
|
#3577 |
|
Przyczajenie
|
Witam
JA mam podobny problem.... Moja sukienka wyglada tak; http://www.lisaferrera.pl/product_in...38d21e9c2fb3ef |
|
|
|
#3578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
Bukiet z róż w pianie z peonii.
|
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
przepiękny ten bukiet Ewaleno!! powiedz czy w sierpniu peonie sa dostepne??
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
"Coś" dla Świadkowej na rękę i butonierka dla Świadka.
|
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Rozeznanie
|
|
#3584 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
witam, na tym wątku jestem pierwszy raz i tak sobie przeglądam strony po kolei, ale sporo tego
jest, wiec prosze o podpowiedź stałe bywalczynie ) - marzy mi sie taki bukiet, z białych lub ewnetualnie łaczonych długich tulipanów przewiazanych tylko szeroka wstązką, a ze mam ślub w kwietniu wiec jak najbardziej realne, jeśli chodzi o tulipany, nie wiem tylko jak z ich wytrzymałością, bo mam sprzeczne opinie, a co wy nt. sądzicie?
|
|
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam coś takiego z tulipanów, ale o zywotności nie wiem nic
życie jest piękne...! ![]() 26.09.09 Edytowane przez Martita29 Czas edycji: 2009-06-15 o 20:37 |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
EWALENO I JOLU
co sądzicie o tym moim "nowym" bukiecie z postu #3552 bo juz sama nei wiem czy dobrze zrobiłam
|
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, lub dodając przynajmniej jedną kantadeskię z przodu i nieco zmienić kierunek pozostałych cantadeski. Ten bukiet niema nic wspólnego z tym co wybrałaś w wątku - ani kształt,, ani kolorystyka. Sorki ale chciałaś opinii lecz pamiętaj ona jest tylko moja a więc subiektywna. |
|
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!!
Ja również mam problem z wyborem bukietu. Mam 160 cm wzrostu plus jakieś 8 cm buty, rozmiar 42/44, oczy niebieskie, włosy brązowe. Mój narzeczony ma ok 185 cm, szatyn, garnitur prawdopodobnie czarny, lub grafit. Suknia jest w kolorze ivory. Chciałabym mieć bukiet w kolorze fioletowym, może z dodatkiem różowego. Ślub we wrześniu. Pozdrawiam gorąco!! Edytowane przez moniarozbicka Czas edycji: 2009-08-24 o 08:06 |
|
|
|
#3590 |
|
Przyczajenie
|
Drogie specjalistki!!
jestem tu nowa na forum.. mam rowniez dylemat odnosnie bukeitu.. slub juz 27czerwca. otoz od zawsze myslalam o storczykach rozowych,ciemno lub jasno splecionych w berlo. moja suknia jak na obrazku. do niej myslalam o storczyku-jak na obrazku. cos o mnie: 172cm wzrostu,zielone oczy,blondynka,rozjasnion e wlosy,szczupla. pan mlody: 170cm wzrostu, rudawy blondyn. bardziej pyzaty ![]() stanelo chwilowo na prostej wiazance z 15 fioletowych anemonow dla mnie owinietych srebrna wstazka,a dla swiadkowej z 10 bialych.obecnie probuje wypytywac o nie w kwiaciarniach.. czy cos jeszcze doradzicie? co z frezjami? czy tylko fiolet dla mnie? co ewentualnie by jeszcze pasowalo pod suknie - jej hafty i koraliki? bardzo prosze o pomoc ![]() garnitur czarny w matowe prazki,koszula biala pod suknie,krawat chyba srebrny pod wstazke. |
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kształtu to zapamietam wskazówki
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to i ja się poradze... problem w tym że nie mam zdjecia sukni, ale ma ona identyczny krój jak ta którą zalączam i ozdobę ze zdjęcia pod biustem, kolor ecru. Dodatki srebrne, ja jestem brunetka z piwnymi oczami 165cm
, TŻ 190cm i bedzie mial na sobie surdut jak na zdjeciu.Na początku chciałam długie kantadeski teraz zastanawiam się nad tym drugim bukietem, i kolor... jesli kanatadeski to marzą mi się te prawie czarne. Czy to będzie pasowac? Szkoda ze nie mam zdjecia sukni, ale jest to moj pomysl i mix wiec zobacze ja dopiero w lipcu
|
|
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie, orientujecie sie w cenach róż na gieldach ??Chodzi mi o takie z dość sporymi kwiatami.
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Leamia ![]() odpowiedź na swój post znajdziesz w poscie nr #3311 tam wizażanka miała tez taką suknię, mi się kalle nie podobają i wybrałam taki bukiet tylko wersja z czerwonymi różami i czerwona róża do włosów ( ewentualnie lilia), powodzenia |
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2009-06-19 o 10:21 |
||
|
|
|
#3597 |
|
Przyczajenie
|
Ewalena, czy moglabys zerknac na moje pytanie? jest ciut wyzej...
frezje/anemony/hortensja/irysy??? bo czas mnie goni ![]() z gory dziekuje!!! |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
a czy występuję w ciemnym ecru lilia? bo chciałabym jednak zaakcentować czymś jaśniejszym ten bukiet niż pomarańcz, prosze o radę, i ocenę jakby taki bukiet wyglądał, prosze o szczerą wypowiedź
|
|
|
|
#3599 |
|
Przyczajenie
|
Kochana Ewaleno, Pomóż!!!! mój post nr 3548!!!!
Myślałam o takim bukiecie z różowych storczyków, ale czy będzie pasował, i czy ma być to kulka, czy półkula, no i może masz jakieś zdjęcie takiego bukietu z bliska... Proszę o pomoc!!!!! |
|
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Artystki!
Podziwiając Wasz talent przeleciałam calutki wątek - to istna kopalnia inspiracji!!! Ewaleno - szacun!! Ja również zastanawiam się nad bukietem do ślubu. Poniżej kilka inspiracji zebranych "po drodze" od str 1.. Bardzo was proszę, doradźcie mi czy takie kolory pasowałyby do mojej sukni? Sukienka, kolor złamanej bieli/śmietany, na razie trzyma się na szpilkach. Rękawiczek nie będzie, welon będzie bez haftu. Dodam że żadnego opalania już do sierpnia nie będzie. Makijaż widzę w beżach/brązach. Pan młody ma popielato blond włosy i będzie miał ciemny grafitowy garnitur. Pomożecie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

jest, wiec prosze o podpowiedź stałe bywalczynie

Ja również zastanawiam się nad bukietem do ślubu. Poniżej kilka inspiracji zebranych "po drodze" od str 1..