|  2009-06-17, 10:03 | #1 | 
| Zadomowienie |   Biochemia / makijaż / minerałyWITAM I ZAPRASZAM ! BIOCHEMIA ... MINERAŁY ... THE CONSERVATORIE - Silica Shells NIEMINERALNE DIOR Nude Natural Glow Hydrating Makeup 022 - niewielki ubytek LANCOME Photogenic Lumessence 03 - niewielki ubytek CHANEL: - róż Joues Contraste 82 Reflex - niewielki stopień zużycia - Aqualumiere 74 Como - Aqualumiere 77 Trinidad - Rouge Hydrabase 97 Morning Rose - Rouge Hydrabase 136 Rose Drop - kredka do brwi Sculpte Sourcils 52 Brun - konturówka 25 Pink Sugar - konturówka 34 Natural ESTEE LAUDER korektor w sztyfcie Resilience Lift Extreme 02 Light Medium rezerwacja Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2010-02-23 o 20:35 Powód: aktualizacja | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 10:22 | #4 | ||
| Zadomowienie | 

Dot.: Biochemia -- makijaż

Cytat: 
 Cytat: 
 fairly light jest niewiele, na 1-2 razy light neutral - mam biga, mogę zrobić odsypkę Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-06-17 o 10:23 | ||
|     |   | 
|  2009-06-17, 11:42 | #7 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A czy ta odsypka Light Neutral byłaby w słoiczku EDM czy w woreczku? Napisz mi proszę stopień zużycia sampli tych minerałków: - Olive Light Martian intensive - Olive Light Olive intensive 
				__________________  21.06.2008  Szczęśliwa Narzeczona  | |
|     |   | 
|  2009-06-17, 11:52 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej, moze cos u mnie podoba mi sie pare rzeczy glownie dior i cien plum shiseido .... czego szukasz za te rzeczy?? zapraszam | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 12:52 | #9 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  odsypka może być w pudełeczku, ale nie oryginalnym Light Olive jest po teście paskowym Light Martian po dwóch na całą twarz | |
|     |   | 
|  2009-06-17, 13:59 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Intersuja mnie wszystkie podkłady mineralne EDM i jedwab proszek  Zapraszam , może cos wypatrzysz ??   | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 14:00 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Halo   Czy znajdziesz coś u mnie za podkład Chanel i jedwab .. zapraszam   | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 14:20 | #12 | |||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  pzdr | |||
|     |   | 
|  2009-06-17, 14:31 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Jestem chętna   Jeśli Ty również to zapraszam na priv   | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 15:16 | #14 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Warszawa i okolice 
				Przekupka: 76 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: Biochemia / makijaż / minerały

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2009-06-17, 15:33 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, z chęcią oddam: =Guerlain Meteorites Perles de Velours 10szt + pyłek (seria limitowana,bardziej miękkie i delikatniejsze, mniejsze, większe zużycie, z prawej na fotkach w wątku; shimmery gold, beige, red, white, very shimmery pink))a tu link: http://me-and-my-passion.blogspot.co...ete orites.html Interesują mnie zawsze i jak najwięcej -podkłady mineralne Edm (np. Beige- Light Medium , Beige medium Beige Neutral Beige- Sunkissed Fair w formule Intensive lub matte) inne jasno-średnie odcienie, chyba któreś by się nadawały od Ciebie??? Daj znać  Beige Chic zostawiam dla siebie jednak  | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-17, 16:54 | #16 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki 
				Przekupka: 14 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat: 
  Interesuje mnie głównie ekstrakt z nagietka, kerastim i diva defense   Jestem z Warszawy więc możemy się w razie czego umówić na wymianę   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | |
|     |   | 
|  2009-06-17, 17:08 | #17 | ||
| Zadomowienie | 

niestety nic  Cytat: 
  Cytat: 
 concealer Intensive Medium - ile? Ronasphere LDP - ile? | ||
|     |   | 
|  2009-06-17, 17:22 | #18 | 

Intensive medium - cały sampel, ewentualnie niecałe 2 sample   A Ronasphere LDP ile byś chciała?   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | 
|     |   | 
|  2009-06-17, 17:26 | #19 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-17, 17:40 | #20 | |

Cytat: 
  dziś i jutro do popołudnia jestem poza domem, więc może jak dotrę to przyszykowałabym odsypkę i zobaczę ile tego wyjdzie  jak będziesz chciała to mogę zrobić zdjęcie i Ci podesłać żebyś zobaczyła ile tego dokładnie jest   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | |
|     |   | 
|  2009-06-17, 17:47 | #21 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2009-06-19, 01:05 | #22 | 

No i niestety późno do domu dotarłam i nie miałam jak obfotografować ale za to odmierzyłam wstępnie ilość   Pasowałaby Ci odsypka z 3 płaskich łyżeczek 5ml Ronasphere?   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | 
|     |   | 
|  2009-06-19, 15:09 | #23 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  a więc sample korektora Intensive Medium + Ronasphere 3x 5ml za ekstrakt z nagietka + kerastim + diva defense, zgadza się? PW? | |
|     |   | 
|  2009-06-19, 19:50 | #24 | |

Cytat: 

|     |   | 
|  2009-06-19, 22:57 | #26 | 

|     |   | 
|  2009-06-21, 22:56 | #27 | 
| Rozeznanie | 

hej - mnie interesuje gł peg 400 /ile tego?/, ale może być też aloes, lecytyna, jakiś podkład edm. ja mam na zbyciu olejek z truskawki z naturalisa, użyte kilkanaście kropli. poza tym podkłady i primery z lauress, dream world /próbki/. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-06-22, 09:48 | #28 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 ja truskawkę baaaardzo chętnie  a z lauress i dream world - co konkretnie? | |
|     |   | 
|  2009-06-22, 18:04 | #29 | 
| Rozeznanie | 

o - to miło że tak dużo   nie robisz już peelingu? truskawka /pięknie pachnie/ to 10 ml, właściwie ubytek żaden. ja mam następująco: podkład Lauress Ethereal - soft gold podkład Lauress Ethereal - radiant gold podkład Lauress Minimalist - radiant gold podkład Lauress Elemental - radiant gold podkład DW Luna - Jata podkład DW Luna - Valli podkład DW Sand - Tethys podkład DW Sand - Iris podkład DW Claud - Elli podkład DW Claud - Minreva wykończeniówka DW - butter silk wykończeniówka DW - Whipped cream wykończeniówka Lauress - Ultimate finish /została połowa próbki/ wykończeniówka Lauress - Finishing Touch - medium /została ok połowa próbki/ korektor EDM - multi--Intensive korektor EDM - sunlight primer/wykończeniówka joppa: sheer x 2 medium x 2 primer - mummy dust z DW do skóry suchej i drugi do normalnej - mogę odsypać. róż DW diva orange /pomarańcz z drobinkami/ róż DW Cherry Lemonade /wchodzący w czerwień, z drobinkami/ cień DW farily moss /butelkowa złamana szarym zieleń, nie agresywna/ cień lauress Tranquility /zgaszona zieleń, nie agresywna/ jeśli używałam któreś z próbek to ubytek jest niewielki - stosowałam może raz, dwa. Niektóre tylko leżą u mnie, czekają na pierwszego testera. Edytowane przez dida Czas edycji: 2009-06-22 o 18:41 | 
|     |   | 
|  2009-06-22, 18:57 | #30 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  no... też sporo  ale niestety nic w mojej kolorystyce   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ale ile możesz? to lekkie zdaje się jest, prawda? jak silica?
 ale ile możesz? to lekkie zdaje się jest, prawda? jak silica?