|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
u nas jest obrzydliwie
![]() wspolczuje dzieciakom co pojechaly juz na obozy jakies.. wczoraj znajomi zadzwonili przed 23:00 ze zatrzasneli sie w sypialni i tz jechal otwierac im drzwi po drodze zachaczyl o tesco i jeszce o polnocy jadlam lody sorbet gruszkowy pomoglo mi na bol zeba
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
ja też jadłam lody w sobotę, dwa razy pod rząd, ale niestety nie pomogły
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam tak z pol roku temu z lewym dziaslem ale wtedy bralam nurofen i szybko pomagalo.. teraz mi nie wolno
zadzwonie do swojego lekarza. moze mi cos doradzi..
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
jak się rozpisałyście od wczoraj
u mnie też pogoda nie za ładna :/ szkoda... mam nadzieję, że się poprawi bo tż przyjeżdża za 5 dni ! a tak poza tym- od dzisiaj będę się uczyła włoskiego trzymajcie za mnie kciuki
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mieszadełka,
i ja w koncu wstałam. zaczęłam weekend, czyli do srody do 8 rano mam wolne. zadnych planów i pomysłow. poszlam wczoraj wieczorem spotkac sie z ta au pairka, bo dzwonila do mnie milion razy az w konu odebrałam. jest obrzydliwie sliczna i ....jak na razie sympatyczna. nie wiem, czemu jestem do wszystkich tutaj tak negatywnie nastawiona, ale cholernie mi źle i chciałabym zeby mnie ktos przytulił.... co do pogody, dziewczynki, wpadajcie tuu...!zapraaszaaam! wino i słonce Wam zapewnie. ile chcecie!!
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że ten humor Ci niedługo minie |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
oj biedactwa marznaceja sie musze pomalu zaczac pakowac...w srode wyjazd...ale jakos mi sie ne chce za to zabrac...jak zwykle bede latac jak oszolom ze wszystkim na ostatnia chwile... roux...mam nadzieje, ze jakos sie trzymasz...z tego co widze twarda kobitka jestes...dasz rade...nie ma sensku tkwic w czyms co przynosi wiecej smutku niz radosci...brawo za decyzje...chociaz oczywiscie zycze aby wszystko sie ulozylo...zeby zrozumial...i sie zmienil...oj nie wiem czy on wie co traci...
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Roux, nie zam Tojej calej historii, bo krotko tu jestem, ale zycze Ci z calego serca wytrwalosci i powodzenia
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
kropka - i co, dzwoniłaś do lekarza?ja już zaczynam jechać na tabletkach
oj, tak mi brak już słońca! |
|
|
|
#130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eskadio, czy to nie jest juz sygnał do tego, aby odwiedzic lekarza?? Naprawde chcesz sie tak meczyc?? i wiecie co, Wy cholery jedne? oczytałam sie o Waszych bólach i wlasnie mnie moj ząb zaczął bolec!!! powaznie. ! ja wiem, ze tam dziurka jest, ale glupia nie załatwiłam tego przed wyjazdem to mam. heh, to cierpimy wszystkie, co?
|
|
#131 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za owocną naukę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eskadia a może by jednak znaleść czas na dentyste?? tż najwyzej poczeka w poczekalni ![]() Eskadia skoro bol wkurza to po co iśc do dentysty??? i nie mow że nie masz czasu - bo mi by było szkoda męczyć się. no nadrobiłam ![]() a teraz ja...kupiłam sobie bilet do Salonik wyjazd 9/07 o 7:15. a przyjazd...10/07 bo takim poświęceniu się ![]() pada, mży, leje, tyle tylko, że w miarę ciepło jest. |
||||
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Emanko, dziekujee
a dlaczego masz taką długą podróż?
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
polecam się na zaś
![]() bo autokarem z Lublina do Salonik jadę do tż. |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
aaa autokarem...ojj bidulko....
btw, wiesz, ze kiedys byłam przekonana ze jedzie sie do Saloników a nie do Salonik? znaczy, dopiero dzis sie dowiedziałam, jak przeczytałam Twojego posta. yh, czlowiek sie cale zycie uczy, co?
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no w każdym razie miasto to Thessaloniki a w skrócie Thess wiec...niech bedzie, ze jadę do Thess i nie bedzie błędu gramatycznego ![]() a no bidulka...całe szczescie ze od dworca mam 15 minut do mieszkania tz to nie bedzie mu tak ciężko mnie nieść |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Emanko - nie dziękuje za kciuki, żeby nie zapeszyć
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
roux i emanko - pewnie ktoś mądry poszedłby do lekarza, ale nie ja
btw - przyjechali teraz do naszej firmy portugalczycy, aż mi serducho zabiło mocniej, bo jeden ma takie krzaczaste brwi jak mój tż oni chcą zawiązać wspólpracę z naszą firmą, ciekawe co z tego wyjdzie no i szok - świetnie mówią po polsku, więc trochę odetchnęłam, bo była taka opcja, ze miałam robić za tłumacza....oczywiście z angielskiego na polski, nie z portugalskiego..z portugalskiego to by mogła Amoura |
|
|
|
#139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na razie...
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
emanko mnie bijjjjeeeee
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
poprawka...nie bije a bedzie bić jak nie pojdziesz do dentysty a na chwilę obecną to emanko Cię poglaskała bo głowce |
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
ja już wczoraj dojechałam do domu tak mnie wkurza, że nie ma na podlasiu żadnego zakichanego lotniska spędziłam 12h w podróży kuźwa mać XXI wiek !!! więc dziś spałam do południa ![]() na śniadanie zrobiłam sobie fajitas wyprowadziłam psa no i teraz czekam na wizytę u dermatologa (o 16:20) mam cały tydzień zaplanowany kurde, jak kobieta pracująca ![]() Roux Ty naprawdę chcesz być z tym S.? ja naprawdę Ci się dziwię... powinnaś się skupić na poznawaniu nowych ludzi a nie wiecznie gapić się w komórkę, że może mu się zechce napisać, a może nie przepraszam za szczerość wy tu o zębach więc może i ja się przejdę do dentysty w sumie nic mnie nie boli ale dobrze było gdyby ktoś przejżał mój uśmeich
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonilam do lekarza
kazal brac apap skoro mnie boli. pytal czy zab jest do wyrwania ale nie. zab jest zdrowy, rosnie prosto a nie pod katem.. jedyne co to rozrywa dziasla co do odwiedzania dentysty dlatego ze zab rosnie to naprawde nie widze sensu.. no rosnie wiec skoro zab jest zdrowy to po co wyrywac?? szien na polskich drozkach 12h.. biedna jestes..
|
#144 |
|
in love with life
|
Heej!!
![]() Ja tez ostatnio mialam problem z zebem. Poszlam do dentysty i sie okazalo, ze jest jakis nadwrazliwy ![]() Ja jak jade do PL (samochodem) to spedzam w aucie po 15-16h Wiec wiem jak sie czujesz, szien, masakra :/ A najgorsze sa drogi, na ten temat to lepiej no comment.Dla uczniow zaczely sie juz wakacje, a ja ich w ogole nie czuje. Mam za tydzien pierwszy egzamin i wakacje bede miec pewnie dopiero we wrzesniu
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musze sie porzadnie wziazc za siebie bo mnie szlag juz tutaj trafia. Wreszcie kupilam sobie kropelki do ucha- mam nadzieje ze mi pomoga ![]() A, i bylam z tz na wydziale fizyki. Panuje taki stereotyp malo rozgarnietego fizyka w okularkach i dluzszych wlosach bo nie ma czasu na fryzjera....90º% facetow tam tak wygladalo ![]() ale bylo jedne takie ciacho-nie moglam oderwac oczu od niego dobrze ze tz nie widzial![]() Eskadia-idz do dentysty-szkoda zebys miala zepsuty urlop przez to. Jak bylam w Pradze ze znajomym to sie nacierpialam bo zab zaczal mnie bolec na tyle mocno ze przeplakalam 2 noce z bolu jak na zlosc ostatniego dnia przeszlo...
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przez dwa dni siedział na fotelu ech...ludzie mają przechlapane przez te ząbki Amoura to fajnie spedziłas dzionek i jak uszko??
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
tyle gadacie o tych zębach, że zaraz mnie zaczną boleć
ehhh.... czuję się za głupia, żeby się nauczyć włoskiego :/ próbuję, próbuję i ciągle nic w ogóle mi nic nie wchodzi do głowy czuję się załamana ;(
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam zakrapiac tak ze 4-5 razy dziennie i powinno przejsc maksymalnie w ciagu 3-4 dni...Cytat:
Wloski wydaje sie znacznie mniej skomplikowany niz hiszpanski czy portugalski. Dobrze jakbys dopadla gdzies kurs wloskiego i codziennie po godzince ale staram sie nie poddawac.No i oczywiscie powodzenia zycze
|
||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mieszadelka !
Jutro juz bede pisac do was z Polski ,juz sie nie moge doczekac Roux - Bardzo mi przykro z powodu twojego TZ,ale moze poprostu mu na tobie nie zalezy,albo nie zalezy mu tak jak tobie ![]() przekleta odleglosc jest zawsze problemem,zwlaszcza jak sa jakies nieporozumienia... przez telefon trudno sobie wszystko wyjasnic,sama to dobrze wiem.... ale jesli czujesz,ze nie mozesz na niego liczyc i,ze twoje uczucia sa silniejsze niz jego,to moze lepiej sie rozstac,po co sie meczyc,czekac,zastanawiac i cierpiec... chociaz to niby tak latwo powiedziec eh ![]() Trzymaj sie ! JossStone - Jesli chodzi o jezyk wloski,to chetnie sluze pomoca ![]() Amoura - Gramatyka jezyka wloskiego jest znacznie bardziej skaplikowana od hiszpanskiej czy portugalskiej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

po drodze zachaczyl o tesco i jeszce o polnocy jadlam lody

oj biedactwa marznace

za owocną naukę

mam zakrapiac tak ze 4-5 razy dziennie i powinno przejsc maksymalnie w ciagu 3-4 dni...