|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: masaż chińską bańką
muszę sprostować pierwsze trzy razy po 30 minut( całośc, bo nie chciałam przesadzić), ale za czwartym, czyli wczoraj postanowiłam zrobić długi, "wolny" masaż..mi bynajmniej nie zaszkodził.
pozdrawiam. |
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
masowanie czas zacząc... efekty są, widziałam na własne oczy w gabinecie masażu
![]() nie trzeba miec nawet oliwki antycellulitowej. dodatkowo efekt wzmacnia tez użycie plastrów wyszczuplających eco slim. (dla zainteresowanych- szczególy na pryw) efekty są po 2 tygodniach, a w czasie stosowania odczuwa się je (chłod, pieczenie, ciepło) po takiej serii zabiegów mozna wskoczyć w bikini ![]() pozdrawiam Was dziewczyny i walczmy dalej. |
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Tak zachwalacie te bańki,że sie skuszę na zakup
Jak tylko zrobię sobie parę zabiegów bańkami dam Wam znać jak reaguje moja skóra P.S Jak myślicie czy po masażu bańkami warto jeszcze nakładac kosmetyk antycellulitowy i owijać się w folię czy to za dużo jak na jeden raz dla skóry??
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Kolejny masaż za mną- to już szósty, wiem, że to dopiero początek.
Trochę siniaczków, ale dam rade, bo po tych kilku zabiegach moja skóra ( a dokładnie jędrność i gładkość ) uległa dużej poprawie! Trzymam kciuki za resztę dzielnie walczących dziewczyn! ps Dziewczyny a jak u was? Jakaś poprawa?Widzicie efekty? buziaki:-* |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wytrwałości i życzę szybkich postępów.
Przeczytałam wątek od A do Z i po weekendzie kupuję banieczki i przyłączam sie do Was Dam znac co mi z tego wyjdzie
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie co?? Ostatnio skończyła mi sie oliwka i nie robiłam masażu ale zaczelam piling z fusów kawy... to jest super mam po nim swietna skore sprobujcie a nie poizalujecie!! i dajcie znac jak efekty:P pozdrawiam i trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ale jak tylko kupie oliwke to bede dalej masaz robic i do tego piling efekt bedzie super:P |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
powtorze sie, na szkoleniu na ktorym bylam, z masazu banka chinska, prowadzacy mowil, ze CALKOWITY czas (czyli nogi, pupa, brzuch) nie powinien przekroczyc 30 min
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie do dziewczyn, którym te bańki pomogły, po ilu zabiegach widziały znaczną różnicę w wyglądzie swojego ciała oraz jaki olejek najlepiej stosować do masażu?
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
precież kilka razy było już w wątku o tym mówione.. :/
Oliwka ziaja antycellulitowa, duza pomarańczowa butla. Efekty pojawiają się szybko, bo skóra staje sie gładsza. efekty jesli chodzi o cellulit- nie wiem , miesiąc? 2? zależy od stopnia cellulitu, od systematyczności i od kazdego organizmu, czy ćwiczysz, czy pijesz duzo wody. |
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja od tygodnia masuje się bańkami,niestety nie widzę nawet lekkiej poprawy
moja skóra wygląda bardzo źle,nawet koloryt jest jakiś taki brzydszy,co bardzo mnie dziwi bo wiem,że powinna być bardziej ukrwiona itp.Czytałam,ze niektóre z was również na początku widziały efekt pogorszenia.Mam nadzieje,ze mi także to minie i będę cieszyć się piękną skórą. , walczę dzielnie i robię te masaże
Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2009-06-22 o 12:34 |
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na swoje bańki jeszcze czekam...
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
a dlaczego czekasz? zamawiałaś gdzies? one są dostępne prawie w każdej aptece
za ok 30 zł..dziewczyny, spokojnie, z tymi przebarwieniami itp. ja-weteranka chyba juz baniek ;] ostatnio zrobiłam masaz jakies 1,5 tyg temu i dostałam takich siniaków że masakra, wiec teraz przystopowałam bo chciałam na basen iść:P one dopiero teraz znikają. co prawda to prawda - teraz nie jest najlepsza pora na masaż, bo pogoda sprzyja pokazywaniu nóg, a to na plaży, w spódnicy itp.. a siniaczki i krwiaczki no coż, do efektownych nie należą.. |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
No jak to czytam to od razu się napaliłam na te bańki
. Niedługo je pewno zamówię. W internecie można je kupić za około 23 zł za cztery sztuki (już z kosztami przesyłki). Tylko właśnie się zastanawiam, czy teraz jest odpowiednia pora na masaże? Chociaż, póki co to lato nie zapowiada się upalnie .
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki dzisiaj oglądałam rozwowy w toku i było o walce z cellulitem i kobuetka poleciła masaż bańką.Poczyałam troche o nich w internecie i zamówiłam sobie 23zł wraz z przesyłką
Mam nadzieje,że będą efekty i mi nie zaszkodzi,do tej pory walczyłam w taki sposób:peeling z fusów kawy(rewelacja,od razu wskakujesz w mniejszy rozmiar),masaż rękawicą z wypustkami pod prysznicem i wcierając goodbye cellulit(najlepszy żel na cellulit jaki miałam,chowa się serum z dove np.),a rano masaż garnierem roll-on(kupiłam za śmieszną cenę więc używam),oprócz tego racjonalne odżywianie się i jazda na rowerku stacjonarnymI teraz dodoam bańki ![]() Ale musze wygrać!!Właściwie juz wygrałam dzięki goodbye i masażowi tą rękawicą(skóra gładka jak po peelingu) Dołączam do Was Kochane ![]()
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też chyba pomyslę o tym "Goodbye", jesli go tak zachwalacie. Mam nadzieję, że na początku sierpnia będę już efekty... ;-)
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
a ja kupilam w aptece, w pierwszej do ktorej poszlam, zaplacilam 22 zl
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
jofka czy ten peel z fusów naprawdę jest taki skuteczny????
cz y działa bardziej na wyszczuplenie czy na zniwelowanie cellulitu???Z góry dziękuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem bardzo zadowolona i kupuję go w Makro,jest tam 10zł tańszy![]() i nie trzeba kupowac całego kartonu jak zazwyczaj![]() ![]() Ktoś może używa oliwki rebulild ziaji?? Czy tylko ta w pomaranczowej butli?? Co do aptek,to w mojej miejscowosci wszystko jest ok. jedna trzecia drozej,a nawet jesli to wyszloby na to samo kupujac bilet i jechac do miasta wole AllegroPowodzenia w boju!! Ja narazie czekam ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Ten peeling jest skuteczny,wygładza skórę i przygotowuje na lepsze wchłanianie kosmetyku.I do tego tani Bierze się tę kawę fusiastą zalewa wrzatkiem tylko odrobinę,bo jak jest za rzadki to będzie nam się wylewał,ja gdy to już mi się przydaży to dolewam zwykłego żelu pod prysznic,aby zgęstniało Niektóre kobitki zawsze dodają albo dodają oliwkę,ale ja osobiscie wolę nie niszczyć aromatu kawy Spróbuj go zastosować,a już się uzależnisz,bo poczujesz mega gładkie nogi Kiedyś był okres,że robiłam go codziennie-usłyszane na tvn style-to już w ogóle masakra cellulit się zmniejszył,obwód ud Wg mnie najlepszy peeling,uzywałam innych np.Lirene wysiadają.i do tego 100proc naturalny!!!!Opisz wrażenia
|
||
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno dziś oprócz masażu banieczkami wypróbuje także ten peeling
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Polecam,tylko mocno wcieraj
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, po rozmowach w toku sprzedaż baniek na allegro rosła w oczach
. Ja trochę jestem zła na siebie, że dopiero tak późno pomyślałam o tym. Bo to wakacje już, no ale lepiej późno niż wcale. A o tym peelingu z kawy to słyszałam, że super sprawa! Muszę dziś wypróbować.
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez jestem zła na siebie,że tak późno się zabieram za likwidacje cellulitu,ale mam nadzieję,ze choć trochę zmniejszę ten defekt Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2009-06-23 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Zależy jaki stopień zaawansowania tego cellulitu
Jeszce nie za pozno,a poza tym nie zanosi sie na mega upalne lato,niestety![]() Po peelingu,masażu i Goodybe nie trzeba czekac dlugoCiekawe jak bedzie z tymi bańkami?hmm Hehe powinni podziekowac Drzyzdze
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda,ze nie oglądałam tego programu
takie rzeczy zawsze działają na mnie maga motywująco .Sprzedaż baniek pewnie wzrośnie bo wiele osób nie miało pojęcia o takiej metodzie i o jej skuteczności.ja sama do niedawna nie podejrzewałam,ze bańkami można się masować hehe.
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Nom walczę na całego,żeby do urlopu nie mieć cellulitu
Wczoraj zrobiłam ten peeling (bardzo fajny),rano masuje się bańkami zobaczymy co z tego wyniknie![]() Jak długo powinno się wcierać ten peeling??
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Można chwile posiedzieć w tym,bo to dobroczynna kofeina.Kurcze mi się skończył Goodbye,tylko mam na dzisiaj,jutro idę do Rossmana,ale tam jest za drogi,znalazałam tańszy,ale daleko ode mnie ![]() Ja jeszcze się nie masuję,czekam na bańki. Boję się tego bólu troszkę hmmm |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nom ja wczoraj tez kupiłam w Rossmanie,trochę kosztuje, są tańsze kremy ,ale...czego się nie robi dla urody .Jeśli chodzi o ten ból to ustępuje z czasem.ja się masowałam dopiero kilka razy,a za każdym razem ból jest mniejszy.Możesz tez relegować zassanie bańki,może na starcie lepiej nie robić na jakimś mega zassaniu
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuję i oby mi się nie powiększył
![]() ![]() Jutro coś tam nakupuje w rossmannie.Wreszcie odkurzyłam mój rowerek i wczoraj jezdziłam 1h
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez zwlekłam rowerek stacjonarny i jeżdżę jak nie mam siły na wyprawę do fitness klubu
Gratuluje rowerowego maratonu oby tak dalej rowerek fajnie działa na sylwetkę
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2009-06-24 o 14:37 |
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Ale pewnie nie wytrwam zwłaszcza,że nic ciekawego nie ma w telewizji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

moja skóra wygląda bardzo źle,nawet koloryt jest jakiś taki brzydszy,co bardzo mnie dziwi bo wiem,że powinna być bardziej ukrwiona itp.
, walczę dzielnie i robię te masaże

cz y działa bardziej na wyszczuplenie czy na zniwelowanie cellulitu???
wole Allegro
takie rzeczy zawsze działają na mnie maga motywująco