|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bukiety ślubne - cz. II
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
ja wybralam taki bukiecik
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo podobaja mi sie te bukiety tylkonie wiem czy beda pasowaly do mojej sukni w kolorze szampanskim (zdjecie sukni pare postów wczesniej). Bardzo proszę poradzcie mi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
Będą pasowały tylko zamiast czysto białych cantadeski daj kremowe o odcieniu żółtawym z zielonymi końcówkami bukiet będzie bardziej ciepły i pasujący odcieniem do sukni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za podpowiedz!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękny ten bukiet, ile może kosztować taki bukiet??
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki, bardzo proszę o pomoc, jaki bukiet widziałybyście do mojej sukni, jest w kolorze ecri, ja mam włosy blond, 163 cm wzrostu, partner będzie miał garnitur w kolorze czekoladowym i dodatki ecri.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Przyczajenie
|
Ewalena proszę Cię o pomoc w doborze bukietu, po przeczytaniu kilka stron forum widać że jestes " fachmenem" w tej kwestii
![]() Mój slub jest we wrześniu, jestem blondynką,zilone oczy, 167 cm wzrostu, suknie kolor ecru-moze uda mi sie dodac ponizej zdjecie(san patric, model prisma), przyszły maż czarny garnitur.Nie wiem w jakich kolorach pasują kwiaty, nie lubie pomarańczowego, zadnych piór, koralików,nie chciałąbym raczej bukietu tyu "kula", ale jezeli jakis mnie urzeknie to moge sie skusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny potrzebuje waszej pomocy bardzo podoba i sie pewien bukiet ale nie bardzo wiem z jakich roslinek jest zrobiony.Widac biale roze,kalie i jakas winorosl ale co dale to nie mam pomyslu
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Ja radzilabym abys wybrala ten bukiet ktory najbardziej Ci sie podoba,ja osobiscie wybralabym biale kalie,bo sa przepiekne |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() czy moglybyscie mi doradzic bukiet do mojej sukni? myslalam nad kwiatami cantedeski lub kaliami. chodzi mi po glowie kolor konkretnego rozu, co o tym sadzicie? w zalaczniku bukiety nad ktorymi sie zastanawiam, a jeden z nich w kolorze ktory wybralam. jestem naturalna blondynka (raczej ciemny blond), waze 48 kg, wzrost 156 cm, moj narzeczony wzrostu ma 187 cm, on stroju jeszcze nie ma, ale w planujemy kupic garnitur w kolorze grafitowym lub ciemnej czekolady (baaardzo ciemnej). suknia na zywo jest ciemniejsza - taka smietankowa. zdjecie jest rozswietlone ![]() ciera[1].jpg00000252[1].jpg200892393_6[1].jpgbb8d19f4b7ef74ca7db654f25e600472_m[1].jpg
#3641 |
Raczkowanie
|
Pani w kwiaciarni powiedziała ze około 200 zł
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Mi bardzo podoba sie bukiet z ostatniego zdjęcia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
zlotko855 ja też zamawiam różowe cantadeskie na bukiet, moja kwiaciarka zamówiła już tę odmianę, ale mówi, że dokładnie jaki odcień tego różu i jaką wielkość kwiatu dostaniemy, dowiemy się dopiero jak przyjedzie zamówienie, bo przecież nie wiadomo czy kwiat urośnie bardziej rozwinięty i dorodny, czy mniej, i nie wiadomo, czy akurat będzie taki różowy jak na obrazku, poza tym na zdjęciu, to ten róż w zależności od padania światła też może się różnić od rzeczywistego koloru...
Ja też wybrałam takie bukiety, a co będzie, dowiem się 11 lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Raczkowanie
|
Droga Ewaleno...
Bardzo Cie proszę o pomoc w doborze bukietu ślubnego bo w chwili obecnej nie mam za bardzo pomysłu na niego a ślub 12 września wiec zbliża się wielkimi krokami ![]() Jestem szatynką o brązowych oczach, 173 cm wzrostu, figurę klepsydry, waga ok. 63 kg, suknia jest w kolorze lekkiego ecru choc tego na zdjęciu nie widac,jest taka grecka troche ![]() Bardzo proszę o radę!!
#3644 |
Zadomowienie
|
Ja polecam przedostatni z bardziej różowąróżą (ta odcień zbyt fioletowy) lub o odcieniu łososiowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Super! Dziekuje bardzo ![]()
![]() |
#3648 |
Rozeznanie
|
klocuszek27 dziekuje bardzo za informacje odnosnie cante... i ich wielkosci
![]() ja slubuje dopiero w pazdzierniku, ale kwiacarka powiedziala, ze w sumie kazde kwiaty do bukietu moge wymyslic na ten czas? (procz tulipanow i wiosennych jakis). ewalena a czy mglabys mi rowniez napisac, czy bukiety ktore wkleilam powyzej pasuja do sukni i wzrostu? czy lepiej by bukiet byl krotszy, czy dlugi? a czy cante.. a kalia to to samo? ![]()
#3649 |
Raczkowanie
|
Może ktoś mógłby mi doradzic, czy do sukni w kolorze ecru pasuje bukiet z białych kwiatów (akurat chciałabym róże)???Z góry dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
Piszę jeszcze raz i czekam na odpowiedz.
Droga Ewaleno! Ja też proszę o sugestie co do bukietu. Mam 165 cm wzrostu, długie jasne blond włosy (będą upięte w kok, w który chcę wpiąć kwiat), niebiesko-szare oczy. Moja suknia jest w kolorze ivory. Bardzo podobają mi się bukiety z róż. Myslałam o połączeniu jasnych ecru z pudrowo-różowymi. Czy nie będzie za mdło??? Narzeczony ma 190cm wzrostu i bedzie miał czarny garnitur z koszulą i krawatem w takim samym kolorze jak moja suknia. Oto zdjęcie mojej sukni, ale tu biała, moja będzie ivory. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Przyczajenie
|
Kochane wizazystki doradzcie mi prosze jaki bukiet do mojej sukienki ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Bardzo proszę o radę jaki bukiet do sukni poniżej. Mam 164 cm, rozmiar 36, włosy ciemny brąz, piwne oczy i jasną karnację. Narzeczony 182 cm, postawny, garnitur prawdopodobnie w kolorze gorzka czekolada. Ślub już za 2 miesiące, a ja się nie potrafię zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
ja już po ślubie a to był mój bukiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Rozeznanie
|
andziat kojarze ten bukiet z forum, swietny wybor
#3657 |
Zadomowienie
|
Tak mi się widzi, że do takich sukienek bez ramiączek i w A, to takie bukieciki wyglądają cudnie. Poniżej przykład, chociaż ta PM ma trochę szerszą suknię, ale łatwo sobie wyobrazić jak by to wyglądało przy Twojej.
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-26 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Bardzo prosiłabym o rade, jaki bukiet pasuje Druhnie, do granatowej sukienki, prostej, dopasowanej, makijaż będę mieć chyba w kolorze stalowym, zobaczymy jeszcze.
Myślałam o frezjach, albo może o jakichś czerwonych kwiatkach. Dodam ze chciałabym coś bardzo skromnego i nie drogiego. Możecie coś zaproponować? Bukiet mam wybrać sama, Drużba ma zapłacić i nie mam zielonego pojęcia jaki może być ![]()
#3659 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Przyczajenie
|
droga Ewaleno!,
ponawiam swoją prośbę, mój post nr 3548 czy wiesz może jaki to jest kolor storczyka (zdjęcie poniżej) i jakie są jeszcze odcienie różu z tego rodzaju storczyka, chodzi mi o dośc intensywny róż, czy do takiej wiązanki pasuje spadająca trawa niedźwiedzia z perełkami srebrnymi??? Proszę Pomóżcie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.