Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-28, 19:08   #2851
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Teraz to całkowicie zgłupiałam - w zwisie wychodzi mi 95 cm... więc sama nie wiem - obwód na pewno 65, ale jaka miska z Tango Plunge?
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 19:16   #2852
Madaaa
Zakorzenienie

Jak oszalale kupuja te Effuniaki. ALe ten szal minie. Za pol roku , rok bedzie spokojniej. Przynajmmiej tak mi sie wydaje. Powinni ruszyc ze sklepem. Byloby przyjemniej,a tak sie glupie sytuacje tworza. No, ALE wiadomo jak dziala na ludzi zasada "kto pierwszy to jego" to przykladowa kobieta zobaczy swoj rozmiar i bierze jak na gwalt, bo nie wiadomo czy znowu taki sie pojawi.

Podejrzewam ze jakby powstal sklep i na biezaco by wstawiali nowe kroje, ewentuALNIE dosszywali wybrakowane rozmiarowki szal Effuniakowy bylby mniejszy.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 19:18   #2853
velika
Winter is coming

Wiesz luzika, jak zobaczyłam moją siostrę w plungu effuniaka to mi szczena opadła i już wiem o co ta bitwa Zresztą widziałam i mierzyłam też na żywo half-cupy- w porównaniu ze sklepową ofertą są naprawdę super, a dla G+ to najmniej zabudowane staniki dostępne na rynku. No i cena tez dobra-za 100 zł można brytyjczyka kupić tylko na wyprzedaży (poza CK). Niemniej jednak w bitwie o stanik na razie nie uczestniczę i mam nadzieję, że nie będę musiała- choć mój rozmiar(70F/FF- nie wiem jeszcze) jest mocno rozchwytywany i zwykle znika jako jeden z pierwszych.
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 19:45   #2854
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
powiem Wam, ze szkoda ze effuniak poki co ma takie wzory, o ile czasem kolor mi sie podoba, to juz te jasne przeszycia na miseczkach, na kazdym mozliwym kolorze zupelnie nie ;/ boki jeszcze bym przezyla, w ogole zamiast takie " bawelniaki" wolalabym cos jak robia gossardy czy wonderbra taki fajny sliski material, nie odznaczajace sie pod bluzkami, a podejrzewam ze te szwy widac w effuniakach ;] wybrzydzam wiem ^^
Nie jesteś sama, ja też póki co nie byłam zachwycona żadnym z modeli (prócz wczorajszego jednego miękkiego prototypu niestety nie w moim rozmiarze ).
Jak dla mnie stanik oprócz ścisłego, niepodjeżdżającego obwodu i dobrego kształtowania biustu, musi wyglądać. Te plunge, które były dostępne pod mój gust nie podchodzą, są zbyt mało kuszące. Takie pod t-shirty to jasne, ale nie na randki Materiał i wzornictwo, które nijak do siebie nie pasuje (połączenie kwiatków, kółeczek, kratki, kombinacji kolorów, różyczek i Bóg wie czego jeszcze, jak ktoś już słusznie zauważył, jak z resztek materiałów).
Czekam więc na coś co prócz konstrukcji, zachwyci mnie wyglądem i co tu ukrywać, będzie uszyte z materiałów, które nie będą przypominały stanika z pierwszego lepszego bieliźniaka.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 20:29   #2855
kasiek87
Kokon pro

halfcupy maja byc po 150 albo mi sie zle na oczy rzucilo, wiec wg mnie i tak szalu nie ma, bo wiele przyjemnych dla oka i ciala brytyjczykow idzie kupic duzo taniej nowych na ebayu czy na zagranicznych witrynach, moze nie beda tak "dopracowane anatomicznie", ale za polowe ceny ;] a chcac posiadac 4 kolory effuniaka trzeba by wydac 600 zl :O

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 20:42   #2856
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
halfcupy maja byc po 150 albo mi sie zle na oczy rzucilo, wiec wg mnie i tak szalu nie ma, bo wiele przyjemnych dla oka i ciala brytyjczykow idzie kupic duzo taniej nowych na ebayu czy na zagranicznych witrynach, moze nie beda tak "dopracowane anatomicznie", ale za polowe ceny ;] a chcac posiadac 4 kolory effuniaka trzeba by wydac 600 zl :O
ee nie .. z tego co wiem wszystkie do tej pory były po 100 czy to half cupy czy plunge. Za 150zł miałybyć jakies w sklepie, ale miały być już takie całkiem "odjechane"
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 21:26   #2857
itakasia
Zakorzenienie

normalnie jestem podekscytowana jak dziecko. bylam dzis w sklepie i mierzylam pierwszy raz w zyciu 65D. ale miska byla ciut mala. a moj TŻ jak mnie zobaczyl to
Stary 2009-06-28, 21:32   #2858
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
normalnie jestem podekscytowana jak dziecko. bylam dzis w sklepie i mierzylam pierwszy raz w zyciu 65D. ale miska byla ciut mala. a moj TŻ jak mnie zobaczyl to
Z tymi stanikami to jakieś czary.
Mój TŻ stwierdził, że mi piersi urosły, a ja, gdy wyszłam ze sklepu z moim cudem miałam ochotę skakać i śpiewać z radości. Żadne inne zakupy nie wprawiają mnie w taką radość.
Stary 2009-06-28, 22:10   #2859
lady karen
Zadomowienie

Wybaczcie, nie przeczytałam całego wątku

Mam problem następujący: rozmiar 60E (brytyjskie 28DD). Znaczy rozmiar jako taki jest ok natomiast problem mam natury stanikowo-zakupowej, a mianowicie poluję na swój rozmiar w Warszawie. Znalazłam 1! stanik który świetnie leżał, w sklepie Buduar De Luxe w Złotych Tarasach - wszystko fajnie, ale kosztował ponad 300 zł, to było pół roku temu i stwierdziłam, że za dużo. Teraz już jestem zdesperowana i bym go kupiła, ale z kolei nie ma już go w sklepie. Do meritum: czy ktoś zna sklepy w Warszawie, w których są staniki z obwodami 60? Najlepiej usztywniane nie chcę na razie kupować przez internet, bo moja przygoda z obwodami 60 jeszcze się tak na serio nie zaczęła, i chciałabym trochę poprzymierzać, kupić ze dwa, żeby wiedzieć, jaki rozmiar mam tak naprawdę (bo we wspomnianym sklepie przy drugiej wizycie przymierzałam kilka, od 60D do 60F i tak naprawdę żaden nie leżał do końca dobrze) . A piersi mam chyba wymiarowe, w każdym razie mają praktycznie identyczny rozmiar obie, więc nie w tym problem, już sama nie wiem czy źle się mierzę czy co...
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 22:12   #2860
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Wybaczcie, nie przeczytałam całego wątku

Mam problem następujący: rozmiar 60E (brytyjskie 28DD). Znaczy rozmiar jako taki jest ok natomiast problem mam natury stanikowo-zakupowej, a mianowicie poluję na swój rozmiar w Warszawie. Znalazłam 1! stanik który świetnie leżał, w sklepie Buduar De Luxe w Złotych Tarasach - wszystko fajnie, ale kosztował ponad 300 zł, to było pół roku temu i stwierdziłam, że za dużo. Teraz już jestem zdesperowana i bym go kupiła, ale z kolei nie ma już go w sklepie. Do meritum: czy ktoś zna sklepy w Warszawie, w których są staniki z obwodami 60? Najlepiej usztywniane nie chcę na razie kupować przez internet, bo moja przygoda z obwodami 60 jeszcze się tak na serio nie zaczęła, i chciałabym trochę poprzymierzać, kupić ze dwa, żeby wiedzieć, jaki rozmiar mam tak naprawdę (bo we wspomnianym sklepie przy drugiej wizycie przymierzałam kilka, od 60D do 60F i tak naprawdę żaden nie leżał do końca dobrze) . A piersi mam chyba wymiarowe, w każdym razie mają praktycznie identyczny rozmiar obie, więc nie w tym problem, już sama nie wiem czy źle się mierzę czy co...
Ale listę sklepów masz w 1. poście tego wątku. Dopasowana.pl mieści się w Wa-wie i tam możesz się też umówić na mierzenie.
Stary 2009-06-28, 22:23   #2861
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ale listę sklepów masz w 1. poście tego wątku. Dopasowana.pl mieści się w Wa-wie i tam możesz się też umówić na mierzenie.
A to przepraszam za bałagan i dziękuję
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-28, 22:23   #2862
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

Ja takze dziewczyny licze na waszą małą pomoc

pod biustem mam 75 a w biuscie mierzony przy pochyelniu mam - 97. W triumphie 70 byla calkiem ok, nie rozciagala sie, w innych firmach niestety zdarza mi sie podjazd w gore i rozciaganie do granic mozliwosci.

Jaki powinnam nosic rozmiar?
aktualnie sie zastanawiam nad miekkim stanikiem z kolekcji ewy bien Rea nowy soft (www.ewabien.com/eshop/?prod,1063). Tyle,ze po pierwsze nie wiem jaki rozmiar powinnam wziac, a dwa, zawsze nosialam staniki usztywniane, stad moje obawy. Do gustu mi przypadł takze ten www.monache.eu/Fifi_Cream-36.html ,ale obawiam sie wypadania biustu przy pochylaniu :P

wymianka

Edytowane przez eMPi
Czas edycji: 2009-06-28 o 22:25
eMPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 22:25   #2863
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMPi Pokaż wiadomość
Ja takze dziewczyny licze na waszą małą pomoc

pod biustem mam 75 a w biuscie mierzony przy pochyelniu mam - 97. W triumphie 70 byla calkiem ok, nie rozciagala sie, w innych firmach niestety zdarza mi sie podjazd w gore i rozciaganie do granic mozliwosci.

Jaki powinnam nosic rozmiar?
aktualnie sie zastanawiam nad miekkim stanikiem z kolekcji ewy bien Rea nowy soft (www.ewabien.com/eshop/?prod,1063).Tyle,ze po pierwsze nie wiem jaki rozmiar powinnam wziac, a dwa, zawsze nosialam staniki usztywniane, stad moje obawy, oraz nad nad tym www.monache.eu/Fifi_Cream-36.html .
A mierzyłaś się pod biustem na wydechu baaardzo, bardzo ciasno? I ile masz w biuście normalnie?
Stary 2009-06-28, 22:39   #2864
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
A mierzyłaś się pod biustem na wydechu baaardzo, bardzo ciasno? I ile masz w biuście normalnie?
No zalezy, co kto uwaza,za bardzo ciasno, ale scisnelam sie porządnie i mam 75. Mierzac sie normalnie w staniku wyszlo mi 96

wymianka
Stary 2009-06-28, 23:08   #2865
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
No zalezy, co kto uwaza,za bardzo ciasno, ale scisnelam sie porządnie i mam 75. Mierzac sie normalnie w staniku wyszlo mi 96
bardzo ciasno to tak że już bardziej nie można, i koniecznie na wydechu
a w biuście lepiej mierzyć się bez stanika!
podaj wszystkie 3 wymiary na raz to łatwiej będzie ocenić
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-28, 23:19   #2866
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

ja tam mam same żebra ale mocniej sie nie scisne niz 72, próbowalam. Dobrze,ze tasma to przezyła Na początku jak zmienilam obwod na 70 to mialam wrazenie jakby mi sie fiszbiny w kosci wbijały przez jakis czas, ale to minelo

obwod 72 na maxymalnym scisku, przy pochyleniu w biuscie 97, stojac 96 .

wymianka

Edytowane przez eMPi
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:20
Stary 2009-06-28, 23:34   #2867
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam mam same żebra ale mocniej sie nie scisne niz 72, próbowalam. Dobrze,ze tasma to przezyła Na początku jak zmienilam obwod na 70 to mialam wrazenie jakby mi sie fiszbiny w kosci wbijały przez jakis czas, ale to minelo

obwod 72 na maxymalnym scisku, przy pochyleniu w biuscie 97, stojac 96 .
wg kalkulatora wychodzi brytyjskie 30G/ polskie 65I/J
Stary 2009-06-28, 23:40   #2868
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

Dzieki wielkie
jaki rozmiar radziłybys jezeli chodzi o ten miekki stanik Ewy bien?

wymianka
Stary 2009-06-28, 23:44   #2869
Antentenne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
A sprawdzałaś w jakich jest rozmiarach?
Flamenco jest szyte od miseczki D: 60D, 65D, 70D..
65C jest z Magnolia i Toffino

ja mam podobne wymiary i też się zastanawiam co brać

edit:
na balkonetce są bardzo fajne zdjęcia Flamenco
http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/milena-flamenco-11
http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/milena-flamenco-12

z których wynika: marszczy się góra miski -> weź większą (o dwa rozmiary )

nie wiem czy to można brać za regułę, ale na pewno jest to ciekawostka

to może ja też powinnam spróbować 65D/E
No to mnie zdołowałaś Te zdjęcia widziałam To po nich spodobało mi się Flamenco
Hmm... a będziesz probować to 65D/E ? Bo u mnie chyba nie warto, i tak myślałam nad mniejszą miseczką, bo u mnie to 82 (81?) robią szerokie plecy, poważnie...

Ehh, juz mi się nie chce nad tym myśleć

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Pisz do mnie Ante, będzie krócej
Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
Antentenne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-28, 23:59   #2870
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki wielkie
jaki rozmiar radziłybys jezeli chodzi o ten miekki stanik Ewy bien?
z tabelki 65I/J, ewentualnie 70G ale może być luźne, ale ja się na tej marce nie znam

najlepiej poczytaj opinie tu: http://kataloglmb.blox.pl/html/13107...21.html?542495

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Antentenne Pokaż wiadomość
No to mnie zdołowałaś Te zdjęcia widziałam To po nich spodobało mi się Flamenco
Hmm... a będziesz probować to 65D/E ? Bo u mnie chyba nie warto, i tak myślałam nad mniejszą miseczką, bo u mnie to 82 (81?) robią szerokie plecy, poważnie...

Ehh, juz mi się nie chce nad tym myśleć
zamiast tyle myśleć to zamów coś :P masz już stanik w dobrym rozmiarze? ja się dopiero nabiustnie przekonałam że 28D jest na mnie za małe a nie chciałam wierzyć, bo D to przecież taki duży rozmiar

e tam szerokie plecy, pewnie Ci się wydaje

kiedyś może spróbuje, ale na razie chyba poczekam na Romantice, właśnie szyją 60E, mam nadzieję że tej nowej serii nie zrobią jakiejś super ściśliwej bo wtedy musiałabym brać 65C

a z miękkich jeśli już to chyba wezmę Magnolię 65C/D (E?), bo ona ma podobny krój do Flamenco, ale jest biała a mi by się przydał jasny stanik na lato
Stary 2009-06-29, 00:08   #2871
Antentenne
Rozeznanie

Cytat:
z tabelki 65I/J, ewentualnie 70G ale może być luźne, ale ja się na tej marce nie znam

najlepiej poczytaj opinie tu: http://kataloglmb.blox.pl/html/13107...21.html?542495

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

zamiast tyle myśleć to zamów coś :P masz już stanik w dobrym rozmiarze? ja się dopiero nabiustnie przekonałam że 28D jest na mnie za małe a nie chciałam wierzyć, bo D to przecież taki duży rozmiar

e tam szerokie plecy, pewnie Ci się wydaje

kiedyś może spróbuje, ale na razie chyba poczekam na Romantice, właśnie szyją 60E, mam nadzieję że tej nowej serii nie zrobią jakiejś super ściśliwej bo wtedy musiałabym brać 65C

a z miękkich jeśli już to chyba wezmę Magnolię 65C/D (E?), bo ona ma podobny krój do Flamenco, ale jest biała a mi by się przydał jasny stanik na lato
Myślałam o Magnolii, ale ja białych nie lubię za bardzo

Troche mnie pocieszył ten komentarz: "Na wymiary 67/79 kupiłam rozmiar 65D, wersję czerwono-czarną, biorąc poprawkę na jego legendarną już chyba ściśliwość Trochę nietabelkowo, ichni kalkulator wyliczył mi 60D. Ale trafiłam, miseczka jest dobra, niestety mam piersi niepełne u góry, więc koronka nieco odstaje." ( http://kataloglmb.blox.pl/2008/12/Mi...istaKomentarzy ). Skoro jej na 79 pasuje to mam szansę, że mi też będzie pasować Ale ja mam jakiś śmieszny biust, więc kto wie... Z innych komentarzy też w sumie wychodzi, że mam jakąś szansę... Zamówię sobie chyba 65D i E. Mam nadzieję, że TŻ mi kasę pożyczy znów (na Sorbeta pożyczał)

A dobrego stanika jeszcze nie mam

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Stary 2009-06-29, 00:21   #2872
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antentenne Pokaż wiadomość
Myślałam o Magnolii, ale ja białych nie lubię za bardzo

Troche mnie pocieszył ten komentarz: "Na wymiary 67/79 kupiłam rozmiar 65D, wersję czerwono-czarną, biorąc poprawkę na jego legendarną już chyba ściśliwość Trochę nietabelkowo, ichni kalkulator wyliczył mi 60D. Ale trafiłam, miseczka jest dobra, niestety mam piersi niepełne u góry, więc koronka nieco odstaje." ( http://kataloglmb.blox.pl/2008/12/Mi...istaKomentarzy ). Skoro jej na 79 pasuje to mam szansę, że mi też będzie pasować Ale ja mam jakiś śmieszny biust, więc kto wie... Z innych komentarzy też w sumie wychodzi, że mam jakąś szansę... Zamówię sobie chyba 65D i E. Mam nadzieję, że TŻ mi kasę pożyczy znów (na Sorbeta pożyczał)

A dobrego stanika jeszcze nie mam
Jak kupisz to daj znać jak leżą albo najlepiej wklej fotki
Stary 2009-06-29, 00:32   #2873
Antentenne
Rozeznanie

Cytat:
Jak kupisz to daj znać jak leżą albo najlepiej wklej fotki
Wkleję, wkleję Ale to dopiero za jakiś czas, bo chcę sobie przynajmniej część pieniędzy uzbierać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 08:06   #2874
Mojitooo
Zadomowienie

Dziewczyny załapałam się na effuniaka, ale to co się tam działo w sobotę wieczór to szkoda gadać... Wzięłam tego seledynowego plunga, co prawda nie jest idealny ze względu na wzornictwo, ale jestem tak zdesperowana i tak bardzo chcę mieć dobry rozmiar, że się zdecydowałam. Na lato może być.
Mam w tej chwili jeden biustonosz, który noszę (oczywiście w złym rozmiarze), reszta poszła won. Ale ten jeden, który się ostał tak mnie wnerwia Obwód to ja se mogę okręcić ze dwa razy dookoła Dlatego jak przyjdzie mój Toffino i effuniak to chyba odlecę ze szczęścia. Pod warunkiem, że rozmiary będą ok (pozostaje żarliwa modlitwa).
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 08:30   #2875
ninaad
Wtajemniczenie

A ja jestem ciekawa jak to będzie następnym razem z rezerwowaniem effuniaków- bo to co teraz było to jakieś chore . Akurat mój rozmiar mogłam sobie zarezerwować później, jak już się pojawiły, ale jakoś ta strażacka czerwień wogóle mi nie podchodzi- zwłaszcza na lato, gdzie większość bluzek mam w jasnych kolorach. Kilka dobranych rozmiarowo staników mam, więc nie pali mi się - wolę zaczekać, aż będzie coś w innej kolorystyce
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 08:53   #2876
marta..
Raczkowanie

dziewczyny, pomozcie bo juz sie pogubiłam...z kalkulatora wychodzi mi rozmiar 70D (32Dbryt.) natomiast zakupiłam Freye Arabelle (ktora lezy idealnie)- 65DD
i teraz problem bo nie wiem jakich rozmiarów szukac z innych modeli i z innych firm ( nie wspominajac juz o polskich firmach-bo tu wogole juz nie wiem). a i przypomne moje wymiary 76cm pod biustem ciasno i 92 cm"w zwisie".
moze ktoras z Was ma taki rozmiar i moze cos doradzic z innych staniczkow..?
marta.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 09:03   #2877
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta.. Pokaż wiadomość
dziewczyny, pomozcie bo juz sie pogubiłam...z kalkulatora wychodzi mi rozmiar 70D (32Dbryt.) natomiast zakupiłam Freye Arabelle (ktora lezy idealnie)- 65DD
i teraz problem bo nie wiem jakich rozmiarów szukac z innych modeli i z innych firm ( nie wspominajac juz o polskich firmach-bo tu wogole juz nie wiem). a i przypomne moje wymiary 76cm pod biustem ciasno i 92 cm"w zwisie".
Skoro Arabella 65DD lezy ładnie to celuj w 65DD przy rozciągliwych stanikach i w ściśliwcach 70C/D.
A ile masz normalnie w biuście?
Stary 2009-06-29, 09:06   #2878
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta.. Pokaż wiadomość
a ile cm masz w biuście w pozycji wyprostowanej?
coś jest nie tak, Arabelka 65DD jest na 86,5cm, jeśli dodamy to, że jest dużomiseczkowa + że jest spore zaniżenie obwodu to nam wyjdzie na jakieś 89cm. A co z tymi trzeba centymetrami? chyba nie masz ich pod pachami?
Jesteś pewna że dobrze zakładasz stanik? Dokładnie wygarniasz wszystko z boku?
Stary 2009-06-29, 09:08   #2879
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
a ile cm masz w biuście w pozycji wyprostowanej?
coś jest nie tak, Arabelka 65DD jest na 86,5cm, jeśli dodamy to, że jest dużomiseczkowa + że jest spore zaniżenie obwodu to nam wyjdzie na jakieś 89cm. A co z tymi trzeba centymetrami? chyba nie masz ich pod pachami?
Jesteś pewna że dobrze zakładasz stanik? Dokładnie wygarniasz wszystko z boku?
Czemu Arabella jest dużomiseczkowa? Z tego co wiem jest standardowa (no chyba, że zależy to od kolorku).
Stary 2009-06-29, 09:22   #2880
201604211131
Konto usunięte

Dziewczyny - możecie mi pomóc?
Chcę wziąć Tango Plunge w kolorze czarnym (będę w przyszłą - nie tą ale następną środę w Peachfieldzie)
W zwisie mam 95, w biuście normalnie 89 - 90, pod biustem 68/69? Jaki rozmiar wziąć? 65DD bułkuje mi nieznacznie.
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości