Pas Wibrujący Vibroaction - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 14:52   #31
M42
Raczkowanie

Dot.: Pas Wibrujący Vibroaction

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Skąd te dane procentowe?
Wiadomo, że od samego masażu się nie schudnie Ale chyba większość osob tutaj (przynajmniej ja i asiulka) czeka na relację apropo cellulitu
Funkcja transion w urządzeniu pobudząjącym mięśnie do skurczu na zasadzie działania prądu galwanicznego ma własnie taki wskaźnik procentowy. A czekajcie sobie, nie bronię wam.
Stary 2008-01-30, 15:09   #32
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M42 Pokaż wiadomość
Funkcja transion w urządzeniu pobudząjącym mięśnie do skurczu na zasadzie działania prądu galwanicznego ma własnie taki wskaźnik procentowy. A czekajcie sobie, nie bronię wam.
Chyba to o czym piszesz to raczej motylek- czy urządzenie w tym rodzaju (wysyłające prąd który wywołuje skurcze mięśni), a nie masażer.
My chcemy poznać doświadczenia użytkowniczek pasa masującego, a nie uzyskać wiedzę z ulotki.
Stary 2008-01-30, 15:31   #33
traci
Wtajemniczenie

Tez myslalm zeby sobie zakupic taki pas.
U mnie na silowni maja cos podobnego.Pytalam sie tego faceta i on mi powiedzial ,ze to bardziej przyda sie skorze aniezeli miesniom.
To taki wspomagacz ,wiadomo ,ze najwazniejsze sa cwiczenia.
To tak samo jak niektorzy mysla ,ze guam wyszczupli a to bardziej chodzi o ujedrnienie skory.
traci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 12:25   #34
licorice
Raczkowanie

Zastanawiam sie czy pas na jakies działanie magnetoterapi lub elektroterapi, bo jesli tak to bu
Jestem osoba niepelnosprawna wiec tym bardziej by mi sie cos takiego przydalo...
licorice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 08:47   #35
asiulkaa
Zakorzenienie

Zakupiłam sobie w końcu ten pas. Obecnie używam go jakieś 10 dni na pośladki, smaruję wcześniej środkiem na cellulit. Niestety do tej pory raczej nie widzę efektów, ale to raczej zbyt wcześnie.
Stary 2008-09-11, 19:26   #36
monai
Rozeznanie

GG do monai

Witam przesledziłam dyskusje i jeżeli miałby pomagać na celulit to bym się zaczynała zastanawiać... więc jak jest asiulkaa z efektami?
monai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 09:18   #37
asiulkaa
Zakorzenienie

Niestety mam remont na głowie i pas wylądował głęboko w szafie, wiec o efektach nie jestem w stanie powiedzieć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-25, 09:20   #38
Madzia32196
Przyczajenie

Question Dot.: Pas Wibrujący Vibroaction

Czesc!

Jestem nowa na tym portalu.Zamówiłam pas wibroaction niedługo powinnam go dostac ale nie jestem pewna czy pomoże mi straci kilka kilogramów.Miałam do wyboru kupic albo ten pas albo tabletki odchudzające ale boje sie ze jak przestane brac te tabletki to bende gożej tyła wiec wybrałam pas.Co o tym sadzicie? Planuje ze jak bende miała ten pas to połacze go z djeto i bieganiem. macie może jakieś sposoby na zgubienie kilka kilo?
Madzia32196 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 10:27   #39
Gocha87
Raczkowanie

Moja mama też sobie ostatnio zakupiła ten pas. Efektów póki co jeszcze nie widzę u niej
Ja sama używam nie do zrzucenia kilogramów, ale właśnie do pozbycia się cellulitu. Mam głęboką nadzieje, że cokolwiek mi to cudo pomoże
Gocha87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 20:52   #40
Kancia
Zakorzenienie

moim zdaniem ( mam vibroaction) nadaje się tylko do masażu nic poza tym. Być może poprawia ukrwienie ale jak dla mnie jest za słaby, jedynie łaskocze
ja kupiłma na all za 70 zeta na Mango są za 140
Stary 2009-03-03, 08:09   #41
Kinia123321
Przyczajenie

Angry Dot.: Pas Wibrujący Vibroaction

Witam jesli chcecie kupic ten pas nie zamawiajcie go na tej oto podanej stroniehttp://www.fitness24.com.pl/pas-vibr...FRK7ZwodmRh0oA Ja kupiłam niestety ten pas na tej stronie myslalam ze to jest taki sam jak na mango ale jak sie okazalo potym jak przeczytałam instrukcje z tej strony fitnnes i porównałam instrukcje z mango to dowiedzialam sie ze z tej strony fitnnes iz pisze ze vibroaction wyłacza sie automatycznie po 10 min i dopiero mozna właczyc po 60 min a z instrukcji z mango wynika ze dopiero po 30 min sie sam wyłacza!!!! Teraz bede chciala zwrócic ten pas ale nie wiem czy mi go przyjmoł spowrotem!! Cholera mówie wam lepiej zamówic produkty ze strony mango niz jakis kurde innych stron !!!!!!!!!!!!!!!!
Kinia123321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 10:42   #42
asiulkaa
Zakorzenienie

Kinia123321 nie wiem czemu tak polecasz zakupy na mango, ja kupowałam na allegro i nie mam ograniczeń czasu użytkowania jak również pas sienie wyłącza, osobiście kupowanie w mango uważam za wyrzucanie pieniędzy.
Stary 2009-05-04, 08:34   #43
inc0rrect
Zakorzenienie

Ja mam z mango i najmniejszy trub i to na manual (ta druga opcja daje zarabiscie;/) to dziala tak mocno że ja cala skacze to jest naprawde mocne dzialanie, a sa 5 razy mocniejsze tryby wiec jak kogos laskocze to musi miec jakis inny pas napewno nie ten z Mango

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 17:12   #44
201803290936
Konto usunięte

A znacie jakieś konkretne firmy (ale najlepiej wyspecjalizowane w tego typu sprzęcie), które produkują dobre pasy wibrująco-masujące (ew. poszczególne modele pasów)? Chodzi mi o sklepy ze sprzętem fitness, czy rehabilitacyjnym? Chciałabym kupić sobie taki pas (z myślą o przyjemnych masażach), ale nie wiem jaka marka jest solidna i warto wydać pieniądze.

Wybór jest tak duży, że się gubię - nie wiem na jakie parametry zwracać uwagę. Mam kilka upatrzonych:
http://www.nedo24.pl/pas-masujacy-od...FRSRZgodQWgv-A
http://www.fitness24.com.pl/pas-trenergym-p-3.html
http://mmo.pl/wibrujacy-vibra-tone-p...FYND3goddT3J8w
http://merlin.pl/Pas-wibrujacy-Vibra...20,661128.html
http://www.idealnawaga.pl/product_in...roducts_id=296
http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id=

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-05-04 o 17:17
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-29, 10:03   #45
angel166
Zakorzenienie

i jak z działaniem tego pasa na celliulit , są u Was może jakieś efekty? bo ja go dostałąm od mojej mamy,bo nie chce go uzywac. Zanim zmarnuje prąd wole wiedzieć czy wogole opłaca sie go włączać ? nie chodzi mi o schudnięcie dzieki nie mu,tylko o likwidacje cellulitu

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 11:59   #46
asiulkaa
Zakorzenienie

Ja nadal nie wiem, planowałam ponownie zacząć go używać ale zgubiłam gdzieś zasilacz, więc dopiero gdy najdzie mnie ochota na przerycia całego mieszkania w poszukiwaniu tego zasilacza to ponownie będę go testowała.
Stary 2009-06-29, 12:29   #47
Serendipity
Zakorzenienie

Jak dla mnie to urządzenie dla leniwych ludzi, którym nie chce się ruszyć 4 liter i poćwiczyć.
Stary 2009-06-30, 06:47   #48
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to urządzenie dla leniwych ludzi, którym nie chce się ruszyć 4 liter i poćwiczyć.
niestety dzieki cwiczenią ciezko sie pozbyc cellulitu;/

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 07:16   #49
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
niestety dzieki cwiczenią ciezko sie pozbyc cellulitu;/
Prawda.

Ja się zastanawiam nad tym pasem, bo lubię takie wytrzęsane masaże. Tylko tyle. Tylko, czy warto się szarpać na jakiś droższy (ok. 200 zł), czy lepiej nie inwestować za dużo i kupić za 99 zł?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-30, 07:33   #50
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Prawda.

Ja się zastanawiam nad tym pasem, bo lubię takie wytrzęsane masaże. Tylko tyle. Tylko, czy warto się szarpać na jakiś droższy (ok. 200 zł), czy lepiej nie inwestować za dużo i kupić za 99 zł?
Nie sądzę żey te droższe czymś się różniły, tylko że telezakupy wydaja ogromną kasę na reklamę i to się odbija na ostatecznej cenie produktu.
Ja swoje urządzenie kupiłam za 80 zł + koszt przesyłki, a poza wibracjami ma jeszcze funkcję sauny.
Stary 2009-06-30, 07:49   #51
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Nie sądzę żey te droższe czymś się różniły, tylko że telezakupy wydaja ogromną kasę na reklamę i to się odbija na ostatecznej cenie produktu.
Ja swoje urządzenie kupiłam za 80 zł + koszt przesyłki, a poza wibracjami ma jeszcze funkcję sauny.
Dzięki Asiulkoo. I jesteś zadowolona?
Stary 2009-06-30, 13:45   #52
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Dzięki Asiulkoo. I jesteś zadowolona?
Samo masowanie jest fajne, ale efektów nie widziałam bo za krótko używałam, najpierw dwu miesięczny remont tak że zapomniałam o pasie, a obecnie sobie o nim przypomniałam to okazało się że zgubiłam gdzieś kabel z zasilaczem. Poza tym ja stosowałam masażer na pośladki, wiec w grę wchodził głównie czas gdy stałam (np. szykowanie obiadu), bo leżenie na brzuchu było jak dla mnie niewygodne.
Stary 2009-07-01, 16:56   #53
RiotKitty
Rozeznanie

miałam go przez kilka dni, pożyczyłam od ciotki.
STRASZNIE swędział. po prostu nie mogłam przestać się drapać. skóra w miejscu działania wibracji była czerwona, jak przy uczuleniu. stwierdziłam, że nigdy więcej zresztą, nie wydaje mi się, żeby ten bubel cokolwiek zmieniał - na pewno nie zastąpi to prawdziwego wysiłku fizycznego.
i może się mylę, ale chyba za płytko docierają te wibracje, by miały wpływ na budowę tkanki tłuszczowej ....
RiotKitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 18:48   #54
ania25035
Przyczajenie

GG do ania25035

Witam ;*
Jakiś czas temu zakupiłam pas masujący ale nie vibroaction...
I muszę przyznać, że ten masaż jest rewelacyjny i bardzo przyjemny.
Mogłabym mieć go założone cały czas
A co do chudnięcia to wydaje mi się, że działa ...
Narazie widzę tylko małe efekty bo krótko go używam ale działa !
Moja sąsiadka również używała podobnego pasa i schudła nawet kilka cm w nogach
Pozdrawiam ;**
ania25035 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 11:11   #55
kaaasiaaa_90
Raczkowanie

hej,
ja mam ten pas i no coż... jestem zadowolona. fakt faktem schudłam moze z 1 kg (ale nie zależało mi za bardzo na chudnięciu bo waże 55 i dobrze mi z tym), ale za to moja skóra na brzuchu stała się bardziej napięta (efekt ujędrnienia) i celulit na udach mi jakby zniknął i obwód też się zmniejszył. dodatkowo nie stosowałam żadnej diety: pizza raz na 2 tyg, jakieś ciasteczko, czekolada
także polecam
kaaasiaaa_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-16, 23:03   #56
linda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaaasiaaa_90 Pokaż wiadomość
hej,
ja mam ten pas i no coż... jestem zadowolona. fakt faktem schudłam moze z 1 kg (ale nie zależało mi za bardzo na chudnięciu bo waże 55 i dobrze mi z tym), ale za to moja skóra na brzuchu stała się bardziej napięta (efekt ujędrnienia) i celulit na udach mi jakby zniknął i obwód też się zmniejszył. dodatkowo nie stosowałam żadnej diety: pizza raz na 2 tyg, jakieś ciasteczko, czekolada
także polecam
Racja, mi sie juz pojawiaja miesnie na brzuchu hehehe pas jest super...
linda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-17, 08:33   #57
201803290936
Konto usunięte

Ja mam od kilku tygodni pas TrenerGym - przewodowy (bo jest również na zasilanie bateryjne, ale sporo droższy), 99 zł + wysyłka. Minusem jest to, że najwęższe zapięcie nadal jest ciutkę za duże na mnie w pasie (wcięcie w talii). Poza tym kabel mógłby być dłuższy. Ale jest sporo plusów: fajne programy, wibracje są przyjemne, a poza tym kilkukrotnie po takim wytrzęsaniu odwiedziłam wc (w wiadomym celu), a mam z tym problem (ostatnio mniejszy, z czego bardzo się cieszę).

Jeżeli chodzi o cellulit to jakąś tam poprawę widzę - masuję się z 2 razy w tygodniu po 40-60 minut. Zamierzam zacząć wspomagać się masażami, jakąś gąbką antycellulitową do kąpieli, no i niebawem wróci mi z garażu mój rowerek stacjonarny. Fajna rzecz - jak się czyta, czy ogląda tv, to i tak się nic poza tym nie robi, więc czemu się w tym czasie nie wytrząsać?
Stary 2010-05-18, 10:51   #58
mala888332
Przyczajenie

Witam wszystkie Wizażanki,
mam pytanie- czy uda mi się choć trochę zwalczyć te uparte boczki z pasem wibrującym? Oczywiście nie spodziewam się brzuszka modelki w tydzień, bez ćwiczeń i jakiejś diety, ale czy chociaż na "drobne" wspomaganie ze strony tego ustrojstwa mogę liczyć? Górę brzuszka mam całkiem całkiem, ale na dole od wiek wieków wisi oponka i pomimo aerobiku nie udaje mis ię nic z nią zrobić... A może znacie jakies zaklęcie ?
mala888332 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-18, 14:06   #59
xarunia
Przyczajenie

Witam drogie wizażanki mam w domu pas wibrujacy firmy WIBRO-THERM BELT,który dostałam w prezencie, jednakże nie był to prezent do końca mi potrzebny. Używałam go kilkanaście razy więc jest w stanie idealnym.Chciałam bym go sprzedać bo może komuś by się jeszcze przydał u mnie niestety leży w szafie. Szczegóły na PRIV.
xarunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-23, 18:25   #60
Rio18
Przyczajenie

Chciałabym dokonać zakupu pasa wyszczuplającego i mam kilka pytań. Myślicie że lepszy jest VibroAir czy VibroAction? Problem w tym, że nie chce sobie wyrobić mięśni, tylko chce wyeliminować tłuszcz z ud i pośladków.
Rio18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości