|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() PONAWIAM PYTANIE DO DR - rekonwalescencja
Panie Doktorze,
pisałam już jakiś czas temu, nie otrzymałam odpowiedzi a bardzo mi na niej zależy - musze zaplanować urlop i związaną z tym niejako decyzje o operacji nosa. Ile czasu należy zarezerwować sobie na to aby z normalnym wyglądem móc wrócić do pracy? Nie liczę oczywiście czasu do zdjęcia gipsu - to wiadomo - ale już po. Jak długo trzeba sie liczyć z obecnością opuchlizny oraz zasinień, wybroczyn itp. na twarzy? Nie wiem czy standardowe 2 tyg. urlopu wystarczą? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: PONAWIAM PYTANIE DO DR - rekonwalescencja
nie jestem panem doktorem, ale mialam operacje, więc chetnie odpowiem jak to było u mnie i 2 innych pacjentek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za odp. No to mam problemik...
![]() Nie wyobrażam sobie chodzenia po biurze z gipsem lub co gorsza sińcami i opuchlizną... A jak Ty dałaś sobie radę? Czy ew. Twoje koleżanki? Jeśli mogłabyś się podzielić "wrażeniami" jak to było PO to będę wdzięczna ogromnie!! Pozdrawiam! ps - bo nie chce rezygnować.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jasne
![]() ![]() ![]() Jesli naprawde tego chcesz to nie rezugnuj, zadowolenie z nowego nosa murowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Iza,Dr.jest na urlopie do 20.02.06.Mysle ze 2-3 tygodnie musisz miec na 'dojscie do siebie',jesli jest to op.kostno-chrzestna,i jesli nie chcesz straszyc ludzi na ulicy!
![]() Oczewiscie kazdy organizm reaguje inaczej.Ja opisuje swoj przypadek.Ale mysle ze po 10 dniach NIEREALNE pojscie do pracy.Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]() Właśnie czegoś takiego mi brakowało - spójnego, konkretnego opisu okresu rekonwalescencji, bez owijania w bawełnę i przemilczeń ![]() Kazdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje, ale ważne jest to że teraz wiem z czym się naprawdę liczyć i widzę kurczę, że miesiąc nieobecności to murowany; cholerka mam problem ![]() No i zmarwiło mnie to że okulary odpadają - bardzo na to liczyłam prawdę mówiąc, takie na pół twarzy to byłoby wyjście ![]() Ech, od tych opisów to nos mnie rozbolał.... Jeszcze raz dziękuję, ściskam i pozdrawiam! Gdyby Wam coś jeszcze przyszło do głowy to piszcie proszę. Isabella. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
bardzo fajne to forum, tez chce zrobic sobie operacje nosa, wlasnie koncze studia mam zamiar bronic sie w maju lub w czerwcu i chcialabym sie dowiedziec ile wczesniej trzeba zapisac sie na konsultacje? ile czasu potrzebuje od 1 konsultacji do operacji??
z góry dzięki za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.