|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cotko spokojnie, prześpij się, wypocznij, a jutro jeszcze raz przekop mieszkanie (ale ja jestem, nawet nie wiem, kiedy opener). Trzeba mieć nadzieję.
Paulo ![]() ![]() Cathy zaintrygowałaś mnie, idę czytać ![]() Lemirko, wcale nie masz bladych nóg. Za to bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Oho, Cathy, widzę że ci parę osób serio zalazło za skórę. W sumie jesteście bardziej zaawansowane w minerałach, więc ciągle musicie odpowiadać na stado tych samych pytań - ja mam to w pracy, na forum bym nie zniosła...
Dzięki za info o Reserved, ale mam też ulubiony sklepik i jak znajdę DUŻĄ torbę, najlepiej fioletową, z boczną zamykaną kieszonką (niezbędnik) i najlepiej z dzieloną komorą główną - biorę. Ostatnio jak mama mi towarzyszyła w wyborze torebki to stwierdziła, że mojej jeszcze nie wyprodukowali. Coś w tym jest, jestem cholernie wybredna. To straszne... Z ciuchami tak nie mam. Co do kuszenia, to koleżance z pracy dałam troszkę krzemionki w sloiczku samplowym EDM. Bardzo się ucieszyła, zachwalałam niesamowicie, dałam jej kilka adresów stron - cóż, teraz niech ma pretensje do siebie ![]() Dziś TŻ zamontował mi wreszcie akumulator i tablice i dziś swoim autkiem śmignęłam do sklepu i... Coś mi w silniku nie trybi - robi hałasu jak lokomotywa, serio. Myślałam, ze kapeć, może to hamulec, może coś na sprzęgle, w silniku lub na wale - kto go wie. A może odbija się 3 tygodnie stania na ręcznym i bez ruszania? Jutro jadę do pracy i zobaczymy, czy się coś poprawi. Przynajmniej nie bedę musiała autobusami jeździć w ten upał - wąchanie współtowarzyszy podróży to naprawdę wątpliwa przyjemność... Najgorsze że nie wiem co w takie upały wkładać do pracy bo u nas obowiązuje dress code, chociaż nie mamy kontaktu z klientami - przez telefon nas nie widać. Ale to lekka przesada, żeby przy 25 stopniach i takiej wilgotności żądać od nas noszenia bluzek z rękawkami - moze jeszcze każą nam marynarki i krawaty nosić. Kocham moje kierownictwo...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak pisałam jakoś tak wyszły, za komplement dziękuję ![]() tylko co z butami ![]() Problem polega na tym, że jestem wyższa od mojego TŻta ze względu na niego i na mój komfort nie noszę na takie wyjścia obcasów ( zresztą w ogóle nie noszę - kręgosłup). Problem mam zawsze bo i sukienka musi być za kolano (żeby nie było widać - bo kolanko w płaskich butach za piękne nie jest), no i wyszukać jakieś ładne buty płaskie - graniczy dla mnie z cudem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Uwierz mi- taki tekst na forum miałby więcej przeciwniczek niż zwolenniczek ![]() Forum nie jest moją własnością, za to blog tak, więc tam spokojnie mogę sobie takie opinie wygłaszać, a i tak liczę się z tym, że kilka osób tam więcej nie zajrzy ![]() Ale cieszę się, że i Ty masz podobne odczucia. Bo myślałam, że zostałam sama z Vril ![]() Evelinek - witaj z powrotem ![]() Cytat:
![]() ![]() No ja też na stanikowym nie byłam już ho ho i jeszcze trochę. W sumie chyba ani razu się tam nie wychyliłam (choć mogę się mylić ![]() ![]() Gabs - oj tak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Cathy, ja bym nie powiedziała, że to wrednie napisane.
-------------------------------------------------------------------------------------------- Kto dostał newslettera, pewnie już wie. Ceny przesyłek z CS będą znacznie niższe niż dotychczas ![]() Strasznie żałuję, że mają tak mały wybór podstawowych surowców, jeden rodzaj TiO2, ZnO tylko małocząsteczkowy, boron z połyskiem, brak matowej miki, jedwabiu. Ciekawe, czy by byli skłonni poszerzyć ofertę, skoro tak im się dobrze powodzi. Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-07-02 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moj opener wyglada tak- biletu nie znalazlam, kupilam za na all 150zl i prosilam o przesylke konduktorska. nawet jak sie nie uda miec na jutro, to jutro jest stosunkowo slaby dzien i odzaluje. szkoda,z e nie mam pola i cala impreza ksozowala mnie prawie 500zl, ale coz ![]() mniej mineralow dla mnie w najblizszym meisiacu.. ehh, ksoztowny byl ten miech. ale mineralomania mi przystopowala okad mam duuzo probek. chciala bym teraz pelne wymiary, ale sie ciut powstrzymam. takie zycie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() no ja właśnie się zastanawiałam, jak w praktyce będzie wyglądać nie pobieranie przez nich już opłaty manipulacyjnej za wysłanie przesyłki ![]() chyba jakieś zamówienie nieduże trzeba będzie zrobić, zeby to przetestować ![]() siedzenie w nocy z kasą na koncie wcale nie jest dobrym pomysłem ![]() ![]() Muszę jeszcze baterię do telefonu kupić, bo mi siadać zaczyna. Czy Wy też tak macie, że kompletnie nie poddajecie się modzie na super wypasione komórki, czy tylko ja odstaję od reszty społeczeństwa? Dla mnie telefon ma spełniać dwie podstawowe funkcje - dzwonić i smsować.. Do całej reszty służą mi inne urządzenia (laptop i aparat) I jakoś nie mogę się przemóc, żeby zmienić mój kilkuletni model na coś przyzwoitego... Cotka- szkoda, że tak wyszło... A najgorsze jest to, że bilet się pewnie znajdzie za kilka tygodni, czyli wtedy, kiedy nie będzie już potrzebny. Przedmioty martwe tak mają. Przynajmniej u mnie ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-07-02 o 00:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie, matowy jest tylko z nazwy. W rzeczywistości to lekka perła.
No właśnie zasymulowałam małe zamówienie, włożyłam do koszyka 4 uncje różnych surowców i wyszło 9 dolców, czyli całkiem rozsądnie, biorąc pod uwagę, że proszki wysyłają w słoikach. Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-07-02 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
Cathy, ja tez teraz robie drobne zakupy coby sobie nastroj poprawic
![]() no ja w czasie szukania biletu znalzlam kilka rzeczy, ktorych szukalam rok wczesniej ![]() Lorri, a to mi rzykro, ze nie matowy ![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
cotka, a ja jednak miałam nadzieję
![]() cathy, vril, ja również mam identyczne zdanie na ten temat modom na telefony, i wszystko inne, raczej nie ulegam ![]() teraz akurat mam możliwość zmiany i się zastanawiam, bo automapa by się przydała i na szczęście nie mam w zwyczaju poprawiać sobie humoru zakupami ![]() wczoraj kataklizm, a dziś znowu parno, obudziłam się już spocona, a co będzie dalej... coś się pastereczka nie odzywa - chyba wszystko u niej w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ja sie żegnam, zaraz wyjeżdżam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poza tym ja jeszcze jakoś wyglądam na wyższą dodatkowo (pastereczka pewnie zaświadczy hihi) w każdym razie wyobraż sobie szukanie ładnych w miare płaskich butów/obcas 5 cm w rozmiarze 42/42 i pół - bo ja taką przyjemność przeżywam co pół roku ![]() w sumie to jest prościej - wchodzisz i pytasz z których modeli jest 42 i zamiast z ze 100 par wybierasz z 2 hehe ja myslę, że pastereczka w szale przeprowadzkowym ogarnie wszytsko i wróci do nas ![]() evelinku cudownie Cię widzieć ![]()
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() że też nie mogę być ciut niższa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólne zakupy kosmetyków mineralnych - część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pastereczka była na forum wczoraj kilka razy, rozumiem, że ma dużo spraw na głowie, ale nie potrafię zrozumieć totalnej olewki z jej strony. Pisałam pw, pisałam na forum i nic... Czy naprawdę tak cięzko odpisać choćby jedno zdanie?? Nie rozumiem tego... ![]() Jeśli ktoś się do czegoś zobowiązuje z własnej, nieprzymuszonej woli, to powinien być odpowiedzialny. Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2009-07-02 o 09:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
|
Cytat:
![]() |
#2122 |
Rozeznanie
|
Pastereczka była wczoraj późnym wieczorem,jest i dzisiaj od prawie dwóch godzin......wiem że jestem ''nowa'' i powinnam siedzieć cicho...niestety zauważyłam że są ''podziały''
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli tak i po 18 w tygodniu to wchodzę w to w ciemno ![]() Siostro ![]() ![]() Wszystkim osobom udającym się na Openera życzę udanej zabawy i bezdeszczowej pogody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Jestem kompletnie nieczula na techniczne gadzety. Moj telefon kom. to popekany, rozlatujacy sie zlom, powinnam go wymienic juz dawno ale jest mi to calkowicie obojetne. O ile w innych sprawach jestem estetka, tak z telefonem nie czuje zadnej empatii i pewnie bede go trzymac az sie rozsypie do szczetu. Kilka lat temu wisialam na telefonie nawet kilkanascie godzin dziennie, obecnie z ulga nie uzywam go prawie wcale i moze dlatego wszystko mi jedno w jakim jest stanie. Jak dla mnie ma rowniez spelniac tylko dwie funkcje - dzwonic i wysylac esemesy, zadne tapety, dzwonki i inne bajery nie sa mi potrzebne, nawet nie moge sie zmusic by mu wymienic popekana obudowe. Wiem, ze to zalosne ale obecnie telefon to dla mnie zero.
To samo komputery, odtwarzacze, aparaty, roboty kuchenne i inne sprzety - maja dzialac i nie irytowac wlasciciela, tyle wymagam. Co do Pastereczki, nie martwcie sie, to odpowiedzialna osoba, na pewno wszystko sie wyjasni. Mozliwe, ze pzrez jej przeprowadzke cos sie opoznilo, wiec dajcie czas na wszczynanie alarmu do przyszlego tygodnia. Niecierpliwicie sie czekajac na firdygalki, to zrozumiale ale spokojnie, bedzie OK. |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
ej wyluzujcie, ja tez nie mam jeszcze moich prochow od dilera pastereczki
![]() a pierwsze zamowienie robilam z nia chyba ze 2 miesiace temu ![]() napisze ![]()
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
wiec to dlatego ostatnio mi wyszla taka mala oplata w CS za wysylke, robilam symulacje i bylam bardzo zdziwiona. fajnie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
|
White, Winly dziękuję. Dzisiaj jeszcze nie idę, ale od jutra free ride
![]() ![]() ![]()
#2129 |
Zakorzenienie
|
Ja równeiż w obronie Pastereczki staję! Dziewczyny spokojnie, wiecie, że m dużo zamówień, a ostatnio miała przeprowadzkę.. trochę wyrozumiałości. To ona nam wyświadcza przysługę całą organizacją zamówień.
ja nie widzę podziałów na forum-za to właśnie je lubię.
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.