Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-18, 11:19   #2311
Westalka
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

Cześć kobiciny

Maddie, tak szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem, czy pojadę.
Suuuper, że uda Wam się wyjechać już teraz. Będziecie mieć świetną pogodę.
Pokażesz stronę kwatery, do której się wybieracie?

Paula, współczuję Ci szerszeni. Są wstrętne, wielkie i niemiłosiernie głośne.
U mnie na działce miały gniazdo ( a właściwie trzy ) w pomieszczeniu gospodarczym, które jest tuż przy domu. Strasznie nam dokuczały. W ciągu dnia latały całymi chmarami, a wieczorami budziło (?) je światło, które paliło się na tarasie, więc w nocy również odwiedzały nas pojedyncze sztuki.

Dzwoniliśmy na straż, ale powiedzieli nam, że... oni muszą mieć otwarty dostęp do gniazda, więc - uwaga - najpierw musimy zdjąć dach!
a to pomieszczenie jest naprawdę spore... myślę, że weszłyby trzy, może cztery, samochody. Jest pokryte eternitem (kiedyś była to stajnia ), więc rozbiórka dachu byłaby ciekawa.

Szerszeni już nie ma. Przez lato zatłukliśmy ich całkiem sporo, a później przyszła zima ze sporymi mrozami i jej, na szczęście, nie przeżyły.

Impersona, jak tam u Ciebie?

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 11:47   #2312
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Bryyy... ale dziś gorąco

Zrzucić zdecydowanie, choć wyrzeźbienie też by się przydało.
To na poczatek najlepiej jakies aeroby/kardio. Teraz lato to mozesz nawet na rowerku pojezdzic, pobiegac jak lubisz, nawet na spacerki mozna pochodzic. Mozesz sie na jakis aerobik zapisac. Skakanka tez moze byc. Jesli masz taka mozliwosc to polecam jazde konna, gwarantowana figura gwiazdy filmowej. Tylko to niestety, jest drogie. Na rzezbe moga byc te 8 minutes czy tam tamilee, one chyba maja tez takie wykopy w stylu kleczys na czterech, na pieska :P, i wymachujesz nogami. To jest dobre na pupe i wewn i zewn strone ud, bo takie typowe aero jak jazda na rowerku to glownie cwicza przod i tyl ud. Ale ogolnie to skup sie nie na rzezbie teraz jesli chcesz na poczatek schudnac. Dietujesz tez jak rozumiem?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
WLasnie - tez mnie to ciekawi. Zyczyc powodzenia nie zdazylam, ale kciukasy 3malam....

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 11:54   #2313
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to Adriana Lecouvreur

Cytat:
?

Westalka, a wiesz że jest opera o tym tytule? Twój nick znaczy?
Tak mi się przypomniało. bo O westalkach jest kilka ale ta ma nawet tytuł La Vestale i podobnie jak większość innych opowiada o tym jak to czysta dziewicza kapłanka pała miłością do pięknego wojownika

aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt
Adriana Lecouvreur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 12:08   #2314
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
W ogóle dziś się zbulwersowałam Dorwałam sierpniową 'Olivię' a tam wielki artykuł 'Instrukcja obsługi pigułki', przeczytałam, i ... zwątpiłam.
Ich zasady nijak się mają do jakichkolwiek ulotek, czy to uniwersalnej, czy np.: Mercilonowej.
Według nich, nie ma się 12h na spóźnienie, ale od 5 do 12, w zależności od zawartości hormonu w pigułce, szkoda, że pani zapomniała, że są pigułki o ilości hormonów mniejszej niż 0,2 mg
A dobił mnie już akapit, gdzie pani twierdzi, że w razie zapomnienia w 3. tyg. ma się 24h zapasu i jeśli się zmieścimy w tym czasie to będzie wszystko super, a jeśli nie, to mamy się 'zabezpieczać do końca cyklu'.
Aż nie wytrzymałam i pierdyknęłam im maila z wyjaśnieniem i prośbą o sprostowanie
Jak to podsumowałam mojemu TŻ ' posprzątałam, wytarłam kurze, opieprzyłam gazetę, teraz pora coś zjeść '

poradniki gazet odnosnie leczenia czy tez samych lekarstw mnie zawze bawia.Czytałam swojego czasu taki pod tytułem"jak sobie radzic z migrena"Myslała m,ze wymysla cos nowego ale tylko mi cisnienie swoimi poradami podniesli.

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość

Paula, uważaj na te szerszenie, mogą niezłą krzywdę zrobić.

).

Uwazam Wczoraj z drzwiami do łazienki wpadłam

Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur Pokaż wiadomość
Paula
Braciszek ma 6 lat, obecnie w drodze ubranka na 4 potem pójdą mniejsze.
Co do szerszeni, dwa koty mojej przyjaciółki uwielbiają się nad nimi znęcać niech no tylko jakiś wleci...Tygrysek i Whisky ogłuszają go łapami i grają nim w squasha <hahaha> a potem takiego sflaczałego wystarczy dobić

Pytam o wiek brata bo myslałam,ze troszke starszy od moichTak to bym zasiliła kieszen studentki

Chetnie wypozycze koty

Cytat:
Paula, współczuję Ci szerszeni. Są wstrętne, wielkie i niemiłosiernie głośne.
U mnie na działce miały gniazdo ( a właściwie trzy ) w pomieszczeniu gospodarczym, które jest tuż przy domu. Strasznie nam dokuczały. W ciągu dnia latały całymi chmarami, a wieczorami budziło (?) je światło, które paliło się na tarasie, więc w nocy również odwiedzały nas pojedyncze sztuki.

Dzwoniliśmy na straż, ale powiedzieli nam, że... oni muszą mieć otwarty dostęp do gniazda, więc - uwaga - najpierw musimy zdjąć dach!
a to pomieszczenie jest naprawdę spore... myślę, że weszłyby trzy, może cztery, samochody. Jest pokryte eternitem (kiedyś była to stajnia ), więc rozbiórka dachu byłaby ciekawa.

Szerszeni już nie ma. Przez lato zatłukliśmy ich całkiem sporo, a później przyszła zima ze sporymi mrozami i jej, na szczęście, nie przeżyły.

No własnie mi tez kazali zlokalizowac gniazdo i podac im na tacyTylko barany mysla,ze jak ja to mam niby zrobicWlesc nie wiadomo gdzie i czekac az mnie cos upieprzy chyba

Imperka teraz mam magistra przed imieniemNie wiem czemu sie nie chwali ale widziałam na nk zdjecie Pani Magister naszej moherowej

Ide spac.Głowa mnie przez ten skwar boli i cisnienia na dodatek zbic dzis nie moge
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 12:16   #2315
Malla
Nie depcze krokusów

Ja też widziałam, pewnie jeszcze świętuje

Maddie - a w tym samym miejscu mieszkaliście wcześniej czy gdzie indziej przy tej ulicy? Jest łazienka przy pokoju? Kurcze, my się musimy potargować, bo bierzemy 10 noclegów, 40 zł za osobę (nie wiem czy z klimatycznym czy bez), zbankrutujemy... W wątku górskim też zadałam dziwne pytanie, czy w aneksie kuchennym są naczynia
Stary 2009-07-18, 12:21   #2316
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość

Jak ja sie bede tam wybierac to juz wiem u kogo po nocleg pytac

Tors czy piersi co za róznicaI jedno i drugie ma sutki(Szaja pozdrawia)
ano..mialam okazje zapoznac sie z lektura watku Szaji

mam dosyc tych upalow...chce deszczu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
No chyba że tak Mi tam i tak pasują postaci

EDIT: 'postaci' to też mianownik l.mn. Zapytałam polonistki Poza tym, dałam link do Bralczyka, on tam to wyjaśnia.

Cathas masz racje...obecnie..od jakiegos czasu uzywa sie "postaci" praktycznie nieodmiennie

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 12:21   #2317
Westalka
Zakorzenienie

Adri, o widzisz... nie wiedziałam, że jest taka opera.
Jak kiedyś natknę się na nią, to chętnie posłucham.

A jeśli chodzi o mój nick, to mam go głównie dlatego, że wszystkie inne, które sobie wymyśliłam, były zajęte. Generalnie rzecz ujmując - ma się do mnie, jak piernik do wiatraka.
A jedyne, co mnie z nim łączy to fakt, że kiedyś bardzo lubiłam Mitologię Parandowskiego i znałam ją niemalże na pamięć.

cóż, ani ze mnie kapłanka, ani kochanka wojownika

Stary 2009-07-18, 12:24   #2318
Malla
Nie depcze krokusów

Ja też uwielbiałam mitologię (później przerzuciłam się na "Silmarillion" Tolkiena), nawet w podstawówce wygrałam konkurs mitologiczny, ostro mnie przemaglowali

Aniko - o jakim wątku piszesz, bom nie w temacie?
Stary 2009-07-18, 12:29   #2319
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Malla słuze pokornie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351432

Stary 2009-07-18, 12:30   #2320
Westalka
Zakorzenienie

Malla, gratuluję

a ten wątek, to: Po co mężczyzna ma... sutki?

edit: Aniko mnie ubiegła, spryciula

Stary 2009-07-18, 12:32   #2321
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Malla, gratuluję

a ten wątek, to: Po co mężczyzna ma... sutki?

edit: Aniko mnie ubiegła, spryciula

sesesese

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 12:36   #2322
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Przepraszam, że się wcześniej się nie zameldowałam, ale świętowałam
Dziękuję serdecznie za kciukasy, przydały się
Piątka z obrony, piątka z pracy Recenzja w samych superlatywach i zachęcanie do kontynuowania tematu w innych pracach Także jestem mega happy.
No i wreszcie wakacje
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 12:38   #2323
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
hm niech pomysle....gora Żar spacerkiem do kolejki mam jakies 35 minut..witajcie w mojej wiejskiej okolicy
Czyli w Międzybrodziu, tak?
Stary 2009-07-18, 12:41   #2324
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Czyli w Międzybrodziu, tak?
niezupelnie....Miedzybrod zie (jedno z dwoch) to wioska nalezace do Gminy w ktorej mieszkam...gmina ta to Czernichów, zwana dalej przeze mnie-->>Ciemnogrodem tak tez nazywa sie wioska w ktorej mieszkam jai z ktorej spacerkiem do Miedzybrodzia Żyw. mam ok 35 min drogi

Imper GRATULACJE dziecino

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-07-18 o 12:42
Stary 2009-07-18, 12:44   #2325
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiałam mitologię (później przerzuciłam się na "Silmarillion" Tolkiena), nawet w podstawówce wygrałam konkurs mitologiczny, ostro mnie przemaglowali
Też uwielbiam mitologię, o Sillmarillionie nie wspominając

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Piątka z obrony, piątka z pracy Recenzja w samych superlatywach i zachęcanie do kontynuowania tematu w innych pracach Także jestem mega happy.
No i wreszcie wakacje
G R A T U L A C J E!!!

Prawdę powiedziawszy wiedziałam, że zdasz na 5 Zdecydujesz się na doktorat?
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 12:56   #2326
Westalka
Zakorzenienie

Impersonka, gratulacje!

Stary 2009-07-18, 12:57   #2327
MagdaP
Zadomowienie

Tak myślałam że albo któreś Międzybrodzie albo Czernichów. Za dwa tygodnie jadę do Porąbki
Stary 2009-07-18, 13:02   #2328
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość

Imper GRATULACJE dziecino
Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość

G R A T U L A C J E!!!

Prawdę powiedziawszy wiedziałam, że zdasz na 5 Zdecydujesz się na doktorat?
Cytat:
Impersonka, gratulacje!
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Jeszcze to do mnie nie doszło, ale jestem z siebie dumna, a TŻ to już w ogóle- obdzwonił pół rodziny i znajomych i wszystkim się chwali

Rej- zastanawiam się Z jednej strony bardzo bym chciała, ale 1. chciałabym pisać u mojego promotora magisterki, a on jako doktor nie może prowadzić doktoranta Osoba, która mogłaby być moim opiekunek nie do końca mi się podoba (chociaż tak naprawdę nie znam go w ogóle) 2. Nie wiem czy pogodziłabym doktorat z planami ciążowymi i dwójką dzieci potem
TŻ mnie namawia bardzo intensywnie, nie powiem, żeby mnie nie kusiło
Stary 2009-07-18, 13:20   #2329
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Cytat:
No i wreszcie wakacje
Grraaaaaaatuuuuuuuulaaaaa aaacjeeeee!!!!!

Mitologię też uwielbiam, a moja ukochana historia to argonauci i MEDEA! Ta postać (totalne przeciwieństwo mnie) działa na mnie bardzo inspirująco... Bardzo chciałabym ją kiedyś zaśpiewać w operze Cherubiniego ale to cholernie trudna partia... póki co jak ktoś oglądał zdjęcia to wie, że bawię się w charakteryzację na Medeę

Paula
, a widzisz, młodszy niestety... muszę btw resztę ubranek wystawić...

Westalko moja droga
, już służę uprzejmie paroma próbkami do posłuchania w terminie dowolnym jak będziesz miała ochotę... nie będę przesadzać bo nakrzyczą na mnie, jedną arię na razie podsunę...:

aria O nume tutelar w wykonaniu Marii Callas:
http://www.youtube.com/watch?v=eVGtNOjxy70

to samo w wykonaniu Rosy Ponselle (nagranie starsze, więc słabszej jakości, ale chyba moje ulubione):
http://www.youtube.com/watch?v=HP1QFjvBPHY

O, duchu opiekuńczy nieszczęśników,
Latono, wysłuchaj moich modłów.
Ostatnie moje wezwanie niech cię poruszy
nim posłusznie ulegnę memu przeznaczeniu,
spraw, by od mojego grobu
oddalił się ten, którego uwielbiam,
i dla którego przychodzi mi umrzeć.

(Julia nie chce wyjawić nazwiska swego ukochanego by go uchronić, sama jednak przyznaje się do grzesznej miłości i godzi się na śmierć)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-18, 13:39   #2330
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Imper dolaczam sie do gratulacji - to kiedy bedziem z tej okazju rzygac ??????? HE?????

Co do postaci, to juz wiem, BTW dziekuje za ten link, bo sa tam tez wyjasnienia kwestii, ktore mnie nurtowaly od dawna. Jestem chyba zboczona na tle gramatycznym z racji zawodu, no i przeczulona dzieki czytaniu 64738292 dziennie o np dawaniu ludzią ....

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 13:46   #2331
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Imper dolaczam sie do gratulacji - to kiedy bedziem z tej okazju rzygac ??????? HE?????
Dziękuję Rzygać to może niekoniecznie, ale jestem już wolna

Adri- też bardzo lubiłam Medęę, chociaż bliższa sercu memu jest Hekabe.
Ja mitologię lubiłam, ale nie kochałam jakoś specjalnie. Na pierwszym i drugim roku miałam kulturę antyczną z której 70% roku oblało egzamin. Nie przeczytałam do tego żadnej lektury poza tymi podstawowymi mitami i oczywiście też oblałam. Kiedy wykładowca wpisywał mi 2, powiedział, że znając mnie, wie że się zakocham w tych utworach i na wpisie z poprawki mu powiem, że miał rację. I faktycznie- zwłaszcza w Eurypidesie się zaczytywałam
Stary 2009-07-18, 13:47   #2332
Malla
Nie depcze krokusów

Santos - albo "chcem zaczac spułzycie"

KTOŚ MA DZISIAJ URODZINY!!!

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2009-07-18 o 13:49
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 14:44   #2333
Westalka
Zakorzenienie

Adri, bardzo dziękuję - posłucham sobie w wolnej chwili.

Luna, wszystkiego najlepszego!

Stary 2009-07-18, 15:31   #2334
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Rzygać to może niekoniecznie, ale jestem już wolna

Adri- też bardzo lubiłam Medęę, chociaż bliższa sercu memu jest Hekabe.
Ja mitologię lubiłam, ale nie kochałam jakoś specjalnie. Na pierwszym i drugim roku miałam kulturę antyczną z której 70% roku oblało egzamin. Nie przeczytałam do tego żadnej lektury poza tymi podstawowymi mitami i oczywiście też oblałam. Kiedy wykładowca wpisywał mi 2, powiedział, że znając mnie, wie że się zakocham w tych utworach i na wpisie z poprawki mu powiem, że miał rację. I faktycznie- zwłaszcza w Eurypidesie się zaczytywałam
no ja o mały włos nie jestem na filologii klasycznej ale szczerze mówiąc to chyba sobie pochodzę na wykłady jako wolny słuchacz jak dam radę.... interesuje mnie to. No i to mój ulubiony okres w literaturze, serio. Horacego dla mnie żaden poeta nie bije. Chciałabym wiedzieć co on tam faktycznie nagryzmolił, a nie to, co tłumacze wyczytali

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Adri, bardzo dziękuję - posłucham sobie w wolnej chwili.
fajnie

taaaaaa.... no i szukając tej arii dla Ciebie zaczęłam tego słuchać i pomaziałam się na westalkę do mojej fejsbukowej galerii operowych przebieranek teraz mam dylemat, wrzucać na MM na pożarcie czy nie

Stary 2009-07-18, 15:33   #2335
Westalka
Zakorzenienie

Kaja, wrzucać, wrzucać!

Stary 2009-07-18, 16:12   #2336
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
Maddie, tak szczerze mówiąc, to jeszcze nie wiem, czy pojadę.
Suuuper, że uda Wam się wyjechać już teraz. Będziecie mieć świetną pogodę.
Pokażesz stronę kwatery, do której się wybieracie?
Oby pogoda była świetna My też mieliśmy w sumie wakacjować się gdzie indziej, ale Tatry wygrały.
Mieszkać będziemy tutaj - http://iberis.spanie.pl/informacje_o...Kotelnica.html

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
To na poczatek najlepiej jakies aeroby/kardio. Teraz lato to mozesz nawet na rowerku pojezdzic, pobiegac jak lubisz, nawet na spacerki mozna pochodzic. Mozesz sie na jakis aerobik zapisac. Skakanka tez moze byc. Jesli masz taka mozliwosc to polecam jazde konna, gwarantowana figura gwiazdy filmowej. Tylko to niestety, jest drogie. Na rzezbe moga byc te 8 minutes czy tam tamilee, one chyba maja tez takie wykopy w stylu kleczys na czterech, na pieska :P, i wymachujesz nogami. To jest dobre na pupe i wewn i zewn strone ud, bo takie typowe aero jak jazda na rowerku to glownie cwicza przod i tyl ud. Ale ogolnie to skup sie nie na rzezbie teraz jesli chcesz na poczatek schudnac. Dietujesz tez jak rozumiem
Dietuję oczywiście. Jeździć konno nie mam niestety gdzie, biegać nie lubię, rowerek dziś TŻ przytarga z piwnicy, spacery uskuteczniam przynajmniej 6 km dziennie, aerobiku u nas w wakacje niet Planuję jeszcze chodzić na kryty basen, tak ze trzy razy w tygodniu.

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Uwazam Wczoraj z drzwiami do łazienki wpadłam
O jeju Mocno się poobijałaś?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Maddie - a w tym samym miejscu mieszkaliście wcześniej czy gdzie indziej przy tej ulicy? Jest łazienka przy pokoju? Kurcze, my się musimy potargować, bo bierzemy 10 noclegów, 40 zł za osobę (nie wiem czy z klimatycznym czy bez), zbankrutujemy... W wątku górskim też zadałam dziwne pytanie, czy w aneksie kuchennym są naczynia
Malla, tak wychodzi, że co roku mieszkamy gdzie indziej Najbardziej podoba nam się kwatera z pierwszego wspólnego pobytu - http://www.izby.republika.pl/ - łóżka super wygodne W tym roku ma być dwie łazienki na trzy pokoje. Jeszcze nie udało nam się trafić na pokój z łazienką niestety Potarguj się, nieźle na Was zarobią i tak My dziś kupiliśmy buty i skarpetki, dostaliśmy rabat w wysokości 40 zł przy zakupach za prawie 700 Niestety nie ma u nas Lafumy, ja kupiłam Kaiteki, a TŻ Campusy. Moje są na vibramie i z jakimś gritexem, jego sympatex i campusowska podeszwa. Z vibramem i gotexem nie było na nas rozmiarów, a że czas goni, zdecydowaliśmy się na te, plus skarpetki. Zobaczymy, jak się będą sprawować
A naczynia w aneksie kuchennym to chyba standard

Cytat:
No i wreszcie wakacje
Gratuluję!!!! Mówiłam, że będzie 5
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 16:44   #2337
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaja, wrzucać, wrzucać!
juuuuuuuż

Stary 2009-07-18, 17:13   #2338
***luna
Zakorzenienie

Gratuluje impersonie
i Adrianie sukcesów
Wakacje dobiegają końca.
Powiem jedno mio wszystko ja za domem czyt. Polską dosć mocno tęsknię.

za życzenia dziękuję i zapraszam na moherowego torta i winko
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 17:42   #2339
Maddie
Wtajemniczenie

Luna, wszystkiego najlepszego
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-18, 18:04   #2340
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

...i ode mnie !

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości