|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Mimo to jak zaczęłam ich używać z każdym dniem zakochiwałam się coraz bardziej.
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Angel dzięki za linka do HP. Popatrzę na stan moich finansów (tragiczny zresztą
) i przemyślę. ![]() Cytat:
Kupiłam wanilię i karmel i teraz się wącham. Teraz mam zagwozdkę czy kupić jeszcze jedną "na zaś" czy nie ryzykować. Zastanawiam się też czy nie puścić w świat paczuli. Coś nie do końca mi w niej pasuje. Moje skojarzenia zapachowe z nią to różowa seria SSS z Avonu. Mogłybyście się wypowiedzieć na temat Wanilii z mango? Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-07-21 o 17:50 |
|
|
|
|
#1863 | ||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Najpiękniejsze jesienne otulacze w moim prywatnym rankingu dostępnych w Sephorze to Angel, Addict, Hypnotic Poison L LL, Alien, Amour, Hypnose, J'aime i Magnetism - ale wszystkie to killerki i totalne słodkości ![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() Ta Wanilia z Wanilią to dosyć syntetyczny zapach a akord waniliowy jest w sumie dosyć podobny do tego lolitowego. Myślę, że spokojnie możesz kupować. Jeśli Ci się nie spodoba to możesz puścić na Allegro - chętne na pewno się znajdą ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem I jestem z siebie dumna ![]() Wspaniały jest, prawda? Wymarzony na wieczór, ale jak człowiek już się w nim rozkocha to i nosi od rana. Hosenko, a za co oni dają ten kupon? Za duże zakupy? Cytat:
Cytat:
To zapach nie w moim guście - chociaż ma taki boski skład
|
|
#1864 |
|
po prostu Em :)
|
Nie umiem za dobrze opisywać zapachów.
Ale na razie to moja ulubiona wanilia - może dlatego, że są wakacje, więc lepiej czuję się w słodko-owocowych zapachach niż czekoladowo-karmelowych killerach. Nie jest to zbyt skomplikowany zapach, jak wiadomo. Ot, soczyste mango na lekko słodkiej, waniliowej bazie.
|
|
#1865 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Sephora Brown jest już niestety od niedawna dokumentnie wycofana A to najpiękniejszy zapach do zasypiania jaki kiedykolwiek powstał ![]() A gdybyś chciała się pozbywać Paczuli to ja chyba chętnie Nie ma to jak trzeci flakon na zapas ![]() Wanilia z Mango są dość fajne. Tym zapachem co jakiś czas pachnie moja przyjaciółka na uczelni. No i pachnie baaardzo fajnie i milusio, ale przy jednoczesnym momentalnym wywoływaniu na mnie wrażenia, że czuję zapach waniliowej świeczki zapachowej Na mojej skórze fajnie wychodzi soczysty, słodki egzotyczny owoc mango wynurzany w solidnej porcji gorącego waniliowego budyniu. Nic skomplikowanego, ale BARDZO smakowitego
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 18:03 |
|
|
|
|
#1866 |
|
|
Flakon 250 ml?
W ogóle takie produkują?
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Your Angel: nie koniecznie za duże. Ja dostaalm po trzecim zamówieniu, ale z tego co pisza dziewczyny w wątku BU to jak im się uwidzi to tak dają
Tak samo jak próbki.Jednak nie biorę kremu lawendowego do stóp. Wezme za to ... szminkę z musem Frozen Rose - zawsze mi się podoba, a cena jest korzystna (23,90) no i moja mama chce wodę LBD a żeby ją kupić za 32,90 trzeba kupić coś z okreslonych stron (poświęciłam się i wybrałam tą szminkę ). Krem poczeka.
|
#1869 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Koshatko, a w jakim mieście jeszcze mają te waniliowe perfumy?
Widzę, że jesteś z Zagłębia, to nie tak daleko ode mnie, a jestem w stanie się poświęcić i jutro rano wsiąść w auto i pojechać po nie.
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoją opinię na KWC czytałam. ![]() Cytat:
W Sosnowcu w Plejadzie maja paczule, pomarancze, monoi i chyba karmel. W Plazie monoi. A w SCC w Katowicach pomarańczę.Edit: Najprawdopodobniej jutro będę jechać do Plejady to jakby co mogę Ci kupić a potem się umówimy w połowie drogi na kawę.
Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-07-21 o 18:54 |
||
|
|
|
#1873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzeba było odpisać- Nie, nie o ten duży perfum, tylko o te duże perfumy ![]() Cytat:
Cytat:
jakiś idiotyzmCytat:
No i masz cudne pudełeczko na biżuterię a zawartość...śliczności. Zdolniacha z Ciebie ![]() Cytat:
I cieszę się, że temat perfum powrócił, bo ja jestem na etapie perfumowej manii. w ciągu miesiąca przybyło mi kilka flaszek. No i tak kusicie tymi waniliami i mam straszną ochotę na wanilię i karmel. tyle, że nie mam sephory w promieniu 100km
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-21 o 19:05 |
|||||
|
|
|
#1874 | |
|
|
Cytat:
Jutro rano podjadę jeszcze do Sephory u siebie w Plazie, mam nadzieję, że tam coś znajdę. Ale gdybym nie znalazła to byłabym chętna na karmel i czekoladę (ale to chyba już nie do dostania ) albo paczulę. Tylko znowu musiałybyśmy się jakoś poinformować no i gdzieś spotkać.
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wracam zmordowana jak koń po westernie, wykończy mnie ta magisterka. Ale jak się sprężę, to za niecały miesiąc będę już po obronie
Wyjątkowo chciałabym, żeby czas szybciej leciał.Nie dałam rady cytować, więc napiszę tak: Isa, masz przepiękne kolczyki No i w ogóle zakupy bardzo fajne, taką apaszkę sama chętnie bym kupiła.Witam nowe dziewczyny, Koshatko, fuksjoo Widzę, że temat perfum na tapecie, ja mam kilka butelek na krzyż a i tak myślę czasami, żeby puścić w świat większość i zostawić sobie ze dwie butelki. Jakoś ostatnio wszystkie mocna zapachy mnie męczą (mimo, że moje zapachy to raczej lejciki) ![]() Hosenko, trzymam kciuki żeby udało ci się zminimalizować zbiory Ja na szczęście w BU się za bardzo nie wkręciłam, co prawda lubiłam hydrolaty ale reszta rzeczy, które nabyłam to były raczej niewypały w moim przypadku.No dobra, zjem coś i nadrobię później dokładniej. Miłego wieczoru wszystkim
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co to ja bym była chętna na czekoladę choć wątpię żeby mieli. Mnie by pasowało na spotkanie Silesia City Center w Katowicach, dalej na Śląsk samochodem się jeszcze nie wypuszczałam. No cóż, niektórzy zrobią wszystko żeby się zaprezentować lepiej niż są w rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1877 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo on ma tak przeuroczą buteleczkę, że muszę go kiedyś upolować
|
|
|
#1878 | |
|
|
Dziękuję za takie przyjęcie, bardzo mi miło. Cytat:
Ja planuję pojechać rano, pewnie ok. 10.00, jadę na zakupy więc przy okazji wstąpię do Sephory. Jeżeli będzie więcej czekolad (o ile jakiekolwiek będą ), to kupię dla Ciebie i potem najwyżej umówimy się na to spotkanie w SCC.
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za kupon ![]() Zuzylam wieczorem wczoraj maseczke i lirenke pod prysznic i nic dzi nie dokupiam kosmetycznego przepraszam, klawiatura mi si espsula i nie ma polskich znakow :/
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: pisałam wcześniej:
Cytat:
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Apaszkę polecam, bardzo mięciutki materiał i grzeje w szyję Trzymam kciuki żeby Ci się udało szybko obronić ![]() Ja dziś zrobiłam tylko notatki, które mają mi pomóc w pisaniu, ale tak mnie to zmęczyło(a jeszcze przede mną drugie tyle czytania ustaw i pisania), że już mam dość.
|
|
#1882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A BC właśnie chciałam sobie zostawić Ostatnio testowałam wszystkie perfumy, co dzień inne i po BC najmniej bolała mnie głowa Ale jak mnie kiedyś natchnie na wymiankę, będę o tobie pamiętać---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Ja trzymam kciuki za twoją pracę, najtrudniej się zabrać ale mnie czasami nachodzi wena i jestem w stanie w ciągu dnia napisać nawet 7-8 stron. Także chcieć to móc, a wizja skończenia wreszcie studiów motywuje mnie do pisania
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Apaszka jest z H&M
|
#1884 |
|
|
fuksja, jutro idę na jedzeniowe zakupy do Carrefoura który jest w Galerii Krakowskiej, więc zadzwoniłam zapytać czy zostały w tej Sephorze jeszcze jakieś wanilie. Odłożyłam sobie ostatnią paczulę, więc gdybyś u siebie nie znalazła, to mogę kupić i wysłać, a może wreszcie się spotkamy?
![]() Mogłabym też zadzwonić do dwóch Sephor na rynku, w końcu aż tak daleko to tam nie mam. Pytać o karmel i czekoladę? A dla Ciebie, Koshatko, też ewentualnie czegoś poszukać? Angel, mam nadzieję, że jutro w końcu zabłądzę na pocztę.
|
|
#1886 |
|
|
Em, spadasz mi z nieba!
Byłabym Ci meega wdzięczna gdybyś postarała się zdobyć karmel i czekoladę. A paczulę też chętnie przygarnę. Mam nadzieję, że u siebie znajdę jeszcze karmel albo czeko, wtedy nie musiałabyś wozić tyle butelek. Jeżeli kupię je u siebie jutro rano, to napiszę Ci sms. Ale się cieszę
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-07-21 o 20:38 |
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może będę miała pretekst wybrać się do Krakowa... Dawno nie byłam. O, Em była w Katowicach?
|
|
|
|
|
#1889 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, a jesli chodzi o kolejność... Paczula, Karmel, Wanilia, Czekolada, Mango i na końcu Monoi i Kwiat Pomarańczy. Tak myślę ![]() Cytat:
![]() Superaśnie
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się Monoi wydają podobne do Paczuli więc nie wiem jak możesz jedne kochać a drugie w ogóle.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Mimo to jak zaczęłam ich używać z każdym dniem zakochiwałam się coraz bardziej.

) i przemyślę. 
Dziękuję
ale zostawiłam flakon, bo pikny
To zapach nie w moim guście - chociaż ma taki boski skład

Ja na szczęście w BU się za bardzo nie wkręciłam, co prawda lubiłam hydrolaty ale reszta rzeczy, które nabyłam to były raczej niewypały w moim przypadku.
A paczulę też chętnie przygarnę.