| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-24, 08:21 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: piernikowe miasto i okolice 
				 | Dania a podróż promem:)

witajcie dziewczyny!  zawsze chciałam zwiedzic półwysep Skandynawski, zwłaszcza wybrać sie do Danii, odwiedzić stolicę, która według mnie jest sliczna, ma mnóstwo uroki itd. ale nie o tym... znalazłam fajną stronkę, która oferuje wycieczki, nawet na weekend, wypłynięcie promem z portu w Świnoujściu. w związku z tym miałabym prośbę do tych z Was, które maja taką podróż, konkretnie przepłynięcie promem, za sobą  bo mam ogromne wątpliwości czy dam radę  zwłaszcza, że mam lekką chorobę lokomocyjną i niekoniecznie idealnie znoszę np. podróż autokarem   pomóżcie mi sie zdecydować  a może znacie jakieś fajne weekendowe wycieczki np. z przelotem samolotem? do świnoujścia a mam jednak daleko, ok. 350km, wiec będzie kłopot z dojazdem. 
				__________________ Szczęśliwy ten, kto ma kogo kochać  http://www.suwaczek.pl/cache/4dc7bc6f13.png Jestem mamą  Edytowane przez bybella Czas edycji: 2009-07-24 o 08:29 | 
|     |   | 
|  2009-07-24, 14:03 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dot.: Dania a podróż promem:)

Czyzby wycieczka z Polferries?Tez mam na nia ochote   Ja kilka razy w roku jezdze do Szwecji,za kazdym razem plyne promem i glownie wlasnie ze Swinoujscia.Mam tez chorobe lokomocyjna jednak podroz promem znosze w miare spokojnie.Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak mocno buja na morzu.Jesli plyne promem nocnym to zawsze wykupuje sobie kabine,wtedy w razie czego od razu ide sie polozyc.Jesli prom plynie w dzien i krotko,takze nie oplaca sie brac kabiny to na pokladach jest sporo miejsc do siedzenia (wewnatrz i na zewnatrz).Do tego restauracja,sklep bezclowy,sala telewizyjna,takze zawsze mozna sie czyms zajac   | 
|     |   | 
|  2009-07-24, 14:38 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: piernikowe miasto i okolice 
				 | 

o dokładnie chodzi o wycieczkę z Polferries  tylko niestety do Świnoujścia nie mam dobrego dojazdu... 
				__________________ Szczęśliwy ten, kto ma kogo kochać  http://www.suwaczek.pl/cache/4dc7bc6f13.png Jestem mamą  | 
|     |   | 
|  2009-07-24, 14:52 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Ja mam ponad 600km,wiec wiem cos o tym   Na sama mysl,ze za tydzien czeka mnie taka podroz juz mi sie nie chce  A nad ktora wycieczka po Kopenhadze sie zastanawiasz: piesza czy autokarowa?   | 
|     |   | 
|  2009-07-30, 13:59 | #5 | 
				 | 

ach wiesz co nie wiem jeszcze, bo w ogóle różne wersje mi sie podobają, nawet wycieczka na Islandię:d cieżko bedzie sie zdecydować, ale to już kiedy indziej, bo na razie wyjeżdzam do Grecji  wiec zupełnie przeciwny kierunek heh 
				__________________ Szczęśliwy ten, kto ma kogo kochać  http://www.suwaczek.pl/cache/4dc7bc6f13.png Jestem mamą  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.