|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13481745]http://www.youtube.com/watch?v=wK61F...eature=related O kurna, dwie legendy w remiksie. Dobre!![/QUOTE]
![]() zaje**** !
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam wszystkie wielbicielki Michaela . Kilka dni temu odkryłam to forum i przed chwilą zdałam sobie sprawe, że nie ma dnia żebym tu nie zaglądała. Od tego forum bije pozytywna energia chociaż są ciężkie chwile czasami czujecie się bezsilne to jednak wspieracie się i ja też czuje się lepiej czytając Wasze wpisy. To forum pomaga nie tracić wiary w ludzi. Mam pytanko wobec tego czy i ja mogę przyłączyć się do Waszego grona ? Dodam że na punkcie Michaela mam prawdziwego fioła i nawet zamierzam zakupić naklejke na ściane z jego podobizną
|
|
|
|
#2133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lecz już muszę lecieć ![]() O aga dołącz do naszego klubu chyba że już się wcześniej zapisałaś ![]() Dobranoc wam ide lulu
Edytowane przez paulinana Czas edycji: 2009-07-29 o 01:47 |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie
a o co chodzi z tym klubem bo chyba ta godzina robi swoje i niebardzo wiem o co biega ? aaa i jeszcze błagam powiedzcie w której piosence występuje słynna samafaja bo nie moge znaleźć w tym wątku co
Edytowane przez agulinda01 Czas edycji: 2009-07-29 o 03:20 |
|
|
|
#2135 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A samafaja, to nasz jednomyślnie zaakceptowany w wątku fonetyczny zapis fragmentu "Give In To Me", konkretnie chodzi o wers: "cause I'm on fire". ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Kto rano wstaje, temu Mike daje. Przynajmniej można czytać ze świadomością, że w czasie nadrabiania zaległości nie powstaną kolejne strony. ![]() Cytat:
![]() Poza tym- ja np. mam lepszy dekolt , niż nogi , więc... regularnie chadzam z cycem na wierzchu. ![]() Cytat:
![]() ![]() I przypuszczalnie nieźle boki zrywa. Tylko, że jak my tam dołączymy, to zaś się trzeba będzie uczyć nowych kroków tanecznych, bo pewnie pracoholik i tam wywija nogami. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przebieram nóżkami w oczekiwaniu. ![]() Cytat:
Dokładna dedykacja na płycie brzmi tak: "Dedicated to Elton John... "Blood On The Dancefloor"... with profound gratitude... with love for your support. - All my love, Michael Jackson" Piosenka "Morphine" powstała na album "History". To zapis minionych przeżyć Michaela z końca 1993 roku. Na potrzeby rynku azjatyckiego ten utwór miał alternatywny tytuł: "Just Say No". Co do "Blood On The Dance Floor", to ta piosenka powstała jeszcze w czasie pisania utworów na album "Dangerous", czyli w okolicach roku 1990. [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13481745]http://www.youtube.com/watch?v=wK61F...eature=related O kurna, dwie legendy w remiksie. Dobre!![/QUOTE] Dwie legendy, które odeszły.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-29 o 06:43 |
||||||||
|
|
|
#2136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to chyba troche głupie ?![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie śmiejcie się ale jak sie zapisuje do klubu?Jestem na tej stronie pierwszy raz
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na fioletowym pasku masz z lewej strony ekranu napis "Klub" a z prawej "Dołącz do Klubu". |
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13481745]http://www.youtube.com/watch?v=wK61F...eature=related O kurna, dwie legendy w remiksie. Dobre!![/QUOTE]
ja akurat nie przepadam za 2pacem, ale ujdzie w tłoku
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty młodziaku jeden - ile ja bym dala by byc przed 30 u mnie Jezusowe w tym roku stuknie
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
MJ nie przyszedł w snie ![]() Ale snilo mi sie ze dostałam od niego długi list, pisany na papierze.. a w nim jakis wiersz.. i podziekowania, ze my wizazanki z Nibylandii jestesmy tak mu oddane, ze nas bardzo kocha i teskni za nami..
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko zanim Was nadrobię chciałam zakomunikować, że też się piszę na koszulkę. Koniecznie z inicjałami moimi ukochanymi!
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek kochane
Widze ze nas coraz wiecej, wiec witam wszystkie zboczuszki Majkelowe Co do koszulki to ja te ce Anisia to piękne co Ci sie śniło ![]() Wczoraj mialam zatarg z sasiadami bo troszki głosniej Majkelka słuchalam podejrzewam,ze najpierw przyjedzie karetka po sasiada a pozniej POLITIE![]() czas nadrobic zaległosci |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro koncert w Multikinie.
A równiutko za miesiąc byłyby Jego 51 urodziny...
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny.
Ja tylko na chwilę, bo znów mama śpi po pracy. Chciałam tylko napisać,że projekty koszulek z chłopakiem zrobimy prawdopodobnie popołudniu i dopiero wieczorem Wam je pokażę, także spokojnie ![]() Na razie (orientacyjnie) zapisanych na koszulki mam 9 osób i są to :- Ja ,- Anethka, - donay, - mychamycha, - kamuha, - anka1709, - Justyna33333, - kasica123, - jeszcze zauważyłam,że Jeanne90 stronę wcześniej napisała ![]() Jeśli ktoś jeszcze by się znalazł,to niech napiszę mi na PW, bo nie będę potem szukać po 10 stronach forum :P no to tyle.Do wieczora dziewczynki
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-07-29 o 10:47 |
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech On mi tego nei robi, bo ja zamierzam się zgłosić na prywatne lekcje moonalka ![]() Cytat:
Zostałaś naznaczona przez Majka, jako posłańczyni pozdrowień Piękny sen, chyba zacznę w nie wierzyć ![]() Cytat:
I te urodziny BĘDĄ...a nie byłyby... <wyparcie i odgrodzenie murem od smutów> |
|||
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziewczyny zaskakujecie mnie nie było mnie tylko noc i już kilka stron przybyło widziałam, że któraś z Was pokazała tatuaż z Majkelem. wejdźcie sobie tutaj: http://www.joemonster.org/art/11976/...lem_Jacksonem_ i czerpcie inspiracje a na jeszcze milsze powitanie fotka Michaela
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
Majki wreszcie do mnie przyszeeeedł !!! ![]() Jejuś jak się po tym śnie obudziłam to taka byłam zarumieniona i japa mi się uśmiechała i mówiłam sobie "nie zapomnij że Ci się przyśnił, nie zapomnij że ci się przyśnił, nie zapomnij......" ![]() To było krótkie spotkanie, ale Majk był taki przystojniasty i się bosssko uśmiechał Miałam miękkie nóżki No i śmiał się (tak jak to Majki potrafi się chichrać z czegoś) i patrzył na mnie, wziął mnie za rękę przytulił, a potem MNIE POCAŁOWAŁ!!! Ja w tym śnie w szoku byłam ![]() ![]() ![]() TO nie ja się na niego rzuciłam tylko ON mnie pocałował!!!!! ![]() To był taki pięęęękny pocałunek ...w tym śnie świat wirował dosłownie ![]() ![]() W tym śnie wyglądał jakoś tak. Był ubrany na czarno elegancko, wdzianko podobne jak na zdjęciu, mam wrażenie że jednak ciut wcześniejszy Majki mi się śnił Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-29 o 11:36 |
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Majki smie całować cię, a nas nie? echhhh piekny sen mialas
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się jedynie logo MJ na łopatce jednej z dziewczyn. A fotka, którą wkleiłaś- piękna. To i ja prezentuję kilka zdjęć od siebie, na dobry początek dnia.
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, że post pod postem, ale mam jeszcze to:
Zdjęcie nr 6: miałam kiedyś taki plakat, to był jeden z moich ukochanych. Wisiał na ścianie. Jak pojechałam na kolonie, było tapetowanie mieszkania i Rodzice zerwali mi go i wyrzucili. Ależ ja byłam na nich zła, z bezsilności beczałam jak bóbr a w odruchu zemsty popisałam tapetę długopisem.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-29 o 11:42 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem autentycznie ZAZDROSNA |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy opowiadacie że przyłazi do Was no i wreszcie i do mnie zajrzał Na krótko ale jaka to była wizyta!!!! ![]() Mówię Wam miał takie miękkie usta ale pocałował moooocno i zdecydowanie Ja się autentycznie w tym śnie wstydziłam, a on mnie tak przytulił jakby chciał powiedzieć "chodź, no mnie się wstydzisz?? "
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-29 o 11:42 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to podobno z Majka wstydoch
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-07-29 o 11:44 |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaach
A ja zakochana ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Nie był nie był
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,wlasnie znalazlam chwile zeby przeczytac artykuł o Michaelu Mary A. Fischer
http://malgowiz.republika.pl/Mjkim/esej/znak/gq.shtml Znów płakuniam przez to jak on biedny cierpial |
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
A W ŻYCIU!
Nawet na majtkach możecie mi napisać I'm bed znaczy się BAD Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-29 o 11:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

witam wszystkie wielbicielki Michaela . Kilka dni temu odkryłam to forum i przed chwilą zdałam sobie sprawe, że nie ma dnia żebym tu nie zaglądała. Od tego forum bije pozytywna energia chociaż są ciężkie chwile czasami czujecie się bezsilne to jednak wspieracie się i ja też czuje się lepiej czytając Wasze wpisy. To forum pomaga nie tracić wiary w ludzi. Mam pytanko wobec tego czy i ja mogę przyłączyć się do Waszego grona ?
Dodam że na punkcie Michaela mam prawdziwego fioła i nawet zamierzam zakupić naklejke na ściane z jego podobizną

, więc... regularnie chadzam z cycem na wierzchu. 
Przebieram nóżkami w oczekiwaniu. 

Niech On mi tego nei robi, bo ja zamierzam się zgłosić na prywatne lekcje moonalka