Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 19:14   #1831
vilya
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Ja też już po. Mało się udzielam pisemnie ale cały czas was czytam. Sukienka, makijaż i bukiet wszystkim się podobał. Sala w której mieliśmy wesele również. Nie chcę żeby zabrzmiało to jak reklama ale byliśmy bardzo zadowoleni z sali, wystroju sali, jedzenia i obsługi. Wszystkim przyszłym PM z Krakowa lub okolic polecam Hotel Junior w Krakowie przy Skotnickiej. Jak brzmi to jak reklama to przepraszam ale może komuś kiedyś ten post pomoże w znalezieniu wymarzonej sali .
Aha u mnie był maraton po 7 odbierałam kwiaty i a następnie na 8 byłam u fryzjera. O z fryzjera, makijażystki i paznokci byłam tez b. zadowolona. Fryzura i Makijaż robiłam w salonie Collette na Starowiślnej a paznokcie też w Colette ale na Blichu. Tak na prawdę wszystko było na Blichu bo Starowiślna przechodziłą remont ale panie były ze Starowiśłnej. Sorki za reklamę, ale jak pisałam powyżej moze ktoś skorzysta. O 11.15 byłam umówiona z fotografem na plener. O 11.15 jednakże jeszcze byłam u fryzjera. Na szczęście fotograf się troszkę spóźnił i przyjechaliśmy równocześnie. Ubrałam się chyba w 2 minuty. Potem na plener i tam też lekkie opóźnienie. Do koscioła się nie spóźniliśmy tyle że mój mąż nie zabrał kartki ze spowiedziami. Na szczęście ksiądz nie robił problemów, poprosił tylko o przyniesienie jej na drugi dzień. Nie będę wiecej opisywać bo nie umiem ładnie pisać najważniejsze że wszystko było ok. Nie stresujcie się tak ślubem na prawdę wszystko sie udaje zawsze - tak ma być.
A innym i sobie z 01 sierpnia gratuluję pogody - była rewelacyjna.
A jeszcze bukiet robiłam w kwiaciarni Kwiatkownia przy ul. Karmelickiej (kamienica obok chińskiego żarcia) - też polecam.

Edytowane przez vilya
Czas edycji: 2009-08-03 o 19:48
vilya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 19:41   #1832
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

u nas będzie 100 gości, tyle ile początkowo zakładaliśmy. Jednak, kiedy zaczęliśmy wypisywać zaproszenia to okazało się, że jest ich o 20 osób więcej część niestety albo i stety odmówiła i domówliliśmy innych. Po ostatecznych podliczeniu wyszło, że będzie równa 100 Idealnie

bardzo taniu, super My za dekoracje płacimy 150 zł, księdzy daliśmy 300 zł w kopercie, a za organistę skrzypka mamy dać razem 200 zł

zgadza się Nie mogę się już doczekać

szpieg wizazowy

jeśli chodzi o napoje to mamy 3 l na os. Dodatkowo dokupilismy jeszcze 3 baniaki 5l wody mineralnej na wode z cytryną w dzbankach- myślę, że na gorący weekend, jaki zapowidają teraz to starczy zupełnie. Masz poprawiny- jeśłi tak to te 3 l na głowe starcza

Justyna33333
Gratuluje zamążpójścia Piękna relacja A zdjęcia cudne, zwłaszcza te gdzie jesteście w tej zieleni A auto superowo udekorowane

Mam już suknie w domu:ju pi: Jest fantastyczna: jupi: Kryje ją przed Tż I mam banana od ucha do ucha
a co, wywiad musi byc, jak sie same nie pofatygowaly, by nas zasypac opowiesciami i fotkami of course
Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
Ja też już po. Mało się udzielam pisemnie ale cały czas was czytam. Sukienka, makijaż i bukiet wszystkim się podobał. Sala w której mieliśmy wesele również. Nie chcę żeby zabrzmiało to jak reklama ale byliśmy bardzo zadowoleni z sali, wystroju sali, jedzenia i obsługi. Wszystkim przyszłym PM z Krakowa lub okolic polecam Hotel Junior w Krakowie przy Skotnickiej. Jak brzmi to jak reklama to przepraszam ale może komuś kiedyś ten post pomoże w znalezieniu wymarzonej sali .
Aha u mnie był maraton po 7 odbierałam kwiaty i a następnie na 8 byłam u fryzjera. O z fryzjera, makijażystki i paznokci byłam tez b. zadowolona. Fryzura i Makijaż robiłam w salonie Collette na Starowiślnej a paznokcie też w Colette ale na Blichu. Tak na prawdę wszystko było na Blichu bo Starowiślna przechodziłą remont ale panie były ze Starowiśłnej. Sorki za reklamę, ale jak pisałam powyżej moze ktoś skorzysta. O 11.15 byłam umówiona z fotografem na plener. O 11.15 jednakże jeszcze byłam u fryzjera. Na szczęście fotograf się troszkę spóźnił i przyjechaliśmy równocześnie. Ubrałam się chyba w 2 minuty. Potem na plener i tam też lekkie opóźnienie. Do koscioła się nie spóźniliśmy tyle że mój mąż nie zabrał kartki ze spowiedziami. Na szczęście ksiądz nie robił problemów, poprosił tylko o przyniesienie jej na drugi dzień. Nie będę wiecej opisywać bo nie umiem ładnie pisać najważniejsze że wszystko było ok. Nie stresujcie się tak ślubem na prawdę wszystko sie udaje zawsze - tak ma być.
A innym i sobie z 01 sierpnia gratuluję pogody - była rewelacyjna.
Gratulacje

A gdzie cala reszta za gosz litosci -Jaga i Madzialenka-wizazowe gaduly-przywoluje Was do porzadku
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 19:53   #1833
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Ja też bym z chęcią zrobiła Ci zdjęcia strasznie chciałabym zacząć a nie mam na kim

Hahah mam to samo.
A do tego dochodzi brak czasu.
Muszę czekać na ślub szwagra

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 20:17   #1834
martucha84
Zakorzenienie

no zonki pisac

Rybulka dodala fotki na nk
Stary 2009-08-03, 20:37   #1835
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy!! Przyznac sie bez bicia, która ćwiczy/ćwiczyła walc wiedenski? Usiłujemyz Tż-em sie troche nauczyc w domu mamy spis krokow ale nie bardzo łapie ten obrot w prawo. Robie krok w prawo z pelnym obrotem w prawo czy polobortem i potem lewa noga w przod i polobrot czy pelen obrot w prawo? Jakos nam nie wychodzi, bo albo odpływam od Tż-ta na dlugosc salonu albo go taranuje Moze ktoras posluzyc pomoca?

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-03 o 20:38
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 20:42   #1836
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Kilka fotek na NK
Stary 2009-08-03, 20:44   #1837
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Kilka fotek na NK
ślicznie,a torcik mniam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 21:02   #1838
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Jeszcze dwa
Justynko-GRATULACJE LADNIUTKA Z WAS PARA relacja bardzo ladna super ze sie wszystko ulozylo jak sobie wymarzyliscieGdzie mieliscie plener?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
A jeszcze bukiet robiłam w kwiaciarni Kwiatkownia przy ul. Karmelickiej (kamienica obok chińskiego żarcia) - też polecam.
Witam,tez mialam tam zamawiac bukiet z racji tego ze blisko mieszkam ale jak poszlam i pani niemogla mi doradzic jaki bukiet do mojej sukni.Mowila mi ze pasuje mi wydluzany,zaczela mi mierzyc reke na prosto i jak zgielam no totalny szok!!!!Z racji tego,ze wiedzialam ze do mojej sukni pasuje okragly wyszlam i niezamowilam!!!Poszlam do slynnej Pani Agatki z Wielickiej(zostala mi polecona przez wiele wizazanek z małopolski)

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 21:04   #1839
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy!! Przyznac sie bez bicia, która ćwiczy/ćwiczyła walc wiedenski? Usiłujemyz Tż-em sie troche nauczyc w domu mamy spis krokow ale nie bardzo łapie ten obrot w prawo. Robie krok w prawo z pelnym obrotem w prawo czy polobortem i potem lewa noga w przod i polobrot czy pelen obrot w prawo? Jakos nam nie wychodzi, bo albo odpływam od Tż-ta na dlugosc salonu albo go taranuje Moze ktoras posluzyc pomoca?
Ja na krokach się nie znam, ale na youtube są filmy z walcem wiedeńskim jako pierwszy taniec zobacz tam.
Myśmy też chcieli walc wiedeński,ale odradziła Nam kierowniczka sali, mówiła że naoglądała się tyle wesele i 10 na 100 wychodzą dobrze a reszta to klapa, bo jest taki stres w tym dniu że wszystko się zapomina.
I teraz się zastanawiamy co robić...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 21:16   #1840
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

bylam dzis zaplacic za slub - i uwaga pani w kancelarii powiedziala 300zl w tym organista ksiadz i kwiaty na wystroj juz policzone wiec jestem zadowolona tak wlasnie slyszalam ze sie daje myslalam ze to plotki mowilam ze bedzie skrzypek nie ma problemu.. no i pytalam kto bedzie udzielal slubu - na szczescie ks Bognad taki mily grubasek z mnichem mi sie kojarzy wiec jestem szczesliwa ze nie probosz ktory w sobote jak przyszedl do mojej babci i uslyszal ze mamy kawalerki i panienski to powiedzial ze szatan w nas siedzi i ze to grzech i zebysmy tego nierobili... wiec pozostawiam to bez komentarza...
My placimy organiscie 200zł(powiedzial ze tak jest przyjete)wokalistce i skrzypaczce po 150zł,ubior koscioła(skladamy sie z innymi)po 100zł-zakonnica nam bedzie ubierac,i jak spisywalismy protokoł to ksiadz nic nam niepowiedzial ile a ze znam proboszcza i juz mowilam mu ze che zeby on to damy w kopercie przed slubem tylko ile jak myslicie????

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 22:16   #1841
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, ratujcie po raz kolejny - głównie mężatki. Jak teraz z wymianą dokumentów? Co mam zrobić w kwestii papierkowej?

Rianko, jeszcze nie mieliśmy pleneru. Będzie dopiero za 2 tygodnie jak nasz fotograf wróci z wakacji. A to zdjęcie w zieleni to przy naszej sali weselnej jest zrobione.

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2009-08-03 o 22:17
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 22:26   #1842
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć jeszcze Panienki i już Mężatki

Martuś dałaś czadu !!! świetny pomysł, Rybulce musiałaś sparwić ogromną niespodziankę fotki z wieczoru panieńskiego ekstra, to miłe że było Was aż tyle a zabiegów w spaaaa zazdroszczę

Kliwia autko boskie myślę, że kwota 300 zł plus butelka weselnej będzie odpowiednią zapłatą

Neska22 ślubujemy tego samego dnia

Scio mówiłam, że będzie dobrze na przymiarce teraz kg to ze stresu i nerwów kg same będą ubywać
Daysy u nas też póki co tendencja spadkowa panuje...same odmowy i to rodzina za którą byłam pewna

Kaska87 u mnie na liście są dwie pary, których chciałabym żeby nie było - jedna z tych par właśnie dziś dzwoniła...żenująca sytuacja, nigdy baby na oczy nie widziałam były momenty niezręcznej ciszy podczas rozmowy - czego bardzo nie lubię...

Baja_86 strzeż sukni jak oka w głowie, w końcu jak niespodzianka to niespodzianka

Groszku super, że wszystko się udało i niech tak będzie przez długie lata wspólnego życia

Śliweńko witaj jak przygotowania wszystko dopięte na ostatni guzik?

Maggie nasz wizażowy inspektorze Gadgecie

Justyna33333 świetna relacja, pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia

Emilia211 wklejaj fotki kochana, ja butów jeszcze nie mam, nie wiem co robić zamawiać w necie czy kupić normlanie w sklepie :/ tyle, że w sklepie nic mnie nie urzekło

Ddaaiissyy cześć

dziewczyny ja mam dziś dzień do weekend był fajny, w sobotę 50-te urodziny mojego wujka, a w niedziele błogie wylegiwanie się nad wodą. Do 01.08 mieliśmy termin potwierdzenia przybycia - zgadnijcie ile osób zadzwoniło w sobotę...3 czy 4 pary nie wiem nie pamiętam dokładnie bo tak mnie ta liczba oszołomiła ;] porażka jakaś, póki co odmawiają lawinowo, jedni po drugich :/ a na dodatek moja chomiczka - Kropla (prezent urodzinowy) dziś odeszła ... nie myślałam, że tak mi będzie brakowało tego małego stworzonka zwłaszcza, że jak my się kładliśmy to ona wstawała, my wstawaliśmy ona szła spać...nie lubię poniedziałków.

ściskam wszystkie
Stary 2009-08-03, 22:33   #1843
vilya
Zadomowienie

Witam,tez mialam tam zamawiac bukiet z racji tego ze blisko mieszkam ale jak poszlam i pani niemogla mi doradzic jaki bukiet do mojej sukni.Mowila mi ze pasuje mi wydluzany,zaczela mi mierzyc reke na prosto i jak zgielam no totalny szok!!!!Z racji tego,ze wiedzialam ze do mojej sukni pasuje okragly wyszlam i niezamowilam!!!Poszlam do slynnej Pani Agatki z Wielickiej(zostala mi polecona przez wiele wizazanek z małopolski)[/QUOTE]

Ja już miałam wybrany i przyszłam ze zdjęciem ale dla rodziców to jej zostawiłam wolną ręke i były piękne zestawy.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 23:25   #1844
anuulaa
Wtajemniczenie

Justynko, super relacja, pięknie wyglądaliście!!!

A gdzie reszta stałych bywalczyń??? Madzialenka, Jaga, Rybulka, myszka_maj!!!!

U nas 1 sierpnia był ostatni termin potwierdzania. NIKT nie zadzwonił hahaha ludzie są niepoważni. Tylko dzień wcześniej jedna rodzinka zadzwoniła i na dodatek odmówiła:/ Porażka, jutro bedziemy dzwonic brak slow
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 06:22   #1845
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny
wczoraj o 23,10 zmarł mój tato, miał 61 lat. Jednak nie doczekał mojego ślubu Cieszę się, że długo nie cierpiał.
ślubu nie odwołujemy, ale nie będzie już tak jak miało być...

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 06:27   #1846
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny
wczoraj o 23,10 zmarł mój tato, miał 61 lat. Jednak nie doczekał mojego ślubu Cieszę się, że długo nie cierpiał.

Strasznie mi przykro

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 06:32   #1847
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ratujcie po raz kolejny - głównie mężatki. Jak teraz z wymianą dokumentów? Co mam zrobić w kwestii papierkowej?

Rianko, jeszcze nie mieliśmy pleneru. Będzie dopiero za 2 tygodnie jak nasz fotograf wróci z wakacji. A to zdjęcie w zieleni to przy naszej sali weselnej jest zrobione.
Teraz czekasz az w USC zrobia skrocony akt zawarcia malzenstwa-nie wiem, ile sie czeka, ale ja poszlam po okolo 3 tygodniach, bo nie mialam czasu wczesniej jak masz akt to wypelniasz wniosek o wydanie nowego dowodu plus fotki i opłata-chyba 30zl-ja zawarlam zwiazek malzenski w tym samym miejscu, gdzie mieszkam, mam zameldowanie, urodzilam sie itp, wiec by zlozyc wniosek o dowod nie musialam miec aktu malzenstwa. I czeka sie okolo 3 tygodni. Jak masz pasek, ze aplikowalas sie o nowy dowod to z tym paskiem, wnioskiem i zdjeciami mozesz isc wyrobic prawo jazdy. Chyba tylko, by zmienic dane w paszporcie to musisz miec juz dowod fizycznie. Nie zapomnij poinformowac bankow i OFE o zmianie danych i NIP-3 do Urzedu Skarbowego. I chyba wsio -sluze rada
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć jeszcze Panienki i już Mężatki

Martuś dałaś czadu !!! świetny pomysł, Rybulce musiałaś sparwić ogromną niespodziankę fotki z wieczoru panieńskiego ekstra, to miłe że było Was aż tyle a zabiegów w spaaaa zazdroszczę

Kliwia autko boskie myślę, że kwota 300 zł plus butelka weselnej będzie odpowiednią zapłatą

Neska22 ślubujemy tego samego dnia

Scio mówiłam, że będzie dobrze na przymiarce teraz kg to ze stresu i nerwów kg same będą ubywać
Daysy u nas też póki co tendencja spadkowa panuje...same odmowy i to rodzina za którą byłam pewna

Kaska87 u mnie na liście są dwie pary, których chciałabym żeby nie było - jedna z tych par właśnie dziś dzwoniła...żenująca sytuacja, nigdy baby na oczy nie widziałam były momenty niezręcznej ciszy podczas rozmowy - czego bardzo nie lubię...

Baja_86 strzeż sukni jak oka w głowie, w końcu jak niespodzianka to niespodzianka

Groszku super, że wszystko się udało i niech tak będzie przez długie lata wspólnego życia

Śliweńko witaj jak przygotowania wszystko dopięte na ostatni guzik?

Maggie nasz wizażowy inspektorze Gadgecie

Justyna33333 świetna relacja, pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia

Emilia211 wklejaj fotki kochana, ja butów jeszcze nie mam, nie wiem co robić zamawiać w necie czy kupić normlanie w sklepie :/ tyle, że w sklepie nic mnie nie urzekło

Ddaaiissyy cześć

dziewczyny ja mam dziś dzień do weekend był fajny, w sobotę 50-te urodziny mojego wujka, a w niedziele błogie wylegiwanie się nad wodą. Do 01.08 mieliśmy termin potwierdzenia przybycia - zgadnijcie ile osób zadzwoniło w sobotę...3 czy 4 pary nie wiem nie pamiętam dokładnie bo tak mnie ta liczba oszołomiła ;] porażka jakaś, póki co odmawiają lawinowo, jedni po drugich :/ a na dodatek moja chomiczka - Kropla (prezent urodzinowy) dziś odeszła ... nie myślałam, że tak mi będzie brakowało tego małego stworzonka zwłaszcza, że jak my się kładliśmy to ona wstawała, my wstawaliśmy ona szła spać...nie lubię poniedziałków.

ściskam wszystkie
Polecam sie na przyszlosc
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Justynko, super relacja, pięknie wyglądaliście!!!

A gdzie reszta stałych bywalczyń??? Madzialenka, Jaga, Rybulka, myszka_maj!!!!

U nas 1 sierpnia był ostatni termin potwierdzania. NIKT nie zadzwonił hahaha ludzie są niepoważni. Tylko dzień wcześniej jedna rodzinka zadzwoniła i na dodatek odmówiła:/ Porażka, jutro bedziemy dzwonic brak slow
Nie przejmuj sie u mmnie tez tak bylo i jeszcze tydzien przed slubem wydzwanialam najlepsza byla ciotka, ktora stwierdzila, ze myslala, ze jej siostry mnie poinformowaly, ze WSZYSCY od niej przychodza (dama, ktora mysli, ze ma swoje sekretarki) i ze myslala, ze skoro nie dzwoni tzn ze przychodza, a ja na to, co z jej mlodszym synem, bo wlasnie doszly mnie sluchy, ze ma go nie byc- a ona-no tak Szymona nie bedzie no to jak do chol...ry sie pytam-WSZYSCY czy BEZ SYNA bo ona ma 18 lat i za niego place jak za doroslego i zeby to byla daleka ciotka, ale to siostra mojego taty pocieszam sie, ze jej 2 synow tez jeszcze bedzie sie zenic, wiec im sie odplace pieknym za nadobne bo ten mlodszy gowniarz do mojego brata tez nie powiedzial, ze nie przychodzi i w to m-ce mogli zaprosic sobie kogos innego lub przynajmniej nie stracili, by kasy - tymbardziej, ze syn starszy tej ciotki dal tyle co kot naplakal, a od niej samej dostalismy robota marnej marki MPM, ktory mi sie kurzy na strychu-dama od 7 bolesci

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

Przepraszam za post pod postem, ale teraz dopiero zobaczylam post Stokrotki - Kochana, wiem ze zadne slowa nie sa w stanie Cie pocieszyc Jest nam strasznie przykro, jestesmy z Toba i Twoj Tato bedzie z Toba w tym waznym dniu Trzymaj sie Kochana, jak bys chciala pogadac to napisz na priv-jestesmy z Toba
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 06:46   #1848
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja na krokach się nie znam, ale na youtube są filmy z walcem wiedeńskim jako pierwszy taniec zobacz tam.
Myśmy też chcieli walc wiedeński,ale odradziła Nam kierowniczka sali, mówiła że naoglądała się tyle wesele i 10 na 100 wychodzą dobrze a reszta to klapa, bo jest taki stres w tym dniu że wszystko się zapomina.
I teraz się zastanawiamy co robić...
Hmmm..zobbaczymy jak nam pójda te treniniz Tż-em. Najsmiesniejsze, ze zapytalam znajomego zawodowego tancerza jak to jest z tymi obrotami a on jak mi zaczal mowic o "obrotach pod katem 45 stopni na linie kierunku ruchu" to mu napisalam, że jednak wole youtube Moze uda mi sie namówic Tżta na profesjonalne zajecia wskzole tanca, ale szczerze watpie bo on bardzo niesmialy jest i w ogole sie irytuje szybko jak mu cos nie idzie. od razu by chcial wszystko umiec idealnie.
Cytat:
dzień dobry dziewczyny

Bardzo mi przykro Stokrotko Myśle, ze macie racje nie odwołujac slubu. Żałobę nosi sie w sercu.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:12   #1849
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Wszystko co Ci napisała Maggi + jeszcze musisz poinformować o tym w pracy lub/i na uczelni

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

przykro mi tata będzie na Was patrzał z góry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 07:14   #1850
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:18   #1851
ania20m
Wtajemniczenie

dziewczyny znacie może jakieś stronki ze zdjęciami wzprków na paznokcie???? musze sie wreszcie zapisać na jakieś prubne a nie mam pojęcia jaki wzorek wybrać

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:21   #1852
kliwia
Zakorzenienie

ania na slub to najlepiej klasyczne paznokcie.
lub google
http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-04 o 07:22
Stary 2009-08-04, 07:33   #1853
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:38   #1854
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
mężuś śpi, to wpadłam sie przywitać
moja relacja ze ślubu
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355968

edit:
stokrotko tak mi przykro.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-08-04 o 07:40
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:40   #1855
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

Bardzo mi przykro...ale teraz musisz być dzielna !!! A Tato na pewno będzie szczęśliwy widząc szczęscie swojej córki

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:42   #1856
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

stokrotko przytulam cię z calego serduszka tam na pewno jest mu lżej i bedzie patrzal na was z góry

wiem co czujesz znaczy nie wiem ale boje sie tez kazdego dnia co będzie bo tato moj strasznei cierpi i czuje sie coraz gorzej

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:49   #1857
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:51   #1858
kliwia
Zakorzenienie

madzia super relacja, Czekamy na zdjeica. Wszytskiego dobrego!
Stary 2009-08-04, 07:55   #1859
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia super relacja, Czekamy na zdjeica. Wszytskiego dobrego!
Dzięki dziewczyny, jak tylko będe miala fotki, to od razu wam wkleję. Fotki od fotografa ze ślubu i pleneru będa dopiero za ok 20 dni , bo on teraz idzie na tydzien na urlop. ale napewno bedę miała fotki od gości

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 07:58   #1860
Strobiluska
Zadomowienie

dziewczynki, mamy dzisiaj peirwszą spowiedź przedślubną...kartki daje się księdzu przed wejściem do konfecjonału czy po wyjściu dopiero?

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości