![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
dziewczyny czy Wam też tak muli się bardzo wizaż??? strona mi się odświeża chyba godzinę
![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Mysz u mnei największy płacz zaczął sie pare dni później, kiedy powoli zaczęło docierać...bo ja troche żyłam nadzieją, ze to jakaś wielka sciema
![]() ![]() Zwariowałam chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
kiedyś miałam sytuację z moim kotem (kocham koty i strasznie się do nich przywiązuję). wrócił do domu ze spuchniętą łapą. okazało się, że coś go ukąsiło, najprawdopodobniej żmija. nie mogłam z nim pojechać do weterynarza... Boże to było takie okropne, on się tak trząsł, wyginał, miauczał, a ja nic, kompletnie NIC nie mogłam zrobić. byłam cała w łzach, mokra od nich. pytałam się mamy czy będzie żył widziałam w jej oczach, że wiele czasu już mu nie zostało. jedyną nadzieją był mój tata, który mówił, że wszystko będzie w porządku, Bogu dzięki miał rację... (przepraszam, że mało trzyma się tematu, ale musiałam o tym komuś powiedzieć) dlatego świetnie Cię rozumiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
zmopowałam sie całkowicie
![]() ![]() ![]() widze, ze smutasy nad Nibylandia... Majki, zostaw juz tego mopa i smigaj pocieszac te dobre niewiasty.. ![]() a tak miedzy Bogiem a prawda.. to po poranku 26 czerwca nic juz w moim zyciu nie jest takie samo.. jestem szczesliwa, ale wybrakowana.. ide do pracy w pecynie MJ... zasypiam - MJ... w pracy slucham 8-9h MJ'a... jestem w kiblu - nuce whatever happen... wracam z pracy przez zatloczona ulice, mam wrazenie, ze ktos mnie obserwuje.. ![]() jak bylam w 6 miesiacu ciazy umarl nasz przyjaciel.. moj TZ sie zalamal.. kochal go bardzo.. jako, ze tesciowa ma kwiaciarnie, a wujek zaklad pogrzebowy, urna z prochami przyjaciela byla na kwiaciarni, bo szla do zdobienia.. tej nocy robilismy oboje wieniec dla Niego, bo nastepnego dnia byl pogrzeb.. TZ zawolal mnie do kwiaciarni, a wczesniej siedzialam w domu bo pilowalam paznokietki... wychodzac zostawilam wlaczone radio.. po 24 przyszlismy razem do domu, a TV byl wlaczony prawie na full.. ![]() a ja? a ja bym znow chciala, by Majk napisal do mnie list.. zebym mogla dalej zyc jak dawniej.. ze swiadomoscia pewnego bezpieczenstwa, ktora dawala mi sama swiadomosc tego, ze ON jest na tej planecie i sobie spokojnie zyje z dzieciakami ![]() golne wapno ![]()
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Półlitrowy Jaś na dwóch A ból i tak dokucza, uch! Może i tak bywać Że się smutki uczą pływać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale EOT.
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4481 |
Konto usunięte
|
Haj gerlz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj, ze jesteśmy tu z Tobą... ![]() Ja mam nadzieję, że to wszystko z czasem będzie słabnąć...aż w końcu pewnego dnia zostaną same dobre rzeczy z nami...ale na dzień dzisiejszy jest to dla mnie niemożliwe, szczególnie mając świadomość jak potoczyły sie Jego losy, ten ogromny żal pewnie zawszse bedzie się krył w serduchu. Tez mam straszne hustawki nastrojów i bywam ostatnio mocno warkliwa ![]() W ogóle mam wrażenie, ze troszke mi się wywrócił świat do góry nogami, zmieniłam się jakoś przez ten miesiąc. Gorzej, bo widze, ze druga kumpela ostatnio znowu na mnie zacyzna fochać, jakos tak rzadko rozmawiamy...i pewnie mysli ze ja olewam, ale mi sie po prostu nie chce...ale przeciez nei powiem jej ze mam doła po Majku i że mnie to tak ruszylo...bo mnie wysmieje, nie zrozumie, po tym jak skomentowala moje uczucia po pożegnaniu to "dziekuje, postoję", wiem ze w tej kwestii nei moge na Nia liczyc :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
dobranoc baby
![]()
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() yyy... ![]() brobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A umiecie cofnąć czas ? ![]() Dobranoc Anisiu ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-08-04 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
że też tak długo musiałam Was szukać, na innych forach ogólny zakaz mówienia o jego wdziękach
![]() a co do usypiania kota, jeszcze przez to nie przeszłam i mam nadzieję, że nie będzie mnie to czekało w najbliższym czasie jak się nauczę wklejać fotki to mam dla Was parę rarytasów :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
nie, ale licze ze wymysla kapsule czasu i bedzie mozna podrozowac do przeszlosci
![]() ja juz ide do lozka... ![]()
#4489 |
Zakorzenienie
|
a ja siedzę i piszę jak nastolatka jakieś kluchowate wiersze dla Majkola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Ajj.. i tu też posmutniało
![]() Powiem Wam na rozluźnienie, że dzisiaj z mamą dostrzegłyśmy przeogromną pajęczynę ba balkonie ![]() ![]() Mam fobię jeśli chodzi o pająki ... więc uciekłam z płaczem ![]() ![]()
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by się nie działo to Ty też pamiętaj, że jesteśmy z Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Anisia
![]() He, widze, że wszystkie mamy tu podobne odczucia i czujemy się tak samo puste w środku. W tym całym smutku pocieszające jest to że żadna z nas nie jest z tym sama ![]() Ah Majk coś Ty nam narobił... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||||
Konto usunięte
|
Wiem, booo...
![]() ![]() A kiełbasa była wyborna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, o czym mówi Kama - nie zwierzysz się nikomu ze swego smutku, bo Cię wyśmieją... ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
To niech się ujawni
![]() szkoda, ze czas płynie w jedną stronę... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13588519]Wiem, booo... ![]() ![]() A kiełbasa była wyborna ![]() No dziewuszki, nie smutać... ![]() ![]() Najgorsze jest to, o czym mówi Kama - nie zwierzysz się nikomu ze swego smutku, bo Cię wyśmieją... ![]() ![]() a no to dobrze, że wyborna była ![]() no dobrze ja się postaram od jutra być wesoła. ogromne szczęście nas spotkało z tym forum ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-04 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam chyba arachnofobię, raz jak zobaczyłam zwykłego kosarza biegającego bez ruchu to dostałam dwuminutowego paraliżu, nie mogłam się ruszyć czy krzyknąć, po prostu kompletne otępienie z przerażenia. Gdybym zobaczyła takiego pająka, jakiego opisujesz - padłabym trupem ![]() Edit: Widzicie pogrubione? ![]() ![]() ![]() A na dodatek mam doła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-08-04 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
macie kobity na kolorowe sny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyjmę każdego, jak zawsze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na drżących nogach szłam do laptopa modląc się, by tym spokojnym i normalnym ludziom coś odbiło i by dla żartu przysłali mi taką wiadomość. ![]() Straszny to był dzień. Wiem, ale i tak boli. ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak, dla niektórych ważniejsze są kolory szminek, marki pudrów i konsystencje błyszczyków... Żeby się wypowiadać w tego typu tematach nie trzeba mieć zbyt rozbudowanej wiedzy...
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-04 o 23:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13588548]
![]() ![]() ![]() Ja mam chyba arachnofobię, raz jak zobaczyłam zwykłego kosarza biegającego bez ruchu to dostałam dwuminutowego paraliżu, nie mogłam się ruszyć czy krzyknąć, po prostu kompletne otępienie z przerażenia. Gdybym zobaczyła takiego pająka, jakiego opisujesz - padłabym trupem ![]() Edit: Widzicie pogrubione? ![]() ![]() ![]() A na dodatek mam doła ![]() ![]() ![]() pogrubione: właśnie tak zastanawiam się w jaki sposób on to robił ![]() jak to Cię nikt nie kocha? a Ty myślisz, że na czyim punkcie Majki robi takiego zeza, hee? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.