Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-16, 18:09   #1231
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez butterfly7stars Pokaż wiadomość
Gdy moje usta urosły z przeziebienia od nosa do końca brody i poprosilam go aby pojechal ze mna do apteki ... a on odwrocil sie na piecie i wyszedl bo powiedzial ze kolega za nim czeka.
Gdy placze jak mi zle... a on wytrzasa sie nade mna i wydziera ze mam przstac ryczec.
Gdy mowilam ze nie potrafie sobie poradzic z dala od rodziny i ze chcialbym zeby mi pomogl znalezc prace (mieszkamy w UK) a on... "to co kur... mam niby po swojej pracy szukac jeszcze dla Ciebie roboty"
Gdy bylam w ciazy... a on niosl zakupy i mowil w zartach do kolegow w co on sie w***...
Gdy czekam na niego do 22... a on idzie spac bo jest zmeczony
Gdy tracilam dziecko... a on nie chcial ze mna rozmawiac przez telefon bo byl z nim w pokoju wspolokator i twierdzil ze to by bylo niet

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Gdy odchodze od niego po raz kolejny... a on klamie ze sie zmieni.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Wtedy czuje ze popelnilam blad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
no chyba nie ten wątek...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 18:23   #1232
Martynika
Zakorzenienie

gdy wszystko się sypie o on mówi :"nie martw się będzie dobrze, zawsze będziemy razem i dlatego wszystko się ułoży.."
podobnie jak pisała karolka2211 pisze smsy, dzwoni ciągle mówi że kocha, kupuje kwiaty bez okazji, biżuterię czy robi mi czymś niespodziankę... jak nie odpisuję dłuższy czas na smsa to po upływie pół godziny mam pełno wiadomości z pytaniem :co się stało? martwię się" i połączeń od niego.
jak jestem chora dba o mnie, kupuje owoce, ciągle pyta czy czegoś mi nie potrzeba, poprawia nawet poduszkę,przytula,pyta jak się czuję, podaje wszsytko (mimo że mogłabym zrobić to wszystko sama).
pamiętam jak dziś moje urodziny ponad dwa lata temu kiedy mi się oświadczył i przyniósł przeogromny bukiet róż, ukląkł przede mną wyjął z kieszeni aksamitne pudełeczko z pierścionkiem (zlany potem i drżącym głosem) spytał : Kochanie, wyjdziesz za mnie?
takich chwil było o wiele wiele więcej...
Martynika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 18:33   #1233
karolka2211
Raczkowanie

GG do karolka2211

Cytat:
Gdy moje usta urosły z przeziebienia od nosa do końca brody i poprosilam go aby pojechal ze mna do apteki ... a on odwrocil sie na piecie i wyszedl bo powiedzial ze kolega za nim czeka.
Gdy placze jak mi zle... a on wytrzasa sie nade mna i wydziera ze mam przstac ryczec.
Gdy mowilam ze nie potrafie sobie poradzic z dala od rodziny i ze chcialbym zeby mi pomogl znalezc prace (mieszkamy w UK) a on... "to co kur... mam niby po swojej pracy szukac jeszcze dla Ciebie roboty"
Gdy bylam w ciazy... a on niosl zakupy i mowil w zartach do kolegow w co on sie w***...
Gdy czekam na niego do 22... a on idzie spac bo jest zmeczony
Gdy tracilam dziecko... a on nie chcial ze mna rozmawiac przez telefon bo byl z nim w pokoju wspolokator i twierdzil ze to by bylo niet

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Gdy odchodze od niego po raz kolejny... a on klamie ze sie zmieni.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Wtedy czuje ze popelnilam blad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2009-07-16, 18:43   #1234
butterfly7stars
Przyczajenie

Wiem ze to nie ten watek... To tak dla mojego meza - zeby przeczytal jak inni faceci kochaja i zeby zauwazyl jak on mnie kocha - inaczej! Jesli mozna to nazwac miloscia! Zeby dotarlo do niego co jest nie tak! Zeby zrozumial dlaczego chce odejsc! Zeby dotarlo dlaczego placze... bo on nic nie rozumie.
Podalam w inny sposob powody "za co..." moze zauwazy i on ze roznia sie od pozostalych piszacych tutaj. A wymieniac moglabym caly dzien.
Przeczytalam ten watek i mam lzy w oczach... ile szczescia jest na swiecie, ile dobrych ludzi, ile milosci...
butterfly7stars jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 18:57   #1235
karolka2211
Raczkowanie

GG do karolka2211

ech Ci faceci... nie wiem co Ci napisać. Będzie lepiej. A jeżeli czujesz, że bez niego będzie Ci lepiej to się nie zastanawiaj. Chociaż wyobrażam sobie jakie to trudne... serdecznie Cię pozdrawiam
Stary 2009-07-16, 19:29   #1236
Martynika
Zakorzenienie

ja też nie wiem co tu napisać.. ale myślę, że i Ty zaznasz jeszcze tego szczęścia trzymam za Ciebie kciuki i gorąco pozdrawiam
Martynika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 19:47   #1237
tewa1259
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martynika Pokaż wiadomość
gdy wszystko się sypie o on mówi :"nie martw się będzie dobrze, zawsze będziemy razem i dlatego wszystko się ułoży.."
podobnie jak pisała karolka2211 pisze smsy, dzwoni ciągle mówi że kocha, kupuje kwiaty bez okazji, biżuterię czy robi mi czymś niespodziankę... jak nie odpisuję dłuższy czas na smsa to po upływie pół godziny mam pełno wiadomości z pytaniem :co się stało? martwię się" i połączeń od niego.
jak jestem chora dba o mnie, kupuje owoce, ciągle pyta czy czegoś mi nie potrzeba, poprawia nawet poduszkę,przytula,pyta jak się czuję, podaje wszsytko (mimo że mogłabym zrobić to wszystko sama).
pamiętam jak dziś moje urodziny ponad dwa lata temu kiedy mi się oświadczył i przyniósł przeogromny bukiet róż, ukląkł przede mną wyjął z kieszeni aksamitne pudełeczko z pierścionkiem (zlany potem i drżącym głosem) spytał : Kochanie, wyjdziesz za mnie?
takich chwil było o wiele wiele więcej...

jakbyś pisała o mnie i o moim TZ
tewa1259 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 22:00   #1238
AnetkaWr
Zadomowienie

ja tak samo mam ;p

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 13:52   #1239
karolina2121
siedzę i myślę

Kiedy wybaczył mi zdradę.
Stary 2009-07-20, 20:07   #1240
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
Wiem ze to nie ten watek... To tak dla mojego meza - zeby przeczytal jak inni faceci kochaja i zeby zauwazyl jak on mnie kocha - inaczej! Jesli mozna to nazwac miloscia! Zeby dotarlo do niego co jest nie tak! Zeby zrozumial dlaczego chce odejsc! Zeby dotarlo dlaczego placze... bo on nic nie rozumie.
Podalam w inny sposob powody "za co..." moze zauwazy i on ze roznia sie od pozostalych piszacych tutaj. A wymieniac moglabym caly dzien.
Przeczytalam ten watek i mam lzy w oczach... ile szczescia jest na swiecie, ile dobrych ludzi, ile milosci...
nieciekawa sytuacja. nie chciałabym, żebyś odebrała że się wtrącam czy coś takiego. ale zastanów się poważnie nad trwaniem w takim związku, chyba toksycznym. wiadomo, że jest się przywiązanym do drugiego człowieka, ale czasem trzeba wziąć się za siebie, żeby nie było za późno... jeszcze może spotkać Cię dużo dobra i takiej miłości, o jakiej dziewczyny tutaj piszą. pozdrawiam! i życzę odwagi!
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 22:18   #1241
alicja_29
Raczkowanie

GG do alicja_29

Wiele razy...ale najbardziej pamiętam ten raz gdy poroniłam (9 lat temu), a on był wtedy w wojsku i zwiał na tzw. lewiznę (bo nie dostał przepustki) żeby być przy mnie...dużo wtedy ryzykował...

alicja_29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 23:11   #1242
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
to on czyta wizaz czy dasz mu watek do czytania?
wspolczuje ci zwiazku serio... ja bym pewnie z niego zrezygnowala

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 00:00   #1243
magd00sinek
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

W sumie to nigdy.

oczywiscie juz z nim nie jestem
Stary 2009-07-28, 00:10   #1244
Forever In My Heart
Raczkowanie

Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))

Jak zabrał mnie do kościoła i tam wyznawał mi miłość przed Bogiem
Kupił jeszcze śliczne obrączki z białego złota

Ajj i tak wiem,że bardzo mnie kocha, ja jego tak samo... Ale to co wtedy zrobił było wręcz cudowne... Nie spodziewałam się czegoś takiego. Myślałam,że to będzie zwykły spacerek

` Per Aspera Ad Astra

` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego !
(spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję)

<- w F-35

Forever In My Heart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 01:57   #1245
talkshit
Zakorzenienie

.
których nie potrafimy okiełznać.

Motocykl
- mój sposób na życie.

Edytowane przez talkshit
Czas edycji: 2011-02-04 o 19:34
talkshit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 18:49   #1246
c9ce64032b34c03b38ca5eba31819bbd4fc95b6e_5e77fc02437e3
Konto usunięte

u mnie też było dużo takich chwil, czasami się na mnie spojrzał a ja czułam jak mnie przepełnia miłość i czułam jak on mnie bardzo kocha, a momenty w których najbardziej to czułam:
- mojej mamy nie było2 dni, nie wiedziałam gdzie jest i co się z nią dzieje, musiałam zrobić wieniec dla mojego taty na grób (zawsze robiłam z mamą) i miałam strasznego doła i sie tak bardzo bałam o moją mamę i nie mogliśmy się spotkać bo on musiał się uczyć tym bardziej że mieszkamy ponad 100km od siebie, a po 3 godzinach gdy płakałam zadzwonił że jest na dworcu i czy wyjdę po niego, ze wzruszenia nie mogłam mówić
-gdy jest mi bardzo smutno i źle on jest przy mnie, a gdy płaczę on płacze ze mną
-gdy byłam na wsi u cioci (tej samej co on mieszka) też mi było smutno to przyszedł w nocy do mnie (ciocia mieszka w lesie) tylko po to by mi dać buzi i powiedzieć dobranoc
-gdy chciałam ze sobą skończyć, on był u siebie i nic nie mógł zrobić zadzwonił do mojej przyjaciółki żeby mnie "uratowała"
-gdy się na złość mu trochę pocięłam lub też chciałam skończyć ze sobą on się popłakał i powiedział ze jak ja się zabiję to on siebie też
-gdy mówił do innych jak za mną tęskni gdy byłam 250 km dalej na truskawkach
-zawsze mnie pocieszał jak tylko mógł
-wstawał o 5 rano żeby mi zrobić śniadanie do pracy a ja żebym mogła 10 min dłużej pospać

Było jeszcze dużo fajnych momentów w różnych okolicznościach i o różnych porach oraz poświęceniach
c9ce64032b34c03b38ca5eba31819bbd4fc95b6e_5e77fc02437e3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 22:56   #1247
MyszkaMini
Raczkowanie

Strasznie wzruszający watek, często trzeba sięgać po chusteczki
Wracając do tematu, jutro mija nasze pół roku. Miłość wyznaliśmy sobie dość szybko, było to nasze drugie podejście, za pierwszym razem odrzuciłam go, potem byłam pewna czego chce.
To co napisze pojawiało się tutaj wcześniej ale wiadomo, ze dla każdej z nas jest to coś wyjątkowego. Jego miłość dostrzegam przede wszystkim w cierpliwym oczekiwaniu na mnie, ale także teraz, podczas zwykłego spotkania, Jego wzrok, dotyk mówi wszystko.
Dziewczyny, każdej z Was zazdroszczę takich dowodów miłości a jednocześnie cieszę się ze swojego szczęścia.
Oby to trwało jak najdłużej

Edytowane przez MyszkaMini
Czas edycji: 2009-11-25 o 16:59
MyszkaMini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 17:33   #1248
Savathus
Raczkowanie

_____

Edytowane przez Savathus
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:18
Savathus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 08:42   #1249
magda890731
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Że mu na Tobie zalezy.
I nawet nie biega o codzienne cmok-cmok ,smsik ,...

Tylko ,tak szczerze ,kiedy pomyslałaś 'tak ten facet mnie kocha'
Ja akurat sie przyznam ,ze jakoś nie działają na mnie kolacje przy świecach ,romantyczne(?) poduszki- serduszka i obchodzenie walentynek .
W ogóle ,nic co ma być z zasady romantyczne a jest zaplanowane .
Nawet kiedys miałam z rana cały parapet w kwiatach / to w mojej wstretnej głowie pulsowała taka myśl ''pfii , tez mi sztuka-na parterze /

Ale do rzeczy .Jak juz wywołałam temat to wypadałoby sie pochwalić (?)
Nie bez kozery wstawiłam ten znak zapytania ,bo będąc zdrowa na ciele i umyśle napiszę co mnie ostanio rozczuliło i własnie zdaję sobie sprawę,ze spora część puknie się w głowę na ten mój przykład

oto i on
W sobotni wieczór zaczełam mieć bóle /te kobiece,co miesieczne / i z rozpaczą zauwazyłam ,ze nie ma w domu ani jednej ....podpaski .
Trudno.
Budzę się rano,a na poduszce leży paczka Always.
.......Mój facet wczesnym niedzielnym rankiem wstał,poszukał dyżurującej apteki i nabył/ notabene nie były jeszcze potrzebne/
Bingo

Więc ponawiam pytanie -kiedy Ty tak sie poczułaś ?
----------------------------------------------------------------

Pytanie poza konkursem - czy Twój facet kupiłby ci podpaski/tampony ?
Byłam w szoku ,ze dla niektórych mężczyzn moze to być problem

Jeju... Mnie tak zawsze rozczulały kwiatki, smski i tego typu pierdoły... Ale przyznam szczerze, największą miarą miłości jest dla mnie codzienność...
Bo co z tego, że dostanę śliczną różyczkę, skoro w samotności musiałabym zmagać się z comiesięcznym bólem??
I co mi po miłym smsku na "dzień dobry", kiedy po męczącym dniu nie miałabym z kim porozmawiać?

Właśnie dlatego czasem tak trudno jest mi żyć z moim mężem...
Z bezradności rozkładam ręce płacząc, gdy on pyta czy zjem kiełbasę z chrzanem? Do cholery, po 4 latach nie wie, że jadam TYLKO z musztardą?!

A wracając do Twojej sytuacji z Alwaysami... Chyba rozpłakałbym się ze szczęścia...

Na marginesie: dla mojego TŻ nie stanowi problemu zakup tamponów, po tych 4latach jakoś zapamiętał...

Sorki za chaotyczne wypowiedzi.

A i oglądałam niedawno film "Sztuka zrywania" z J.Aniston.
A w zasadzie oglądał go mój TŻ, ja widziałam tylko jedna scenę...
Ale to była scena z życia wzięta...
Kłotnia między dwojgiem związanych ludzi.
Bo jej chodziło tylko o to, żeby on się starał, wykazał, żeby zaczął postrzegać związek w kategorii "ja chcę dla Ciebie, ja staram się dla Ciebie, ja uczynię dla ciebie wszystko"...
magda890731 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 21:14   #1250
pani ćma
Zakorzenienie

a nam za 2 doby mija 3,5 roku i chociaz to wydaje sie niemozliwe, jest nam coraz lepiej razem, coraz piekniej, i motyle w brzuchu nadal są, i oczy maslane, i duzo duzo czulosci i MILOSCI, takiej prawdziwej, o jakiej zawsze marzylam.

ostatnio (moze to blahostka, ale zrobilo mi sie milo):
TŻ byl na piwie z kolegami, po powrocie do domu o 3 w nocy wyslal mi smsa: "kochanie, spisz? pewnie tak, ale musze Ci napisac, bo Ty nawet nie wiesz, jak oni mi zazdroszcza, ze ja juz znalazlem swoja jedyna kobiete na cale zycie"

albo jak bylismy przez miesiac w innych miastach i on sobie wszystkiego odmawial i odkladal kazdy grosik, zeby moc przyjechac do mnie w weekend. a jak przyjezdzal, to tulil tulil tulil.

albo jak jestesmy nad woda i sie opalamy, to ZAWSZE, jak on idzie do wody, to jak wraca na plaze, kladzie sie na mnie taki mokry i w ten sposob juz jestem chetna zeby isc plywac czy cos to jego sposob na mnie

ZAWSZE, kiedy jest mi zle (a czasami mam humorki bez przyczyny, wsciekam sie czy smuce), on rzuca wszystko w kąt, przychodzi lub przyjezdza i robi wszystko, zeby mnie rozweselic i mu sie to udaje.

zawsze dąży do porozumienia, nawet jesli wina jest po mojej stronie oswoil mnie i juz wie jak ze mna postepowac

motywuje mnie i chce dla mnie jak najlepiej jesli chodzi o moje studia i przyszla kariere. zawsze wspiera mnie w moich decyzjach i dążeniach.

nasz "pierwszy raz" (i dla mnie, i dla niego) przezylismy na wakacjach dosyc dawno. on musial wrocic do domu o jeden dzien wczesniej, ja wrocilam z reszta znajomych. on czekal na dworcu z ogromnym bukietem, najpiekniejszym jaki kiedykolwiek widzialam.. az mi dech zaparlo.
zna moje oczekiwania i upodobania w lozku i zawsze chce, zeby mi bylo dobrze. nigdy nie mysli tylko o sobie, zawsze stawia mnie na pierwszym miejscu. oswoil mnie w tym temacie tak, ze az sie chyba za bardzo rozbrykalam za co jestem mu okropnie, okropnie wdzieczna, bo wiem jakie to wazne i jaki ma wplyw na zwiazek i na psychike kobiety

i co najwazniejsze - nigdy nie pozwala nawet najwiekszej blahostki "zamieść pod dywan". cierpliwie pyta, uspokaja i potrafi ze mna rozmawiac. o wszystkim.

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49

Edytowane przez pani ćma
Czas edycji: 2009-08-02 o 21:17 Powód: aaa
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 00:07   #1251
syyluusiiaa
Rozeznanie

dawnooo dawnooo nie pokazywal.... chyba ze jak sie klucimy to zawsze on wyciaga reke pierwszy.

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 06:41   #1252
magda890731
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
a nam za 2 doby mija 3,5 roku i chociaz to wydaje sie niemozliwe, jest nam coraz lepiej razem, coraz piekniej, i motyle w brzuchu nadal są, i oczy maslane, i duzo duzo czulosci i MILOSCI, takiej prawdziwej, o jakiej zawsze marzylam.

ostatnio (moze to blahostka, ale zrobilo mi sie milo):
TŻ byl na piwie z kolegami, po powrocie do domu o 3 w nocy wyslal mi smsa: "kochanie, spisz? pewnie tak, ale musze Ci napisac, bo Ty nawet nie wiesz, jak oni mi zazdroszcza, ze ja juz znalazlem swoja jedyna kobiete na cale zycie"

albo jak bylismy przez miesiac w innych miastach i on sobie wszystkiego odmawial i odkladal kazdy grosik, zeby moc przyjechac do mnie w weekend. a jak przyjezdzal, to tulil tulil tulil.

albo jak jestesmy nad woda i sie opalamy, to ZAWSZE, jak on idzie do wody, to jak wraca na plaze, kladzie sie na mnie taki mokry i w ten sposob juz jestem chetna zeby isc plywac czy cos to jego sposob na mnie

ZAWSZE, kiedy jest mi zle (a czasami mam humorki bez przyczyny, wsciekam sie czy smuce), on rzuca wszystko w kąt, przychodzi lub przyjezdza i robi wszystko, zeby mnie rozweselic i mu sie to udaje.

zawsze dąży do porozumienia, nawet jesli wina jest po mojej stronie oswoil mnie i juz wie jak ze mna postepowac

motywuje mnie i chce dla mnie jak najlepiej jesli chodzi o moje studia i przyszla kariere. zawsze wspiera mnie w moich decyzjach i dążeniach.

nasz "pierwszy raz" (i dla mnie, i dla niego) przezylismy na wakacjach dosyc dawno. on musial wrocic do domu o jeden dzien wczesniej, ja wrocilam z reszta znajomych. on czekal na dworcu z ogromnym bukietem, najpiekniejszym jaki kiedykolwiek widzialam.. az mi dech zaparlo.
zna moje oczekiwania i upodobania w lozku i zawsze chce, zeby mi bylo dobrze. nigdy nie mysli tylko o sobie, zawsze stawia mnie na pierwszym miejscu. oswoil mnie w tym temacie tak, ze az sie chyba za bardzo rozbrykalam za co jestem mu okropnie, okropnie wdzieczna, bo wiem jakie to wazne i jaki ma wplyw na zwiazek i na psychike kobiety

i co najwazniejsze - nigdy nie pozwala nawet najwiekszej blahostki "zamieść pod dywan". cierpliwie pyta, uspokaja i potrafi ze mna rozmawiac. o wszystkim.

Ja też tak chcę...
magda890731 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 06:47   #1253
karolina2121
siedzę i myślę

uwielbiam ten wątek
dziewczyny piszcie żebym nie zwątpiła,że są jeszcze fajni faceci
Stary 2009-08-03, 23:11   #1254
201604200942
Konto usunięte

Już wypowiedziałam się w tym wątku, ale znów coś dodam...

Byłam z nim na spacerze, a że zaczynało kropić, poszliśmy do niego obejrzeć film. Chwilę później zaczynało grzmieć, lać i cała okolica nie miała prądu. Chciałam iść jak najszybciej do domu, ale mój TŻ powiedział, że mnie nie puści w taki deszcz i nawet gdyby miało padać całą noc, zostanę.
Mama zadzwoniła do mnie, czy jestem bezpieczna, porozmawiałam z nią, powiedziałam, ze wszystko jest ok etc. choć muszę przyznać, że byłam lekko spanikowana, bo nigdy nie widziałam tak okropnej pogody.
Mój Tż chyba to wyczuł, bo podszedł do mnie, przytulił mnie i powiedział "najważniejsze, że jesteś ze mną bezpieczna." Niby nic, ale wtedy myślałam, że się rozpłaczę, gdy to usłyszałam...

Kiedy po sporej kłótni napisał mi smsa: "a mówiłem Ci już, że mimo iz jesteś na mnie zła i w ogóle to i tak Cię kocham? "

I jeszcze jedna sytuacja, gdy wyjechał na studia po raz pierwszy- pierwsza dłuższa rozłąka. Był październik, ciemno, ja w domu, on na studiach, godzina 22, zadzwonił do mnie, niby opowiadał, że idzie ze znajomymi do sklepu. Rozmawiamy przez dłuższą chwilę, mówiłam mu, że szkoda, że nie mógł przyjechać dzisiaj, a on do mnie mówi: "a wiesz co? mogłabyś mi otworzyć drzwi?" Stał tam z rozbrajającym uśmiechem

Kiedy widzi, że coś jest nie tak i nawet gdy poraz któryś odpowiadam "nic" gdy zapyta "co się stało." on nie odpuszcza i cierpliwie czeka, aż w końcu mu powiem co jest nie tak i mimo iz czasem nie mam racji, nie krytykuje mnie, ale wysłucha do końca i powie, że mam rację.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 15:22   #1255
erratic
BAN stały

Zerwałam z nim po raz 2. Nie chciałam go ranić(taaa, paradoks) wiec odeszłam. Było ciężko, ale wiem że on jeszcze gorzej się czuł, bo kochał, a ja nie.
Tydzień temu dostałam od niego paczkę, a w niej płytę z jego własnym wykonaniem piosenki Starego Dobrego Małżeństwa- Z nim będziesz szczęśliwsza...Gdy to puściłam wszystkie płakałyśmy-ja, Mama, siostra i przyjaciółka...
Zadzwoniłam do niego,aby spytać dlaczego to zrobił. A on mi wyjaśnił, że skoro nie mogę go pokochać to musi odejść jak najdalej ode mnie,abym mogła być szczęśliwsza z innym... Dlatego wyprowadza się do stolicy, abyśmy się nie spotykali w mieście, gdzie on mieszka a ja będę studiowała...
erratic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 01:20   #1256
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez erratic Pokaż wiadomość
Zerwałam z nim po raz 2. Nie chciałam go ranić(taaa, paradoks) wiec odeszłam. Było ciężko, ale wiem że on jeszcze gorzej się czuł, bo kochał, a ja nie.
Tydzień temu dostałam od niego paczkę, a w niej płytę z jego własnym wykonaniem piosenki Starego Dobrego Małżeństwa- Z nim będziesz szczęśliwsza...Gdy to puściłam wszystkie płakałyśmy-ja, Mama, siostra i przyjaciółka...
Zadzwoniłam do niego,aby spytać dlaczego to zrobił. A on mi wyjaśnił, że skoro nie mogę go pokochać to musi odejść jak najdalej ode mnie,abym mogła być szczęśliwsza z innym... Dlatego wyprowadza się do stolicy, abyśmy się nie spotykali w mieście, gdzie on mieszka a ja będę studiowała...

kurcze... chcialabym uslyszec ta piosenke w jego wykonaniu... juz jak to czytalam az mi lezka do oczka naszla

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 08:22   #1257
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ja ostatnio odczułam kiedy spalismy razem i mieszkalismy kilka dni razem.. w nocy gdy odwracałam sie do niego tyłem lub przesuwałam na drugi koniec łóżka gdy tylko sie przebudzał przyciągał mnie do siebie
Stary 2009-08-05, 08:38   #1258
luksia
Zadomowienie

uwielbiam ten wątek i już nie jeden raz płakałam przy czytaniu a zaglądam tu bardzo często bo wasze historie są po prostu śliczne

co do mnie to było na prawdę wiele momentów kiedy czułam że mój TŻ na prawdę mnie kocha a oto kilka które najbardziej zapadły mi w pamięć:

-jesteśmy ze sobą prawie dwa lata i oczywiście były lepsze i gorsze momenty ale jakiś rok temu okropnie się pokłóciliśmy i nie chciałam z nim rozmawiać, jak to się mówi byłam "nieosiągalna" przez dwa dni on dzwonił pisał przepraszał a ja nic no i na drugi dzień wieczorem siedzę sobie przed komputerkiem a on przyszedł, stanął przede mną i poprosił żebym wstała, zrobiłam to a on się tak mocnoo przytulił do mnie, stoję tak bez ruchu a on mi tłumaczy do ucha jak małemu dziecku że mnie kocha i że go okropnie wystraszyłam i że nie pozwoli mi odejść i nagle poczułam jego łzy na swoim policzku to był pierwszy raz kiedy płakał w mojej obecności... w ogóle pierwszy raz widziałam jak dorosły facet płacze jak małe dziecko... i to w dodatku przeze mnie potem to płakaliśmy już oboje

-ostatnio miał delikatnie mówiąc "wojnę" w domu, przyszedł do mnie taki przybity, przytuliłam go a on zaczął opowiadać co się stało takim swoim głosikiem i tak to nim to wszystko wstrząsło że też zaczął płakać a później powiedział że nikomu o tym nie mówi i tylko przy mnie potrafi się otworzyć i nawet płakać. i zawsze tak jest że jak ma jakiś problem to pierwsze co robi to przychodzi do mnie żeby się wyżalić porozmawiać i posłuchać moich rad bo jak mówi moja opinia jest dla niego najważniejsza

- a ostatnio miałam gorszy dzień jakoś tak to wszystko się nałożyło na siebie a oberwało się niestety mojemu TŻ no i odzywałam się do niego żadko a wieczorem napisałam że martwię się o nas bo coś zaczęło się psuć i że myślałam o rozstaniu... cisza... leże tak w tym łóżku ryczę jak jakaś nienormalana a za chwilę czuję że ktoś mi się pod kołderkę wsuwa odwracam się a to mój TŻ zziajany bo jechał rowerkiem (samochód u mechanika) a troszku drogi jednak ma i tak sobie wtedy myślałam że mi to by się chyba nie chciało wstawać z łóżka ubierać się i jechać rowerem tyle drogi i jeszcze w dodatku był zmęczony po całym dniu pracy a pracuje teraz przez wakacje na budowie... mówiąc krótko jest na każdy mój najmniejszy alarm

bedzie starczy Wam już

Z.
luksia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 22:45   #1259
Mary Louu
Zakorzenienie

Mój TŻ miał ostatnio poważny wypadek. Wracał w nocy ode mnie i po trzech godzinach jazdy uderzył w drzewo, po czym zjeżdżał na dachu ze skarpy.
Kiedy później relacjonował mi przebieg tego wydarzenia, powiedział mi, iż myślał,że nie wyjdzie cało z tego wypadku i przed oczami stanęły mu chwile spędzone ze mną. A najgorsza była dla niego świadomość, że przysporzy mi tym wypadkiem cierpienia i bólu.

Po tych jego słowach zrozumiałam że jeśli się myśli o kimś w takiej chwili , to tylko o człowieku którego się kocha

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 22:54   #1260
Dotka90
Zakorzenienie

Czytam i czytam i aż mi się oczy 'spociły'...
Takie to wszystko piękne, a z mojej perspektywy takie smutne...
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości