|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Ja właśnie wróciłam z gór... Mój TŻ wybrał się z mężęm mojej kuzynki na Rysy i... przed łańcuchami zawrócili bo było tyle ludzi że trzeba było czekać prawie 2h żeby w ogóle dotknąć się łańcuchów a oni nie chcieli wracać po ciemku bo nie byliśmy w samym Zakopcu tylko w takiej małej wsi 90 km od Zakopca...
Ładną tutaj wystawkę zrobiłyście z pierścionkami ![]() No i widzę, że własne mieszkanie po ślubie to też mega problem... To jest mega chore co to się dzieje z tymi mieszkaniami... Nie ma to jak na początek małżeństwa wpakować się w kredyty na 20 lat... Ale mam nadzieję że w końcu każda z dziewczyn dorbi się swoich czterech kątów |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
niunia32 - nasz zespół to Impuls => http://www.impuls.rybnik.pl/
ma.ko, Stysik - udanych wakacji ![]() nicolaaa - nie smuć się hecate5 - podoba mi się druga sala => http://www.margerita.pl/index2.html tinussia90 - Malediwy ? oj nie wiem, znalazłam go gdzieś na necie i mi się spodobał A Malediwy już mi przechodzą, w Polsce niestety ceny tej wycieczki są kosmiczne... Śliczny masz pierścionek ![]() XxXJuSstiii - jak nogi bolą to widać, że wesele się udało :p A gdzie to byliście ? isabele - również przyłączam się do prośby, podaj przepis ![]() MiciaKicia - Witaj ![]() ivona84 - miałaś fajny i aktywny weekend - nam jak się uda to może na następny weekend pojedziemy nad jeziorko z plażą ... również śliczny masz pierścionek ![]() Mustique - wracaj szybko do zdrowia ![]() bambusiek - aktywny wypoczynek się szykuje ![]() --- Witajcie po weekendzie ![]() Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje. Kupiliśmy BMW 316 (na dole fotka jaką udało mi się znaleźć na necie). Dziś wieczorem TŻ odwozi auto do mechanika na przegląd i zobaczymy co będzie do wymiany... Weekend udany, w sobotę zajęliśmy się porządkowaniem autka, a wczoraj byłam na ślubie u koleżanki - piękną miała suknię (znalazłam link, miała dokładnie taką suknię i welon => http://sarah.com.pl/foto/galeria.php?id_kat=8&id=2819 ) a popołudniu na grillu u znajomych, mają ślicznego labladora ... Z mniej przyjemnych rzeczy- w piątek nic nie załatwiliśmy, nowej daty nie ma i nie umiemy dojść do porozumienia w sprawie sali, a przez to wszystko odechciewa mi się robić wesele Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-10 o 09:41 |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - śliczna ta suknia - welon już mi tak nie podchodzi, ale ciekawy
I weekend też miałaś wypełniony Labradory są urocze ![]() Samochód - świetny ![]() Nie martw się, że nie udało się ustalić daty - wszystko w swoim czasie i nerwy nie są tu konieczne I dzięki za przypomnienie, że też muszę się wybrać do ZUSu, bo od pół roku nie mam wcale składek na funduszu |
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
ivona84 mój kolega tez ma ten sam problem, tylko z drugim filarem
Od początku tego roku nie ma składek na koncie Gratuluje utraty wagi. Są efekty po a6w. Może i ja się skuszę A w siatkówkę widzę, że się bardzo angażowałaś, że aż siniaków się dorobiłaś![]() JennyAniolek auto cudo dokładnie takie o jakim marzymy z TŻ. Ale my jeszcze tak pewnie z kilka miesięcy będziemy musieli na nie zbierać. koleżanką miała śliczną sukienkę, ja co prawda na nią bym się nie zdecydowała, bo widzę siebie w całkiem innej![]() o87 właśnie koleżanka z pracy wróciła z urlopu i tez była w Zakopanem. Strasznie narzeka na tłum ludzi. Wszędzie, na szlakach, na Krupówkach, w sklepie Ale ja i tak bym chciała pojechać i pójść na jakiś szlak Wypoczęta po urlopie??bambusiek super sobie trasy zaplanowaliście Po powrocie czekam na zdjęcia![]() honolinka weekend tak jak u Ciebie W domku, przy pisaniu pracy mgr i dogłębnym sprzątaniu bo za 2 i pół tygodnia przyjeżdża cała TŻ rodzinka, no i chce żeby było czysto![]() Mustique nie daj się temu choróbsku!!! przepis na placuszki z ricottą znajdziecie tutaj http://zpierwszegotloczenia.pl/przep...i-z-twarogiem/ P.S. znacie jakiś sposób na poniedziałkowego lenia w pracy
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
za dobrze by było jakby był na to sposób
ja to zawsze sobie wmawiam że muszę przetrzymać a za parę godzin będę po pracy...
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, że mnie tak ciepło przyjęłyście
![]() Mieszkam w Żorach a sala jest w Jankowicach. To była pierwsza sala do której pojechaliśmy i od razu wybór padł właśnie na nią. Mieli tak dobrą ofertę, że lepszej jak dla nas chyba by nie było no i najbliżej ![]() Co byście chciały o mnie wiedzieć.. Monika, lat 19 :P Wiem wiem.. mało.. Ale za 2 lata ślub to bede mieć 21 ;P a z moim Skarbem też już kawał czasu przeżyłam.. (jak widać w podpisie) Dzieciaczków nie mam, dopiero po ślubie planujemy hihi maturka zdana, pozniej studium a moze w przyszlym roku studia ![]() A reszta o mojej skromnej osobiue pewnie juz wyjdzie "w praniu", ze tak powiem. POzdrawiam Was gorąco
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia to Ty się poznałaś z TŻ jak miałaś 13 lat? A on ile ma?
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co chyba muszę sprostować, bo wychodzę na jakąś sportsmenkę
A do siatki im osoby brakowało i mnie wyciągnął ![]() Isabele dzięki za przepis na te placuszki - trzeba by wypróbować ![]() A sposób na poniedziałkowego lenia - siedzenie na wizażu I wiadomość od szefa, że piątek jest wolny ![]() MiciaKicia gratuluję stażu - imponujący jak na Twój młody wiek |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
ivona84 ja też biorę piątek wolny za 15ego. Mój szef jeszcze nie wie, nie spodoba mu się to, a ja na to leję (sorki za słownictwo)
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka przecież Ci się to prawnie należy
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie tak, pisałam ze szef jest spoko bo jest. Ale na takie sprawy dziwnie reaguje. Jak ja mam wolne ->biuro zamknięte -> mniej klientów->mniej kasy....rozumiecie?
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
To tak chyba każdy szef reaguje
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
ivona84 fajny weekend
uwielbiam tą grę. A pierścionek cudo![]() nicolaaa dobry wybór i czekamy na sukieneczkimistique współczuje Ci ze musisz w pracy siedziec jak źle sie czujesz. Ja niestety tez cos złapałam. Tż mowi ze to przez to ze sie w nocy odkrywam bambusiek super że chcecie wejsc na tyle szczytów ehh ja tez chce w góry![]() JennyAniołek nie przejmuj sie sala a tez jeszcze nie mam zalatwionej na pewno niedługo wszystko załatwisz. A auto bardzo fajne![]() MiciaKicia jeśli ktoś sie kocha wiek nie ma znaczenia Ciagle ktos nowy sie dołacza i licze ze bedzie z krk a tu lipa ze ślaska jest duzo z kielc kilka a z krk niedobrze
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się właśnie dowiedziałam że szefostwo na wczasach i muszę telefonicznie załatwić wolne w piątek. A tak chciałam minę szefa zobaczyc
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
no jak na razie jesteśmy dwie
. Ale na początku przyszłego roku, a na pewno już od marca 2010 chcę się przenieść do Warszawy. Trzymać kciuki, żeby się wszystko udało i żeby plany się zrealizowały. bo jak na razie to wszystko mi mówi, żebyśmy zostali tu w Krk
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elunka to Ty złośiwa troszkę jesteś Na takie stresy narażać szefostwo
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie tak troszkę
![]()
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W podróż poślubną też chcemy jechać w góry i tak nam przyszła ostatnio myśl o sesji poślubnej na szlaku Ciekawie by to wyglądało... Ale logistycznie dość ciężka inicjatywa...Isabele - dziękuję za przepis
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Taak jak mialam 13 lat .. :P Wtedy mu powiedzialam,ze Go kocham choc go wogole nie znalam ale wystarczylo ze na niego spojrzalam i.. poczulam to
On ma 21
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
Mustique życzę szybkiego powrotu do zdrówka
od razu leć do lekarza po L4 i kuruj się ![]() ivona84 gratuluję zrzuconego kg - ja to nawet jednego kilograma nie mogę zrzucić a tu jeszcze w sobote wesele potem urlopik to już wogóle wrócę z 3kg do przodu conajmniej ale mimo tego nie obzeram się bo potem jeszcze trudniej będzie zrzucić i cwiczen tez nie bede przerywać ![]() bambusiek ależ ja ci zazdroszczę, my z TŻ też kochamy góry i kiedyś mieliśmy sie wdrapać na Rysy ale że od jakiegoś czasu wakacje spędzamy nad morzem to nasza kondycja jest delikatnie mówiąc kiepska . a ile płacicie za nocleg? i jak coś to podałabyś namiary bo może z TŻ byśmy się wybrali właśnie w Tatry tylko nie w sezonie ![]() a więc życzę udanego wypoczynku i dobrej pogody JennyAniolek gratuluje zakupu autka ![]() a co do sukni koleżanki to bardzo ciekawa naprawdę jako całośc super się prezentuje. ja osobiscie chciałabym suknię w innym stylu mimo że fason dość oklepany ale mi się jakoś podoba - znalazłam kilka a te najbardziej mi się podobają ![]() cierpliwości co do sali - sama wiem że nie ma się co denrwować , ja się denerwuję na brak pracy a ty na brak sali ale my tu po to jesteśmy żeby Cię wspierać tak więc spokojnie poczekaj, poogladajcie jeszcze coś nowego, przemyślcie i wtedy wybierzcie ![]() isabele ![]() ![]() ![]() MiciaKicia bardzo gratuluje związku tzn stażu a za dwa lata to chyba bardzo dobry czas na ślub i serdecznie gratuluję ![]() No a ja złożyłam już CV jutro ciąg dalszy, a o 18 śmigam do fryzjera bo mam już tak długą grzywkę że muszę czesać ją na bok a wogóle to uwielbiam chodzić do fryzjera , potem pojadę do koleżanki po sukienkę bo jak zwykle nie odbiera ale na szczescie to już ostatni raz jak mi coś poprawia ![]() A wogóle nie wiem czy Wam pisałam ale mama powiedziała że krawcowa która szyła mi sukienkę na studniówkę znów szyje w pobliskim mieście bo miała się przeprowadzić gdzies chyba koło Krakowa Muszę się dowiedzieć bo wtedy jadę tylko do niej bo to naprawdę jest profesjonalna krawcowa i też ceny ma bardzo rozsądne
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
tą trzecią suknie mam na kompie zapisaną w swoich typach :P
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
to mamy podobny gust
![]() mi się też bardzo podoba ta druga bo ma taki dekolt w serduszko tylko dół sukni dziwnie wygląda ciekawe jak to nażywo się prezentuje ale trzecia jest właśnie piękna ![]() znów mi sie troszkę nudzi to czegoś poszukam a sukienkę na wesele wkleję jutro bo wieczorkiem jadę do koleżanki ja odebrać wiec fotkę zrobię jutro i ją wkleję
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja - oszczędna poznańska pyraA co do sukni, to znalazłam na nowo założonym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357514 coś akurat dla siebie (chociaż to się okaże po przymiarce dopiero - czyli najwcześniej za rok)
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
nicolaa koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki
chyba najwięcej przejść miałaś z jej zakupem już wiesz kiedy idziesz na pierwsze przymiarki??suknie są bardzo ładne MiciaKicia romantyczna miłość taka z dziecięcego podwórka Mi się bardzo spodobała suknia w załączniku.
— Jonathan Carroll Edytowane przez isabele Czas edycji: 2009-08-10 o 13:02 |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, irytuje mnie jak oglądam kolekcje sukien, że najczęściej te modelki są bardzo chude i zwykle w dziwnych, nienaturalnych pozach z plecami w pałąk. A potem już suknia mi się przez to nie podoba
Też tak to odbieracie?
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele a nie wiesz co to za firma tej sukni - jest śliczna
![]() Bambusiek czasami faktycznie powyginane są te modelki jak jakieś kobiety gumy i moze wtedy suknia wiele traci Ale ja zbyt mało sukienek jeszcze obejrzałam
|
|
|
|
#2577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlatego jak pójdę wybierać suknię to wiadomo że coś co może mi się nie podobać ale za to moze pięknie na mnie leżeć bo figury modleki to ja nie mam isabele piękna ta suknia ![]() bambusiek piękno tkwi w prostocie ![]() widzę że każda z nas ma inny ideał sukni - w końcu tyle idealnych sukni ile nas a suknię ślubną chcę wybrać koło marca - kwietnia 2010 - teraz to zbyt wcześnie w końcu jeszcze nadal się odchudzam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze to sobie (w sensie., takie myslenie) predko wybić z głowy
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
ivona84 tak wiem jakiej firmy jest ta suknia
To suknia z Madonny, Pronovias, suknia jest z kolekcji 2010. interesują mnie suknie z tej kolekcji, bo najprawdopodobniej będę czekać na ich wyprzedaż, żeby kupić swoją nicolaaa im wcześniej sie za to zabierzesz tym lepiej. Moja koleżanka czekała na suknie z salonu Madonna 4 miesiące
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
isabele dlatego też myślę że marzec - kwiecien będzie ok bo dopiero we wrześniu ślubuję a poza tym u nas 14 lutego są targi ślubne więc po nich jak zbiore wszytskie kupony i zniżki zabiorę się za wybór sukni
![]() ale dziękuję za radę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

A Malediwy już mi przechodzą, w Polsce niestety ceny tej wycieczki są kosmiczne... Śliczny masz pierścionek 
... również śliczny masz pierścionek
(na dole fotka jaką udało mi się znaleźć na necie). Dziś wieczorem TŻ odwozi auto do mechanika na przegląd i zobaczymy co będzie do wymiany... Weekend udany, w sobotę zajęliśmy się porządkowaniem autka, a wczoraj byłam na ślubie u koleżanki - piękną miała suknię

Od początku tego roku nie ma składek na koncie
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

uwielbiam tą grę.
i czekamy na sukieneczki
na pewno niedługo wszystko załatwisz. A auto bardzo fajne
ze ślaska jest duzo z kielc kilka a z krk
niedobrze 
,
Ale ja zbyt mało sukienek jeszcze obejrzałam