|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Moze jutro jakies pstrykne to mi cos doradzicie
Dzieki
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście postów, nie było mnie od 13.00 do 19.00 w domu i musiałam właśnie nadrobić zaległości
Byłam na zakupach w Lublinie, kupiłam sobie 4 bluzki trochę poszalałam ale niedługo studia się zaczynają więc przydadzą się Chciałam kupić też dżinsy ale jak mi się góra podobała to dół zbyt wąski a w rurkach nie czuję się za dobrze, najlepiej lubię proste lub odrobinę zwężane ale dzisiaj babka dała mi takie rurki że nie mogłam przez stopę przełożyć Kupiłam też kolczyki na wesele i parę kosmetyków, ale do włosów niestety nic, trochę szkoda mi było pieniążków zaciekawiła mnie jedynie odżywka Provit Rosa (chyba Mona ostatnio o niej wspominała) ale kupię ją przy najbliższej wizycie w Naturze
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze na boczki jest chodzenie, jak robiłam kilkanaście km dziennie, to w ogóle ich nie miałam, dopiero od tej zimy mam jak przestałam chodzić tyle
![]() Cytat:
A bycie napakowanym czasem się przydaje, gorzej, jak ma się niewzbudzający grozy wygląd i jest się równie niegroźnym fizycznie Trzeba stać się wtedy bezczelnym i chamskim jak House![]() Szczęściara jesteś, bo taka leciutka
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
A tam mnie juz nic nie zdiwi do nadrobienia
Po 3 tyg nie miałam tyle co po tygodniu Ja narazie mówie stop zakupom włosowym, jedynie planuje we wrzesniu kupic odzywke po youngu.
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blondyna789, czy ja tez moglabym zobaczyc Twoje tatuaze?
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
madzienka79 moj ma 4 lata ale jak cos walnie to normalnie...
Jak lezalam w lozku na poczatku ciazy i przychodzil do mnie bo chcial sie bawic to mu tlumaczylam,ze mama ma dzidzie ala itd i nie moze wstawac z lozeczka. Po jakims czasie cos sobie zrobil w lokiec, polecial do mojej mamy i mowi: Babciu dzidzia ala... i pokazuje na lokiec Kombinator taki
|
#247 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
: Moj synek mial wtedy cztery lata.Robilam z moim owczesnym partnerem male party, zostaly zaproszone tylko najblizsze osoby z otoczenia w tym moj brat i jego kobieta. Moj chlopak poszedl sie pindrzyc jak zwykle i postanowil wziac kapiel, za ten czas zaczeli schodzic sie goscie a jego jak nie bylo tak nie bylo, wyslalam wiec dyskretnie synka aby pogonil nieco tate bo czekamy na niego, nie minelo piec minut jak maly wybiegl z lazienki i na caly glos zaczal wrzeszczec: "mama tata jeszcze nie wychodzi z kapieli bo sobie jaja goli a w ogole to mu "kurczak" (wiadomo o co chodzi) do ziemi zwisa i go przez to w krzyzu rypie" Zapadla nagle cisza a mnie zatkalo nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac, zaczelam przepraszac wszystkich za zachowanie synka ale maly zostal gwiazda wieczoru a moj chlopak ofiara zartow .
|
||
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w lumpach i kupiłam sobie buty na zimę, nowiuśkie emu za całe 5 zł
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Może kiedyś w końcu skoczę na wycieczkę po lumpach.Cytat:
![]() A tak w ogóle to nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie w avku - cudowne jest |
|||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit madzienka79 skąd Ty te avatarki bierzesz, obecny wymiata Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2009-08-19 o 21:20 |
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzieńka, Anariel - przesłodkie te wasze pociechy ![]() ![]() ![]() Narek - co za łup - zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Nie dość, że kusicie zakupami włosowymi, to teraz jeszcze robicie mi ochotę na ciuchowo-butowe Butki na jesień sobie na pewno kupię, ubrań mam tyle że w szafie 3 drzwiowej się nie mieszczą...ale hmmm...chodzi za mną taka jedna sukienka, jesienna. Rękawek 3/4, łódkowy dekolt, w stylu chanel - tylko muszę znaleźć czas, żeby do maszyny usiąść a z wolnym czasem kiepsko niestety...niech już się zacznie rok akademicki to będę mogła odpocząć ![]() Jutro rano wycieczka do Ciechocinka, muszę wcześnie wstać, więc zmykam. Słodkich włosowych snów
|
|
#253 |
|
BAN stały
|
Dymka to prawda, ze sa przeslodkie, bo kto mi nie powie codziennie "kocham cie" , "co ja bym bez ciebie zrobil", "jestes najpiekniejsza kobieta na swiecie" jak nie moj synek
, TZ zadnych mi takich komplementow nie prawi.
|
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
madzienka79 hahahaha ale sie usmialam
Moj sie juz niezle rozwija :P I gadki zaczyna. Jak cos do niego mowie a on nie chce mnie sluchac to mowi: Mama spokoj bo dupe zleje :P
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to wzięłam jednego buta do ręki, patrzę na rozmiar- 37 (noszę 38/39), ale co tam, przymierzyć zawsze można. Zdejmuję swojego trampka, zakładam emu i uśmiech od ucha do ucha na twarzy A jak spytałam się o cenę, to już w ogóle pełnia szczęścia
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))nie było mnie parę godzin, a tu taka szalona produkcja ![]() dziękuję wszystkim, którym się moje tatuaże podobają chyba doruś pytała, czy zastanawiałam się co będzie z moimi 7 grzechami po ciąży no właśnie chodzi o to, że jak go robiłam, to byłam młodsza i się nie zastanawiałam, ale wiem że teraz są różne produkty, które zapobiegają powstawaniu rozstępów. często kobiety nie mają praktycznie żadnych rozstępów po ciąży, więc... zresztą - co ma być, to będzie ![]() coś jeszcze chciałam napisać, ale tyle się naczytałam, że w natłoku informacji bieżące wypierają poprzednie
|
|
#257 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leciutka, haha, to czemu mi tak cięzko wstać rano z łóżka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nałożyłam znów tę śmierdząca amlę na łeb i włosy. Pachnie jak jakaś udawana podróbka Domestosa Ile razy myjecie głowę po amli?
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2009-08-19 o 21:42 |
|||||||
|
|
|
#258 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś też nie pałałam zbytnią miłością do nich, ale za 5 zł grzechem byłoby nie brać tych kapciuchów
W życiu chyba wygodniejszych butów nie miałam
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
blondyna789 nie przejmuj sie, jestes chudziutka, watpie abys dostala rozstepow. Ja nie mam z nimi problemow
![]() 19agusia91 ja amle myje szamponem trzy razy Najpierw Tara Smith a pozniej dwa razy Nisim ![]() Narek a te Emu masz z tych stabilniejszych czy tych kapciowatych? Bo te stabilne sa fajne ale sa te taniochy gdzie dziewczyna noga na bok ucieka i wygladaja jak... Hm... no, wiecie :P
-Od grudnia 2008 zapuszczam włosy -Dłudość z dnia 01.09 - 40cm -Cel:50cm -Od Lipca 2009 dbam o paznokcie Edytowane przez Anariel Czas edycji: 2009-08-19 o 21:48 |
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumię, jeszcze w domu chodzić w nich mogłabym,a le na ulicę to raczej nie. Ale racja,za 5 zł ;D
Zawsze można wystawić na allegro i sprzedac za 50 ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Anariel, mają SLS? Czyli raczej ciężko schodzi.
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
o przypomniało mi się
![]() też się czaję na emu na tę jesień/zimę żeby oprócz eleganckich butów mieć jakieś takie.. luzackie ![]() a jeśli chodzi o włosowe komplementy to moje 2 niezależne od siebie kumpele walą mi raz na jakiś czas straszne teksty jedna jest wredna bo ma cienkie włoski, dosłownie 2 na krzyż i jak widzi moje niewyprostowane to mówi "ale Ci się sianko zrobiło" ![]() a druga co jakiś czas mnie pyta "obcinałaś włosy??" dobijają mnie takie hasła.. dbam o włosy jak nigdy wcześniej i w dodatku zapuszczam, a tu klops może zazdrość ?
|
#263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, mojego to mam ochote czasami udusic ale dzieci sa tak szczere, ze nie mozna im racji nie przyznac. Moj maly ostatnio do mnie mowi tak: a ty co masz takie wielkie cycki? Bog ci takie naturalne czy to sztuczne? koszmar. |
|
|
|
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
19agusiek91 powiem szczerze,ze shodzi mi latwo ale ja ze wzgledu na to,ze chce by ten Nisim dobrze podzialal to myje az trzy razy.
blondyna789 jasne,ze zazdrosc Niestety my babeczki juz takie jestesmy ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- madzienka79 pyskowac nie pyskuje on to raczej w formie zartow robi Jak narazie to nie mam z nim problemow, zaczna sie jak do szkoly pojdzie ![]() Wczesniej jak na niego krzyknelam czy cos a jeszcze nie mowil to podchodzil do mnie, przykladal mi raczke do buzi a druga robil: ciiii. A pozniej mnie przytulal Kochany jest
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Narek teraz dopiero dojrzalam Twoje mohery. Przesliczne, cudowne i tez chce takie.. Ale ja niestety nie mam prostych wlosow
![]() A w ogole wlasnie zaczelam kuracje Nisimem A moj TZ (glupek), jak bylam w lazience to udawal, ze nie moze otworzyc drzwi bo tak mi wlosy urosly. A jak przyjechal po mnie do pracy to powiedzial, ze nasz pies rozgryzl mi buteleczki i teraz jej nie widac po tak jej siersc urosla.. Czy mi sie wydaje czy nasmiewa sie ze mnie? |
|
|
|
#266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madzieńka, jako pierwsza w historii mojego albumu na wizażu zostawiłaś mi komentarz, dzięki
|||
|
|
|
#267 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ze powinnam sciac takie klaki bo piekniejsza juz nie bede, pozniej przyczepily sie mojej twarzy mowiac glosno, ze tylko z profilu wygladam najlepiej a reszta to nieciekawa, i ze skoro juz teraz mi biust rosnie to pozniej bede miala obwisly i ze mam za duza warge dolna ust oczywiscie i zaden facet nie bedzie chcial mnie pocalowac.
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
19agusia91, śliczna bluzeczka
dopiero teraz zobaczyłam ale ja też takie lubię.. tylko, że mam troszku za mały biust ;D no... ale od czego mamy push up'y ![]() madzienka79, na szczęście już nie słucham koleżanek ostatnio jak posłuchałam mojej, to obcięłam włosy i teraz uparcie zapuszczam
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-08-19 o 22:01 |
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, mi w podstawówce jeden palant z klasy powiedział, ze jestem "brzydka jak noc i kibel" i w życiu żaden chłopak mnie nie zechce. A tearz ja dość dorodny łabędź, a on kurdupel 155 cm :PP
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
O no my babeczki potrafimy byc wredne z zazdrosci :P
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Juz my Ci powiemy czy Ci ladnie

trochę poszalałam ale niedługo studia się zaczynają więc przydadzą się
Kupiłam też kolczyki na wesele i parę kosmetyków, ale do włosów niestety nic, trochę szkoda mi było pieniążków zaciekawiła mnie jedynie odżywka Provit Rosa (chyba Mona ostatnio o niej wspominała) ale kupię ją przy najbliższej wizycie w Naturze 

jedna jest wredna bo ma cienkie włoski, dosłownie 2 na krzyż i jak widzi moje niewyprostowane to mówi "ale Ci się sianko zrobiło"