|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
O patrz, ja wlasnie mikrodermabrazje z glinka zielona + peeling enzymatyczny zamowilam. Wystraszylas mnie, mam nadzieje ze mnie nie wysypie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Organizatorka
|
to Darianny do kreacji, drugie jak robilam to nie sfotografowalam,
co do bloga to walcze z techniką- bez powodzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Aga witaj po przerwie
![]() Frantic, zdjecie jak z katalogu topowej firmy mineralnej ![]() ![]() ![]() Pastereczka, ciagle zapominam cie zapytac - robisz rowniez klipsy? Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-08-22 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O właśnie, miałam mamie klipsy znaleźć w sieci!
Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2009-08-22 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Organizatorka
|
robię klipsy , poprostu inne zapiecie sie dodaje i już, srebrne chyba nawet tez mam zapiecia-klipsy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Zadomowienie
|
AgaBil fajnie, ze wrocilas
![]() Frantic myslalam ze ta Pani w avku to z jakiejs strony firmy mineralnej ![]() Lorri jestes skarbnica wiedzy, podziwiam Cie, ja nie zawsze potrafie tak doglebnie drazyc kazdy temat. Rozkladasz wszystko na czynniki pierwsze wnikliwie analizujac ![]() Mam dzis po raz pierwszy meow FF na twarzy. Nie chce zapeszac, ale ta formula jest cudowna. Swietnie kryje, NIC mi sie na filtrze nie zwarzylo, a to juz dla mnie sukces.
#1897 |
Zakorzenienie
|
aga, witaj
![]() frantic, śliczna cera, całkowicie rozumiem, że wolisz zimowy look - ![]() pastereczko, oglądanie Twoich rękodzieł stanie się chyba moim hobby ![]() a ja sobie licytuję własnie kamizeleczke dla Oli... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Rozeznanie
|
atoja GRATULACJE!!! to koniecznie musi być dziewczynka, bo przecież wiadomo, że będzie mineralocholiczką
paula, przepraszam, że dopiero teraz, ale widać, jakoś opóźniona jestem, wszystkiego najlepszego! winly baw się dobrze, ja właśnie z ramach oderwania myśli od konfliktu nadrabiam plotkowy, po kilku stronach już mi lepiej tylko mnie po kłótniach zawsze wszystko boli i czuję się jakby mnie potrącił autobus, więc jakoś nie umiem tak wyjść się wyszaleć aga czy teraz wróciłaś na dobre? już czekam na kolejne dzieła, żadnego wykręcania się cerą przeczytałam w Twoim Stylu artykuł o zakupoholiczkach i stwierdziłam, że jednak nie jest ze mną źle a ostatnio jakoś nawet nie mam takiej potrzeby kupowania, chciałam dziś coś tak kupić na poprawę nastroju i stwioerdziłam, że bez potrzeby to mnie już nie bawi, ale na szczęście obejrzałam blog cathy i już wiem, że mi zdecydowanie cienie potrzebne i może trzeba wypróbować aromaleight ![]() chociaż czekam na blusche, już drugi tydzień i mi się to nie podoba, bo zwykle z kanady szybko przychodziły .. a film chciałam obejrzeć, tylko książkę czytałam
#1900 |
Zadomowienie
|
Mój zakupoholizm ostatnio uwidacznia się w dziwnych momentach - dziś zamówiłam 3 tomy mangi - stówka nie moja... No ale ja muszę mieć tę mangę, jak mi całej nie wydadzą to się rozpłaczę i każę TŻowi drukować mi brakujące odcinki
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Rozeznanie
|
mimo wszystko zakupy poprawiają humor
cathy, świetne te twoje swatche podkładów, myślę o próbkach aromaleight z edm używałam linen - myślisz, że celować w 2L?
#1902 |
Zakorzenienie
|
kamizelka moja
![]() jesteśmy o krok od złota w rzucie młotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję, że fotki Twojej biżuterii będą lepszej jakości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj w nocy zamówiłam duże pudło Nocturna z Aromaleigh i kilka innych rzeczy (tak, tak, wiem, Lorri wyrazila swoje zdanie o tej mineralnej paćce na noc ![]() ![]() ![]() ![]() i tak miałam wziąć ten proch na noc z EGM, a że akurat zamarzyło mi się zamówienie z Aroma, to jakoś poleciało.. I koniec zakupów w tym miesiącu (mam ostro do tyłu z kasą, ale uznałam, ze w ramach pocieszenia niewielkie zakupy mi się należą ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-08-22 o 20:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z odcieniami to też tak wykombinowałam, po porównaniu jasności u ciebie mnie jakoś ten szary się wtapia - widać szara jestem - kategoria, jak to chyba rozi pisała "dziecko chora jesteś?" szczególnie w wakacje, kiedy wypada być przysmażonym conajmniej jak po sianokosach (też cytat, pozwoliłam sobie zapamiętać na wypadek potrzeby) i nie trafia do ludzi, że po urlopie tez będę w tym samym kolorze ![]() i dorzucam do koszyka próbki cieni - a co, piękne te kolory, może się odważę poza beżem coś maznąć na ślepia oczywiście jeśli mi azs pozwoli i nie będę mieć czerwonej skorupy na powiekach
IQ tłumu jest zawsze znacznie niższe niż IQ najgłupszego przedstawiciela Edytowane przez spot Czas edycji: 2009-08-22 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do figury gruszki to uwielbiam kupować sukienki. Albo za duże w biuście albo dupa i biodra się nie mieszczą ![]() Cytat:
![]() w razie czego chętnie służę próbką ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
ooo, koleżanka nam zzieleniała
![]() gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pastereczko - jak będziesz miała dość walki z html-owymi zagadkami i szablonami w xml, to daj znać, a służę pomocą ![]() Uciekam oglądać 4 sezon "Przyjaciół".. Chandlera uwielbiam bezgranicznie ![]() Vril - przegapiłam Twój awans do wyższych sfer ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-08-22 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
IlonaP, Cathy dziekuje
![]() Przed chwila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zadomowienie
|
Vril, rowniez gratuluje
![]() Z okazji poszerzenia o kolejna moderatorke naszej "Niagary" obrazek dla Ciebie ![]() ![]()
#1911 |
Zakorzenienie
|
a to dziwne bo mi sie wydawało, że Vril zawsze była zielona
![]() Tak czy siak Gratuleszyn :P a mam pytanie do dziewczyn, które kupowały boohoo - chcę nabyć kiecę ale nie widzę jak długie są te kiecki. Niby pisze 79 cm - ale dla którego rozmiaru ![]() chcę kupić 12 i nie wiem jaka długa będzie, nie chcę świecić tyłkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Zadomowienie
|
vril również gratuluję zazielenienia, czyżbyś była tym tajemniczym kimś, kto jest na miejsce TuRQoUiS?
Lemirko z tego co dziewczyny pisałay na wątku boohoo to te sukienki są dość krótkie niestety... Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2009-08-22 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zadomowienie
|
Dzięki za wyjaśnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Organizatorka
|
bo Vril zawsze mowila jak zielona hehe
mialam Ci gigera zazielenic nawet ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- kurka przez ten czas co walcze z wygladem bloga zaopatrzylabym sredniej wielkosci sklep jubilerski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam siły, padam, cały dzień dziś przepisywałam na kompa to co napisałam na brudno do magisterki ![]() W ogóle jakoś psychicznie się do d... się czuję ostatnio...
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-08-22 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzis dzien obfitujacy w nowosci - Dzidzius, Modka..
![]() Vril, serdeczne gratulacje! ja tez jakos mialam Cie w glowe jako kosmite ![]() Agusia, glowa do gory. Bedzie lepiej, musi byc. A moj tata jak bedzie w domu, sprawdzi Frydrychowicz, bo nie pamietal czy ma (jakis zamiennik w razie czego?) Chce miec duzo forsy, a nastepnie: podklad Aromaleigh, Dusty Millera i nowa pielegnacje EGM, jak wreszcie zdecyduja sie na jej udostepnienie. Tym optymistycznym akcentem zycze milej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A podręcznik niestety potrzebuję konkretnie ten bo korzystałam w badaniach z Inwentarza Zainteresowań tych autorów a to jest do niego podręcznik ![]() Twój tata jest psychologiem? ![]() A dużo pieniędzy też chciałabym mieć, żebym nie musiała iść do pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-08-22 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Wtajemniczenie
|
Tak, i ja tez, ale nie pracuje w zawodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie będę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.