|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Nie, byłam w Egipcie. A Vatikę kupiłam podczas wycieczki do Jordani. I nie dwie tylko jedną, litrową - za równowartość 28 złotych.
![]() Właśnie ją zmyłam z łebka i czekam aż mi włoski wyschną.
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
aanika, burzy włosów życzę
|
#1233 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
paczemu nic nie powiedzialas,ze ty do Egiptu wyruszasz co jeszcze widzialas oprocz Faraona ?jak ja ci zazdroszcze, ostatnio zartowalam do mojego TZ, zebysmy pojechali na zakupy do Egiptu bo tam taniej . A henny duzo bylo i indygo? Bo ja bym siedziala w takich sklepach dzien i noc i wachala worki z tymi cudownymi farbkami. Mi sie marzy taka arabska dzielnica w Londynie, oj i to jak bardzo. Edytowane przez madzienka79 Czas edycji: 2009-08-25 o 12:57 |
||
|
|
|
#1234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I tez jestem bardzo zadowolona, z dolnych mi trochę spadały, ale górne Mrrr sama biel. Wkońcu bede mgola nosić czerwoną szminkę. anikaa wszystkiego najlepszego! Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1235 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Spodobało mi się w ciepłych krajach i teraz będę pewnie zwiedzać co rok ![]() I jakie fajne zakupy, tam pewnie wszystko jest tańsze. Ja w Grecji znalazłam tylko małe odżyweczki za 10 jełro ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Dziękuję Nie wiem, czy można mieć jednocześnie burzę i taflę włosów, ale chciałabym tak
|
||||||
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam jeszcze Petrę I kawałeczek Jordanii zwiedziłam przy okazji. Pływałam też w rafach koralowych z rybkami.Aanika - no ale to tak jest w Grecji - drogo. Ja tam też kiedyś wybuliłam się na malutką buteleczke odżywki z oliwek. Ale warto było
Moja biżuteria z sutaszu i nie tylko, zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774 Edytowane przez Benek23 Czas edycji: 2009-08-25 o 13:04 |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=madzienka79;1389692 5]No wlasnie, podobno panowie w starszym wieku maja zwiekszony potencjal seksualny przy mlodszej partnerce i nie tylko
.[COLOR="Silver"]heh nie taki on znowu w starszym wieku- 35 lat, młody sczyl a biorąc pod uwagę to,że włosi dojrzewają zdecydowanie wolniej to w sam raz ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
Motylku, dostałam paczkę od Ciebie
a powiedz, używałaś może szamponu Mypy? jak skalp?
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, a tak na powaznie to pare lat temu tak mi libido skoczylo do gory, ze prawie po scianach chodzilam.Cholera znowu ktos wlamal sie mi do kompa ![]()
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1244 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
najfajniej mialam tak do matury i tesknie za tym
Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2009-08-25 o 13:24 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1247 |
|
BAN stały
|
Caly czas mam komunikat o tym, ze komputer jest atakowany pzrez wirus. Dziewczyny czy taka sprawe mozna zglosic na policje, zeby ustalic kto szpera mi w kompie? Bo to juz nie pierwszy przypadek.
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Moze cos o podlozu psychicznym cie dreczy. Bierzesz zelazo i magnez? |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tam można znaleźć różne fajne kosmetyki )Aanika - spełnienia marzeń! Tych małych i tych największych!
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mam doła ale raczej nic szczególnego mnie nie dręczy. Żelazo brałam jakiś czas temu, bo miałam niedobór a magnez powinnam mieć w normie bo pożeram spore ilości słodyczy
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
aanika, wszystkiego najlepszego
Kochane, byłam na mazurach, na łonie natury i, jako, iż padł mi laptop, nie mogłam przeczytać Waszych postów U mnie już lepiej, chociaż pogoda, oczywiście, nie dopisała.
|
|
|
|
#1251 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
, tyle, ze tam wiecej hinduskich produktow niz arabskich a ja marze o takiej samej dzielnicy, tyle, ze arabskiej. Wbrew pozorom ta dzielnica nie nalezy do najtanszych bo najdrozej placisz przy tzw. high street najlepiej szukac jakis malych hinduskich sklepikow lub pakistanskich bo jest taniej tyle, ze zabiera to bardzo duzo czasu.---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wracaja z wyjazdow,a ja w tym roku nigdzie niebyłam , mial byc
egipt a jest d..a |
|
|
|
#1253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zelaza raczej posiadaj niewiele chyba, ze to czarna czekolada .Hmmm z ta psychika to roznie bywa mam na mysli podswiadomosc. Jakis czas temu czytalam w poradniku seksualnym dotyczacym pozycia malzenskiego o ukrytych problemach i pragnieniach natury fizycznej, oczywiscie nazwano to zaburzeniami, ktore moze leczyc tylko lekarz specjalista-seksuolog i takie tam niby ble-ble no i ja dopoki tego nie przeczytalam nie mialam pojecia, ze i problem dotyczy mnie. Wg poradnika jestem zbokiem i powinna podjac sie leczenia . Cierpie na zaburzenia seksualne, no z tym sie zgodze jak nie mam w ogole seksu .
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj wieczorem nałożyłam na włosy olejek rycynowy, zawinęłam foliąi na to turban z ręcznika. trochę niewygodnie się spało
rano umyłam włosy 3 razy i na wilgotne jeszcze nałożyłam WAXa, potem znowu folię, podgrzewanie suszarką i na to zimowa czapka (jak radziła któraś z wizażanek) zmyłam po jakiś 2 godzinach.Nie wiem czy to efekt placebo czy naprawdę moje włosy stały się już po tym pierwszym razie dużo lepsze ![]() I mam jeszcze takie pytanie czy czasami nie przesadzam. czy można używać i olejku i WAXa czy raz jedno, raz drugie? I jeszcze: po jakim czasie Wy zauważyłyście poprawę stanu waszych włosków ?
|
|
|
|
#1255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. U mnie poprawe kondycji wlosow zauwazylam juz po miesiacu nieregularnego stosowania olejku kokosowego Vatika kolejny miesiac juz opiewal w sukces bo stosowalm regularnie i wg zalecen.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Ty o arabskich, a ja o hinduskich. Ale dobrze wiedzieć na przyszłość, może kiedyś jeszcze będzie mi dane polecieć do Londynu, to będę omijac szerokim lukiem Palika Baazar ![]() Cytat:
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Aniko wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń! A co do osiemnastek to ja miałam niedawno i dostałam oczywiście samą biżuterię za która bym miała już 6 zestawów nisimu na bank! (sorki że tak wszystko przeliczam na wlosy) no i aż stówe od babci
która przepadła już na drugi dzień (mania ciuchowa)
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

???

później miałabym wyrzuty sumienia, że czegoś nie kupiłam a może akurat okazałoby się zbawienne dla moich włosów 

.